מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין מסך L1900J LG לבין L1900r LG ואיזה מסך יותר עדיף. איך המסך הזה מבחינה תכניט. והאם יש מסכים יותר טובים ממנו במחיר הזה ומטה. תודה רבה נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
המסך נראה בעל נתונים מעולים במחיר פשוט ריצפה והבנתי שזה מסך מבית טוב והחברה הזו הייתה פעם (או שגם היום) מהמובילות בתחום המסכים. איך המסך יהייה לשימושים של משחקים, ניגון סרטי HD (וגם DVDRIP), גלישה באינטרנט? האם הוא נופל ממסכי ה 24 של LG ו Sumsung? תודה רבה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814&CatCode=541
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך השולחני החדש של דל מציע פאנל עם רזולוציה מרשימה בגודל מסורתי יותר של 24 אינץ' לאט אבל בטוח, רזולוציות ה-4K ממשיכות להרחיב את מעמדן בעולם אמצעי התצוגה. הפעם, יש לנו הכרזה על מסך Ultra HD חדש מבית אסוס (שהוצג כבר בעבר, אך כעת אמור להיות בדרכו לחנויות באופן מעשי), שמוותר על הפאנלים הקמורים והמימדים הגרנדיוזיים ומאכלס את רזולוציית ה-2,160×3,840 פיקסלים שלו בגודל אלכסוני של 23.6 אינץ' בלבד, לטובת כל אלו שהשולחן בחדר שלהם מוגבל בגודלו, וגם אלו שנוטים לחטוף כאב ראש כשהמסך שמולם הוא קרוב מדי וגדול יותר. דגם ה-MG24UQ מציע כמעט את כל מה שהייתם מצפים ממסך שולחני מודרני ומשוכלל, אם פאנל IPS בעל זוויות צפייה רחבות ובהירות ממוצעת של 300 קנדלה למטר רבוע, ניגודיות סטטית של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היו לי (נגנבו) 2 מסכים: Samsung 17 לא זוכר את הדגם וכן ViewSonic 19 נדמה לי ה VP930B. ועכשיו אני צריך לקנות שניים במקומם. אני מעוניין באחד שיהיה 19 והשני 19-22. בשני המסכים משתמשים לגלישה באינטרנט ועבודה רגילה ביתית (office וכדומה) וכן במשחקים (גם משחיקם כבדים) ובצפייה בסרטים. על אילו מסכים אתם ממליצים בתקצבי של 4000 ש"ח לשניהם (אם תהיה חריגה קלה מהתקציב אך שווה - לא נורא)? האם כדאי ללכת על מסך רגיל (4:3) או (עקב הצפיה בסרטים וסדרות ושנות שהתמונה בהם רחבה) על מסכי 16:9 (אם אני לא טועה ביחסים)? תודה רבה יגאל
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במסך לשימוש בנוסף לאינטרנט ואופיס גם בתוכנות גרפיקה אבל לא למשחקים. האם אפשר לקבל המלצה היכן-חנות או יבואן ששם אפשר לראות בתצוגה מסכים בעלי פנל IPS ,PVA והרבה תודות לכל המשיב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בד"כ עובד עם 2 מסכי FHD. חשוב לי פאנל IPS איכותי וגודל מסך, חשבתי על הDELL U25, אבל הבעיה שהוא לא 4K קצת מרתיעה אותי (אני רוצה שטח עבודה גדול), ומעדיף שהמסך החדש יהיה מסך יחיד. הU27 מעל התקציב לצערי... יש משהו מומלץ אחר? או שהבחירה הברורה תהיה U25? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ארז ורבר כתב על ה 2407 (הישן, לא גרסת ה-HC),שיש לו 3 מצבים :FULL,ASPECT, ו 1:1 . הוא הסביר את משמעות מצבי התמונה כאן. האם מצבים אלו קיימים גם בגירסאות האחרות (2407-HC ו 2408)? חבר בפורום שרכש בזמנו את ה 2707 כתב שהוא לא רואה שם אפשרויות כאלו. תודה למי שיודע ויגיב!
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים LG L246WH ו SAMSUNG T240 מבקש את עזרתכם אני נוטה לכיון ה LG L246WH
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך 19 איכותי: קונטרסט גבוהה, אפורים ושחורים, זווית רחבה, גיימר וסרטים 2700 ש"ח. אמור להחליף Trinitron 21 בינתיים לא התרשמתי ממה שראיתי לעומת ה- Trinitron (מלבד הגודל) ולא רוצה להתאכזב. כרגע ה- 970P בראש הרשימה (מתוך השוואה) - אך עדיין לא יצא לי לבדוק אותו מקרוב. יש למישהוא ניסיון אישי עם מסך זה? איך הוא מתמודד עם סרטים חשוכים? משחקים? שווה את המחיר? האם ישנם המלצות (מניסיון אישי) למסך אלטרנטיבי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
lg 55- lf595/590y או samsung 50- ju6400 ? איזה מהם יותר עדיף מבחינת שימוש גיימינג? input lag?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה הוא זמן התגובה הנמוך ביותר? והאם במסך LG1970H ניתן להעלאות את זמן התגובה ידנית?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב 1500 למחשב AMD תודהההה!!!!!!! אושרת :-*
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכם ככול הנראה התקלקל לי המסך {LCD 17 LG} שיש לי כשנתיים וחצי אולי יותר עכשו אני מחפש לקנות חדש לפי מה שהבנתי 22 זה הגודל הנפוץ ביותר היום התקציב שלי הוא עד 1,000 שקל כמובן שאם פחות אז עוד יותר טוב השימושים: עבודה משרדית משחקים {כבדים וקלים} וסרטים אשמח להמלצות למסך טוב שמתי לב שרוב המסכים היום עוברים לFHD אבל לפי מה שהבנתי זה לא טוב למשחקים בקיצור תמליצו תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ניתן להשתמש במסך הנ"ל בתור טלוויזיה גם עם ממיר רגיל של YES? (לא HD) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש וכל המסכים הרחבים של 20" הם ברזולוציה גבוהה של 1600 על 1080 ובגלל שאני מפחד שמשחקים לא יעבדו לי טוב ברזולוציה כזו גבוה חשבתי אולי יש מסך רחב עם רזולוציה קצת פחות נמוכה? אולי מסך 19" ברזולוציה של 1440X900 בקשר לתקציב- 2000 שקל ואני לא רוצה לעלות הרבה. אשמח להמלצות על מסך כזה תודה, גיל.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי כולם, השבוע שדרגתי את מסך המחשב שלי ממסך 15" CRT למסך 22" רחב LCD של סמסנוג מדגם SyncMaster 2253BW... אחרי שהגדרתי את המסך שמתי לב שיש לי ריצודים... חיפשתי איך להפסיק אותם והייתה אפשרות לכבות את response time accelerator של המסך (RTA)... ברגע שכיביתי את האפשרות נגמרו הריצודים... אבל אני רוצה לדעת מה הבעיה למה יש לי ריצודים... הכרטיס מסך שלי הוא מדגם Nvidia GeForce 8800 GTS 640 Mb... אז בגלל שהכרטיס ישן מדי לא נראה לי... אם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה יהיה מצויין!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו על איזה מבין המסכים האלה כדאי ללכת, אני מבין שמבחינת איכות הVP930 לוקח אבל הקטע שכמעט ואי אפשר לראות את המסך לפני שקונים אותו דיי מטריד אותי, להזמין מסך מבלי לראות אותו לפני כן. לעומת זאת את השניים האחרים ניתן לראות כמעט בכל חנות שמוכרת מסכים. תודה לכולם על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים אחד עם רזולוציה של 1366x768 והשני עם רזולוציה של 1920x1080. יש הבדל משמעותי בין שתי הרזולוציות? יש איזושהי דרך להמחיש לי את ההבדל ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
היו כאן כמה שמועות על ה - DELL 2707wfp שהולך לצאת, ושאולי כדאי לחכות לו ... אם אפשר לקבל עליו עוד פרטים ..? כגון תאריך יציאה משוהר, מחיר, גודל, רזולוציה, מפרט טכני ועוד כל מיני ..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך?הוא מתאים לשימושים של לראות סדרות ולשחק משחקים במחשב? אני לא ממש מבין בזה, אבל אני יודע שהנתונים שכתובים זה בעיקרון הכל חרטה ומה שחשוב זה בדיקות שעושים מכיילים מקצועיים... עשו בדיקה למסך הזה? התוצאות יצאו טובות? אם רוב הזמן אני ישב במרחק מהמסך של 70-80 ס"מ... זה מספיק או מעט מידיי? תודה מראש על העזרה אהה ונזכרתי, איך הוא גם בתור טלוויזיה? אני יודע מניסיון אולי לא ממסכים אבל בד"כ מכשיר אחד שפועל כשני מכשירים הוא סביר בשניהם ולא כ"כ טוב... זה גם נכון לגבי המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ב DVD יש לי חיבור של צהוב אדום לבן כזה.. נראה לי זה RCA ? ובמסך יש לי VGA או DVI-D. ניתן לחיבור? ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=9821&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האם זה מתאים??
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום אני לא עוסק בגרפיקה אלה אני צריך מסך בימיוחד למישחקים וסרטים וכמה שפחות מריחות במסך ואיכותמסך גבוהה למישחקים (אני יודע שפנאל IPS הוא פאנל מאוד איכותי יותר צבעים יותר חדות) אבל בקשר למישחקים העים כדי פאנל IPS או שיש פאנל שמתאים יותר למישחקים
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מסך עבור סרטים ומשחקים (כולל תכני HD) אבל בתקציב של עד 700-800 ש"ח. ממה שראיתי בחיפוש בפורום ה-Samsung 2333T הוא המסך שנותן את היחס עלות/איכות הטוב ביותר (ע"פ תגובות של חברי הפורום). הבעיה היא שאני מוצא בעיקר דברים שנכתבו בסוף 2010 .. מאז עברה לה חצי שנה. השאלה היא האם משהו השתנה? המסך הזה עדיין המשתלם ביותר למחירו, או שאולי קם לו מתחרה שעדיין לא שמעתי אליו ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-