עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני על הדרך מחליף גם את המסך הישן שלי. אני מחפש מסך בגודל 24-27" בגלל שאני מתכוון לחבר את האקס בוקס ולשחק משחקי FPS איתו. המסך חייב להיות עם חיבור HDMI, ובעיקר הוא יפעיל משחקים. אני מתלבט אם 23-24" יספיקו או שאולי 27" זה גדול מדי.. התקציב שלי הוא 1500ש"ח, אפשר לעלות טיפה. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by computer1,

מחפש מסך חדש 21.5 אינץ גר בשרון עומד להשתמש בעיקר במשחקים תנו המלצות תודה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by diablo4u,

שלום לכולם, לפני כשבועיים עברתי לדירה בבאר שבע מעוניין לקנות מסך שיהיה בחדר שלי וישמש לדברים הבאים 1. אליו יתחבר המחשב הנייד - בעיקר גלישה 2. יראו עליו סרטים - חיבור HDMI מהמחשב ואולי גם YES בהמשך 3. לעיתים רחוקות ישחקו עליו משחקים מהמחשב אבל באמת שלא קריטי (יותר נוח לשחק על המחשב עצמו) גודל החדר מהמיטה (הראש) ועד למסך - 3 מטר התלבטויות - 26 אינץ או 32? (או אולי משהו אחר? פשוט חושש ש32 יהיה גדול מידי כשאשב על הכסא ו26 יהיה קטן מידי לצפייה בסרטים והאם לקנות מסך מחשב או מסך טלוויזיה? מה ההבדל בכלל? לגבי התקציב - אין לי מושג כמה הדברים האלה אמורים לעלות ואני יודע שיש היום אינסוף חברות לא ידועות שעושות מסכים יחסית בזול. שווה להשקיע במותג או שאפשר ללכת על הלא מוכר וה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אבקש המלצה למסך דק לעבודה משרדית בסיסית (גלישה באינטרנט וצפייה במיילים, ולעיתים רחוקות צפייה ביוטיוב ובקבצי PDF). לא מתוכנן גיימינג או עריכה מסוג כלשהו. תקציב: עד 600 ש"ח. עדיף לחסוך, אם אפשר למצוא ב-450-500 זה יהיה פנטסטי. אין חריגה. חשוב שהמסך יהיה אמין ובריא לעיניים (מיועד לאנשים מבוגרים). אני לא בטוח לגבי גודל המסך, אבל אני מבין שבטווח מחירים הזה יש רק מסכים של 18.5-21.5 אינצ'. אם יש מסך של 21.5 אינצ' שיותר אמין, בריא וטוב ממסך של 18 אינצ' וזה אומר שכן ידרש להשתמש בכל התקציב אז זה אפשרי (אני אשקול את זה אחר כך כשאני אדע יותר מה הכיוון) בבקשה אל תתנו לי הצעות של "יש לך 22 אינצ' ב-700 או אחד אחר ב-800". אני צריך משהו באמת פשוט ואני לא מעוניין להשקיע יותר מ-600 גג. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by oneday,

אהלן, מישהו המליץ לי על מסך יד שניה Proview AR938AFW LCD מישהו יודע אם זה טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by sagyle,

צריך לקנות מסך השבוע, מתלבט כרגע בין 3 דגמים. מישהו יכול להטות את הכף? 1. ASUS VS239N http://www.fre.co.il/pl_product~999999912721~39~88.htm 890 ש"ח 2. Dell U2312HM (שמעתי שכמה חברים בפורום די אוהבים את המסך אבל הוא נראה לי עבה מאוד) http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/dell-u2312hm-ultra-sharp-ips-panel-usb-hub-pivot-bkn-iit-mhshb-hdsh-blbd-p-13606 3. LG IPS 235T http://www.lg.com/us/monitors/lg-IPS235T-BN-led-monitor http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-ips-235t-led-ips-panel-height-adjust-with-new-only-p-13885 שימוש עיקרי אינטרנט ומשחקים. כולם עולים מחיר דומה. מישהו יכול לחוות דיעה?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. הי חברים. יש לי מספר שאלות שאני מתלבט לגביהם בהתקרבותי לרכישה. אני מעוניין במסך תלת מימד (רצוי אקטיבי). בKSP לדוגמא מוכרים כמה של 23 ו27 אינצ'. אני מדבר על סדרה T23A950 + T27A950. השאלות היא: 1. האם ה23 מספיק באופן כללי? האם יש הבדל משמעותי בין הגדלים? 2. איזה מהמסכים מומלץ יותר? (לעבודה בmaya בעיקר וסתם להשתעשע עם קולנוע 3D בבית). 3. מה העניין של ה3D vitsion 2 אם יש משקפיים אקטיביים למה שמישהו ירצה לקנות את הדבר הזה? 4. לאחר קריאה ונסיון למצוא מידע נוסף הבנתי שיש איזו בעיה עם FULL HD לשתי העייניים? במסך הזה זה גם קורא? אם כן איך פותרים? יש לי 560 GTX. תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yoles1,

שלום, מחפש צמד מסכי מחשב לפיתוח, חשובה כמובן חדות המסך ושלא יעייף. 23" בגלל שהם יותר זולים מ-24". אין הגבלה כספית אבל כמובן עדיף ביצועים\עלות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by puvsc,

יש לי מסך של סמסונג SA-950 (תלת מימד), וקניתי את ה 7970 בקנייה המרוכזת , ומאז שאני חיברתי אותו עם HDMI מידי פעם יש לי קפיצה של המסך,ופעם ממש המסך הפך למסך עם פסים לבנים מאונכים לאורך כל המסך,אני לא זוכר שזה קרה לי לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך... המסך די חדש אצלי, זה יכול להיות בגלל הכרטיס מסך? בעייה במסך? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by amobi,

קניתי מסך 24 סמסונג, התקנתי קודקים שונים, אבל בסרטים וגם לפעמים בסרטים של משחקים, התמונה לא רצה חלק, כאילו יש LAG קטן. כרטיס מסך הוא 670. האם הגיוני שהבעיה קשורה לדרייברים של כרטיס מסך, או שיש מצב שהבעיה במסך ? לא שיניתי שום הגדרות של מסך או כרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by Bypass,

שלום, אני מעוניין לרכוש את המסך הזה, אבל ידועה הבעיה של זליגת אור בפינות המסך, לפחות בדגמים הראשונים. בעוד שב U2410 ישנה בעיה של הדגל האיטלקי. האם מישהו שקנה את המסך לאחרונה יכול לומר אם הבעיה הזאת עדיין קיימת אצלו, ובאופן כללי במכשירים שנמכרים לאחרונה בארץ ? תודה...

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Mics,

מנסה לבחור מסך טוב למשחקים (ולא רק) בסביבות ה1000 ש"ח. כרטיס המסך עליו הוא יחובר יהיה כנראה 7950 Radeon. חושב לקחת Dell U2312HM LED, האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by swisaman,

ברשותי כרגע מסך DELL 2209WA,מסך מעולה בסה"כ אבל קצת התיישן. בעיקרון,אני מחפש להוסיף עוד מסך שישמש כמסך ראשי לגיימינג ולעריכות\עיצוב וב2209WA אני אגלוש באינטרנט \ יעשה משהוא אחר... מן הסתם ארצה לעלות לרזולוציית FHD לפחות ומסך כמה שיותר איכותי,חשבתי על 120HZ על מנת לצמצם מריחות ולהגביר תחושת משחק "חלקה יותר" - השאלה אם התוספת כסף באמת שווה את זה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח ~ בגלל שהכרטיס מסך שלי כבר לא TOP מבחינת ביצועים אז מסכים בעלי רזולוציה דיי גבוהה הם לא אפשרות מפני שכניראה אצטרך להתפשר דיי הרבה במשחקים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן אני מעוניין לקנות מסך בתקציב הנל בעיקר למטרות גיימינג וסרטים (שימוש ביתי לחדר) הקניה רלוונטית לקייאספי או באג או חנות אחרת באילת קראתי קצת בפורום והבנתי שההמלצה הולכת על דל. הלכתי לסניף של קייאספי ובמקרה היה אותו לתצוגה... האיכות היא מדהימה ואני מבין מאיפה בא כל השיבוחים אבל ששמתי וידאו עם תזוזה מהירה שמתי לב למריחה במסך. יש לציין שהמסך היה בvga היותר ישן. המוכרים המליצו לי שלצרכי גיימינג הדל לא מתאים וכדאי לי לקחת את הlg ips235t עם ה5 ms מה דעתכם? המריחה היא בגלל הvga או בגלל המסך? מה עדיף? מי שמתעסק בגיימינג ויש לו את הדל אשמח אם יענה תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. המסך העיקרי שלי הוא 47 אינץ 3D...ואני משתמש בו ב90 אחוז מהזמן. המסך המשני הנוכחי שלי 19 אינץ מאוד ישן שאינו תומך ב1080 ואני רוצה להחליף אותו. אני מחפש מסך שיתמוך לי בFHD ... גודל 21-24 המסך שאני מחפש צריך להיות ממש זול וסביר בלבד. מה האופציות שלי ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by L1ron,

שלום לכולם, יש לי מסך 19" של ACER ומה שקרה לו היום זה שהוא פשוט הפסיק להראות אור מהמסך,הוא חשוך לחלוטין,למרות שהנורה מראה שהוא דולק. האם זה בהכרח אומר שהמסך הלך?או שאולי זה וירוס או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Nightbeat,

מאז שהביאו לי מסך CRT 120HZ אני לא נוגע במסך שהמליצו לי פה עליו הU2312HM, הוא היה בשימוש רק חודשיים או שלושה עם אחריות ל3 שנים.. למרות שהתעקשתי על 120HZ באשכול בקשת המלצה שפתחתי פה בסוף קניתי את הDELL ואני מתחרט על זה. הוא עובד מצויין ולא היו בו שום בעיות הדבר היחיד שגורם לי למכור אותו הוא קצב הרענון (שכן אישית אני רואה הבדל עצום, אין טעם להתחיל להתווכח עכשיו). יש לציין שאני גיימר וזאת הסיבה היחידה, המסך מצויין לשאר הדברים ואפילו למשחקים אם אתם לא 120HZ FREAKS. אם לא חוקי לפתוח אשכול כזה, אפשר לנעול\למחוק. קראתי את חוקי הפורום והם לא אמרו דבר על זה אבל עדיין, החלטת מנהלי הפורום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by alonwa,

שלום העברתי את המחשב שלי לסלון. המרחק הוא כ-3 מטר צפיה בין הכורסא למיקום המסך. השאלה האם לקנות מסך מחשב 32 או טלוויזיה 42? ההתלבטות היא בגלל המחיר. מסך מחשב 32 אפשר למצוא עד 3000₪ ופחות מזה גם טלוויזיה 42. ואילו מסך מחשב 42 ש״ח כבר עולה הרבה יותר יקר. השימושים של המחשב יהיו צפיה בסרטים דרך המחשב ושיטוט באינטרנט והילדים אולי ישחקו במחשב. לא מתוכננת ישיבה ארוכת טווח מול המסך לצורך עבודה. מצד אחד אני לא מעוניין לקנות טלוויזיה כי יש בזה חיוב תשלום אגרת טלוויזיה. מצד שני האם מסך 32 יספיק למרחק כזה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני אשמח לקבל חוות דעת על שני מסכים הללו Dell IPS U2312HM או Samsung LED S24B750V אני מחפש מסך למשחקים ולצפייה באיכות hd אגב המסך סמסונג שאני רוצה לרכוש הוא מתצוגה ב 990 ש"ח ,כך שאין הבדל משמועתי במחיר בין מסכים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש מסך 27 בעיקר למשחקים, עד מחיר של 2000 ש״ח. הלוואי ויכולתי להשקיע 3000 על המסך 27 של dell אבל נבצר ממני.. יש איזה מסך כזה שהוא גם איכותי? ראיתי כמה מחשוויזיות 27 של סמסונג בסביבות 1700 ש״ח, השאלה איזה פאנל יש בפנים וכמה הוא אייכותי.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום חברים אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT הוותיק שלי במסך LCD ומחפש מסך מתאים לצפייה בסרטים ועיבוד תמונה - באיכות שלא תיפול ממה שאני מקבל על ה-CRT. התקציב כאמור, עד 1500 ש"ח, אבל מעדיף לחסוך אם אפשרי. מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yarin153,

יש לי WINDOWS 8 ... לאחר שחברתי למחשב את המסך החדש שלי LG IPS231P רציתי להתקין את הדיסק שלו נכנסתי לדריברים לחצתי על ההתקנה ואז הוא עשה לי INSTALLATION ABORTED עכשיו אני גם לא מוצא איזה הורדה באתר של LG עכשיו תכלס גם השאלה שלי היא אם אני צריך את זה בכלל? אני זוכר שבDELL אמרו שצריך להשים אותו על רזולוציה של איזה 2000 ומשהו .. חשבתי אולי גם בLG צריך משהו דומה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב לפני שבוע רכשתי שני מסכי DELL U2412M בעלי יציאות DP DVI וVGA. אני עובד עם מחשב חדש (חודש) עם כ. מסך ASUS RADEEON HD 7750 בעל שלוש יציאות: DVI HDMI וDP. את המסך הראשון חיברתי בעזרת ה DVI to DVI עובד מעולה. המסך השני נוסה בשני החיברוים האחרים DP to HDMI ן DP to DP תחילה המסך השני הגיב פעם כן פעם לא פעם למה לא. המסך השני נבדק לתקינות על ידי חיבור VGA ן DVI ואכן פועל. מה יכול להיות לא בסדר?בעיה נוספת שנתקלתי בא היא "פימפום" של המחשב בהדלקה. המחשב כאילו נדלק לשניה וחצי ונכבה לבערך 4-6 שניות. זה ממשיך עד כיבוי הספק כוח (מאחור) והדלקה מחדש. הנ"ל התחיל מאז חיבור המסכים. ספק הכוח במחשב הינו SeaSonic 660W Gold X-series המחשב והמסכים (שהגיעו ללא כבל מטח) נרכשו בK.S.P (סניף …

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by big bos,

אוקי אני משדרג קצת המחשב שלי קצת לאחרונה והגיע הזמן לשדרג את המסך אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש עד עכשיו היה לי mag 19 די ישן (בערך 5 שנים) ואני מתלבט בין שני מסכי מחשב, אני מעוניין במסך לשימוש למשחקים וגם לשימוש רגיל אינטרנט וכ"ו הראשון הוא Asus vs239n הוא 23 עם פנל ips אבל זמן תגבוה שלו מאוד גבוה 14ms http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1358.&list=1&sort=3&glist=0&uin=16083&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 השני הוא vLG ips 231p גם 23 פנל ips ופה הזמן תגובה שלו יותר טוב 5ms http://ksp.co.il/?uin=14734 השאלה האם שווה להשקיע עוד 100 שקל על מסך רק בגלל זמן תגובה ובכלל האם איזה מסך יותר טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  25. שלום , אני מחפש מסך טוב בגודל 20 (לטעמי 22 זה גדול מדיי ). יש לדוגמא את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7843 מן מסך סטנדרנטי כזה..לא חקרתי יותר מדיי יש דגם אחר עדיף שאתם רוצים להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים