עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. איזה מבין שתי הסוגים שציינתי עדיף לשימוש במשחקים וסרטים? אני מתלבט בין ה Samsung 971P ל Dell 2007WPF . הסמסונג בעל פאנל PVA וה-Dell בעל פאנל IPS. לפי מה שהבנתי פאנל ה IPS הוא הטוב ביותר אבל החסרון שלו הוא הזמן התגובה הגובה ובגלל זה למשחקים וסרטים עדיף את את פאנל ה PVA .

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. היי. אני צריך לקנות מסך LCD בקרוב ולא ברור לי איזה מסך LCD מתאים לי לקנות. אני צריך מסך LCD עם פאנל IPS. עכשיו, רוב המשחקים שאני משחק בהם לא תומכים מסך רחב, לכן אצטרך מסך LCD לא רחב שהוא גם פאנל IPS. לסיכום- מסך LCD עם פאנל IPS עם איכות טובה שתתאים למשחקים שלא תומכים במסך רחב ולכן לא ימתחו עלא ימתחו על מסך מלא... זה צריך גם להתאים לכרטיס מסך מהדור העכשוי כי מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב-רחוק... (כרטיס HD4870 מתוכנן בינתיים) התקציב למסך- 1K. יש חיה כזו?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by Holy,

מי ממסכי הסמסונג 22 אינץ הכי "שווה"?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by chen1234,

ביקשתי מזה שאני קונה ממנו את המחשב החדש את המסך הזה : LG L1770HQ והוא אמר לא כדאי וזה כי אם קורה משהו למסך אתה צריך לשלוח להם אותו לחו"ל ואתה יכול להיתקע שבועיים-שלוש בלי מסך..... והוא הציע לי (נשמע כמו זבל גינרי) מסך של "17 AOC כי זה אצלם מתקנים תוך יום-יומיים אם קורה משהו.. מה כדאי הם עולים אותו מחיר כמעט וברור שהLG יותר טוב אך מה כדאי מבחינת האחריות ואם הוא בכלל צודק??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by TrancEnergY,

DELL 2007FP המסך הזה מגיע גם בשתי סוגים פאנלים כמו הרחב או יש לו רק סוג אחד של פאנל?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. Started by MONO,

אני עוקב פה בפורום אחרי הדיונים כבר הרבה זמן ולא מצליח להגיע למסקנה בעניין. עיקר השימוש שלי במסך יהיה לסרטים. חשוב לי מאד שתהיה חדות וגוונים שלפחות מתקרבים לרמה של CRT. אז איזה פאנל עדיף S-IPS, S-PVA,MVA,או דווקא ה-TN?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שאלה פשוטה איזה פאנל מביאה את הצפייה הכי חדה הכי פחות מכאיבה לעיניים בצפייה במסמכים וקריאה?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  8. Started by zombie,

כותרת

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  9. Started by Rockstatement10,

Fujitsu L20T-2 זה TN? תודה.

10. Started by crssa,

Dell 19 LCD 1908FP ? מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  11. Started by oren,

האם הפאנל של ViewSonic VX922, שהוא 19" Color TFT Active Matrix SXGA LCD או הפאנל של Samsung SyncMaster 931BF, שהוא a-si TFT/TN ומה ההבדלים ביניהם בבקשה?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by lipa,

סתם מעניין ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DRIF,

באתר הפאנלים כתוב- - Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS ( LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel. זה S-IPS כמו הרחב או S-PVA ?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. Started by Jesper,

מקריאת דיונים בפורום אני מתרשם שיש להעדיף מסכים עם פאנל VA באופן אבסולוטי על פני מסכים עם פאנל TN. מהפורום ניתן להסיק שיש להעדיף כל מסך VA על פני כל מסך TN לכל שימוש שהוא. מצד שני במקומות אחרים שמעתי שלמשחקים וסרטים יש להעדיף דווקא מסך עם פאנל TN בגלל זמני תגובה מהירים יותר למסכים באותו תקציב. שם טוענים שבמסכי VA, גם יקרים, יש מריחות בסרטים ומשחקים. בגלל שאני סומך קודם כל על הפורום בעניינים אלה, רציתי רק לוודא - האם יש להעדיף מסכי VA גם כשהשימוש העיקרי למסך הוא לצפייה בסרטים ובמשחקים?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by oronluko,

איזה פאנל יש למסך Dell 1907FP? (TN,IPS,PVA) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15474 תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  16. Started by evy_s,

ראיתי את המסך 22" הזה Xerox XM7 22WF אצל חבר ובדקתי עליו קצת וראיתי שעל הנייר יש לו נתונים יפים מאוד ביחס למחיר (1799) http://www.general.org.il/default.asp?id=359&CatId=88 חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי איזה פאנל יש לו... מישהו יודע במקרה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by efee123,

רציתי לדעת איזה פאנל יש למסך אבל באתר שבנעוץ את הדגם! מישהו מכיר? יש את המסך הנ"ל בksp.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by MrHicUp,

מופיע כאן: http://www.rocky-sport.com/products/118935 בחיפוש בגוגל מצאתי תת קטגוריות של הW2600H: http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=lg+w2600h+specs&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=lg+w2600h+spec&gs_rfai=&fp=d53639546d3e9460 אז איזה מסך זה? איזה פאנל? ובכלל, האם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  19. והאם זה נחשב לפאנל טוב? בתודה...

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  20. כותרת

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  21. כמו בכותרת, ובדגם ספציפי LG 26LC2R באיזה פאנל מדובר? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by GREATTHUNDER,

קראתי את הסטיקי אבל שם לא רשום אם פאנל מסויים הוא בעייתי, משיתות פה בפורם הבנתי שכדאי להתרחק מפנלי TN איזה פאנל נחשב טוב?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by As-21,

איך אפשר לדעת בוודאות איזה פנל זה DELL 2009W האם הייתה הכרזה מבית DELL שהדגם המחליף של 2007W/FP יהיה רק פנל TN ? למיטב הבנתי כל המסכים של 2007WFP שהוזמנו מהיבואן CMS הם 2009W הכי מצחיק שהם טוענים שזה פנל יותר טוב במידה וזה יתברר כ TN בדוק זאת פשוט בדיחה. אז אם תוכלו להגיד שכל דגמי 2009W הם פנל TN ועל מה אתם מסתמכים בתשובותכם אשמח לתשובות רציניות ולא מענה כי שמעתם ממישהו שזה TN או משהו.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yz101,

לעבודה עם אופיס ואינטרנט לסרטים ולקצת משחקים. שיהיה 19" רחב.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by mrraz,

יש לי אפשרות להשתמש במסך 24 עם רזולוציה 1920 על 1200 בחיבור DVI או HDMI או DisplayPort 1.2 באיזה חיבור כדאי להשתמש?, יש לי את כולם בכרטיס המסך.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים