מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
נהרס לי המסך: http://www.trustedreviews.com/Chimei-CMV-222H_Monitor_review הוא מתקשה להידלק חשבתי לקנות אחד חדש, אני צריך משהו שדומה למסך הנ"ל, כלומר עם 2 חיבורי HDMI (אחד למחשב ואחד לממיר HD) או לפחות אחד + חיבור DVI (יש לי חיבור HDMI/DVI כרגע) רמקולים מובנים ושיהיה 22 אינץ' יש חיה כזאת? או שכדאי כבר לתקן את המסך?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הביאו לי את המסך הזה למשרד, כרגע אני בהגדרות יצרן ובהחלט רואים מעולה - האם יש צורך בכיול? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ביצעתי הזמנה למחשב חדש עם המסך של DELL U2212HM ב 790 ש"ח מ TMS. ראיתי עכשיו שיש להם מבצע על LG E2442TC ב 800 ש"ח ולכן אני מתלבט אם לנסות להחליף. מצד אחד ה DELL עם פאנל IPS ואני מאוד מרוצה מה 2209wa שיש לי כרגע בבית (בהנחה ש U2212HM לא נופל ממנו). מצד שני ה LG הוא 24' למרות שאין לי שום מושג אם הוא נחשב למסך טוב. תודה. עריכה: למתלבטים - רק IPS גם אם המסך קטן יותר. החלפתי ל LG E2442TC ואין מה להשוות ה DELL הרבה יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח. חשוב העיצוב. אני משתמש בו בעיקר ללימודים (אופיס וכו') ולסרטים. לעיתים רחוקות למשחקים ככה שהצד של הגיימינג לא יותר מדי חשוב. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים:. HP Pavilion 23xi 23-inch Diagonal IPS LED C3Z94AS Hp http://fre.co.il/items/156375-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HP-Pavilion-23xi-23-inch-Diagonal-IPS-LED-C3Z94AS-Hp Dell S2340L http://fre.co.il/items/143027-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-DELL-S2340L-OP-RD03-6427-%D7%93%D7%9C מה עדיף? אם למישהו יש הצעה נוספת היא תתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לחדר 37" עם כניסת HDMI שאני אחבר אותה מהכרטיס מסך מה כדאי לקנות לבחור כדי להנות בצורה הטובה ביותר?? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לרכישת מסך. המחשב הוא מחשב קיים ולא חדש: i5 3550 Radeon 6750 גודל - לא הכי אכפת לי אבל נראה לי 23-24 אינץ' זה סבבה תקציב - 900 שקל עם חריגה של 200 מקסימום. שימוש - הרבה תכנות וגיימינג בינוני. אני הרבה שעות מול המחשב אז חשוב שהמסך יהיה ממש איכותי ואני לא אתעייף יותר מידי מצפייה ממושכת. חשבתי בכיוון של U2312HM של DELL שמעתי עליו ביקורות ממש טובות. http://ksp.co.il/?uin=13765 תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך lcd בין 6 שנים viewsonic vp930 למי שמכיר, ואני מחפש כבר לא מעט זמן מחליף ראוי ואני פשוט לא מוצא. המסך הזה מפיק צבעים כל כך חדים ונעימים לעין שלא מצאתי מסך שמשתווה לו. בדקתי את ה dell U2311H, LG-IPS23V ועוד איזה מסך של סמסונג שאני לא זוכר את הדגם. אני מחליף את המסך מפני שהוא קטן כבר לדרישות שלי ( רואה הרבה סדרות, גיימיניג ועובד עם כמה חלונות פתוחים בו זמנית) יש ל viewsonic דגמים חדשים שראויים לבדיקה? לא ראיתי שאף אחד ממליץ פה עליהם. התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים במידה וזה יהיה שווה את הכסף :-) אני מחפש מסך בגודל 23-24. תודה רבה, עמית
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מסך 23-24 אינץ לגיימינג במחיר טוב ולא צריך את ה 3D והדברים המיותרים אלא רק 120HZ. תודה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
מחפש מסך בגודל של 23 אינצ' המיועד לקריאה מרובה, פחות סרטים ומשחקים.(אבל לא אומר שבכלל לא!) הציעו לי לקחת את המסך של DELL http://www.tms.co.il/product/10845/ מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות בימים הקרובים מסך מחשב חדש. הבנתי שממליצים פה על dell u2312hm והחלטתי ללכת עליו הייתי בחנות KSP וראיתי שיש להם את המסך בגרסה REV A00 בלבד שמעתי שיש בעיות עם ה-A00. השאלה האם זה נכון? מישהו נתקל פה בבעיות מיוחדות דווקא ב-A00? והאם כדאי לוותר על המסך בגרסת A00 ולחפש במקום אחר גרסה אחרת (וכמובן להוסיף עוד 100-200 שח למחיר)? אשמח אם תוכלי לעזור לי בעניין. בתודה, דורין
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש, והבנתי שקיימת טכנולוגיה, או פאנל, או איך שקראו לזה, בשם IPS, שאומרים שהיא שולטת בשוק. אז, עשיתי בדיקה קטנה בכל מיני אתרים ופורומים ומצאתי שהטכנולוגיה הזו קיימת במסכים מחברות DELL ו-LG (אם יש אותה בעוד חברות אשמח לשמוע) בקיצור, הבנתי שיש תגובות בסך הכל די טובות על מסכי DELL, אולם לא מצאתי תגובות על מסכי LG כלל. עכשיו הנקודה היא כזו: DELL מציינת כי מסכיה תומכים בזמן תגובה של 8ms, שלגיימינג זה לא טוב, לעומת זאת, LG מציינת 5ms, שגם זה לא מרשים, אבל לא כמו 8ms... אשמח לקבל חוות דעת על מסכי LG בנוסף להבהרת הנושא הזה של זמן תגובה במסכי DELL בעיקר בהקשר של הרצת משחקים זה כי פשוט זה לא מובן בשבילי. תקציב: 1500 ש"ח לכל היותר. גודל …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ארצה שתמליצו לי על מסך (עדיף לזול ביותר), שיתמוך ברזולוציית FHD ויהיה טוב לגיימינג מודרני כיום. אני האמת קצת נמנע מה-U2312HM משום שהבנתי שהוא עושה בעיות לעיתים ויש לו בעיות בכיול. תודה.
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כפי שרשום אני צריך מסך עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה מהירות ריענון כמה שיותר טובה וצבעים כמה שיותר אמיתיים, שזה אומר עדיפות לLCD כנראה אני אשמח להמלצות ותודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה למחשב למשרד, גודל מסך רצוי בין 21 - 23 , המסך משמש לאופיס, דוא"ל קצת אוטוקד . מכיר את ההמלצה על הדל 2312 , אבל אני מחפש להוזיל קצת עלויות, אבל שהמסך עדיין יהיה איכותי . תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LCD 21 אינץ' של פיליפס בערך שנתיים, אתמול משהו כמו 10 שניות אחרי שהדלקתי את המחשב , המסך נכנס למצב שינה.(דלקה עליו עדיין הנורה הירוקה, פשוט סימן שאין סיגנל). חשבתי שזה משהו מהכרטיס מסך / מגעים או משהו. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר , עם כבל חדש, אבל עדיין קיימת אותה הבעיה. הוא דולק כמה שניות, ובערך שהווינדוס מתחיל להיטען, המסך נכנס למצב שינה. ניסיתי גם להחליף את הכבל של החשמל. אתם חושבים שהמסך פשוט הלך? והאם יש טעם לתקן את זה או שזה לא כלכלי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי DELL 2209wa כבר 3-4 שנים, אם אני אחליף אותו ב- DELL U2413, זה יהיה שדרוג משמעותי מבחינת איכות התמונה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך בגדול 24", המסך משמש בעיקר לעיצוב גרפי ומשחקים. התקציב 900-1200 ש"ח אני לא ממש מבין בתחום, וקראתי פה המון תגובות והמלצות. והגעתי למסכים האלה: Dell U2412M LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365 LG LED E2442T http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8820 הצעות אחרות יתקבלו בברכה תודה רבה לעזורים!
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להוסיף עוד מסך למחשב שלי, יש לי כרגע 2 מסכים של דל מסוג u2311h אך אינני מוצא את המסכים הללו למכירה יותר גם ביד 2, לכן אני שואל אם ההבדל הוא יורגש אם אני ישים עוד מסך אך מדגם u2312h? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מחפש משהו איכותי במחיר סבבה.. מחיר - עד 900 ש"ח צורך - משחקים, סרטים גודל 22'-24' תודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - DELL 2312HM מתאים למשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שואל בשביל חבר טוב - מקווה שאני מדייק במינוחים. * מדובר בצלם חובב שעורך לדפוס בלייטרום ופוטושופ. * עובד עם Adobe RGB * משתמש במכייל ספיידר (?) הבנתי שהמומלץ ביותר שעוד במחיר שפוי-בקושי הוא ה-U2310/U2413 בסביבות ה-2200-2500 ש"ח. * יש חלופות זולות יותר? * יש חלופות עדיפות בסביבות המחירים האלה? * עד כמה ההבדל משמעותי לעומת נאמר ה-U2312 שעולה ש~850 ש"ח? תוודה.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם יש לסמסונג מסך מחשב בארץ בגודל 24 אינץ שהוא לא פאנל TN? או כל המסכים שלהם זה TN? יש לי כבר 3 שנים את המסך שלהם הT240 שהוא מסך נהדר וחשבתי כבר לשדרג אותו למסך עם פאנל יותר איכותי.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר עד כמה צריך מסך בעל אפשרות כיול וכיסוי צבעים רחב (Wide Color Gamut), לעבודות שרובם זה עיצוב אתרים Web Design, וממש קצת הדפסות. בגדול יש צורך (לא דחוף) במסך ברזולוציה 1920X1200 (יחס 16X10 נוח יותר לעבודה) ורצוי שיהיה בעל PIVOT. גודל מסך בשביל שיהיה שידרוג קטן אז נראה לי 24" עכשיו קיים מסך CHIMEI 22" כמובן עם פאנל TN. התקציב לא מוגדר עדיין. 1) לאיזה כיוון של מסכים צריך להתחיל להסתכל? בגדול אני הבנתי שיש מספר שחקנים ראשיים. היקר ביותר זה: Eizo Flexscan S2433WH מתחתיו הבנתי זה U2410 ומחליפו U2413. ופנאל בעל Gamut סטנדרטי זה הU2412M. לגבי U2413 קראתי ביקורת ב TFTCENTRAL שבעצם אומרים שהוא מחליף את הU2410 הוותיק. לצערי לא אני ולא מי שיעובד על המסך לא הבנו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-