עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mostwanted,

השאלה שלי היא כזאת ניקית את מסך הLCD שלי עם חומר מיוחד למסכי LCD אבל התוצאה לא הייתה ממש טובה יש עדיין סימנים כאלה על המסך ורציתי לדעת אם יש דרך אחרת לנקות את המסך אולי פשוט מטלית עם מים או משהו כזה?

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by laviko1,

איך המסך הוא מומלץ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by dd7,

מוזר שאני לא רואה את הסרט על כל המסך אולי צריך תוכנה מסויימת? יש לי bsplayer אני לוחץ באפשרויות וידאו ב-16:9 וזה מותח לי את התמונה עדיין רואים למעלה ולמטה מלבנים שחורים? תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by Bingo,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2092 כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. לאחר שקראתי חלק מהדיונים על המסך הנחשק, ומכיוון שה oled המבטיח רחוק מאיתנו במספר שנים: טרחתי לנסוע לראות את המסך, עמדתי שם שעה שלמה, ולא הצלחתי להתרגל למראה הטקסט. לאחר שביטלתי את החלקת הפונטים בוויסטה (אני לא סובל את זה, ובפרט במסך הזה, העיין שלי רואה גווני אדום בשולי הפונט), ראיתי את הטקסט מפוקסל, אינני יודע איך קוראים לתופעה הזו, אך פשוט ראיתי יותר מדי חזק את הפיקסלים הלבנים בנקודות הליכסון והכיפוף של הפונט. לעומת זו, במסך שליד (DELL2007 אולי) העין ראתה את הפונט באופן נינוח יותר. חוץ מזה לא ראיתי שום ענן של צבעים או ניצנוצים. אומנם שעסקתי רק בטקסט. כמו כן ראיתי שהצבעים נראים משונים. לדוגמה בחירת טקסט (כחול) נראית כמו צבע כחול זוהר. לא הצלחתי לשנות את המצב הזה, תוך כדי …

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. עובד מ IQPC המליץ לי עליו... מה אתם חושבים עליו? תודה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  7. הצלחתי להזמין את הDELL 2007FP מהחנות "אנטר".....www.enternet.co.il הייתי שמח לקבל חוות דעת על החנות כלמר, אמינות ואספקה בזמן.. [br]פורסם בתאריך: 7.05.2007 בשעה 14:08:40 נ.בהם גם נותנים לבדוק פיקסלים שרופים...

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  8. Started by Pc_freak,

מי יותר טוב באיכות בתמונה או בכללי אני מחפש מסך טוב עד 1000שקל עם FHD http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122474 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKEX2220 עוד שאלה האם אפשר לחבר מסך שיש לו חיבור DVI למחשב עם כרטיס מסך שיש לו יצאת VGA בלבד?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. מצאתי מסך של DELL 2009W הוא עם פאנל TN ו5MS איך הוא? (הוא גם נראה טוב!) אני הולך לקנות אותו מארה"ב (אם אתם ממליצים לי) ואחרי מיסים ומכס הוא יוצא לי 1184 שקל בערך. אם הוא לא טוב אתם מוזמנים להמליץ לי עם מסכים רחבים אחרים.

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  10. טוב אז ככה בניגוד לאשכול הקודם בו אני מחפש מסך לבית פה זה אשכול שפתחתי בישביל אבא של, הוא עובד עם solidworks ועכשיו הוא מחפש מסך כמה שיותר איכותי לעבודה שלו - הוא לא רוצה רחב הוא רוצה רגיל אבל איכותי ובמיוחד שטוב לעבודה עם SOLIDWORKS הוא עובד כמעט כל היום על המחשב ככה שהוא צריך משהו טוב לעיניים ושניתן לעבוד עליו שעות רבות אין ממש הגבלת תקציב אבל לא להגזים עד משהו כמו 3000-3500 תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. מסך מחשב תוצרת iiYAMA דגם 2407HDSB2 גודל ''24 ניגודיות 1:10,000 זמן תגובה 2ms שאלה אפשר לחבר 360XBOX ל מסך הזה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בדרך כלל על מנת לצפות בשולחן עבודה ברזולוציה מיטבית יש צורך לעבוד ברזולוציה המקסימלית שבה תומך המסך. כלומר עם המסך הוא 1080*1920 יש לעבוד ברזולוציה הזו על מנת שנקבל את איכות התמונה הטובה ביותר. מה קורה במשחקים ? אם אני קונה מסך שעובד ברזולוציה 1440*2560 ואני מריץ את המשחקים ברזולוציה ב-1080, האם איכות התמונה תהיה כמו זו המתקבלת במסכי הווינדוס הרגילים או שאין השפעה דומה במשחקים? ברור לי שהרצת משחק ב-1080 תהיה פחות איכותית מאשר ב-1440.

13. אני לא בטוח שזה מתאים לפה או לכרטיסי מסך. יש לי מסך LCD שיש בו VGA ו- DVI וכרגע הוא מחובר ב- VGA כי לא קיבלתי איתו DVI ורואים בו מצוין אז השאלה היא האם כדאי לקנות כבל DVI למסך או להישאר עם ה-VGA. והאם צריך לקנות כבל איכותי או שאפשר לסתפק בכבל DVI פשוט וזול (האם זה יוריד את איכות התמונה?)

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  14. חברים יקרים, בוקר טוב. (לפני הכל הייתי רוצה להגיד אסירות תודה לHWZONE על כל מה שהאתר מביא לנו, אני ממש אוהבת את האתר, אז המון תודה וכל הכבוד.) - לענינינו, המחשב הישן שלי היה E6300 + 9500GT + מסך 19" 1280x1024 אז במחשב הישן שלי המחשקים היו נראים אחרת, הגראפיקה הייתה נראת אחרת. היה נראה לי שהתמונה מכילה המון מידע, התמונה היית ניראת קטנה ודחוסה ב...פרטים וטקסטורות....לא יודעת איך להסביר זאת אבל הייתה מוצגת ממש טוב. ומנגד: במחשב שלי היום, I5-2500K + GTX460 + LG E2241T 1920X1080 - התמונה לא נראת משהו מיוחד. לדוגמא במשחקים, נראה לי שבכל פעם שאני בוחרת הרזולוציה המקסימלית של 1920X1080, אני לא מקבלת את כל התמונה! אני מתכוונת שיש לי הרגשה (וסליחה זו כבר לא הרגשה אלא זו מציאות) ש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gstation,

מדובר בפנאל TN של EIZO. אני לא מוצא עליו REVIEW ברשת בכלל ולראות אותו בתצוגה זה חלום הזוי. אשמח לשמוע אם מישהו יודע להגיד עליו משהו...

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. Started by noambar,

אני רוצה לשדרג את המסך מחשב שיש לי כרגע (VX724) למסך בגודל בגודל 22". חשבתי לשדרג למסך 226BW של סמסונג, אז השאלה שלי היא זאת: למסך הזה יש רזולוציה של 1680 * 1050 שזה לא Full HD, נניח שהמסך כן היה ברזולציה של 1920 * 1080 הייתי רואה את ההבדל למרות שהמסך עדיין באותו גודל? (כשאני רואה תכנים של 1080p כמובן)

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  17. שלום לכולם! לאחר הרבה יותר מדי זמן אני סוף סוף משדרג את המסך הנוכחי שלי (SAMSUNG 2253 פאנל TN זול שבזולים מ-2008 עם רזולוציה של 1680*1050) למשהו יותר מודרני ומאחר והמסך מיועד עבור מחשב די רציני אני מעוניין למקסם את החוויה עד כמה שניתן (ואני גם נוטה להחזיק מסכים למשך הרבה יותר מדי זמן אז מוכן להשקיע כלכלית למרות הכאב בכיס). אני כרגע מתלבט מאוד מאוד בין DELL U2715H ל-ASUS PG279Q מכמה סיבות: 1. המסך יוצמד ל1080GTX ולכן 144HZ יכול להיות game changer לגמרי 2.G-SYNC בעתיד יכול לעזור כשהביצועים ירדו (והם יירדו) מהצד השני: 1.ה-DELL נראה כמו מסך הרבה יותר מקצועי ופחות 'גיימרי'-מה שאני דווקא די אוהב 2.הוא מדויק יותר מבחינת הצבעים שלו ו…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אוקיי אז נתחיל ככה, לפני שקניתי את המסך שלי, הייתי נעול על הDELL 2407/8 שמעתי וקראתי שלא חסרות בעיות למסך וכל "יומיים" הם מוציאים דגם אחר עם 'שיפור' לבעיה וכו'... הבעיות לא היו כל כך קריטיות אבל בכל זאת רציתי לבדוק אם יש עוד אופציה למסך דומה של חברה אחרת. מצאתי את הSamsung 245T והאמת שבהתחלה בכלל לא חשבתי שאני יקנה אותו כי ראיתי את המחיר כ4,000 ש"ח אז סיקרן אותי לבדוק למה הוא עולה כל כך הרבה. מצאתי בyoutube את הסרטונים האלה ואפשר להגיד שזה שכנע אותי(כמובן שהמחיר שהמוכר בחנות עשה לי גרם לי בסופו של דבר לקנות את המסך). Our Best Computer Monitor Pick: Samsung Syncmaster 245T Samsung 245T LCD Monitor Unboxing אז כמו שאתם רואים, הלכתי בסוף על הסמסונג ולא על הדל …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מסך Led בעיקר לשימוש משרדי ואולי גם לסרטים. קראתי ש-16X10 עדיף לשימוש משרדי על פני 16X9. למרות זאת, מצאתי בזאפ רק מסך Led אחד 16X10 של LG דגם W2286L . אם 16X10 עדיף לשימוש משרדי, אני לא מבין למה יש רק מסך Led אחד 16X10 ? האם כדאי ללכת על 16X10 ? האם ישנם יתרונות נוספים ל-HDMI על פני DVI מלבד שימוש בכבל אחד לאודיו ווידאו ? תודה, אורי

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by joniar,

אני רוצה לקנות מסך חדש הכניסו לי לראש לא TN לא TN בשום פנים ואופן לא TN {זה מובן נכון?} אז אני רוצה מסך לפחות 21" ב1500 שלא יהיה TN!!

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  21. שלום אני צריך המלצה למסך בגודל 23/24 מיועד לגרפיקה הסכום הוא עד 1400 ש"ח ואפשר לחרוג עד 1500 ש"ח בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by tall978,

שלום . אני מחפש לקנות מסך לשימוש לימודים (עיצוב בעיקרון), בגודל 19-21 עם חיבור DVI (זה כבר סטנדרטי לא?) תקציב - עד 1000 שקל עדיפות גדולה לחברת LG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כרגע יש לי מסך CRT SAMSUNG 19 959NF המסך עצמו מצויין ואיכותי לכל השימושים, הבעיה היחידה היא יחס 4:3 כשאני צופה בו בסרטים ביחס 16:9. לכן אני שוקל כרגע לקנות את אחד המסכים של דל 22, 23, וכרגע גם הכנסתי את ה- 24 למסגרת השיקולים, בנוסף אני מתכוון רק למסכים עם פאנל ה- IPS. סוגי הסרטים שעליהם אני מדבר, ושמעניין אותי איך הם יוצגו על המסך, בהשוואה למסך הנוכחי שיש לי הם: 1. קריעות של BDRIP 480 בגודל מינימלי לסרט של 1.4GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 1500 קילוביט לשניה. 2. קריעות BDRIP 720 בגודל מינימלי לסרט של 2.5GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 2500 קילוביט לשניה. 3. BDRIP 720 מכווץ אבל פחות מהקריעות שהוצגו קודם, גודל מינימלי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כל האשכולות פה דומים בנאדם מבקש מסך 22 אינצ' וכולם ממליצים לו מסכים מתקדמים באותו מחיר רק של 20 אינצ' ומנסים "לשכנע" אותו לעזוב את ה-22. אני מעוניין במסך 22 אינצ' הכי נורמלי שיש במחירים של עד 2K לא רוצה את ה LG 20 אינצ' ולא שום דבר אחר. לא איכפת לי שיהיה TN או משהו... אבל בכל זאת מבין הדגמים המוצעים היום במחירים של 1-2K - מה הכי כדאי? נ.ב יש לי כ.מסך GeForce 7900GS כרגע ואני מעוניין במסך בלי רמקולים מובנים. ואם אפשרי (לא חייב בכלל) אז רכזת USB. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Benq 24" FP241W האם המסך הזה מספיק טוב בשביל סרטים ומשחקי רשת?! ואין לו בעיות input lag כמו של DELL ואם לא אז מה התחליף הראוי ביותר למתבקש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.