מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
כמה בדיקות שאני מתכוון לעשות: 1. פיקסלים שרופים או תקועים: להציג מסך שכולו לבן, אדום, ירוק, כחול ולחפש נקונות בצבע שונה. 2. זליגת אור: להציג מסך שחור ולנסות לראות X במסך. 3. מריחות: לשים שומר מסך שמזיז תמומה ולכוון אותו להזיז אותה במהירות. איזה עו בדיקות כדאי לעשות? האם יש תוכנה שעושה בדיקות כאלה? יש לי את nokia monitor test אבל למעט הבדיקות ל 1 ו 2 היא מיועדת לבדיקת מסכי CRT.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התרשמתי מהמסכים של VIEWSONIC השאלה היא אם לאינטרנט+מישחקים בכרטיס הייאנד שווה להשקיע במסכים 20-23אינץ' שעולים פי 2 עד 4 ממסכי 19 (מדובר בVIEWSONIC?) מרחק הצפיה קרוב-בין 60 ס"מ למטר ניר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל את השאלה כאן בגלל ההתמחות של פורום זה במסכי lcd. מאוד חשוב לי נוחות הקריאה במחשב נייד. זכור לי ההסבר בפורום זה על גודל הנקודה במסכי 19 אינטש ושלכן הם עדיפים אפילו על מסכי 20 לטקסט. אודה על עצות.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש ואני לא יודע איזה גודל הכי מתאים תנו חוות דעת בבקשה Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 TwinTech GeForce GTX560Ti XT Oc 1024MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V, יחידות 1
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה מסך שיהיה במרחק 2 מטר ממני... איזה גודל ממולץ לקנות ולאיזה פרמטרים חשוב לשים לב (כשמדובר במרחק כזה)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השניים ומה השוני ביניהם?, רציתי גם לדעת מה הMS? ומה הרזולוציה המקסימלית? (דרישות: משחקים כבדים באיכויות גבוהות, תוכנות גרפיות וכל מה שאפשר לעשות במחשב) הראשון הוא DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רחב בשווי של 2316 ש"ח והשני הוא DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רגיל בשווי של 2271 ש"ח רציתי לדעת מה הMS של כל אחד, האם הם טובים למשחקים, מה השוני ביניהם ומה הרזולוציה המקסימלית שלהם. אני דווקא אוהב את השני. בתודה אור כהן
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לילה טוב, לאחר שיחה שלי עם אבי, הוא מבקש שהחנות שנרכוש ממנה את הדל 2007FP תיתן לו לפחות ב-12 תשלומים. הבעיה היא ששתי החנויות הקרובות (יחסית) לביתנו נותנות עד כחמישה תשלומים, ולא שתלום אחד יותר (ממש זוועה). שתי החנויות האחרות נמצאות בסוף בקצה השני של המדינה, כך שזו בעיה דיי רצינית, ולצערי הרב () אני אצטרך (או יותר נכון אאלץ) לוותר עליו. עכשיו אני צריך להתייעץ איתכם על מה ללכת במקום הדל. אז מה הכי דומה לו מבחינת הנתונים? אם זה הפאנל המשובח, או הנדסת האנוש הגאונית על כל צידי וצירי המסך, או חיבור הקומפוזיט הצהוב... כמובן שאני לא דורש את שלושתם, אך חובה שהפאנל יהיה S-IPS. גם אם לא יהיה קומפוזיט והנדסת אנוש משגעת, תציעו חברה, תציעו. יאללה! *תקציב 2500 עם …
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין המסכים האלה לבין ה CHIMEI T39D... מה שאני יכול להרשות לעצמי בתקציב זה פאנל TN בלבד איזה מסך עדיף?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במגה יש מסך DELL 22 ב1700 שקל- http://www.mega-sale.co.il/ יש לי קשרים ולדעתי אני יוכל להוריד תמחיר השאלות אם 1-איזה דגם זה ואם הוא טוב כי לא רשום תדגם אלה הפרטים- 1050 על 1680 -רזולוציה 160\160 זווית צפיה בהירות 300 חיבור DVI-טוב בכל מסך נורמלי יש בכל מיקרה הצרכים זה משחקים כבדים\אינטרנט ואופיס אז מה מומלץ בתקציב?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כי לפי מה שאני הבנתי ה BWX יש לו גם רכזת USB מובנת , אז אם כל השאר אותו דבר לא עדיף לקחת אותו?? כי אני לא ראיתי הבדלים אחרים... אני יביא קישור... תקנו אותי אם אני טועה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/features.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MYKRFV/XAA http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7023
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם ידעתי את הדגם של המתלה שאני צריך לקנות.. עכשיו איך אני אדע? אני לא מוצא בגוגל, ניסיתי הרבה קומבינציות חח אבל אני צריך את השם של השיטה הזו בכללי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מסך סבבה של VIEWSONIC אבל הסטנד שלו ממש ממש מעפן בלי שום אפשרויות ( ואני רגיל לDELL). רציתי לקנות זרוע כזאת שמחזקים על הקצה של השולחן, ומצאתי את זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31628 ואת זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26300 מה אתם אומרים ? זה איכותי או שזה ירגיש לי שקל וחצי מה שנקרא ? אשמח להמלצות שלכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
הציעו לי את שתי החברות של במסכים של 22" ההבדל מחירים של של HANNS-G עולה פחות ב-200 שקל מדובר במחירים ממש זולים של החברה הנ"ל {מסובד במסך רחב כמובן} ב-900 שקל ושל ASUS מה שניבחר פה להכי טוב עולה 1100 שקל
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
DELL או NEC? פשוט אבא טוען שNEC כי זה 200 שקל יותר,ואני טוען DELL כי חברה יותר מוכרת ואיכותית,ממה שאני יודע. פשוו לדעת,תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך של Dell מדגם 2312hm וכרטיס מסך AMD Radeon 7870xt. שמעתי שחיבור displayport עדיף על DVI-D בו אני משתמש כיום. אני חושב שלכרטיס המסך הזה יש כניסה של mini displayport (יש גם מתאם של displayport רגיל ל-mini שבא עם כרטיס מסך). מכאן עולות מספר שאלות: האם אכן אפשר לחבר כבל displayport למחשב? האם הביצועים עם מתאם יפלו מכבל ה-dvi ופעולה ללא מתאם? איזה סוג של displayport לקנות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברשותי מסך דל U2212HM וכרטיס מסך HD6770. באיזה חיבור הכי מומלץ לחבר אותם? HDMI או משהו אחר? אשמח להצעות לחברה מומלצת לכבל המתאים (למרות שזה לא קשור לפורום הזה...)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה http://www.tms.co.il/product/10845 המחשב הוא מארז Ippon S1 וכרטיס מסך SAPPHIRE 7970 DUAL-X אני לא מבין בזה, בדרך כלל הייתי מחבר DVI למחשב, אבל בגלל שהתרגלתי למחשבים הישנים שלי. במחשב והמסך הזה, באיזה קבל אצטרך להשתמש כדי לקבל ביצועים הכי טובים של המסך? סלחו לי אם השאלה חובבנית.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום לכולם, איזה חיבור צריך לתמוך מסך המחשב כדאי שישמש כטלווזיה? HDMI פשוט יספיק? או שאפשר גם חיבור פשוט יותר? תודה לעוזרים! אלון
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה חנויות באזור המרכז יש תצוגה של שני המסכים האלה.. dell 2007wfp ו-LG 204wt ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ולא יודע איזה חנות מוכרת עם הקושחה החדשה ואחריות מקורית?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את המסך 24 או 27 של DELL המחירים שלהם לא זולים בכלל ואני חושש לקנות ולגלות שיש פיקסלים שרופים ושביזבזתי בסביבות ה 3000 ומעלה על מוצר תקול ולא מושלם. הבנתי שחלק מהאנשים כאן במעמד הקניה בדקו את המסך עם תוכנות למציאת פיקסלים שרופים... איפה בדיוק אפשר לעשות את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוזיה לסלון שלי האם כדאי לקנות את 32WL66 של TOSHIBA? או שיש משהו יותר טוב בסביבות אותו מחיר? אולי U2000 של SONY?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
W922C NU TECH מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 8 1:600 יחס ניגודיות 0.255 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 Lenovo L192W מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 5 1:800 יחס ניגודיות 0.285 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-