עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך של DELL U2311H ויש לו כבל שמחבר אותו בUSB מהמסך למחשב ,הכבל הזה התעקם והיציאת USB שלו דפוקה כרגע ,איפה ניתן להשיג כזה כבל באיזור המרכז? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מתלבט לפני קנייה והייתי רוצה לראות את המסך לפני רכישה. אודה מאד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eyalha,

אהלן, מעוניין בהמלצה למסך בגודל של בין 20-24'. המסך יתחבר למחשב נייד וישמש בעיקר ללימודים (ישומי אופיס), קריאה וסרטים. התקציב הוא סביב ה500 ש"ח, מקווה להוציא משמעותית פחות (לכיוון ה300) אך מוכן להוציא גם יותר אם ההבדל משמעותי. לפני כ5 שנים הומלץ לי בפורום על DELL 2007WFP, המלצה מעולה שאני נהנה ממנה מאז.. (המסך עדיין מעולה מבחינתי, פשוט הרכישה עכשיו היא למעונות ולא לבית..) המחשב נייד הינו lenovo think pad e330 בעל כ.מסך intel hd graphics 4000 ורזולוציה מקסימלית של 1366x768. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shabo,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, למשחקים וגם עבודה. יש לי כרגע שני מועמדים הראשון הוא מסך של LG http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T והשני הוא של סמסונג : http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH אני נוטה יותר לכיוון של LG כי הפאנל איכותי יותר, אבל אני לא מצליח למצוא ביקורות עליו בניגוד למסך של סמסונג שהוא מאוד מוכר. מה דעתכם?

5. Started by yossihaz1,

שלום רב, זקוק להמלצה למסך מחשב 23-24 אינץ הולך לצפות בו בשידורי הכדורסל של הנבא ובסרטים וכן במשחקי מחשב (gta 5 cod ועוד) באיכות מקסימלית, אז חשוב שיהיה איכותי מאוד סכום- עד 1000 ש"ח לא יכול לחרוג מעבר רזולוציה - 1920/1080 ( רוצה 16:9 ולא 16:10) ראיתי שההמלצה העיקרית בתקציב ובדרישות האלו הוא dell אך מבדיקה שעשיתי באייבורי וקספ הוא לא במלאי אני מעדיף לרכוש ivory או ksp כדי לקחת במקום כי אני רוכש משם מחשב האם יש חלופה הולמת אחרת בתקציב הזה (מבלי להתפשר על איכות) או שאולי הדגם של dell כן במלאי ולא ראיתי? האם כדאי לצרכים שלי לקחת 24 אינץ גם אם זה לא dell אודה לעזרתכם

6. Started by itzhak16,

גודל מסך : 21.5" (טעיתי בכותרת) כרטיס מסך שברשותי : HD7850 1GB שימוש : גיימינג בעיקר , סרטים/סדרות תקציב : 400-700 ש"ח נתקלתי במסך הזה : http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=19908 איך הוא ? אשמח להמלצות נוספות . תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 3emi,

אני מנסה לחבר מסך SAMSUNG 971P דרך כבל DVI ל HDMI כאשר ה HDMI נכנס ללאפטופ שלי הנייד לא מזהה את המסך בכלל המסך רושם CHECK SIGNAL וברגע שאני מכניס את ה HDMI לנייד המסך מראה GOING TO SLEEP המסך לא מופיע לא בלוח בקרה שמראה מסכים מחוברים ולא ב DEVICE MANAGER יכול להיות שהכבל עצמו שקניתי DVI קצה אחד HDMI קצה אחר לא יודע להעביר את האות?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by ABL,

אני מתלבט בין מסך 27 אינץ 1920X1080 לבין 27 אינץ' 2560X1440 האם רואים הבדל ניכר בין השניים? האם 2GB בכרטיס מסך לא תיהיה בעיה להריץ משחקים חדשים? המפרט שלי בצד.

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by yalkobi,

רכשתי את המסך לפי המלצת הפורום השמח לעזרה בהגדרות. הבנתי שניתן לכוון את המסך להגדרות לתוצוגה טובה יותר עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. הדבר היחיד שאני רואה במסך זה הגדרה למצבים מסוימים משחק סרט וכו' השמח לעזרה בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by LRa,

שלום אני מחפש לקנות מסך בין 20-22 אינצ עם רמקולים מובנים עד 800 שח על מה הייתם ממליצים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by gingel,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 23" עד 1000 ש"ח, וצמצמתי לדגם אחד של דל (U2312HMׂׂ) שהבנתי שהוא די מומלץ כאן בפורום, ולדגם אחד של סמסונג (S23C350B). אני מחפש ביקורות על המסך של סמסונג מדגם S23C650D, אבל פשוט לא מוצא. יש כאן אנשים שרכשו את המסך הזה של סמסונג ויכולים לתת ביקורת עליו? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by esaly,

היי לכולם, אודה מאד להמלצה על מסך 23\24 LED IPS וחשוב לי מאד שיהיה לו בורר מצבי תאורה בלחיצת כפתור. הכוונה היא שאני עובד על המחשב הרבה בלילה ושתהיה לי אפשרות להוריד את הבהירות בצורה די מהירה ע"י לחצן פריסט יעודי. בעבר נכוותי ממסכי דל כך שאני מעדיף חברות אחרות. בתודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איך עדיף לנקות אותו? כי יש בו לכלוכים וכל זה.. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by omermiz,

אני מתלבט בין שני מסכים 1. LG 22EA53T 2. Dell UltraSharp U2312HM [h=1] לא יודע איזה אחד עדיף, ומה היתרונות והחסרונות של המסכים אחד על השני, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.[/h]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by galmic,

אפשר שתי המלצות למסך (21.5 וגם 23) שישמש בעיקר לעבודה משרדית אבל מדי פעם גם לראות סרטים וסדרות. בתקציב של (600-800 ) , המסך אמור להחזיק לפחות 4 שנים.זה המפרט של הלפטופ: [h=1]Samsung NP370R5E-A05IL[/h]מעבד: Intel Core i3-3120M 2.50 GHzזיכרון: 8GB DDR3 1600MHZ דיסק קשיח : 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך : 15.6 LED רזולוציה : 1366x768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך : Intel HD Graphics 4000 כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים : standard מיקרופון מובנה : יש כרטיס רשת רגיל : יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI : יש USB : 3 כניסות קורא כרטיסים : יש מערכת הפעלה : Windows 8 64Bit משקל : 2 ק"ג סוללה : 3cell Lithium-Ion HDMI : יש

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by oded6188,

אני מעוניין להעביר אות וידאו בין המחשב למקרן על גבי כבל תקשורת CAT7 באורך 50 מטר האות יוצא מיציאת ה DVI של המחשב, ונכנס לכניסת DVI של המקרן. מדובר בוידאו באיכות גבוהה... מישהו מכיר מוצר טוב שעושה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר למשחקים(למשל Battlefield 4 שיוצא עוד מעט) אני לא ממש יודע מה יותר טוב מבחינת חברות, רק שיהיה מסך LED 1920x1080 ובלי 3D. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 217agent smith,

ברצוני לרכות מסך מחשב בגודל של 23 אינצים. המסך מיועד לשימוש במחשב שלי ולחיבור הxbox 360. לכן אני אדרוש שלמסך יהיה חיבור hdmi וחיבור dvi. התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים, עם חריגה של 300 שקלים. אין לי בעיה לקנות מכל חנות, העיקר שתהיה אמינה. אשמח אם למסך יהיה זמן תגובה קצר ככל האפשר היות ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון. אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי, בתשובה מראש נועם.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  19. Started by zamir12,

אז ככה, מכיוון שאני רוכש מחשב גיימינג חדש רציתי לשדרג גם את המסך לחוויה מושלמת, אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים וגיימינג, ראיתי שהמון משחקים וכמובן סרטים תומכים בטכנולוגית 3D השאלה היא כזאת, מה חוות הדעת שלכם למשל על המסך הזה: LG LED 3D D2342P http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946 וראיתי שהרבה ממליצים פה על המסך הזה: Dell IPS U2312HM http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950 מה ההבדלים ביניהם? והאם כדאי להוסיף 400 ש"ח ולקבל מסך תומך 3D? יהיה שימוש רב במשחקים וסרטים. אני חדש בנושא ה3D ואשמח לשמוע כמה הסברים ודעות. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by ronte,

אני מחפש המלצה למסך FHD בגודל 23-24 אינץ'. ראיתי כי סביבת המחירים מ- 23'' ל- 24'' קופץ בסדר גודל של 200-600 ש"ח. למה המחיר גבוהה משמעותית? למה אין יותר מסכי LCD ומוכרים רק LED? מה ההבדל בעצם? עדיפות לקבל המלצה ל-2 מסכים, 1 בגודל 23 אינץ ואחד בגודל 24 אינץ ואבחר מבינהם. אילו חברות נחשבות לטובות לייצור מסכים ? התקציב הוא עד 1000 ש"ח. הייעוד של המסך: עבודה עם גרפיקה וסרטים. יציאת HDMI ו-DVI. בתודה מראש.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. חג שמח חברה, אני ממש מעוניין במסך רחב ואיכותי שיתאים למשחקים, עריכת מוסיקה, ובכלל תפעול של ווינדוס (אוהב את הרעיון של הWIDE SCREEN בכללי)... אני מתלבט בין 2 מסכים, מדובר על שני חברות מובילות אבל הLG פשוט עולה כפול 2 מהמחיר של הDELL על אותו סטייל מסך, ואני לא יודע אם שווה לי להוציא כל כך הרבה כסף על הLG, ובקיצור, הנה לכם ההשוואה , אשמח אם תביעו את דעתכם : הזול יותר : UltraSharp U2913WM של Dell - http://www.dell.com/il/p/dell-u2913wm/pd היקר יותר : LG29EB93 http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-lg-29eb93?aff=Zap 1 - האם הLG שווה את המחיר הכפול על הדל ואם כן למה ? 2 - האם כרטיס מסך Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL ירוץ טוב עם המסכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, כידוע, כיום יש מסכים רבים שמציעים יכולות מגע. רציתי לדעת, האם כולם ללא יוצא מן הכלל מצריכים חיבור USB על מנת לממש פונקציונליות זו או שיש כאלו שמעבירים את המידע דרך HDMI (כך שהכבל היחיד בין המחשב למסך הוא כבל HDMI בודד)? ספציפית, מה תהיה התשובה אם נגביל עצמנו למסכים קטנים במיוחד (7-11 אינץ')? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by abatiah,

ה MAG יותר זול. כמו כן, אין לי מושג מה הפאנל שלו. מקריאה יבשה בשאר הSPECS הנתונים שלו יותר טובים, אבל אין לי מושג כמה זה רלוונטי לעולם האמיתי. קפה-פסטה מאייבורי: Dell דגם U2312HM גודל מסך "23 טכנולוגיה LED רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1:2,000,000 זמן תגובה (ms) 8ms בהירות (cd/m²) 300 חיבורים DVI-D, DP, VGA, USB רמקולים ללא תקן תליה (VESA) כולל אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרשמי מותג Mag דגם H2400 גודל מסך "23.6 טכנולוגיה LED רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1:5,000,000 זמן תגובה (ms) 5ms בהירות (cd/m²) 300 חיבורים DVI-D, D-Sub רמקולים כלולים תקן תליה (VESA) ללא אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרשמי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by rony77,

כיום אני עם ה2209wa של דל. רוצה לשדרג גודל ורזולוציה. לשימוש במשחקים ובפוקר און ליין. מתלבט בין: 1. LG IPS 27EA33V 2. DELL U2412M LED ההבדל הכספי לא מעניין אותי. אני משחק פוקר און ליין וחשוב לי שיהיה לי מקום לפתוח מספר רב של שולחנות ככה שאני צריך שטח עבודה במסך, מצד אחד אני מפחד שהמעבר מ22 ל24 יהיה זניח מצד שני ל24 יש רזולוציה יותר גבוהה משל ה27 אז אולי זה מצמצם את ההבדלים בינו לבין ה27. אני עם כרטיס מסך gtx 570 אם זה גם משנה משהו ואינני מתכוון להחליף אותו בקרוב.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by KF,

האם אני יכול לחבר למחשב נייד שלי מסך מחשב רגיל ולעבוד בריבוי מסכים ? אני צריך חיבורים מיוחדים כלשהם ? נ.ב המסך של הנייד בגודל 15.6 ואני מניח שהמסך שאצרף לו יהיה גדול יותר,האם יש לזה משמעות ?ר

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים