מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
-
טוב ככה יש לי במחשב כרטיס טלויזיה ואני משתמש בו גם כטליוזיה . רציתי להחליף מסך למסך של Chi Mei 22 שקראתי פה שהוא מומלץ מאוד ועוד זה היה שאנשים קנו אותו ב- 2500 והיום הוא עולה 1690 . יש לי מסך " CRT 19 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל רציתי להגדיל ורציתי לדעת : 1. אם המסך טוב גם לצפייה ב- סרטים וטלויזיה כי הבנתי שבמסכי LCD רואים פחות טוב בתזוזה לעומת ה- CRT ? 2. הבנתי גם שהגודל שונה לגמרי שמסך "LCD 17" = CRT 19 (גודל מסך) ? 3. הזליגת אור או מה שלא יהיה מהמסך ממש מורגש כי אני רוב הזמן בחדר חשוך? 4. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce MX 440 with AGP8X אני חייב להחליף אותו אם אני מחליף את המסך ? או שזה יהיה בסדר עד שאני יחליף מחשב בזמן הקרוב? 5.והשאלה הכי חשובה היא האם yes משדרים גם ב-…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אולי אם אפשר להשיג בארץ את ה NEC EA231WMi או HP ZR22W ומה המחירים שלהם? (אם אין אותם בארץ כנראה אלך על ה 2209WA) תודה! י
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=977&CategoryID=326&Page=2
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אבד לי ספק כח ממסך LG W2284 מבדיקה ראשונית באינטרנט החנויות דורשות עליו 300 שח סה"כ מדובר בספק 12v 3.5A האם אני יכול לקנות פשוט ספק גנרי אחר? אני מניח שעיקר הבעיה היא בקוטר של המחבר למסך. יש המלצות? מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חברה לעבודה מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 ומסתבר שקרוב שלה יכול לשלוח לה מסך מארצות הברית ולכן היא ביקשה שאמצא לה מסך מאתר Costco עד ה300 דולר בערך. הצרכים שלה זה עבודה שוטפת וסרטים, משחקים פשוטים ביותר (יש לה ילדים קטנים) אשמח לקבל המלצות! הנה לינק לאתר: http://www.costco.com/ כמובן אם תמליצו על מסך טוב יותר גדול מ-19 היא בכלל תשמח... תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
מה שלומכם? שמתי לב שהדיון שפתחתי "ניסגר" על 44 עמודים מעניין אותי אם קיבלתם לבסוף איזה נייר,אחריות? להזכירכם:אני כבר אחרי שבועיים התייאשתי מההזמנה הזו מנקסטופ,ורכשתי מ-LCDtv בפ"ת. כמובן שבדקתי עם CMS שהם עובדים איתם בכל מה שקשור למתן אחריות DELL של 3 שנים למכשיר. רציתי רק שתדעו משהו:בחנות עצמה לא קיבלתי שום נייר/תעודת אחריות כלשהי..נאמר לי שהצגת חשבונית הרכישה היא זו שמהווה את האחריות.כמובן שווידאתי זאת עם המעבדה של CMS.אבל-במחשבה שנייה,כנראה ואדרוש מחר מ-CMS נייר כתוב. לגבי נקסטופ-לדעתי העניין מורכב הרבה יותר..היות והם ל-א עובדים עם מעבדת השירות של DELL בארץ(המעבדה של CMS)- הרי על איזו תעודת אחריות הם מדברים איתכם בכלל? :s05: במקרה הטוב-הוא יכול לתת לכם נייר אח…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה למסך 19 אינץ' שיסחוב לי כמו שצריך במשחקים. המסך יתפקד עם כרטיס מסך מתקדם יחסית בטווח מחירים של 1000-1400 ש"ח (כנראה X1900). התקציב שלי למסך הוא עד 2000 ש"ח ובינתיים ממה שראיתי המסכים הכי מעניינים הם ה-LG L1970HR והסמסונג 931BF. ההבדל היחיד שראיתי ביניהם הוא בניגודיות שבה הסמסונג מנצח עם 1:2000 לעומת 1:1600 ב-LG. בכל מקרה, זמן תגובה של 2 MS זה הכרחי למשחקים כבדים או שגם 4 יספיק לי? ובין 2 המסכים הללו אני ארגיש הבדל כלשהו או שעדיף לי לחסוך את הסכום לכרטיס מסך קצת יותר טוב? תודה מראש! מתן
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה לאחר המלצות בפורום קניתי את המסך 971P של סמסונג. מסך מעולה להכל פרט למשחקים.. רואים מעולה במשחקים עד הרגע שבוא מזיזים את העכבר בג"נרלס או מוסרים מסירות ארוכות בפיפא. ואז רואים איזה צריבה רצינית במסך שהורגת לכם את העינים . ככה שכל מי שחושב על המסך הזה לצורך משחק שיוותר. עיקרון מחר אני מדבר עם החברה על ההחזרה של המסך כי הם הבטיחו שהוא יהיה טוב למשחקים. קניתי מרואים עולם ,נראים אחלה חברה. בקיצור אני צריך מסך אחר 19 לא משנה לי רחב או לא. שתהיה בו חדות בערך כמו הסמסונג או יותר טובה ושיהיה מעולה למשחקים עם פאנל איכותי. כמובן שאני אצטרך אותו ללימודים בעוד שנה וחצי ככה אז שיהיה טוב לטווח ארוך.. טווח המחירים עד 1900 . ומה דעתכם על המסך : NEC LCD MultiSync 19" 1970NXP
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לבקש ממכם עזרה במציאת מסך 19" כמו שכתבתי בכותרת ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים לי, המסך הנ"ל הולך להימסר כמתנת יום הולדת. חשוב לי גם לבקש את עזרתכם במציאת כרטיס מסך היתאים ליכולתיו של מסך זה וכל זאת יחד עם המסך בתקציב כולל של עד 2000 ש"ח, מצטער שלא הזכרתי זאת בכותרת אך לא הספיק לי מקום שם, לפי סקירה כללית שלי, ואני ממש מבין מעט במסכים, שמתי עין על ה LG 1960TR בגלל המפרט המעולה שלו, חשוב להדגיש שאני מעוניין לרכוש מסך שחור. מפרט המחשב שאליו יחוברו המסך והכרטיס מסך הוא: Core 2 Duo 8400 2 GB DDR2 800mhz Gigabyte Motherboard (built in graphics card) can't remmember exact model name. HEC 6A19 or something like that. רב תודות לכם על עזרתכם! צום קל חברים!
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למסך מחשב למשחקים.. כבר הרבה זמן שאני מברר והחלטתי ללכת על 2007WFP/FP (תכננתי במעמד הקנייה להטיל מטבע ולהחליט איזה מהם ) היום הייתי בIQPC (באשדוד), התייעצתי לגבי מפרט, שהגענו לנושא של מסך ואמרתי שאני רוצה את הדל המוכר העלה את הנושא של האחריות של הדל (שיש עליה לא מעט הודעות בפורום). הוא אמר שעד שישה פיקסלים שרופים לא מחליפים ושהוא לא היה לוקח את המסך עם כזאת אחריות (או משהו כזה P: ) הוא המליץ על SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI שעולה אותו דבר.. מה דעתכם עליו? זה קצת בעייתי בשבילי לקנות כזה מסך עכשיו אחרי שקראתי את כל הקטילות לפאנל TN.. מה דעתכם? מה לעשות? אשמח להמלצות.. (אין מצב שאבא שלי קונה לי מסך ב2400 שקל עם אחריות שערורייתית כמו של הDELL )
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי OC למסך P2414 1) האם זה פוגע באיכות התמונה? 2) האם זה בטוח? 3) איך אני יודע מה המקסימום? 4) מהי התוכנה המומלצת ביותר? השאלות האלה תקפות גם לרזולוציה תודה
-
- 60 תגובות
- 12.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://hwzone.co.il/print/990507360/93323/ תקראו,תצחקו קצת... השורה האחרונה "עוד כמה זמן יקח למסכי LCD להחליף את הCRT? רק העתיד יגיד".
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הגיע אליי הדל 2407 שכלכך חשקתי בו, אך לאכזבתי הרבה, גילתי פיקסל שרוף בחלק העליון של המסך... החנות נותנת אחריות אבל השאלה היא האם להחליף את המסך.... האמת שהפיקסלון הזה לא ממש נראה לעיון, ולא מפריע.. שאלתי היא האם כדאי להחליף...?? והם הפיקסל השרוף הזה יכול לגרום לשרפתם של פיקסלים נוספים.??
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני עובד הרבה עם דפי מפרט PDF אחרי 10 דקות עבודה אני מרגיש כאילו אני מסונוור מהמסך , ואני מרגיש שקשה לי להמשיך להתרכז האם זה בגלל המסך ( proview 17 ) , האם מסכים אחרים יפתרו לי את הבעיה ? בקריאת דפי נייר רגילים אין לי בעיה , הבעיה רק בצפיה עם המחשב תמונה לדוגמא : [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני הדלקתי תמסך וזה פתאום ניהיה כבר איזה שבוע זה ככה.מה זה מיהו יודע..? וזה מסך crt
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היכן באיזור תל אביב אפשר להתרשם ממגוון גדול ככל האפשר של מסכי LCD של יצרנים שונים ? הכוונה להתרשמות אמיתית כולל תצוגת סרטים\משחקים ולא על הנייר.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי וחקרתי על מסכים, קראתי את 2 כתבות הביקורות שהכינו כאן באתר במיוחד על מסכים 19 אינץ'. הסתכלתי גם בנוסף על מסכי ViewSonic(שהתפלאתי שהם לא מופיעים בביקורות) אני עדיין לא מצליח להחליט על מסך איכותי מתאים.... הנה הקריטוריונים: - תקציב עד 1500 ש"ח - גודל 19 אינץ' - שמושים: עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות. (ללא משחקים !) מה אתם ממליצים לי ביותר שיהיה איכותי ומתאים לדרישות השימוש שציינתי כאן ? ללא מריחות, בעל צבעים טובים וכו'.... תודה ! :-\
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קניתי מסך סמסונג P2370. האור שיוצא ממנו חזק,ובלתי נסבל, ניסיתי הוריד את הבהירות (ברייטנס)וזה לא קשור לזה. עבדתי עד עכשיו עבדתי עם מסך ישן CRT של IBM ואמרו שיש בזה קרינה, אבל אנשים , נראה לי שיש קרינה במסך החדש של סמסונג... יוצא ממנו אור שיש לי ספק אם אני יכול להנות ממנו, יש למישהו עצה איך אפשר להוריד את עוצמת האור? זה נראה ממש כמו קרינה.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תמיד אומרים שכדאי להשקיע במסך כי זה כריב שנשאר לאורך זמן ושאפשר להעביר ממחשב למחשב. יש למישהו מושג מה אורך החיים של מסך LCD איכותי? יש סיכוי שזה יכול להגיע ל-10 שנים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז אחרי שהתלבטתי וקראתי ביקורות.החלטתי לקנות את הדל 2007WFP ואני יודע שאני צריך לבדוק פיסקלים מתים ושקיבלתי את הפנל הנכון. יש למישהו מחברי הפורום שקנה את הדל המלצה איפה לקנות את המסך?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יום שישי לקחתי את המחשב החדש, ואת המסך המדובר מKSP. אחרי בדיקה של המסך שנתנו לי, היה מן נקודה (לא פיקסל מת), אז לקחתי מסך אחר שאותו לא בדקתי כי לא היה לי זמן. חזרתי הביתה, הכל טוב ויפה, מפעילים את הכל ואין פיקסלים מתים. יום למחרת אני שם לב שמצידי המסך, ובמיוחד בצד שמאל, המסך יותר כהה וצהבהב מהאמצע. אני לא מדבר ברמות מטורפות, אלא משהו ממש בקטנה, אבל זה די מטריף אותי. שמים לב לזה שכל המסך באותו הצבע, או בדפי אינטרנט. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, מחליפים על זה מסך? בחיים לא היה לי LCD, וגם שראיתי מסכים כאלו אצל אנשים אחרים לא ממש חקרתי את המסך. אה כן... שמתי רמקולים מצידי המסך, ואז חבר אמר לי להזיז אותם כי זה המגנטיות של המסך. הזזתי אותם, ולא חל שיפור. יכול להיות שהדבר קורה כ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים זה המסך עד 1000שח? ואם כל זה שksp לא אוהבים, אני רוצה לקנות אצלהם. הם עובדים עם יבואן המומלץ של דל? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שלשום קניתי את המסך המדובר בחנות KSP בעיר מגוריי, המסך הגיע מתאריך ייצור 04/2013, REV A00. למרות שאין זליגות אור חריגות, נתקלתי בבעיה של חוסר אחידות בפאנל - השליש השמאלי של המסך מציג גוון מעט צהבהב ו"חם" יותר משאר המסך, זה בולט על רקעים אפורים בהירים או לבנים, כמו למשל באתר ZAP, שרקעו אפרפר, או אפילו באתר הזה. מצד אחד, אני לא רוצה לחזור למסך הישן שלי (גם Dell 2007FP ששירת אותי נאמנה למעלה מ-6 שנים ובינתיים עבר לאבי) מכיוון שהמסך סה"כ מדהים בגודלו ובחדותו. מצד שני, חשבתי שאוכל "לחיות" עם התופעה אך גיליתי שהיא מציקה לי. מה האפשרויות שלי? הבנתי שכיום אני יכול פשוט להתקשר לשירות הלקוחות של החברה והם ישלחו שליח עם מסך חדש? או להתנהל מול החנות - והם יחליפו לי למסך חדש? והי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם המסך הנ"ל יתן שווה את האלפייה לעומת מסכי 19 אינץ הפופולרים האחרים? קישור: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=21003042&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 די מוזר למסך אין אף ביקורת ברשת :-\ כמו כן לא הצלחתי להבין את ההבדל בין ה SH ל SA .... למישהו יש את הדגם החדש הנ"ל ולהצדיקו ? עוד משהו - באילה חנויות ניתן להתרשם מהמסך ? תודה , יום טוב יעל
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-