עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם צריך המלצה למצלמה וידאו כיס או קומפקטית שתצלם ב HD עדיף עם זום אופטי ויכולת לצלם גם בחושך או לפחות התנאי תאורה לא מושלמים. כרגע מופיעה באחד מאתרי הקופונים מצלמת כיס של JVC מחיפוש בזאפ המחיר למצלמה הספציפית הזו אטרקטיבי, כמו כן יש מצמלמות דומות של מספר חברות שונות כגון פליפ, קריאיטיב, קודאק, סוני, סמסונג וכל מיני חברות שאני לא מכיר. אשמח לקבל המלצה על חברה ודגם ספציפי לא חייבים להגיע למגבלות התקציב (ראיתי דגמים החל ה300 ש"ח). ושאלה אחרונה האם מצלמה של סלולרי כמו סמסונג גלקסי S יכולה לתת תוצאה דומה. תודה מראש חזי

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by ben007,

בקרוב אצלנו

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by barzelan,

שלום למנהל הפורום ולשאר חבריו. ברצוני לברר הצעות לקניית מצלמה דיגיטלית סטילס. *השיקול העיקרי העומד על הפרק הוא "מקסימום איכות-מינימום מחיר"! *יש להכליל ציוד היקפי ותומך (פרטו הצעותיכן). *התקציב העומד על הפרק 1000-1400 שקלים חדשים... מה הן הצעותיכם?? בברכת מועדים לשמחה, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Bagheera,

קפצתי לגשר הולכי רגל(שמו בכותרת) קרוב לבית שלי באיזור הרצליה ב' לצלם כמה תמונות לייליות. הגשר עצמו זכה לשיפוץ באחרונה וקיבל תאורה כחולה יפיפה בלילה אם כי לא הצלחתי לתפוס את כל הגשר בגלל התאורה הישירה ששרפה את התמונות מעבר ליכולת השיפוץ, אני אאלץ לחזור ולנסות טכניקה שונה בשביל לצלם את הגשר כיאות(כנראה HDR). בינתיים תפסתי רק חלק קטן מהגשר. עץ צפצפה כחול נשקף מהגשר אמנם אסור להם לנסוע על הגשר אבל רוב רוכבי הקטנועים מצפצפים על השילוט/חוק ועכשיו כמה חשיפות ארוכות של כביש החוף *מידע EXIF זמין בכל התמונות*

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Satlan,

קראתי בקליקי לגבי המושג "מרחק היפרפוקלי" ומה שכתוב מאוד מעניין,אבל אני לא מבין את הדוגמה שהביאו: נתון: אורך מוקד=105 מ"מ צמצם = f/11 נקבל מרחק היפרפוקלי= 40 מטר זאת אומרת שאם אכוון את מד המרחק בעצמית נקבל מקסימום עומק שדה בתנאים אלה. איך הגיעו ל-40 מטר האלה?ומה הכוונה מד מרחק? איפה הוא נמצא ?:ם בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם הנ"ל. שמתי לב שבצילום עם פלאש אחרי שהתמונה מוצגת 1.5 שניות על הצג כפי שהגדרתי המסך הופך לשחור (נכבה) ויש לחכות עוד כשתי שניות עד אשר אני יוכל לצלם שוב. בצילום בלי פלאש המצב לא קורא. אני מתשמש ברבעיית GP 2700 אשר נטענו קודם לכן 20 שעות. גם עם סוללות אנרגי'זר רגילות המצב לא היה שונה. החלפתי זכרונות מ 1GB ל 256 מגה ול16 והמצב לא השתנה. למה זה קורה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  7. אהלן, במצלמה שלי(K200D) עשיתי אופציה שכאשר אתה מצלם תראה גם את ההיסטוגרמה של התמונה. עכשיו לפי זה, הייתי רוצה לדעת אם התמונה שלי תצא חשופה יפה, או לא. השאלה מה היא חשיפה נכונה על פי היסטוגרמה. אשמח להסבר קטן, בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום חברים, הנה הטופס 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 750 שקלים - אם יש מצלמה שעושה את זה בפחות - נא להמליץ 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמת הידע שלי? בסיסית למדיי יש לי טרייפוד פשוט מאוד. אני עובד עם תאורה קצת קשה ולכן מצלמה שיכולה להתמודד עם זה ייתרון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? השתמשתי בעבר בסדרת POWERSHOT של קאנון, חשובה לי יכולת מאקרו, רעש נמוך בתנאי תאורה קשים. יכולת וידאו בונוס 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בט…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, אני חדשה פה ואני אוהבת לצלם כמובן, ואני בת 16 וחצי מאזור המרכז ואוהבת להיות בטיולים בצפון ... מאיפה אתם ובני כמה? והנה התמונות שצילמתי בנופית, מקום מיוחד בצפון שיש נוף מדהים. יש כאן תמונות של ההבדלים בין הקיץ לחורף, בין פסח וראש השנה. רואים שלפי הנוף באותו מקום, בקיץ הנוף יותר חום ובחורף יותר ירוק. [attachment deleted by admin]

10. Started by C991Now,

צהריים טובים HWZONE ! אז אמא שלי טסה לניו-יורק עוד שבועיים, והולכת לקנות לי את מצלמת ה DSLR הראשונה שלי. הקנייה תבוצע דרך החנות B&H - http://www.bhphotovideo.com אשמח לקבל המלצות לגבי מצלמה ועדשה בתקציב 3400 ש"ח תודה מראש, אבי

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by shimon23,

אני מעוניין להעמיק את ידיעותי בתחום הצילום, על מנת להוציא תמונות טובות יותר. האם אתם מכירים אתר/ספר טוב שיכול לעזור לי בזה? איך אתם התמקצעתם בצילום? נכון לעכשיו המצלמה שלי היא Canon a720 שהא לא משהו, אך גם עם מצלמות פחות טובות ממנה ראיתי תמונות מדהימות של אנשים פה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אהלן, אני שוקל רכישה של עדשה Pentax FA 50 f/1.4 שמיועדת בעיקר לפורטרייטים. קראתי שבחים עליה. האם היא תספק לי את הדרישה? בתודה מראש

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by yuvalg,

אחת המגבלות שמפריעות לי במצלמות DSLR הינה המשקל הכבד של המצלמות הנ"ל (גוף + עדשה 18-200 ממוצעת מגיעים ל-1.5 ק"ג!). אני אמנם בתחילת חיפושי בתחום אבל המשקל של המצלמות ממש מעיק (תרתי משמע). אז מדוע המעבר בין מצלמות הפילם חייב תוספת משקל כזאת? וכמובן, האם יש מצלמות DSLR קלות יותר? (ה-D40X שוקלת "רק" 522 גר' - אבל בעלת גלגל שליטה אחד בלבד, חסרון משמעותי לטעמי).

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by re5pect,

שלום! איזה מהתוכנות שמקבלים עם המצלמה צריך להשתמש אם אפשר בכלל להעביר סרטים לכרטיס זיכרון של המצלמה? (ללא קורא כרטיסים, רק המצלמה בUSB)

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  15. אני מתכוון להוריד לאתר אינטרנט תמונות שאני מצלם. יחד עם זאת אני רוצה את התמונות באיכות שאוכל להדפיס בבוא היום.ברשותי מצלמה CANON IXUS SD450 מהי הרזולוציה המומלצת ומה הדחיסה המומלצת מהניסיונות שעשיתי קיבלתי גם 40 KB וגם מעל ל400 KB שום דבר באמצע מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by overload,

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by KoM,

ברוח הימים... (צולם עם W800)

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by Drazick,

תן בתופים: וגם בחצוצרה: מי הכי מהיר בעיר:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש מצלמת וידאו פשוטה וטובה, לשימוש ביתי, צילומים פשוטים, ובעלת סוללה טובה. אני רוצה שהאכסון יהיה על כרטיס זיכרון ושיהיה נוח להעביר את הסרטים למחשב (ושיראו את הוידאו ברמה גבוהה). אני מוכן להשקיע 2,000 עם אפשרות לחריגה למעלה של עד 500-600 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  20. כמו בכותרת. לא מבין כלום בתחום. 2000-2500 כולל כל מה שצריך (מטען, כרטיס זכרון וכו'..). אם כדאי לחרוג בקצת - אולי אפשרי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Satlan,

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש SD לקראת טיול ארוך אני חושב שה256 מגה לא יספיק ממש ביררתי מחירים ויש משהו מוזר... כרטיס זיכרון של 512 עולה 200 ומשהו שקל כשכרטיס 256 עולה כימעט מאתיים שקל וכרטיס גיגה עולה 350, ויש כטיסים שעולים 700 ומשהו - מה ההבדלים ביניהם? כדאי לקחת את ההכי פשוט? וגם איך כרטיס גיגה עולה 350 וכרטיס של 2 גיגה עולה מעל800 שקל... הם לא חושבים שלקוחות יעדיפו 2 כרטיסים של גיגה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. Started by dsane,

כמה תמונות שצילמתי על הדרך, מקווה שתאהבו. כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by achapnik,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בסכום עד 1000ש"ח. האם מצלמה OLIMPUS D540 היא מצלמה טובה ואיכותית? אם לא, על מה אתם ממליצים? תודה אבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.