צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
??? חברה זה ממש חשוב יש לי A75 והמחשב מראה אותה במחשב שלי בתור מצלמה אך ללא אות :\ אני חייב אכשהו שהוא יראה אותו עם אות כאילו זה כונן קשיח או משהו שכזה כך אני יוכל להיכנס אלייה בעזרת תוכנות שחזור כל מיני ולעשות recovry לתמונות שנמחקו בפורמט :\ אולי אתם מכירים דרך אחרת שאפשר לעשות recovry בלי card reader? כאילו דרך מצלמה? תודה אנשים זה ממש חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר של אבא שלי רוצה לקנות מצלמה. הוא חשב על Nikon 5400 CoolPix. יש איתה בעיות? האם יש מצלמות טובות ממנה בתקציב הנ"ל? חשבתי כאפשרות על המצלמה הזאת: Olympus C5060 מה דעתכם? מה שחשוב לו שם זה עדשה רחבת זווית לפחות 28MM. ולפחות 4 מגה פיקסל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה 4 מגה פיקסל בערך הכי טובה שיש =\ תציעו לי...
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ! חשבתי על רעיון מגניב שיוכל לקדם את רמת הצילום והידע בצילום בפורם .. חשבתי על שאחד מן המנהלים יפתח ת'רד ובו כל אחד יוכל לכתוב טיפים לצילום דיגיטלי .. עריכה ...זומים למיניהם וכדומה.. הת'רד יוכל לעזור מאוד לפי דעתי אשמח לקבל תגובות לרעיוני. (מקווה שלא תשללו אותו!) תודה מראש ! Chevy: ערכתי את הכותרת כך שתתאים להיות סטיקי
-
- 18 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום. למעלה מחודש אני מחפש איזה מצלמה ליקנות. בהתחלה חשבתי על 300d אבל ירדתי מימנה ביגלל שהיא גדולה ומסורבלת מידי. אני מחפש משהו שיהייה נוח להיסתובב איתו בטיולים. רציתי לדעת מה דעתכם על Nikon Coolpix5700. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=67&cID=35 ועם למישהו יש המלצה על מצלמה אחרת אני פנוי להצעות. גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שגם אני מתקדם לתחום הדיגיטלי. עכשיו כבר עשיתי מחקר מאד מקיף, ופשוט הגעתי למקום שאני ממש תקוע בו ואולי דעות אחרים ישכנעו אותי. בעקרון הגעתי ל3 מצלמות סופיות אבל מכאן הבחירה מאד קשה. הן אומנם שונות מאט אבל לכל אחת יתרונות שונים. קאנון S1 IS - בערך 430דולר, כולל הכל אולימפוס C-765 - בערך 430 דולר, כולל הכל קאנון S-410 - בערך 370 דולר, כולל בכל ואתם אפילו יכולים לנסות ולהרחיב את הבחירה. דעות, יתרונות חסרונות הכל יתקבל בברכה. ותודה רבה מראש רום.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המצלמה SONY V1???? אני ראיתי אותה ב-2500 ש"ח. מה אתם חושבים, כדאי לקנות או שיש אלטרנטיבות יותר טובות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פרסומות של כרטיסים במהירות x40 במחירים סבירים דווקה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא - http://212.179.113.187/camera4less/product.asp?pID=117&cID=61 ולא יודע עם שווה לרכוש אותו מהחברה הנ"ל PQI או לרכוש כרטיס אחר, המחיר הוא זהה. אני פשוט רוכש מצלמה מחר ומעוניין לדעת מהוא כרטיס ה128 מגה המומלץ ביותר כי שמעתי שיש מקרים שצריך לחכות הרבה אחרי כל צילום?!? (המצלמה שלי היא CANON A60) או שזה הכל שטויות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה למלצמה דיגיטלית עד איזור ה 800 שקל , אם אפשר שהאיכות של התמונות תיהיה גבוהה ( ככל שניתן במסגרת המחיר הנמוך יחסית .. \-: ) . תודה מראש , תומר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רואה שכל הפורום ממליץ על ה A80... אבל ל A75 יש כמה שידורגים כמו פוקוס יותר טוב ומסך יותר גדול אך היא 3 מגה פיקסל עכשיו אני לא מחפש לצלם תמונות ב 4 פיקסל אני חושב שאפילו 2 זה מספיק.. אז כדאי לקחת את ה A75 או עדיין את ה A80? תודה
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה לקנות sony p 10 או CANON A80? ואני יכול לבחור רק אחת מאלה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני ענקיות הזום - מי עדיפה?? ואם אני מדבר על איכות תמונה נטו, הA80 של קנון טובה יותר?
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אילו בטריות מתאימות לה? ואילו מומלצות באופן כללי? (הבנתי שכדאי נטענות) איזה כרטיס זיכרון מומלץ? תודה! ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם אני רואה כבר מעל חודש את המכרז ב P1000 על מצלמה MINOLTA Z2 שלפי מה שאני מבין מאוד איכותית, ואתם אף פעם לא ממליצים עליה פה, כאילו המכרז שלה כל הזמן מתמשך הוא היה אמור להיגמר לפני חודש, אבל הם רוצים עוד קונים, אז אולי לתשומת לבכם, ואולי שחלק מהאנשים שזהו התקציב שלהם, יוכלו לקנות משהו עדיף, סתם משהו לחשוב עליו אם אני טועה לגבי האיכות של המצלמה, תקנו אותי בבקשה אני לא ממש מבין בתחום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לבדוק ואולי לקנות שם מצלמה, למה הם נסגרו דווקא עכשיו ??? שמעתי שהיו להם מחירים טובים. אוף.. מישהו יודע אם הם יחזרו מתישהו או אם יש חנות דומה ?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קודם כל, אני חדש כאן ואת ההודעה הראשונה שלי אני מקדיש לפורום הזה! לפי מה שקראתי בפורום בינתיים, ארגנתי רשימה של 18 מצלמות דיגיטליות סה"כ ??? אני צריך ייעוץ לגבי איזה מצלמה דיגיטלית לבחור. (פשוט כל המצלמות נראות איכותיות..) התקציב שלי הוא עד 2000 ¤. (עדיף פחות, קצת כואב לי בכיס..) הדרישות מהמצלמה היא שאיכות התמונה תהיה כמובן טובה. המצלמה מיועדת לצילום אירועים משפחתיים בחוץ ובבית, ו"שאר ירקות".. קיצר, הנה הרשימה: Canon: 1. Canon Powershot A75 Digital Camera ¤ 1395 2. Canon Powershot A80 ¤ 1793 Kodak: 3. Kodak EasyShare CX6330 Digital Camera ¤1,543 Minolta: 4. Dimage Z1 Digital Camera ¤2081 5. Minolta DIMAGE G500 Digital Camera1 ¤ 1622 Nikon: 6. Nikon C…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלומות ;D אני רוצה חצובה. אני מחפש משהו זול, לא מקצועי, אבל משהו שבכל זאת יוכל לתת לי אפשרות לצלם כמעט מכל זווית. אשמח לקבל עוד פרטים וכמובן לינקים לחנויות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתלבט איזה מצלמה לקנות..נכון יש הבדל של 200$ בין המצלמות..האם אני ארגיש בהבדל גדול? מה שמאד טוב בקנון אס 1 זה הזום הענק... מה כדי לי יותר לקנות?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למצלמה דיגיטלית : זום אופטי גבוה(8 - 10 ) לא יקרה מדי ( בסביבות 1500 ) כל השאר אני לא מבין גדול , אין צורך ביותר מדי מגה פיקסל ומישהו מוכן להסביר לי למה לא כדי לקנות מצלמה מחודשת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רק מחר יש לי הזמנות להיות באילת לקנות מצלמה דיגיטלית..התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים....אך גם יותר זול יותר טוב חשבתי על המצלמה של סוני ה-Sony Price : $ 349.95 Add to cart for lower price Shipping Cost > Cybershot DSC-P93, 5.0 Megapixel, 3x Optical/2x Digital Zoom, Point-and-shoot, Digital Camera Mfr # DSCP93 B&H # SODSCP93 Availability : In Stock מה אתם אומרים? יש משהו יותר מזאתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום זה היום האחרון שאני יכול לקנות מצלמה דיגיטלית דרך העבודה שלי...... ורציתי לדעת אם המצלמה הזאת שווה משהו ושלא מפילים אותי בפח.... המצלמה היא hp945... רציתי לדעת אם היא מצלמה טובה ואם יש במחיר שלה מצלמות יותר טובות ? המחיר שהציעו לי עליה 1940 .... שווה ?? תודה !!
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היא עולה 700 ש"ח באה עם 16 MB זכרון ואם רוצים לקנות בנוסף עוד 120 MB צריך להוסיף 211 ש"ח שווה לקנות אותה או לא ? מישהו מכיר בכלל את החברה הזאת? חיפשתי מצאתי בגוגל http://www.gadgethub.co.uk/shop/detail.asp?ProductGroupID=11859# איך היא נראת לכם? בתודה אמיר
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לנקות את המסך מבלי לגרום לו נזק? יש לי Canon A80.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית ב1600 שקל, (לא כולל כרטיס זיכרון ובטריות נטענות) אני צריך אותה בשביל: צילומי ספורט, מועדונים, ותמונות אוטמטיות (אירועים וכו' - ככה שצריך גם לתוך בית וגם מחוץ) ואם אפשר שתיהיה טובה גם בכל המאקרו וכל השאר הצילום האומנותי כי אני רוצה להיכנס לעולם הזה... וגם שיהיה זום אופטי גבוהה חשבתי על Z1 אבל אמרו לי שבאידור יש איתה קצת בעיות אז חשבתי על האולימפוס 740C אבל אני לא יודע עליה הרבה אני יקנה מהאתר www.camera4less.co.il (נ.ב הוא טוב?)
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-