צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אין צורך בסוללות וכרטיס זכרון, התקציב למצלמה הוא 400₪(אפשר לחרוג ב50₪ אם זה שווה את זה). אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? כל תנאי התאורה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?לא. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? אני לא יצלם עם חצובה בכלל. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? חצובה לא חשוב אבל שיהיה פלאש. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? לא חסר לי בה כלום והדגם הוא Canon PowerShot SX120 IS האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמ…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון: אבא שלי טס לקוריאה היום ובעיקרון אני חושב ששם הרבה יותר זול . אבל אם זה היה בארץ אז התקציב משהו כמו 1600-1000 שקל. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? תמונות משפחתיות בעיקר(ימי הולדת אירועים טיולים וכדומה) באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן, פוגי A600 , מה אני לא אוהב ---> הכל בערך.לא אהבתי בכלל את המצלמה. …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהרוחות פה נושבות באותו כיוון אבל לאחרונה אני שומע הרבה המלצות על קנון SD700 שהיא מוצלחת יותר מה F31... בטוח למישהו יש משהו להוסיף על התרד הזה! :
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! בזמן האחרון פתחתי איזה 2-3 תארדים על קנייה של מצלמה דיגיטלית, אך כל פעם אבא שלי דחה את הקנייה. קבלתי המלצות שונות, אך הזמן עבר והשוק התחדש. אומנם פתחו פה כמה ת'ארדים על נושאים דומים, אך לא ממ שכמו השאלה שלי: כפי שכתוב בכותרת אני יכול להוציא 2000 ש"ח עם מצלמה+זכרון+סוללות. חשבתי על דבר כזה (לקוח מCAMERA4LESS): Canon A75 - ¤ 1,374.00 SanDisk CompactFlash 512MB - ¤ 469.00 GP PowerBank2100mAh - ¤ 199.00 סה"כ: ¤ 2,042.00 לקחתי את השילוב הזה כי הבנתי שהמצלמה טובה מאוד, לקחתי הרבה זכרון כי אני לא רוצה שאם אני אסע עם המשפחה לחו"ל אתקע בלי מקום לתמונות, ולקחתי כזה מטען+סוללות, כי זהו מטען מהיר (שעה) וסוללות חזקות שלא יגמרו לי באמצע. יש לכם הערות והצעות לשיפור? תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם.. אני צריך עזרה דיי דחופה, יש לי 1400 שקל ואני צריך לקנות מצלמה דיגיטלית עם פוקוס טוב + זיכרון סיקיור דיגיטאל (SD) בנפח 256MB. עכשיו רציתי לקנות את ה-A520 (עם אחריות של 4H), עכשיו שמעתי שיש את תקלת E18, וזה דבר מאוד מאוד הורס, שמעתי חוץ מזה שלא בטוח אקבל החלפה על זה. קנייה של המצלמה עם אחריות של קרט=יקר מידי בשבילי...חוץ מזה, ה-A510, היא תתן לי את אותם ביצועים בערך? הרי יש הבדל של מגה פיקסל אחד. חוץ מזה יש עוד הצעות?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בזה שיש לי D80 עם עדשת קיט 18-55, לפי מה שאני חושב היא מגבילה אותי בגלל שאין לה מייצב וגם בגלל שהיא קצרה מדי לטעמי, ולפחות 30MM נוספים היו מסדרים אותי... העדשה שחשבתי לקנות היא ה16-85 של ניקון 1. בגלל המייצב 2. בגלל שהצד הרחב יתקבל בברכה (אוהב לצלם סקייטרים, וספורט אקסטרים בכללי, ששם אין צורך בעדשת טלה ארוכה) 3. גם בגלל שהצד הארוך יתקבל בברכה בבוקה ומקרואים... אבל מצד שני בתוספת של 400 ש"ח יש לי את ה18-200. עדשות נוספות שחשבתי עליהן הן 17-50 של טמרון שנראת כמו עדשה מאוד מוצלחת 17-70 של סיגמא שגם היא דיי טובה אבל אין לה צמצם קבוע זה דיי ברור שאין מה להשוות בין 17-50 לבין 18-200 אבל ההתלבטות פה היא בין מפתח צמצם לבין מייצב, ואני נוטה יותר לכיוון ערך הצמ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה איכותית ולאחר שיטוט באתר אין לי ספק שה CANON A60\A70\A80 הם הטובות ביותר יש לי רק בעייה אחת איתן, אני רוצה מצלמה שתהיה קטנה יותר היא קצת עבה ולא נוחה... ראיתי של אולימפוס קטנות הרבה יותר ושל קסיו דקות כמו כרטיס אשראי השאלה מי מהן מתקרבות לאיכות של קנון... המצלותיכם תתקבלנה בברכה... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטנו לקנות מצלמה חדשה אחרי קריאת המלצות וסקירות הגענו למסקנה שהפוג'י S6500 היא כנראה המצלמה הטובה והמשתלמת ביותר בטווח המחירים שלה ואליה אנחנו מכוונים. הדבר היחידי שמטריד זה נושא המשקל שלה ואנחנו מתכוונים לבדוק את זה. באם היא תהיה כבדה מדי, החלטנו ללכת על הS5700 או הS5600. בעיקר משיקולי תמורה/מחיר. השאלה היא מה עדיף? הS5700 חדשה יותר עם יותר פיצ'רים אבל אין לה את חיישן SUPER CCD כמו שיש בS5600. איזו מצלמה טובה יותר? בעיקר מבחינת איכות תמונה, צילום ביום ובלילה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מצלמת אינטרנט MUSTEK 300A שעבדה כשנתיים מעולה ולפני כמה ימים שאני מפעיל אותה יש לי מסך שחור....או צילום שהוא ממש כהה ואי אפשר להבין כלום מהתמונה...ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את הבעיה? בתודה, אסף.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ברשותי מינולטה Z1 איזה פלאש חיצוני אני צריך לרכוש , ההבדלים בן הסוגים השונים ומאיפה ניתן לקנות? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לסרוק כמות מאסיבית של תמונות באיכויות שונות ובגדלים שונים - בערך 2000 תמונות אני צריך שכל תמונה תישמר לי בקובץ נפרד איך שאני רואה את זה יש לי שני אפשרויות בהן אני צריך את עזרתכם: 1. האם קיימת חנות אשר מציעה שירות כזה - אום כן האם ידוע מהי העלות הבסיסית (תמיד אפשר להתמקח) 2. במידה והעלות הנה גבוהה - האם קיים סורק עם FEEDER אשר יבצע עבודה זו נאמנה - שאתם יודעים זאת מנסיון (ולא מקריאת מפרט) אשמח מאוד להערותיכם המלומדות, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אבא שלי הזמין אותו מאיזה מבצע של מפעל הפייס. אני לא מבין גדול במצלמות, אז אין לי מושג כמה טוב הוא.... מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו (Canon GH20 ) מ -B&H דרך שרות המשלוחים שלהם באתר ורציתי לדעת אם מישהו יודע האם משלמים מכס (מע"מ משלמים בכל מקרה) וכמה? ראיתי שמישהו כבר קנה את המצלמה דרך האתר, אבל אני לא מצליח ליצור עימו קשר. תודה מראש רותם.
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
יש לי 2300 של gp שקניתי במיוחד בשביל המוסטק שלי, והן גדולות מדי בשבילה מזה זה?! זה בטריות aa זה הכל אותו גודל מה קורה פה? זה מוסטק MDC300 אולי למישהו יש אותה וקרה לו דבר דומה והוא הצליח לסדר את זה? ואם לא, אתם יכולים להמליץ לי על בטריות ומטען? איך המוצרים מהדף הזה (חוץ מהתיק כמובן) http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01199 ? המצלמה הזאת אוכלת את ה1300 הישנות שלי ביומיים של צילומים...O_o שאלה חדשה: איך אלה? ראיתי שמישהו המליץ על הסט הזה בפורום... http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=500 האתר אמין? כתוב שם 2-3 שעות... זה באמת יטעין סוללות 2004 כל כך מהר? אני בספק... למישהו יש נסיון איתו? לא תהיה איתן הבעיה המוזרה של הגודל? אתם ממליצים להזמין?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה לצילומים דיי בסיסיים כמו צילום מאוטו נוסע וגם לא צריך רזולוציה גדולה, מה הכי זול שאפשר להשיג משהו כזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
אופי הצילום: קצת את הילדים,שיצלם טוב גם INDOOR ובתנאי חשיכה זה חשוב לי מאוד כי הניקון האחרונה שלי ממש לא היתה מוצלחת בתנאי תאורה נמוכים. אני מעדיף קנון אבל פתוח להמלצות (נ.ב רק לא אולימפוס).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מי מבין המצלמות הבאות תתן לי את האיכות הכי טובה בסרטוני וידאו קצרים באור יום: Canon PowerShot A590 IS Fujifilm FinePix J10 Casio, Exlim EX-Z77 Fujifilm, FinePix F480 ולמה ? האם יש מצלמה אחרת מומלצת בארץ באותו תקציב ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה של סוני דגם DSC-S600 שלא מצאתי בשום מקום איך מישתמשים במאקרו. הורדתי את המדריך למשתשמש מהאתר של סוני וגם שם לא מצאתי. רם למישהו יש מושג שיודיע. תודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מה דעתכם על המצלמה זו? http://aee.com/en/productshow.asp?Sendid=79 או http://gopro.com/cameras/hd-hero2-outdoor-edition/
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שיש לי אפשרות לWireless Flash בפנטקס. קראתי בספר אבל לא כתוב כלום על משדר hot shoe או משהו זה. אז יש מצב שהפנטקס יכול לתקשר לבד עם פלאשים באלחוטי? אם כן, איך אני יוצר את התקשורת הזאת עם פלאש של סיגמא? עד עכשיו הצלחתי רק בעזרת הפלאש הפנימי, אבל אני רוצה לעשות זאת בלעדיו, יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-