עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מתלבט בין שתי מצלמות האחת עם חיישן CCD רגיל 1/1.8", והשני חיישן SUPER CCD HR 1/2.7 אותו מחיר פחות או יותר. אני יודע שמכנה יותר קטן יותר טוב, אבל ממה שהבנתי החיישנים סופר סיסידי איכותיים יותר מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BlackTalon,

יש לי את המצלמה 4 ימים ונתקלתי איתה בכמה בעיות: 1. נצילמתי תמונות בלילה ממרפסת של בית. במצב אוטומטי התמונות יצאו כהות ולא מוצלחות ואז התחלתי לשחק עם המהירות צמצם, ISO וכ'ו וכל התמונות יצאו מטושטשות. 2. בעיה נוספת צצה כשניסיתי לצלם אוביקט שזז מהר. האובייקט נמרח בתמונה. כששמתי מהירות צמצם גבוהה יותר התמונה יצאה כהה מדי. לאחר מכן ניסיתי עם פלאש אבל הייתי קרוב מדי והיא יצאה מאוד בהירה. תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by idan,

החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל באיזה חנות אתם ממליצים להזמין אותה איזה חנות הכי זולה חשבתי על camera4less אבל אין להם את המצלמה הזאת יותר לפי מה שהבנתי (אם אני טועה תקנו אותי) אני מחפש גם חנות במרכז לא משהו חאפרי חנות עם שם.. האם היבואן קרט מוכר גם לבודדים וכמה עולה אצלו המצלמה איזה עוד חנויות יש באיזור המרכז שמוכרות את המצלמה באיזור ה1500 שקל כמו camera4less בדקתי בZAP פשוט אני לא מכיר כל כך את החנויות אם יש לכם המלצות הודה לכם.. איזה עוד ציוד עלי להזמין עם המצלמה מה אתם ממליצים.. בתודה מראש עידן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nas,

אז ככה , אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה והיא מחפשת מצלמה איכותית לקחת איתה .. מצלמה באיזור ה 4מגה פיקסל , אפשר לחרוג פחות או יותר לא עקרוני ביותר ... כמה דברים חשובים , בטריות AA , זום גדול ואיכותי , עדיפות למבנה מצלמה בסגנון של ה S5000 ואיכות תמונה מעולה ככל האפשר תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by re5pect,

מלפני שנה קניתי מצלמה דיגיטלית 4 מגהפיקסל אבל לא חשבתי על הפוקוס ויש ללה פוקוס חרא קניתי איתה SD CARD 64 מגה.. אין פוקוס אם מצלמים ממרחק של חצי מטר...! אתם יכולים להמליץ לי על מצלמלה דיגיטלית עד 1000 ש"ח עם פוקוס טוב ושתיהיה לפחות 3.1 פיקסל??

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by hagai-,

קראתי בחוברת שהגיעה עם המצלמה על מצב הצילום Postcard המופיע בין שאר הרזולוציות, ומה שמיוחד בו הוא שהתמונה המצולמת נשמרת ביחס של 2:3 המתאים מיד לפיתוח. צילמתי המון תמונות במצב זה ועכשיו כאשר העברתי אותן למחשב הבחנתי כי הרזולוציה של התמונות נשארה 1600x1200, כאמור יחס של 3:4. האם מישהו מכיר את מצב הצילום הנ"ל ויכול להסביר מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by DarkSight,

אני מתלבט האם לקנות את המצלמה של CANON A75 בחנות צילום אמרו לי שהיא ממש טובה אבל די קשה להאמין לכל מילה שיוצאת להם מהפה אז אני צריך ממכם המלצות בבקשה מה לקנות ואם המצלמה הזאת שווה משהו התקציב שלי הוא 1500 שקל ואם זה עניין של עוד 100 שקלים בשביל משהו יותר טוב אז אין בעיה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Dready,

איך בידיוק אני יכול להקטין בנפח תמונה דיגיטלית, לא ממש הכפט לי אם האיכות תירד או הרזולוציה , אבל אני חייב שהתמונה תשאר בפורמט jpeg . תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. השאלה למעלה, קניתי בטריות עם מטען מהיר של 3-5 שעות.. תודה לעונים (:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. איזה סוגי כרטסי SD יש , עד כמה מגה בייט יש להם , ומה המחירים. בתודה רן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by DJ_Ladi,

אני אוהב את הZ1... נראה מצלמה טובה איזה מצלמה נותנת איכות תמונה יותר טובה? הA80 או ה Z1? ועוד דבר.. הבנתי שהZ1 היא מצלמה כאילו מקצועית.. אבל יש לה פוקוס אוטומטי? כאילו יש לה מצב אוטומטי שאני רק צריך לצלם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shlomi_x,

היי, התחלתי בטעות בחיבור המצלמה ללא התקנת הדרייבר לפני כן (לא שמתי לב לכיתוב המפורש). בכל אופן, לאחר התקנת הדרייברים לא הצלחתי להגיע לתמונות וקיבלתי הודעה "no camera was found" בעת בחירה ב "Brows and Download Images". הסרתי את המופע של המצלמה ב"Device Manager" שהיה ממוקם ב "Imaging Devices", הסרתי את ההתקנה, הכבל, ריסט והתקנה מחדש על פי הכללים. בסיום התהליך שוב קיבלתי את הודעת השגיאה. 1. האם אתם יודעים היכן הדרייבר צריך להיות מותקן ב "Device Manager"? 2. יש לכם רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  13. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי בפורום (במיוחד לChevy) בינתיים התמונות נחמדות טיפה מטושטשות, אבל הידים כניראה רועדות מהתרגשות ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by DJ_Ladi,

איזה מצלמה עדיפה ? הFuji Finepix - S3000 או הCanon A80?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. טוב אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח המחירים 1400-1700 ש"ח. אחרי בדיקה קטנה 3 מצלמות מעניינות אותי: (1700 ש"ח) ניקון קולפיקס 4300 , (1350 ש"ח) קנון פאורשוט A75 , (1700 ש"ח) פוג'י S3000 . בנוסף האם עדיף לקנות את ה A80 על A75? אמרו לי ש A80 יותר איכותי אבל האופציה של הוידאו פחות טובה. האם בכלל האופציה של הוידאו משתלמת או להתעלם ממנה? והאם עדיף להקיע עוד 200 ש"ח וקנות את הפוג'י פיינפיקס S5000 ? שמתי פה את המפרטים של שלושת המצלמות. תודה מראש. 1) Nikon COOLPIX 4300 CCD 4 מגה פיקסל / עדשת זום X3 / מדידת אור עם 256 אזורים / 4 אזורי מיקוד / 12 מצבי צילום / מצב צילום אוטומטי כללי / אפשרות להסרטת סרטי וידאו קצרים (ללא קול עד 15 שניות) / כפתור העברת תמונו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Qtec,

אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית וסימנתי לי את המצלמה הזאת כאפשרות סבירה. לפי מה שהבנתי המצלמה די טובה, ואשמח אם תוכלו לתת לי את דעתכם וקריטריונים לבחירת מצלמה דיגיטלית טובה. *המצלמה עולה 2100 ש"ח באופיס דיפו. *כמו כן אשמח לקבל אלטרנטיבות, והתקציב הוא 2100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  17. חבר שלי מחפש מצלמה מקצועית עד 4000 שקל (דיגיטלית) מה הייתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי אבא שלי נוסע שוב לשליחות בארה"ב, והוא החליט לקנות שם מצלמה דיגיטלים במחיר של 300$ -+ אז איזה מצלמה ההיתם ממליצים לו? אם אפשר גם לינק תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  19. ואני וחברים שלי רוצים לצלם סרט סקייט עכשיו אנחנו זקוקים לעדשת פיש תתנו לי בבקשה מחירים, וכן, שתתאים למצלמה Panasonic NV-GS30 תודה מראש!! נ.ב אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by guyo,

תערוכת צילומים "אורבניה", בגלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, בתל-אביב התערוכה היא תערוכת היחיד הראשונה מצילומיו של גלעד בנארי. גלעד מפרסם כבר כמה שנים בגלריות אינטרנט וזוכה להצלחה רבה מאד, וזהו המעבר הראשון לצילום מודפס, ל"עולם האמיתי". בתערוכה מוצגות תמונות של המראה העירוני הקלאסי, מהזווית השונה והמאד אלגנטית של גלעד. הרבה השתקפויות, אבסטרקטים, משחקי אור וצל. התוצאה היא מאד מגוונת ומאד ישראלית. אירוע הפתיחה יתקיים ב 12/8 בשעה 20:00 http://www.guy-olami.com/Recomm.htm התערוכה תוצג בגלריית החלונות עד ה 31/08 כולם מוזמנים ראו זאת כהזמנה אישית ממני גיא עולמי אוצר התערוכה http://www.guy-olami.com אורבניה - כל הזכויות שמורות לגלעד בנארי

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by lior@s,

4 מגה פיקסל ועוד מלא אפשרויות בתוך ! אם אתם מכירים אותה מקרוב זה יהיה טוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה אחרי שהייתה לי התנסות די טובה עם CANON A75, שעברו עליה כמה דברים לא נעימים ולכן אני רוצה לקנות מצלמה אחרת חדשה. התקציב הוא 2100 ש"ח, ראיתי שבתקציב הזה המצלמה החדשה בסדרה CANON A85 נכנסת בול בתקציב אבל קצת מפריע לי הזום הקצר שלה 3X. אמרו לי שיש מצלמות של אולימפוס בתקציב הזה עם זום הרבה יותר גדול, אבל השאלה היא האם שווה ללכת על זום ולוותר על פיצ'רים אחרים שיש בCANON אם בכלל. כל המלצה תתקבל בברכה, שלכם דודי .

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

סטילס *שתהייה קטנה *רזולוציה גבוה *מסך קטן כזה ערכתי קצת את ההודעה שלי. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. לאחר שקיבלת את עצת המערכת לגבי A80, הסתבר שהיא אזלה מהמלאי ולא ברור מתי המלאי יחודש. מתוך הנחה שברצוני לרכוש מצלמת 'קנון' במה הייתם בוחרים מתוך הרשימה הבאה: http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=30 יש לציין כי אני זקוק גם למטען + זיכרון גדול (256 או 512) + תיק. תודה!

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  25. קניתי את המצלמה דיגיטאלית (ניקון קולפיקס 5200) המדריך שהגיע לי עם המצלמה הוא ביפנית, מישהו יכול להביא לי קישור למדריך באנגלית? איפה אני יכול לרכוש מדריך באנגלית?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים