עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by bad-sector,

שלום רב לכם... אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית במחיר הכי זול שאפשר... הייתי בטוח שאני הולך לרכוש את ה A60 במחיר 600 שקל עד שראיתי את ה A300 שהיא דווקא 3.2 מגה פיקסל - השאלה אם מבחינת איכות הצילום או טיב המצלמה עצמה זה שווה? אין לי שום צורך ביותר מ 2 מגה פיקסל מאחר והמצלמה תהיה לצילום תמונות כמו במצלמה אנאלוגית - אך ורק תמונות סטנדרטיות... האם הייתם ממליצים על אחת מאלה או בכלל על אחת אחרת?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by bullman,

אני כרגע בהתלבטות בין 3 מצלמות 1. FUJI FINEPIX A210 2. FUJI FINEPIX A330 3. CANNON A60 אני יודע שהפורום מהלל את הA60 בתחום מחירה אך אם ניתן להשיג את 3 באותו מחיר לא עדיף הA330 עם 3.3 MP ? אני גם יודע שכרטיסי ה יקרים יותר אך זה לא משיקולי, כרגע אני מתלבט בין המצלמות הנ"ל . האם למישהו יש פה את אחת מהפוג'י ויכול להאיר את עיני ? הביקורות המקצועיות דווקא היו טובות ואני נוטה לכיוון הA330 הדקה והחדשה יותר. אשמח לעצות וטיפים

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by DJ_Ladi,

איזה מצלמה לקחת?! זהו עד 2000 שקל ואני ננעלתי על הS1... אבל אז ראיתי שיש גם את הZ2... אז איזה יותר עדיפה? מבחינת איכות וכל זה

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  4. יש לי מצלמת אינטרנט של GPT אבל נעלמו הדרייבים... למישהו במקרה יש לדרייבירים למצלמות של GPT או יודע איפה אפשר להשיג דרייברים שיפעילו את המצלמה הדפוקה הזאת. .?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by E4,

שלום אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית על-סך של 1800-2000 שקלים. חשוב לציין שאני צריך לרכוש כרטיס זיכרון 256 או MB 512 מטען ותיק למצלמה. חשבתי ללכת על ה a80 ומה אתם חושבים ? ***מצלמה חדשה ולא מחודשת*** המצלמה תשמש לטיולים, צילוומים בתנועה ( כלומר ילד קופץ אם סקייט מדרגוות) וצילומים במועדוני לילה. תודה רבה ואשמח לקבל לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. צריך המלצה למצלמה נינג'ה - רצוי לא מהקטנות (point and shoot), אלא משהו שמזכיר SLR מבחינת צורה ומידות (יותר נוח, לא?). אופטיקה טובה ככל האפשר, ו4-5 מגה פיקסל בההחלט יספיקו.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם , אני צריך עזרה ב לקנות מצלמה דיגיטלית עד סכום של 200 דולר. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מעוניין במצלמה מסוג טוב ... בריזולוציה טובה תנאי תשלום טובים ואחריות לשנה לפחות חנויות מהארץ או אתרים מארץ

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  9. Started by SuB,

תמונות מהמשלחת של פסח 2004 לפולין, עבר עריכת Levels וחיתוך בפוטושופ. צולם ע"י ה-S45 שלי. אני יעלה לכם סטים עפ"י מהלך הימים של המסע, ככה שביום זה עדין אין מראות הקשורים לנו היהודים. *הערה- לא לשכוח לרענן 1. 2. 3. 4. 5. התמונה המקורית של 4, מה עדיף? עברה טיפול ברוויה לאחר נזק בצבעים של ה-Levels. 6.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bullman,

הציעו לי באחת החנויות לקנות אותה ב1000 ש"ח שנראה לי כמחיר טוב האם היא מומלצת לדעתכם ? כמו כן חיפשתי את הCANON A60 וFUJI A210 ולא מצאתי בשום חנות בראשון. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור לצורך התרשמות ? בעקרון אני מחפש מצלמה בתקציב של 800 ש"ח והלכתי לפי המלצתכם.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  11. שלום, ראיתי באתר eBay את מה שנראה לי כעסקה מושלמת... קיט מעולה למצלמה הזאת (a75) במחיר טוב, אותה אגב אני רוצה בכלל לא רק כי ראיתי אותה בצחיר הזדמנות... הבעיה היא שאני לא יודע מחירים בארץ והאם משתלם לקנות באינטרנט... הכתובת של המוצר באיביי היא http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=30012&item=3837208473&rd=1 (מצטער אני לא יודע להוסיף קישור) מאוד יעזור לי אם תוכלו להעיף מבט ולהגיד לי מה אתם חושבים. נ.ב. מה ההבדל בין האפשרות לתת הצעת מחיר לבין buy now? בכל מקרה תודה מראש, יותם

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  12. Started by arkady,

שלום :} אז ככה אני צריך מצלמה דיגיטלית טובה בתקציב של 900-1000 שקל אני לא מבין במצלמות כאלה בגרוש אז אם תוכלו להסביר לי את המאפיינים של כל מצלמה להגיד לי למה שווה לי לקחת אותה. ואם היא שווה את המחיר. אני רוצה משהו שיש לו איכות תמונה טובה ועדיף זום אבל לא חייב תודה :-*

• 56 תגובות
    • 6.6k צפיות
  13. 1. אני יודע שלמצלמה מתאים הזכרון Compact Flash, האם יש עוד סוג שמתאים? 2. מה ההבדלים בין Compact Flash ל Compact Flash Ultra? 3. האם המהירות של הכרטיס באמת כזה חשוב? 4. מה ההבדל בין הכרטיסים הזולים ליקרים באותו גודל...וכמובן על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nissim_y,

לאחר שמלאתי את כרטיס ה sd שלי , השתבשה הפעילות של המצלמה . המצלמה מראה כרגע שכל הכרטיס פנוי. איפה ניתן לשלוף את התמונות בכל זאת ? (באזור ת"א - ראשל"צ)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום כולם הורי טסים בקרוב לחול ואנו חושבים לקנות מצלמה דיגיטלית חשוב מחיר אטרקטיבי איכות טובה ושתתחבר למחשב בקלות ובלי בעיות. תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היום קניתי מצלמה בוואלה והיה כתוב שהיא מחודשת ואני לא הבנתי מה זה אומר אני חושב שזה אומר שהיא יד שניה שחידשו אותה אבל אני לא בטוח

17. Started by guy_pr,

בימים האחרונים אני מתאמן על העריכה בש\ל + צבע אז אני מעלה כמה תמונות של מה שיצא לי מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

18. Started by ofir123,

שלום! היום בשעה טובה קיבלתי את המצלמה החדשה שלי! אני צריך ללמוד לתפעל את המצלמה בדחיפות כי ביום שלישי-רביעי אני טס לפולין ואני לוקח אותה איתי. משום מה אני לא מצליח לדחוס את התמונות (לכווץ את הגודל ולהכניס יותר תמונות) במצלמה ומרב שיש בה פונקציות אני מסתבך ולא יודע ממה להתחיל. מישהו יכול להדריך אותי בקיצור?

19. Started by D-M-X,

מישהו כיכול להציע איזה דגם כדאי לי לקנות אני רוצה OLYMPUS עם לפחות 3 מגה פיקסל פלאש מובנה זום אופטי לפחות X3 דיגיטלי לא משנה לי צילום סרטון וידאו עם קול

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by idofr,

הייי אנשים אני לא יודע אם זה כזה קשור לפה אבל.... בכול מיקרה יש לי קולפיקס 4300 ואמרו לי שאפשר לחבר אותה כמצלמת אינטרנט אז אם מישו יודע איך בבקשה ועוד דבר מישו יודע אם יצא לה עידכון תוכנה חיפשתי אצל ניקון אבל לא מצאתי ואפשר גם להסביר קצת על הסיכונים שיש בעידכון תוכנה של המצלמה בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by guyo,

הנני מתכבד להזמינכם לפתיחה החגיגית של התערוכה חום יולי אוגוסט 2 http://www.guy-olami.com/Recomm.htm ברצוני להודות לכל מי שנטל חלק בפרוייקט המצליח תודה ל 191 הצלמים תודה לארבעת השופטים: גלעד בנארי, עינב יהב, יצחק לנגל ושלמה סרי רב תודות לאוצר התערוכה, גיורא שלמי - מנהל המדרשה לצילום גיאוגרפי תודה גדולה לנותני חסותם ולמעניקי הפרסים: מרכז עזריאלי, שלמה כרמל - חברת "עולם אחר", מעבדת אינטרפוטו (אלנבי 19 ת"א), מגזין הצילום "קונטקט", שלג הפקות דפוס, מסגור ולמינציה LIGHTDISPLAY וסרטי FUJI ממני גיא עולמי מפיק חום יולי אוגוסט 2 בשם עמותת אמני הצילום ראשון לציון התערוכה תוצג: 02/09-10/10 בגלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, ת"א הפתיחה החגיגית ובחירת הצילומים הזוכים יום חמ…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  22. היי אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה עם הרבה זכרון ורזולוציות גבוהות אני לא ממש מבין בזומים אבל אני ראיתי שיש אופטי ודיגיטלי ככה שזה יעזור לי אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה מה ההבדל ביניהם. הכסף שאני מוכן להשקיע בה הוא עד 1000 ש"ח תודה

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. איזה חברה למצלמות טובה יותר? ואיזה מצלמה 3MP יותר טובה משני חברות אלו כמו כן 4 MP

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום לכולם. שבי (מנהל הפורום) ביקש ממני לצלם לו כמה תמונות של החצובה שידגימו גם את הגודל שלה (הוא רצה לראות כי הוא לא נכח במיפגש). אז החלטתי לנצל את הבוק הקטן שעשיתי לה וגם להעלות את התמונות כאן בשבילכם , וזה קצת יענה גם לכל מי ששאל אותי שאלות בפרטי. אז כמו שחלקכם יודעים - מדובר בחצובת מיני טלסקופית בגודל של קצת יותר מ 10 ס"מ ונפתחת לגודל של קצת יותר מ 23 ס"מ. החצובה - כידוע אביזר חובה בשביל לצלם תמונות בלילה או בתנאי תאורה מינימלים , אך היא פוגעת בניידות של המצלמה הדיגיטלית הקטנה שקניתם ולרוב לא לוקחים אותה. החצובה הזאת זה הפתרון - גם קטנה וניכנסת לנרתיק של המצלמה או לכיס - וגם ניפתחת למספיק גודל שמאפשר עבודה ממוצעת. ולגבי שאלות של איפה לקנות בארץ - אני לא יודע , קנית…

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  25. היי אני מחפש לדוד שלי מצלמה דיגטלית. התקציב שלו הוא בסביבות 500 ש"ח. אפשר למצוא משהו סביר במחיר הזה? ראיתי ב netaction שתי מצלמות במחיר הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1883667 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1916136 איך הן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים