צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
כל המצלמות מצלמות תמונה באותו גודל רק באיכות אחרת או שיש מצלמות שמצלמות תמונות יותר גדולות (אני מתכוון שאותו זום )
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה היתרונות\חסרונות של כל אחת מהמצלמות הללו. מייצב תמונה ששמעתי שלמצלמות עם זום ארוך כדאי מאוד שיהיה - יש לשניהם ? ואם למישהו יש עוד מה להוסיף אני אשמח מבחינת איכות תמונה,מאקרו וכו'.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם יש דבר כזה הדפסת משי בתנור? ואיפה אפשר לעשות את זה?? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון למצלמה 256MB אך לפי מה שהבנתי שבמצלמות הקומפקטיות המהירות של הכרטיס לא משמעותית ורציתי לדעת האם גם כרטיס איטי X4 גם כן לא ישפיע ואיך בדיוק עושים את החישוב, מכפילים בכמה?? דרך אגב שמתי לב שעל הכרטיסים של סנדיסק הרגילים לא מצויינת המהירות אז איך אני אמור לדעת את המהירות (או שזה כבר סטנדרט) ודבר נוסף שרציתי לדעת מה טווח המחירים היום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיימות מצלמות טובות יותר מ A710 עד 1500 ש"ח ? (קומפקטית, מצלמה בלבד בלי ערכות כוללות כרטיסי זכרון סולללות וכו'..)
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים על בחירת מצלמה ע"פ הצרכים והגעתי למסקנה שלצרכים שלי שהם: צילומים משפחתיים (ילדים בעיקר)+ קצת נוף+ובע"ח בגן חיות, תספיק מצלמה LIKE SLR ולאחד שכנראה לא ימשיך בשגעון הצילום הלאה, אין צורך ב - SLR (למרות התמונות היפות שהן מפיקות) החלטתי ללכת על מצלמת LIKE SLR ולא קומפקטית, בעיקר בגלל זום אופטי גדול מ - 3 או 4 בקומפקטיות, מתלבט בין 2 מצלמות: FUJI S8100FD CANON PowerShot S5-IS אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לשמוע, התקציב עד 2000 ש"ח (מעבר לתקציב כזה, עדיף להשקיע ב - DSLR) אגב, אם מישהו חושב אחרת על ההקדמה שנתתי, מוזמן להגיב... בתודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האם ניתן למצוא מצלמת IR 'פשוטה' שיכולה לצלם תמונה כזאת ? מצלמה מתקדמת ב ebay עולה כמה עשרות אלפיי $ אותי מעניין אם יש מצלמה ג'נרית זולה מאודשיכולה לצלם תמונת gray scale של זה ללא מדידת טמפרטורות ויתר הפיצ'רים. אבל עדיין להראות הבדלי טמפרטורות ומקומות חמים במעגל אלקטרוני או לוח חשמל וכדומה אפשר שהמצלמה תהיה כמו webcam כלומר מחייבת חיבור למחשב בזמן הצילום ראיתי באינטרנט מדריכים איך להפוך מצלמה דיגיטלית רגילה ו webcam למצלמות IR אבל אני לא בטוח שהיא רואה IR כזה 'נמוך' (רחוק מאוד מהתחום הנראה)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין במצלמה דיגיטלית, לצילומי אומנות (לא משהו חשוך, לא למסיבות או דברים כאלו, אבל כן לצילומי still או חשיפה ארוכה בלילה-כמובן במקומות שיש בהן מקור אור כמו עמוד תאורה, אבל כמובן שאני לא מצפה לתוצאות ממצלמות מקצועיות ) התקציב הוא 2500 שקל (אחרי שמתחתי את התקציב שהיה תחילה 2000, ככה שזה המקסימום) - כ.זכרון שיפסיק לפחות ל70 תמונות (256 ז"א, לא?) כן צריך להיות בתקציב, אבל חצבוה וכדומה לא(אורך חיי בטריות לא חשוב, אני לא הולך לעשות גיחות של יותר משעתיים - שלוש ) אני יודע שיש המון נושאים עם תקציב כזה ואף עיינתי בהם והגעתי לשני מצלמות סופיות - S1 וZ3 , הבעיה היא שהבנית ששניהן שומרות בJPG (לפי האתר DCviews ) ואני רוצה יותר מזה(חשבתי שיש איפה שהוא באמצע בין RAW לבין JPG, בעיק…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. עד לפני שבועיים המצלמה עבדה מצוין, אבל יום בהיר אחד אני מדליק אותה ואחרי שלב Access ארוך מאוד, כתוב " C:13:01 FORMAT ERROR". הבעיה קשורה לכרטיס זיכרון כי האייקון שלו מהבהב, ובנוסף המצלמה והמחשב יחדיו לא מזהים אותו (אם אני מחבר את המצלמה למחשב לא קורה כלום). המצלמה עצמה בסדר אני מניח, אם אני מוצא את הכרטיס היא עולה רגיל (חוץ מהעובדה שאי אפשר לצלם או לעשות משהו בלי כ''ז). הכרטיס הוא מסוג Memory Stick PRO Duo MagicGate 256MB של SanDisk. שוב, עבד מצויין עד לפני שבועיים. חיפשתי באינרטנטא כל מיני דרכים לסדר דרך המחשב אבל שום דבר לא פעל (די הגיוני בהתחשב בעובדה שהמחשב לא מזהה את המצלמה...). האם הכרטיס נדפק וצריך להחליפו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ 1500-2000. עד עתה ההתלבטות הייתה בין המצלמות הנ"ל, אשמח לעזרה בבחירה והסברים מדוע.. תודה מראש, ליאור.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב. המצלימה שלי דולקת. קוץ הפלש. אבל כשאני לוחצת על כפתור הצילום. המצלימה לא מגיבה. אולי יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מקווה מאוד שבקרוב אני אעלה לכאן סט יותר מושקע ומעניין. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
-
אני מתכנן טיול של בערך שנה למספר יעדים בעולם, רוצה מצלמה שתתפוס את החוויות האלה בצורה הטובה ביותר כרגע יש לי את ה קאנון a1000is ברמה הכללית אחריי טיול לתאילנד אני דיי מרוצה ממנה אבל בתמונות חשוכות יש לה אפס יכולת ההגדרות האוטומטיות שלה איומות ולהגדיר אותה ידנית זה סיוט אז פספסתי המון רגעים עם תמונות לא מוצלחות מה שחשוב זה שהמצלמה תהיה קומפקטית ונוחה לנסיעה בתיק קטן וכאלה לא כבדה מדיי ולא עדינה מדיי כרטיסי זיכרון כבר יש בשפע אני חושב על בסביבות ה 1500 שקל? אם אפשר להוציא משהו ברמות שאני מבקש יותר בזול זה יהיה טוב וידאו לא חשוב כמעט בכלל.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לאור הנסיעה הקרובה של אמא שלי לארה"ב, היא החליטה לקנות מצלמה חדשה. בתור אחד שלא מבין כלום בתחום הצילום אני פונה אליכם : חבר משפחה המליץ לי על הדגם הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592305 הבעיה היחידה הוא שהמסך קטן מידי. האם יש דגם דומה/מתקדם יותר עם מסך יותר גדול? תודה רבה על עזרתכם, יובל.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
נגיד יש לי תמונה בגודל 600 או 700 kb איך אני יכול להוריד איכות של תמונה נגיד לצורך להכניס אוהת לפאלפון והיא צריכה להיות קטנה יותר מ300 kb באיזה תוכנה מישמשים אם צריך ביכלל
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
EXIF VIEWER https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3905 נורא שימושי.
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם יש עדכון FRIMWARE למצלמת CANON PowerShot A80 ? מאיפה אני יכול להוריד ,לא מצאתי באתר שלהם. אולי אי לא מחפש במקום המתאים. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני טיול לאירופה. ברשותי פוג'י S6500 שאני לוקח איתי לצילומים הטובים והרציניים. אני צריך המצלה למצלמת כיס P&S שתשמש אותי לצילומים במסיבות וכאלה.. וגם כאשר אני יחזור לארץ שתהיה לי בצד בתור מצלמה ליום יום חשבתי על מצלמה כמו הNIKON COOLPIX S210 המלצות יתקבלו בברכה, תודה קובי. אולי casio exilim אני יודע שהם דקות מאוד אבל יש לי חבר אחד שיש לו אחת, והתמונות שם ממש גרועות..
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
המשכנו. השיטה של הצפת הפלאשים עדיין לא תעזור בשטח פתוח, אבל הרעיון של פלאשים ש"מתקנים" אחד את השני נשמע מעניין.. מבחינה פרקטית, נראה לי שאין מנוס מהקפצה קידמית עם כרטיס לבן. אני מניח שזה בכל מקרה יהיה עדיף (חוץ מבזבוז הסוללה וזמן הטעינה) על פלאש ישיר לחלוטין, לא? הרי אם אני מסתכל על התמונות שיוצאות בסופו של דבר (בכל אותם אתרי "חיי לילה") אני לא שם לב לתופעות הנוראיות של הפלאש הישיר - צלליות מזעזעות לכל עבר. או שאולי בעצם יש קצת, אם מסתכלים טוב...
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצה על מצלמת דיגיטלית עד 1000 ש"ח אך ורק של Canon ו 8 מגה פיקסל ומעלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברים, ה Canon A510 שלי הלכה לעולמה אז אני מחפש מצלמה קומפקטית חדשה שתחליף אותה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אפשרויות כי הידע שלי בתחום הוא מצומצם מאוד ואני חייב לקנות את המצלמה עוד השבוע בגלל טיסה לחו"ל. תודה! שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אלף מאתיים שקל כשאפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אולי אבל לא קריטי לי במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-