צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום. עד לפני שבועיים המצלמה עבדה מצוין, אבל יום בהיר אחד אני מדליק אותה ואחרי שלב Access ארוך מאוד, כתוב " C:13:01 FORMAT ERROR". הבעיה קשורה לכרטיס זיכרון כי האייקון שלו מהבהב, ובנוסף המצלמה והמחשב יחדיו לא מזהים אותו (אם אני מחבר את המצלמה למחשב לא קורה כלום). המצלמה עצמה בסדר אני מניח, אם אני מוצא את הכרטיס היא עולה רגיל (חוץ מהעובדה שאי אפשר לצלם או לעשות משהו בלי כ''ז). הכרטיס הוא מסוג Memory Stick PRO Duo MagicGate 256MB של SanDisk. שוב, עבד מצויין עד לפני שבועיים. חיפשתי באינרטנטא כל מיני דרכים לסדר דרך המחשב אבל שום דבר לא פעל (די הגיוני בהתחשב בעובדה שהמחשב לא מזהה את המצלמה...). האם הכרטיס נדפק וצריך להחליפו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מחקתי קובץ בטעות מהמצלמה ולא צילמתי שום דבר מאז אולי יש אפשרות לשחזר? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב ???
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במצלמה מדגם SONY DSC-W70, כאשר אני מפעיל אותה המצלמה רושמת: 'access' במסך שחור ואין אפשרות לעשות כלום חוץ מלראות את התמונות שעל הכרטיס זיכרון ... החלפתי בטריה, החלפתי כרטיס זיכרון ופירמטתי אותו, דרך הצפייה בתמונות במצלמה הצלחתי להכנס ל SETUP ועשיתי ריסט למצלמה .. עדיין לא עובד .. ניסיתי להכנס לכל המצבים של המצלמה מחדש ולא הצלחתי ... יש לציין שהאת המצלמה קניתי בתאילנד ... אם מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור אני אשמח ... נ.ב ישפאר יעזור לי בבזה עם אני יתקשר?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש בעיות תאימות עם דרייברים של מצלמות קנון (A710 במקרה שלי) ב-vista64Bit? לא מצאתי שום דרייבר באתר הרשמי... תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לפי האתר הזה, נראה שהמקסימום זה 1GB, אבל זה לא נראה מי-יודע-מה אמין. בא לי לקנות 2GB ולהכניס כ-1200 תמונות, אם זה אפשרי כמובן. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל עזרה בבחירת מצלמה. אני מצלם לעיתים די רחוקות, לכן התקציב למצלמה בסביבות 800 ש"ח +- . בגלל התקציב הסתכלתי על דגמים יותר ישנים, שתי מצלמות שחשבתי אליהן: pentax optio 60 : 550 ש"ח kodak z730: 750 ש"ח איזה מבין 2 המצלמות אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות נוספות בתווך התקציב...
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
נשארו עוד כמה תמונות בקנה... טרק האנאפורנה. היום השני... משפחה נפאלית "עושה כביסה". וכמו נפאלים אמיתיים ששמחים תמיד, ברגע שקפצה מצלמה האבא פצח בריקוד... והילדים, אף אחד לא יכול להפריע לילדים. עדיין האנאפורנה, אחרי החלק שחוצים לצד המדברי (מדבר בצל ההר) הגענו לכפר ותפסנו את המקומיים באמצע העבודה: ענת, הבחורה שטיילה איתי, צלמתי אותה כך שרואים אותנו חזרה משתקפים על המשקפיים שלה: עברנו לפוקרה. נסענו באופניים למין מקום כזה שיש בו מפלים נחמדים. ואז זיהיתי "עבודה נפאלית" במיטבה. האיש פשוט מוכר את המוצרים שלו בנחישות מדהימה :-): מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, יש לי את fx50 שלא כוללת את השפה הרוסית, ברוסיה היא כן נמכרת עם רוסית. האם ניתן להחליף את ה-firmware כך שהיא כן תתמוך בה? אם כן אז איפה אני מוצא דבר כזה, האם ניתן לבקש מהחברה עצמה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתומכת ב-DVD RW... לפי מה שהבנתי DVD RW זה שאפשר להקליט על דיסק DVD, ואח"כ למחוק את מה שהקלטתי, או משהו כזה... אם זה באמת כך, אפשר המלצה על מצלמה כזאת, שיחס הביצועים מחיר שלה הכי טוב, במחיר הכי נמוך... תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
צפויה בקרוב איזה תערוכה שיושקו בה הרבה דגמים חדשים או שמהו דומה שיוריד את מחירי המצלמות בצורה ששווה לחכות? אני מדבר על Fuji 6000fd אם זה משנה.....
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנה פונקציה שיכולה להפוך את המצלמה למצלמת אינטרנט... תודה אבי
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היות ואחותי צריכה מצלמה קומפקטית ופשוטה, החלטתי לבדוק מה שלום האולימפוס הישנה שלנו... לקחתי אותה לסיבוב קטן וצילמתי תמונות בכל מיני מקומות פה.. בצילומים בלי פלאש התמונות בסדר (אני לא אגיד טובות כי אף פעם לא מתתי על התמונות של המצלמה הזאת), אבל כשמצלמים עם פלאש אז יש פלאש, אבל התמונות יוצאות ממש חשוכות.. במקרים הקיצוניים רואים ממש רק שחור בתמונה ובמקרים הפחות קיצוניים רואים תמונה ממש ממש חשוכה שברובה כימעט ולא ניתן להבחין בעצמים המצולמים. אם אצלם איתה עם פלאש את מסך המחשב לדוגמא, את כל מסגרת המסך ומה שמסביבה אראה תחת חושך כימעט מוחלט אך את מה שמוצג במסך (ביגלל האור שהמסך פולט) אצליח לראות בבירור... יש למישהו השערות איפה יכולה להיות הבעיה במצלמה? לדעתי הפלאש כניראה הזדקן קצ…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת ודיאו לסרט דוקמנטרי שאני רוצה לצלם והיתי רוצה המלצות של מצלמות שמתאימות אני מחפש מצלמה סבירה לסרט שיכול בעתיד להיות מוקרן אחרי עריכה זה אומר שהפורמט צריך להיות דיגטלי ומצלמה שאפשר לשלוט על רמת הסאונד בצילום. למצבים שיש סאונד רועש באזור הצילום אני יוכל להמניך כדי שלא יפגע בצילום בנוסף יכולת סבירה לצילום באזורים חשוכים ולילה ובמסיבות הדווח מחיר עד 3500 ש"ח תודה רבה לכל העוזר ואני ישמח לקבל לינקים מתאימים יותר לפורומים שעוסקים בצילום
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אתמול הייתי במסיבה וצילמתי דיי הרבה וכשבאתי להדליק את המצלמה היא סרבה להדלק, האפשרות הראשונה שישר קפצה לי לראת שהסוללות נגמור, באתי הביתה החלפתי סוללות ,לוחץ על POWER והמצלמה לא נדלקת אך נשמע צליל כזה של "פיייייי" כל עוד לוחצים על הPOWER אולי למישהו קרה מקרה דומה ויודע מה הבעיה , המצלמה כזכור לי עדיין באחריות והיא גם דיי יקרה אז חבל עליה תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה נראה לכם עדיף: מצלמהו7.1ומגה פיקסלוSP-510 UZוOlympusו http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469695 או מצלמהו7.1ומגה פיקסלוPowerShot A710 ISוCanonו http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469625 ייצוב תמונה זה אומר שאם היד שלי רועדת אז המצלמה אוטו' מייצבת לי את התמונה ומונעת תמונה מטושטשת? מה שאין כלל באולימפוס. אני רוצה לקנות מצלמה עם זום שיהיה טוב... למרות שראיתי שבאולימפוס יש זום כפול 10 - כשניסיתי לצלם בה על הזום המקסימלי התמונה לא הייתה ברורה כלל!! רציתי לדעת מה אתם חושבים מה עדיף?! ואולי יש קופקטית אחרת[אני יודע שהאולימפוס לא קומפקטית] שעדיפה? [אבל עם זום של מינ' 6] הפיקס' לא משנה לי. תוודה מראש![br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 15:1…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית חדשה תקציב עד 1800 אפשר חריגה של עד 100 ש"ח מקסימום. חשובה לי איכות תמונה וצבעים אמיתיים. שמאפשרת לצלם המון תמונות בטעינה אחת...בטרייה חזקה. עיבוד תמונה מהיר. אודה לכם על המלצות ונימוק על ההמלצה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי 400D (מדהימה) ויתרתי על עדשת הקיט ולקחתי את ה17-85 (חיפשתי מקבילה ל18-70 של ניקון) יש עדשה טובה עם זו רציני, לא מצאתי מקבילה ל18-200 של ניקון, יש משהו קרוב? אני לא מת על הרעיון של להחליף הרבה פעמים את העדשה, לכן אני מחפש משהו שמתחיל רחב מאוד ומגיע לטווחים גדולים. 28-300 קצת לא עונה לי על העניין, יש הצעות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו דיגטלית. אני ממש לא מבין בתחום, חשוב לי שהמצלמה תהיה קטנה יחסית, שאיכות צילום הוידיאו תהיה גבוהה, ועדיף גם שיתאפשר לצלם צילום רגיל כמו במצלמה דיגטלית רגילה באיכות טובה יחסית. אתם מביני עניין, אשמח להעזר בכם. מסגרת התקציב היא בין 200 ל- 400 דולר. * עדיפות לדגם מסוג סוני
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי דוחק בי למצוא לו מצלמת וידאו דיגיטלת, אבל אני לא מבין כלום בתחום. אני מחפש משהו לא יותר מידי יקר, שיוכל לשמור לפחות שעה של סרט באיכות טובה האם קיים משהו כזה ? כמה זיכרון בדרך כלל צריך לקנות ? אשמח לכמה פרטים.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התמונות לא מהוות המלצה כל שהיא להגיע לתערוכה. ואם חסר לכם איזה גלגל נחמד אז קבלו :
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היא טובה? אבא שלי קנה אותה ב200 שקל, שמעתי שהיא עולה יותר.. אך רציתי לדעת אם היא שווה את המחיר שלה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בקשר לתמונה השניה... איך עושים את זה שחלק יהיה באדום ולק בשחור לבן? עריכה: את התמונה הראשונה שצילמתי, צילמתי תוך כדי נסיעה באוטו עם חלון סגור. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
באתר קסיו : http://world.casio.com/qv/download/en/ תוכלו למצוא. אני מצאתי למצלמה שלי S600 ועכשיו אני יכול לשים בה כרטיסי SD בגדלים מעל 8 ג'יגה! Provides support for SDHC memory cards with capacities of 8GB or greater
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-