צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
אזור ג'נבה, גבול צרפת שוויץ תהנו ! http://pctip.co.il/cc/clicks.php?id=7
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-D5 תעלה כ-$800 דולר בחו"ל ותספק תכונות מאוד דומות ל-D7 המעולה שלהם. היתרון הגדול שלה על כל המתחרות: מייצב תמונה מובנה שעובד עם כל העדשות שמתאימות למצלמה. תשלבו את זה עם איכות תמונה טובה ב-ISO גבוה, ואתם מקבלים מצלמה מעולה לצילום באור קיים ללא פלאש. http://www.dpreview.com/news/0507/05071503kmmaxxum5d.asp מינולטה (או ליתר דיוק קוניקה-מינולטה) הכריזה גם על שיתוף פעולה עם סוני לייצור מצלמות DSLR חדשות. זה יגדיל את מבחר העדשות והמצלמות שמשתמשות בבאיונט של מינולטה, ייאפשר הורדה של המחירים ויציע שילוב מעניין של טכנולוגיות ייחודיות שיש כיום לשתי החברות. אם מישהו חשב שהעתיד של מינולטה בתחום ה-DSLR מעורפל, נראה שעכשיו, עם Sony, הם יכולים אפילו לאיים על השליטה של קאנון וניקון…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של חברת CANON עם כרטיס זיכרון מסוג SD מחקתי סרטון שהיה על הכרטיס בטעות.. יש אפשרות לשחזר אותו איכשהו כמו שאפשר לשחזר משהו שנמחק מסל מחזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, על הכרטיס בוצעה פעולה FORMAT ולאחר מכן צלמו תמונות נוספות על הכרטיס. למיטב הבנתי, אם לא היו מצלמים תמונות נוספות, היה אפשר להציל. האם יש מצב שאפשר להציל את התמונות משם? (התמונות שצולמו לפני הפורמט)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי! יש לי מצלמה A95 של קנון . הענין הוא שמחקתי 40 תמונות ממנה ,האם ניתן דרך הגדרה כלשהי במצלמה לשחזר אותן?( צילמתי 7 תמונות לאחר המחיקה) ניסיתי לשחזר עם תוכנת Digital Image Recovery אך ללא הועיל. יש דרך כלשהי תסייעו לי בבקשה! המון תודה!
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
??? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה יש ברשותי מצלמה GO PRO 960 אין למצלמה הזאת מסך... יש לה אפשרות להוציא אות ישירות לטלוויזיה באמצעות חיבור RCA ו PL קטן. עכשיו הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לחבר אותה למחשב (צריך ממיר? כרטיס?) על מנת לראות את מה שהיא מצלמת בצורה ישירה. יש אפשרות לעשות דבר כזה בלי לעשות חור בכיס? אין שום מטרה בלהקליט לתוך המחשב ככה שהאיכות של הווידאו שאני יראה על גבי המסך לא ממש רלוונטית. העיקר לראות מה היא מצלמת כדי לקבוע נקודות צילום טובות (מכיבן שאין לה מסך לעשות את זה) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי... קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידני ראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום,צילמתי עם מצלמה דיגיטלית דברים והם נמחקו,אבל אני רוצה לשחזר אותם (מתוך המצלמה) יש דרך כלשהי עם תוכנה או משהו לשחזר את הקבצים?? תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
האם יש סיכוי לשחזר תמונות שנמחקו מכרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
CANON S1IS חדשה, אני לא כל כך מכיר אותה, רק ניסיתי לשחק עם האופציות וכו': טוב יש עוד כמה תמונות אבל משום מה התפגר האתר שמעלה תמונות, אני יעדכן.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
הרבה תמונות, כן אני יודע ולא מצפה לביקורות לכל אחת ואחת . כל התמונות צולמו ב RAW ועובדו ב DPP לפי הטעם שלי, יתכן סטיות בגוונים בגלל הבדלים בכיול מסך, ביקורות והצעות לעיבודים שונים יתקבלו בברכה 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה Nikon Coolpix 3200, מצלמה מאוד נחמדה וטובה, אבל כל פעם שאני מחבר אותה לחיבור ה- USB כדי להוריד תמונות למחשב היא נכבית כדי לאפשר את זה. עכשיו אני רוצה להשתמש בה כמצלמת אינטרנט אבל אני לא יכול כי כבויה כשהיא מחוברת למחשב. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מצלמת canon S3 ואני רוצה ללמוד עוד בנוגע לשימוש ב-Live histogram. קראתי קצת על פענוח הגרף עצמו ואני מבין מה צריך בשביל שהתמונה תצא טובה. שאלתי היא, איך אני יכול לשלוט על נתוני הגרף (בעת הצילום, לא בפוטושופ). כלומר, אם זה over or under exposed אני יכול לשחק עם ה-iso, זמן החשיפה, גודל הצמצם וכו'. אבל איך "מורחים" גרף שהוא כולו בעיקר במרכז? אשמח לקבל עוד הסברים (או לינקים טובים) על השימוש ב-live histogram בעת הצילום. תודה,
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
באתר של canon מצויין שהמצלמה יכולה להשתמש בכרטיס זיכרון של של מקסימום 1giga sd . אולם בפירסומים אחרים של canon כתוב שהמגבלה היחידה על זמן צילום הווידיאו היא אך ורק גודל כרטיס הזיכרון. לאור ירידת המחירים של כרטיסי הזיכרון ,ניתן כבר לרכוש כרטיסים של 2giga בעלות של +-600 שח מה שלכאורה אמור לאפשר צילום רציף של וידיאו איכותי למדי ( ברזולוציה של 640x480 במהירות של 30 fps/second במשך של 16 דקות רצופות .(1giga מאפשר 8 דקות) אם אכן ניתן להשתמש בכרטיס של 2giga ,אזי המשמעות היא למעשה שלהרבה אנשים המצלמה הזאת יכולה לשמש כתחליף ראוי למצלמת dv בשימוש ביתי יום יומי ובעיקר בטיולים (סוף סוף אפשר לוותר על סחיבה של 2 מצלמות גם וידיאו וגם stills) השאלה הגדולה היא האם ב…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו זוכר כתבתי לפני חודשיים בפורום שנהרס לי המטען של המצלמה. ל"בית הצילום" היבואנים עלק לקח חודש אחד של הטרדות בטלפון להתחייב שהוא יגיע עוד שבועיים. אחרי שהם כבר התחייבו עבר עוד חודש שבכל יום בו הם "היו אמורים לקבל אותו כבר.. לי נמאס. אני רוצה להזמין מטען מאיביי אבל כל המוצרים הם חלופיים ואין מקוריים. הסוללה המקורית שיש לי יכולה להינזק אם אני אטעין אותה עם מטען חלופי? המקורית היא 1600 MHA והחלופיים 1300
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הי, יש לי מצלמת וידאו שקניתי לפני עשור. אני רוצה להשתמש בה כמצלמת רשת, אבל המחשב אפילו לא מזהה אותה (חיבור USB כמובן) אשמח לעזרה בתפעול המצלמה. https://www.amazon.com/Samsung-SC-MX20-Memory-Camcorder-Optical/dp/B001FA1OHW/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=SC-MX20&qid=1587831508&rnid=493964&s=electronics&sr=1-2
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-