צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום. קרה לי כבר כמה פעמים שאני מוריד את התמונות מהמצלמה למחשב, מסתכל כמה פעמים ואז אחרי כמה ימים שעות, למה ממש משנה התמונה ניהית חצי שחורה כזאת, קרה לי כבר כמה פעמים.... הינה תמונה להדגמה.... מה יכולה ליהיות הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא חובב צילום, אין לי צורך בשיטות צילום שונות ומבחינתי מצלמת הפילם הפשוטה שיש לי שעלתה 100 ש"ח והדבר הכי משוכלל שיש בה זה פלאש אוטומטי מספיקה לצרכים שלי. אני רוצה לקנות דיגיטלית כדי לחסוך את החלק של הפיתוח והסריקה - אני עובר לניו- יורק ואני ארצה לצלם הרבה ולשלוח תמונות באימייל, וגם מסך ה-LCD שמראה בדיוק מה אני מצלם יהיה לי מאוד נוח. אשמח לקבל המלצות למצלמות שקל לתפעל ולא צריך להתחיל לחשוב על כיוון התאורה, לשחק עם זמן החשיפה וכל מיני פונקציות אחרות (לא אכפת לי שהדברים האלה יהיו קיימים, אני פשוט לא רוצה להיות חייב להתעסק איתם). אני מעדיף מצלמה שיכולה לעבוד עם סוללות נטענות רגילות, ושמחיר כרטיסי הזכרון לא יהיה גבוה מדי. אני רואה שכולם ממליצים על המצלמות של CANON, אבל מצד…
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה רכשתי מצלמת Olympus C-740 כדי שיהיה לי משהו לצלם איתו. עכשיו, אחרי שגילתי שכדאי לצלם תמונות באמת איכותיות צריך לדעת יותר מאשר ללחוץ על הכפתור צילום, אני אשמח אם מישהו יפנה אותי לאיזה מדריך, או אתר שמתעסק בטכניקות קצת יותר מתקדמות כמו מהירות צמצם, וחשיפה לאור. אני גם מאוד אשמח אם מדריך זה יהיה מאוד ספציפי למצלמה אותה רכשתי, ככה שאתמקצע עליה בצורה טובה. תודה רבה, Tall-Guy
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
well, ביום שבת הייתי בספארי עם המשפחה, בעיקר בגלל אחותי הקטנה ובני הדודים. את תפקיד הצילומים המשפתחיים הפקדתי אצל אבי, וויתרתי על צילומים אומנותיים ופניתי לכיוון התמונות המצחיקות\אירוניות\מגוכחות של החיות. אז הנה כמה תמונות... :-X נתחיל בכמה צבים שלא ממש היו איטיים... יש לי גם סרטון של זה כולל קולות (מין ווואההה שכזה) אחרי זה התפנתי לכמה פורטרייטים דוב שקם על 2 רגליים ועשה לקהל שלום כדי לקבל אוכל (יש לי גם סרטון של זה) קשר משפחתי הקוף המסתלבט היציע של בית"ר ירושליים (האמת אלו קופים שביקשו שיזרקו עליהם דברים... הם עשו עם האצבעות תנועות של פתיחה וסיגרת היד ותפסו עוד באוויר את כל הבמבות שקיבלו) בבון מהרהר לקראת השקיעה וקצת תמונות אדם וטבע
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבע לכם אני לא יודע מה קרה. פעם אחרונה שבדקתי אותה היא עבדה מצוין ועכשיו היא פתאום לא עובדת לי. לאחר שאני לוחץ כל כתפור הON לאחר שניה שתיים היא נסגרת לי. אין לי מושג מה קרה לזה פתאום, מישהו יכול לעזור לי? יש לי מצלמה HP 735
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר כשנה של שימוש ב A70 אני מבקש להעלות נושא שלא ראיתי התיחסות אליו והוא "חריר ההצצה" היום נראה לי שחשובה הרבה יותר מכל היא האפשרות למסגר את התמונה ולראות את כל הנתונים ולכן הנושא של העינית הוא לדעתי קריטי. אם אין אפשרות בתנאי אור כל שהם לקבל מידע כזה כל שאר הפרמטרים והנתונים לא רלוונטים. החסרון ב Z1 הוא הגודל הפיזי ואולי גם העובדה שהעדשה לא רחבה מספיק אשמח לקבל תגובות מכבי MAKABI_48@AYHOO.COM
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מעוניין במצלמה דיגיטלית, לצילומי אומנות (לא משהו חשוך, לא למסיבות או דברים כאלו, אבל כן לצילומי still או חשיפה ארוכה בלילה-כמובן במקומות שיש בהן מקור אור כמו עמוד תאורה, אבל כמובן שאני לא מצפה לתוצאות ממצלמות מקצועיות ) התקציב הוא 2500 שקל (אחרי שמתחתי את התקציב שהיה תחילה 2000, ככה שזה המקסימום) - כ.זכרון שיפסיק לפחות ל70 תמונות (256 ז"א, לא?) כן צריך להיות בתקציב, אבל חצבוה וכדומה לא(אורך חיי בטריות לא חשוב, אני לא הולך לעשות גיחות של יותר משעתיים - שלוש ) אני יודע שיש המון נושאים עם תקציב כזה ואף עיינתי בהם והגעתי לשני מצלמות סופיות - S1 וZ3 , הבעיה היא שהבנית ששניהן שומרות בJPG (לפי האתר DCviews ) ואני רוצה יותר מזה(חשבתי שיש איפה שהוא באמצע בין RAW לבין JPG, בעיק…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מזהיר התמונה הוקטנה קצת אבל עדיין גדולה http://mafteah.co.il/shemesh.jpg מה אתם חושבים? יש עוד תמונות אבל זה אחר כך. יש מה לערוך אותה במחשב? ואם כן אז איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
מי שקרה את הנושא שפתחתי מלפני חודש בערך הבין שהמצלמה הקודמת שלי נדפקה.. Father החליט לקנות מצלמה חדשה מכיוון שהיא עושה הרבה בעיות בלי קשר למה שקרה והוא ביקש ממני שאני ימליץ לו על מצלמה טובה.. התקציב הוא 2000-2500, קראתי את הנושאים שמתחתיי אבל ממש לא הבנתי כלום (כי אני N00b בכל הקשור למצלמות דיגיטליות).. אני לא הולך להקים סטודיו עם המצלמה, אני פשוט מחפש מצלמה טובה עם איכות צילום טובה וחיי סוללה ארוכים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני יודע שזה לא דיגיטלי אבל בכל זאת צילום. יש ברשותי מצלמת NIKON F70 עם עדשת ikon af nikkor 28-80mm ואני מחפש ספר שימוש בישבילה או מדריך שמסביר על תפעול המצלמה .
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
הנה החתולה שלי: היום ראיתי בעיר TT איזה עצבנית !!! ענן יפיוף שצילמתי: עלה מהטיול השנתי: פרח בדרך לביה"ס: לטרון ליד ירושליים: חתול דרוס: סתם משחקייה: ואחת התמונות הכי יפות שלי(צילמתי אותה אתמול!) הענן בצורת דרקון עם תביטו טוב תראו העתק מדויק של ראש דרקון בענן !
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
על איזו מצלמה אתם ממליצים? S1??? Z2??? יש הצעות המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהידע שלי בצילום הוא נמוך ביותר.. רציתי לצלם איזו תמונת נוף, ואז החלטתי לעשות זאת במצב ידני, אז העברתי לM ו..אין לי מושג בגרוש מה זה ISO, זמן חשיפה אני עוד יודע אבל מה זה ה F ? עד היום השתמשתי במצב האוטומטי או החצי אוטומטי, ואני ממש רוצה לדעת להוציא מהמצלמה את המקסימום.. אז אם למישהו יש מדריכים (לא משהו ניובי מדי) שמסביר על זמני החשיפה, ה ISO וה F ומתי עדיף להגביר אותם או להנמיך. תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה בבחירת מצלמה חדשה CANON S1 FPIX 5500 או MINOLTA Z2 טווח המחירים והזום כמעט זהה אגב אני מעוניין לצלם הרבה בלילה ו INDOOR אז נא לשקול גם את העניין הזה נא עזרתכם
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצלמה מ-ד-ה-י-מ-ה. הנה כמה מהנתונים המרשימים שלה, מול ה-A80 של קאנון ששייכת לאותה רמת רזולוציה (4 מ"פ) ולאותה רמת מחיר (פחות מ-1600 ש"ח 1000 ש"ח, בהשוואת המחירים של שתי המצלמות דרך היבואנים הרשמיים). גודל: 10x2.5x5.5 מול 10x6.5x3.2 (הריקו נכנסת בקלות לכיס חולצה והנפח הכולל שלה הוא פחות מחצי מזה של הקנון) עדשה: 28-135mm (מול 35-105mm בקאנון) פוקוס מינימלי: 1 ס"מ (מול 5 ס"מ) זמן תגובה כולל אוטופוקס: 0.05 שניה (בקאנון בין 0.75 ל-0.96 שניה - פי 15 יותר איטי) סוללות: AA או פאק ליתיום (בקאנון AA בלבד) זמן הדלקה: 0.8 שניה (מול 2.6 שניות - פי 3 יותר איטי) תכונות ייחודיות: מצב טקסט, צילום אינטרוולים, טייפ מנהלים, הזזה חופשית של מיקום חיישן האוטופוקוס במקרו (שימושי כשהמצלמה על חצוב…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שהיא שומרת לי את התמונות בפורמט של bat וממש אין לי מושג מה לעשות כדי להפוך את הקבצים לפורמטים של תמונות , כי שום תוכנה לא מצליחה אפילו לפתוח את התמונה .. זה ממש מוזר לי , וממש אין לי מושג מה לעשות , אגב אני יודע שזה פורום של מצלמות דיגיטליות, אבל בכל אופן זה היה נראה לי הכי רלוונטי לשאול את השאלה הזאת כאן .. תודה רבה לכם , אתם עושים עבודת קודש
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אבא שלי הזמין אותו מאיזה מבצע של מפעל הפייס. אני לא מבין גדול במצלמות, אז אין לי מושג כמה טוב הוא.... מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אתמול חבר שלי סיפר לי שכשחזר מנורווגיה רצה להוציא את התמונות שצילם בקאנון A85 החדשה שקנה שם. וכשפתח את התיק גילה שהמצלמה לא עובדת, כשפתחת את בית הסוללות מצא שם ג'יפה שחורה ששרפה לו חצי מהמצלמה במפנים..מחזה לא נעים בכלל...בהתחשב בכך שאין לו אחריות עליה. איך אני יכול להימנע ממצב כזה עם ה A75 שלי ? יש לי סוללות GP2000.. או שמא אין לי סיבה לדאגה ?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בין שתי מצלמות ששמתי עליהם עין, ה Minolta DiMAGE Z1 ועל FinePix S3500 שהיא מצלמת 4 מגה פיקסל. ההבדלים העיקריים בינהם זה שהמינולטה 3.2 מגה פיקסל והפוגי 4 מגה, ומינולטה יש זום אופטי יותר גבוה (X10) מהפוגי (X6). המיהירות סגירת תריס של המינולטה יותר גבוה, וקראתי גם בזאפ ובאתרים בחול של פוגי יש דליי מעצבן של 2 שניות בצילום. ובקשר לאיכות בתמונה של מי יותר טובה, הדעות חלוקים, חלק אומרים של פוגי יש יותר איכות, וחלק אומרים שהאופטיקה של מינולטה טובה בלי שום פשרות. וכמובן שהכרטיס זיכרון של פוגי יקר באיזה 50%, ומלא התלוננו על הפלש הקטן מידי ולא מספק. חוץ מזה לשניהם יש בעיה של צילום לילה בלי תאורה, ומריחות בזום מקסילמי בלי חצובה. חוץ משתי המצלמות האלו חשבתי אולי להוסיף …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ברשותי נגן MP3 מסוג IRIVER H120 - שטח דיסק כולל של 20- ג'יגה אני מתכנן לקנות בקרוב את ה CANON A95. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=416&cID=30&c=235641 שאלתי היא, האם יש אפשרות לבצע העברת תמונות מכרטיס הזכרון (CF) של המצלמה, ישירות אל הנגן ? אולי באמצעות אחד האביזרים שמופיעים בעמוד הזה : http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=73 ? האם למישהו יש ידע או נסיון ממשי בדבר כזה ? האם זה אפשרי בכלל ? ומעבר לזה, אשמח לשמוע על המוניטין של camera4less (הרצתי חיפוש עליהם כאן בכל הפורומים, בינתיים זה נראה טוב). תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
http://www.broadbandreports.com/r0/download/667034~5d5144e90d62feba0ae2b1d37e4235a2/canon_lens.zip טוב, הרעש הזה החל לחגוג גם במצלמה שלי (A75)... מדובר ברעש שנשמע כ "GRRR GRRR" ברגע שהעדשות מסיימות "להימתח" כשמדליקים את המצלמה ורגע לפני שהן "מתכווצות" חזרה, ברגע הלחיצה על כפתור הכיבוי/הפעלה. המצלמה עברה כבר קרוב ל 2500 צילומים, מרגע הרכישה... חודש + -. האם ישנם משתמשי A75 שיכולים לאשר את הרעש הזה? לדעתי, הוא לא היה קודם לכן... הוא לא רועש מדי, המצלמה ממשיכה להתפקס כמו שצריך אבל סתם תהיתי אם זה קורה גם לכם.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
צריך חוברת או קישור להסבר בעברית על מצלמת קנון a 75 תודההההה
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין מצלמותץ עד 2000 שקל... 1. איזה מצלמות מומלצות? שמעתי על 2 טובות, איזו יותר טובה? http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=73&cID=34
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-