צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אז זה התקציב. בדקתי בחנויות: "סנסור" ו "מחסני חשמל" וביינתים יש את האפשרויות הבאות: canon mv -700 זה ב 2800 ש"ח panasonic qs-12 זה ב 2890 ש"ח sony hc-14 זה ב 3090 קודם כל מבין שלושת האפשרויות האלה- מה המצלמה העדיפה ביותר? כמובן שכולם DV ועכשיו בלי קשר למצלמות שהצגתי- אני מעוניין במצלמת DV דיגיטלית. התקציב הוא כמו שאמרתי 3000-3500 (ניתן לחרוג ל 4000 אבל רק אםזה באמת שווה את זה..). מה המצלמה הכי טובה שניתן להשיג בתקציב הזה כיום בשביל DV? ודבר אחרון איפה מומלץ לקנות? בחנויות או באינטרנט/מכרזים? תודה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון CompactFlash למצלמתי האהובה Canon A80. ראיתי ב-Camera4less כרטיסים מסוגים שונים. לדוגמא: Kingston רגיל Kingston High Speed PQI x40 רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, והאם ההבדל משפיע על המהירות (האם המצלמה מסוגלת בכלל לעבוד במהירות גבוהה)?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
צולם היום במפגש פורום , מצאתי זמן בין לבין לצלם את התמונות הבאות : שגיא, לא להרוג אותי , אימצתי את התמונה שלך פשוט התלהבתי מהרעיון והייתי בסביבה, אל למה לא ------------ צולם במהלך הארוחה שלנו ב-M... --------------- לאחר יום ארוך, מחכים לאוטובוס שייקח אותנו הבייתה. (או הסעה במקרה שלי...) לצערי הסוללה התרוקנה בדיוק אחרי שצילמתי את התמונה הזו אז לא יוכלתי לצלם שוב (אני יודע שהאדם בתמונה נמרח מעט אבל זה לא שאני יכול לבקש ממנו "אל תזוז רגע" : וגם אין סוללה ) 6 תמונות מספיק אני חושב (אני יודע שאמרתי לא להפציץ בתמונות בנושא אחד אבל חצי מזה מהמפגש..אז.....sorry ) סופ"ש נעים לכולם. 8)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני ממש מיתלבת איזה מצלמה כדאי ליקנות יש לי תקציב של בערל 1500שח וההיתלבתות שלי היא בין CPIX3200 - DIMAGEZ1 - A75
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
well, ביום שבת הייתי בספארי עם המשפחה, בעיקר בגלל אחותי הקטנה ובני הדודים. את תפקיד הצילומים המשפתחיים הפקדתי אצל אבי, וויתרתי על צילומים אומנותיים ופניתי לכיוון התמונות המצחיקות\אירוניות\מגוכחות של החיות. אז הנה כמה תמונות... :-X נתחיל בכמה צבים שלא ממש היו איטיים... יש לי גם סרטון של זה כולל קולות (מין ווואההה שכזה) אחרי זה התפנתי לכמה פורטרייטים דוב שקם על 2 רגליים ועשה לקהל שלום כדי לקבל אוכל (יש לי גם סרטון של זה) קשר משפחתי הקוף המסתלבט היציע של בית"ר ירושליים (האמת אלו קופים שביקשו שיזרקו עליהם דברים... הם עשו עם האצבעות תנועות של פתיחה וסיגרת היד ותפסו עוד באוויר את כל הבמבות שקיבלו) בבון מהרהר לקראת השקיעה וקצת תמונות אדם וטבע
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי מה אתם אומרים על Nikon Coolpix 4100 [url=]http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/klix/product.asp?pf_id=OUC4100
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אבא שלי נוסע ביום שבת בערב להונקונג ורציתי כבר לנצל את השהות שלו שם לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית שאנחנו רוצים כבר הרבה זמן לפני הכל.. משתלם לקנות מצלמות במקומות כאלה? אם כן אז: הייתי מעוניין, אם מישהו יוכל, בהמלצה על מצלמת וידאו שתכלול צילום סטילס בנוסף לוידאו (לא צריך משהו מטורף.. שפשוט תדע לצלם סטילס). בעניין ההעברה למחשב.. זה נעשה בFireWire נכון? בעניין התקציב- עוד לא ברור מה הוא יהיה אז אשמח אם תציעו מצלמות בכמה תחומי מחירים. זהו בערך.. סליחה אם לא הייתי ברור. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
עשיתי בדיקות פה ושם והחלטתי ללכת על ה Cannon A95.. עכשיו אין לי מושג איך להסביר לאבא שלי למה אני רוצה ללכת עליה.. עוד דבר שמחשיד אותו זה המחיר (1800) הקודמת שלו עלתה לו איזה 2500+, לכן הוא מן הסתם הוא יחשוב שהיא פחות טובה.. ניסיתי להגיד לו שיש למצלמה 5 מגה פיקסל אבל כנראה שהוא לא ממש הבין מה אני רוצה.. יש הצעות איך להסביר לו למה לקנות דווקא את המצלמה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לאחר כשנה של שימוש ב A70 אני מבקש להעלות נושא שלא ראיתי התיחסות אליו והוא "חריר ההצצה" היום נראה לי שחשובה הרבה יותר מכל היא האפשרות למסגר את התמונה ולראות את כל הנתונים ולכן הנושא של העינית הוא לדעתי קריטי. אם אין אפשרות בתנאי אור כל שהם לקבל מידע כזה כל שאר הפרמטרים והנתונים לא רלוונטים. החסרון ב Z1 הוא הגודל הפיזי ואולי גם העובדה שהעדשה לא רחבה מספיק אשמח לקבל תגובות מכבי MAKABI_48@AYHOO.COM
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. קרה לי כבר כמה פעמים שאני מוריד את התמונות מהמצלמה למחשב, מסתכל כמה פעמים ואז אחרי כמה ימים שעות, למה ממש משנה התמונה ניהית חצי שחורה כזאת, קרה לי כבר כמה פעמים.... הינה תמונה להדגמה.... מה יכולה ליהיות הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא חובב צילום, אין לי צורך בשיטות צילום שונות ומבחינתי מצלמת הפילם הפשוטה שיש לי שעלתה 100 ש"ח והדבר הכי משוכלל שיש בה זה פלאש אוטומטי מספיקה לצרכים שלי. אני רוצה לקנות דיגיטלית כדי לחסוך את החלק של הפיתוח והסריקה - אני עובר לניו- יורק ואני ארצה לצלם הרבה ולשלוח תמונות באימייל, וגם מסך ה-LCD שמראה בדיוק מה אני מצלם יהיה לי מאוד נוח. אשמח לקבל המלצות למצלמות שקל לתפעל ולא צריך להתחיל לחשוב על כיוון התאורה, לשחק עם זמן החשיפה וכל מיני פונקציות אחרות (לא אכפת לי שהדברים האלה יהיו קיימים, אני פשוט לא רוצה להיות חייב להתעסק איתם). אני מעדיף מצלמה שיכולה לעבוד עם סוללות נטענות רגילות, ושמחיר כרטיסי הזכרון לא יהיה גבוה מדי. אני רואה שכולם ממליצים על המצלמות של CANON, אבל מצד…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
נשבע לכם אני לא יודע מה קרה. פעם אחרונה שבדקתי אותה היא עבדה מצוין ועכשיו היא פתאום לא עובדת לי. לאחר שאני לוחץ כל כתפור הON לאחר שניה שתיים היא נסגרת לי. אין לי מושג מה קרה לזה פתאום, מישהו יכול לעזור לי? יש לי מצלמה HP 735
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה רכשתי מצלמת Olympus C-740 כדי שיהיה לי משהו לצלם איתו. עכשיו, אחרי שגילתי שכדאי לצלם תמונות באמת איכותיות צריך לדעת יותר מאשר ללחוץ על הכפתור צילום, אני אשמח אם מישהו יפנה אותי לאיזה מדריך, או אתר שמתעסק בטכניקות קצת יותר מתקדמות כמו מהירות צמצם, וחשיפה לאור. אני גם מאוד אשמח אם מדריך זה יהיה מאוד ספציפי למצלמה אותה רכשתי, ככה שאתמקצע עליה בצורה טובה. תודה רבה, Tall-Guy
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מעוניין במצלמה דיגיטלית, לצילומי אומנות (לא משהו חשוך, לא למסיבות או דברים כאלו, אבל כן לצילומי still או חשיפה ארוכה בלילה-כמובן במקומות שיש בהן מקור אור כמו עמוד תאורה, אבל כמובן שאני לא מצפה לתוצאות ממצלמות מקצועיות ) התקציב הוא 2500 שקל (אחרי שמתחתי את התקציב שהיה תחילה 2000, ככה שזה המקסימום) - כ.זכרון שיפסיק לפחות ל70 תמונות (256 ז"א, לא?) כן צריך להיות בתקציב, אבל חצבוה וכדומה לא(אורך חיי בטריות לא חשוב, אני לא הולך לעשות גיחות של יותר משעתיים - שלוש ) אני יודע שיש המון נושאים עם תקציב כזה ואף עיינתי בהם והגעתי לשני מצלמות סופיות - S1 וZ3 , הבעיה היא שהבנית ששניהן שומרות בJPG (לפי האתר DCviews ) ואני רוצה יותר מזה(חשבתי שיש איפה שהוא באמצע בין RAW לבין JPG, בעיק…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה 3 מגה פיקסל ומעלה ... עד 1600 שקל עדיף עם זום אופטי גדול ... ראיתי את ה S5000 של פוג'י עולה איזה 2000 שקל ... האולימפוס C 740 : http://www.electrosale.co.il/default.asp?id=2223 והמינולטה Z1 שדווקא לא רעה בכלל זום עד x40 ! הרבה ביקורות טובות... : http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=65783&saleNo=337645 מה אתם חושבים ???? לפי דעתי המינולטה נותנת מחיר מצויין יחסית לטכנו' שהיא מחזיקה... אני רוצה דעות נוספות פשוט ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני יודע שזה לא דיגיטלי אבל בכל זאת צילום. יש ברשותי מצלמת NIKON F70 עם עדשת ikon af nikkor 28-80mm ואני מחפש ספר שימוש בישבילה או מדריך שמסביר על תפעול המצלמה .
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה בבחירת מצלמה חדשה CANON S1 FPIX 5500 או MINOLTA Z2 טווח המחירים והזום כמעט זהה אגב אני מעוניין לצלם הרבה בלילה ו INDOOR אז נא לשקול גם את העניין הזה נא עזרתכם
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזהיר התמונה הוקטנה קצת אבל עדיין גדולה http://mafteah.co.il/shemesh.jpg מה אתם חושבים? יש עוד תמונות אבל זה אחר כך. יש מה לערוך אותה במחשב? ואם כן אז איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
מי שקרה את הנושא שפתחתי מלפני חודש בערך הבין שהמצלמה הקודמת שלי נדפקה.. Father החליט לקנות מצלמה חדשה מכיוון שהיא עושה הרבה בעיות בלי קשר למה שקרה והוא ביקש ממני שאני ימליץ לו על מצלמה טובה.. התקציב הוא 2000-2500, קראתי את הנושאים שמתחתיי אבל ממש לא הבנתי כלום (כי אני N00b בכל הקשור למצלמות דיגיטליות).. אני לא הולך להקים סטודיו עם המצלמה, אני פשוט מחפש מצלמה טובה עם איכות צילום טובה וחיי סוללה ארוכים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
הנה החתולה שלי: היום ראיתי בעיר TT איזה עצבנית !!! ענן יפיוף שצילמתי: עלה מהטיול השנתי: פרח בדרך לביה"ס: לטרון ליד ירושליים: חתול דרוס: סתם משחקייה: ואחת התמונות הכי יפות שלי(צילמתי אותה אתמול!) הענן בצורת דרקון עם תביטו טוב תראו העתק מדויק של ראש דרקון בענן !
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
על איזו מצלמה אתם ממליצים? S1??? Z2??? יש הצעות המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהידע שלי בצילום הוא נמוך ביותר.. רציתי לצלם איזו תמונת נוף, ואז החלטתי לעשות זאת במצב ידני, אז העברתי לM ו..אין לי מושג בגרוש מה זה ISO, זמן חשיפה אני עוד יודע אבל מה זה ה F ? עד היום השתמשתי במצב האוטומטי או החצי אוטומטי, ואני ממש רוצה לדעת להוציא מהמצלמה את המקסימום.. אז אם למישהו יש מדריכים (לא משהו ניובי מדי) שמסביר על זמני החשיפה, ה ISO וה F ומתי עדיף להגביר אותם או להנמיך. תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של כ1000 ש"ח, ואני מחפש מצלמה סבירה-טובה בהתאם. המטרה שלי לצלם תמונות משפחתיות ושל חברים, וגם נופים בטיולים מידי פעם, האם יש לכם המלצת? אני מתלבט בין 2 אילו שמצאתי. ותהיתי גם אם אני זקוק ליותר מזום אופטי 3 ?(עבור צרכים אלו) אשמח לקבל תגובות עליהן. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול חבר שלי סיפר לי שכשחזר מנורווגיה רצה להוציא את התמונות שצילם בקאנון A85 החדשה שקנה שם. וכשפתח את התיק גילה שהמצלמה לא עובדת, כשפתחת את בית הסוללות מצא שם ג'יפה שחורה ששרפה לו חצי מהמצלמה במפנים..מחזה לא נעים בכלל...בהתחשב בכך שאין לו אחריות עליה. איך אני יכול להימנע ממצב כזה עם ה A75 שלי ? יש לי סוללות GP2000.. או שמא אין לי סיבה לדאגה ?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-