עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם אני ראיתי שיש כול מיני חיבורים או כוננים כאלה למחשב אם חיבור של USB ורציתי לשאול למה צריך את זה למה זה משמש האם המשתמש הביתי צריך את זה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by Avi Levin,

התעניינתי מאוד ב-CANON SX120 שעולה 850 ש"ח, ראיתי תמונות לדוגמא שצולמו על ידיה והן ממש מרשימות בהתחשב בטווח המחיר של המצלמה, כמו כן המפרט הטכני שלה מרשים גם הוא (10X זום אופטי וכו'). האם יש מצלמות באותו טווח מחירים שמתעלות על המצלמה הזו מבחינת ביצועים נטו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by huber,

הי חברה. יש לי מצלמת פוג'י פיינפיקס S5600 עם כרטיס זיכרון 1 גיגה ואני זקוק לכרטיס גדול יותר. מצאתי את שני הכרטיסים הללו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18571 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13219 מישהו רואה מה ההבדל בנהם? אם אני קורא נכון את הטבלה הבאה, המצלמה שלי לא תומכת בכרטיסים מעל 2 גיגה, נכון? http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/compatibility/card/s/

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  4. בבקשה מיגוון של מחירים (בין 500 ל1000) ואם אפשר תמונות הדגמה מהמצלמות תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by imac,

צולם מהטיול השנתי שהיה לי השבוע.. איזה נופים צילמתי מההר! אם תסתכלו טוב תוכלו לראות את המקדונלדס שנתן לי את הכוח להמשיך במסלול שהיה מאוד קשההה! אחר כך הזמנתי לי ביג מק עם הגדלה, שבעתי והמשכתי! מה דעתכם על התמונות? צולם עם A95

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הבנתי שיש לה בעיה כזאת אבל התגובות נעו בין זניח ל"לא הייתי קונה אותה עוד פעם", יש פה מישהו שמשתמש במצלמה ויכול לומר לי עד כמה התופעה קיימת, אני מתכוון לצלם גם אנשים ולא רק נופים ועצמים ולכן זה מאוד חשוב לי.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by BD2012,

שלום לכם, החלטתי לממש את הביטוי "נזם זהב באף חזיר" ואני שוקל לקנות אחת משתיים: פנסוניק GH2 או סוני NEX-7. המצלמה תשמש לצילום "רגיל" משפחה, טיולים, נוף... ואני מקווה להתחיל לעסוק קצת יותר בצילום כתחביב. בפועל המצלמה תשמש גם לתמונות וגם לוידאו. ביחסים שווים. אין לי כח לשתי מצלמות (וידאו וסטילס). חשובה לי גם הניידות של המצלמה - כמה שיותר קטנה וקלה. ממה שראיתי סוני קלה וקטנה יותר עם איכות תמונות עדיפה. לפנסוניק וידאו איכותי יותר ומחיר זול יותר. רוב הבלוגרים שקראתי, סיפרו בהתלהבות שהם כבר הזמינו את NEX-7 לעצמם. מצד שני ראתי כאן: [updated!] NEX-7 vs. GH2 side-by-side video comparison Part 1 (FullHD 1080p25 version) on Vimeo ואיכות הוידאו של פנסוניק ניראת עדיפה. המלצות תתקבל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by rhin0,

שלום לכולם. מאחר שהמצלמה שלי נגנבה לפני בערך חודש אני מתכוון לקנות אחת חדשה. אני הולך להביא אותה מחול ולכן התקציב הוא בין 500 ל 700 דולר. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין 2 המצלמות הבאות: NIKON D50 CANON 350D/REBEL XT תודה לכולם

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Koss,

בגלל היובש היחסי בפורום הנה לכם תמונה שצילמתי דיי מזמן בחוף ירושלים בת"א. פרסמתי אותה יחד עם עוד כמה תמונות כבר מזמן אבל בגרסה שונה וגם קיבלתי עליה רק תגובה או שניים. אז הנה היא שוב-

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  10. אהלן, אנא עזרו לי בהתלבטויות... חבר ביקש המלצה ואני לא ממש בטוח... לי יש FZ7 שאני מאוד מרוצה ממנה למרות שלמדתי לזהות את החסרונות... לענייננו... סביבות 1K, לא גדולה במיוחד, עדיף זום אופטי מעל X3 וחובה עיינית. עדיף עם IS מתלבט בעיקר בין קאנון 570, 710, 800 פנסוניק LZ7, TZ1? יש הצעות נוספות או כיוון אחר? דבר נוסף, שווה לקנות בארה"ב? שווה לקנות בחנות ללא האחריות של קאראט? תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית. הידע שלי בתחום לא ממש גבוה ואני יודע רק שהתקציב שלי הוא בין 1000 ל2000 שקל. מה המצלמות המומלצות היום למשתמש הממוצע והרגיל?? התקציב אצלי אין לו משמעות רק נתתי בערך תחום של כסף שבו אני רוצה לקנות מצלמה. איזה חברות הן המועדפות היום במצלמות דיגיטליות ?? אני רוצה כמובן שיהיה זכרון נורמלי עם אפשרות להרחבה(?), זום, לפחות 3.0 פיסקל(לא שזה אומר לי הרבה), וכל הפיצ'רים והשטויות שחשובים בצמלמה דיגיטלית. אז על איזה דגמים אתם ממליצים ?? תקציב: 1000-1500 תודה רבה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by Kodi,

תמונה מהגינה עם הS1, יצא נחמד אני חושב [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Buffer,

היי, יצאתי לסיבוב ראשון(בערך) עם המצלמה החדשה שלי(400D) ולא שמתי לב שה-ISO היה 1600 =\ הצילומים היה בשדה באור יום מלא. זה נראה על הפנים, האיכות לא טובה ויש מלא רעש בתמונה. אפשר לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. Started by חשיש,

שלום לכולם יש לי טלפון עם מצלמה ואני רוצה להעביר את התמונות שלו למחשב (האם אני חייב לקנות כבל )ואיפה קונים<?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bio_stdnt,

ניסיון ראשון שלי בצילום לילי.. צולם בכיכר צרפת בירושלים, בתוך המזרקה ישנם פנסים שיוצרים אפקט נחמד [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KoM,

במפרץ חיפה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, מעוניין במצלמה לסבתא, מה שאומר תפעול פשוט (אם אפשר להגדיר את זה) ותוצאות טובות. אפשר חריגה אם ממש צריך. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by ophir555,

האם אפשר לקבל טיפים שיעזרו לקונה הממוצע להבחין בין מצלמה חדשה למחודשת, אם בכלל זה ניתן. חוץ מאשר לסמוך על יושרו של המוכר. האם עשרה אחוז פחות ממחיר חדש כפי שמרבית המוכרים רושמים זו עסקה כדאית לגבי מצלמה מחודשת. ושאלה אחרונה כיצד יתכן שיש כמויות כאלו גדולות של מצלמות מחודשות בשוק, האם מביאים סטוקים משל מצלמות מחודשות ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by etrog68,

שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? [כ - 1000 ש"ח, אך מוכן לחרוג במידת הצורך למצלמה טובה עד 1,300 - ואף עד 1,500. כרטיס זיכרון - נראה לי 16 או 32 בנוסף gb ] אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? [בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?. הרבה משפחה וילדים - גם בבית וגם בחוץ הן ביום והן בלילה. גם נופים בטיולים. וגם וידאו. ] האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל…

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. מה אתם חושבים על המצלמה SONY V1???? אני ראיתי אותה ב-2500 ש"ח. מה אתם חושבים, כדאי לקנות או שיש אלטרנטיבות יותר טובות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שבת שלום. מישהוא יודע אם ואיך ניתן לשנות את זמן תצוגת המסך, מרגיז אותי שהמסך נכבה מהר מידי. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by peralon,

שלום, אני מעונין לקנות כרטיס SD 512MB אך התקציב שלי דל בתקציב שלי אני יכול לקנות כרטיסים של כמה חברות : PQI SANDISK KINGMAX KINGSTON LG Transcend מה הכי כדאי? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מחפש מצלמה דיגיטלית הכי טובה במחיר של עד 2500 שקל לצרכים ביתיים. מה איתה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10822853 יש משהו יותר טוב???

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. הצלם המוכשר-כשד שצילם אותן נקרא Hugo Poon. הוא חי בהונג-קונג ומצלם בעיקר במצלמות קומפקטית של פוג'י (F10 ו-F11) וניתן לראות שכמעט תמיד הוא משתמש ב-ISO הכי נמוך, אלא אם יש נושאים בתנועה. לינק לגלריה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by boss,

1. תמונות איכות? 2. ראייה לילה? 3. משקל הכי קל? אני מחפש צילום דיטגלית דק ומשקל הכי קל..ונוחה..,תמונות איכות..ועוד מקציב 2500 שקל תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.