עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by coldfire,

אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: המצלמה המיוחלת היא CANON A95 , המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH יעלו לי 2,206 ש"ח :jump: הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר ***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  2. שלום לכולם! הקדמה: ****** מי שרוצה לדלג לת'כלס שיקפוץ לכ*ו*כ*ב*י*ו*ת שלמטה - אבל אשמח אם תקראו הכל ****** אני הייתי די סגור על זה שאני קונה A75 של CANON ממקום מסויים, ואז לפתע פתאום אחותי האירה והעירה את עיני למס' נקודות שדרשה התייחסות לגביהן. מה הקשר לאחותי?? בוא נגיד שהיא מממנת "קצת" מהמצלמה העתידית שלי (אין לי כסף חייל ) בקיצור- לפתע התקציב של ה1000 ש"ח לא הספיק לי לקניית מצלמה כמו שתכננתי על אתר ספציפי. אחותי "דרשה" שאקנה ממקום עם אחריות לטווח ארוך = 3 שנים ושהיבואן יהיה רשמי ולא "צ'יקימוקו" ששומעים עליו לראשונה , ואולי לאחרונה!?!? ************ *לכ*ו*כ*ב*י*ו*ת* ************ ********** שאלותי: 1.…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. Started by D-M-X,

למישהו יש הצעות מעניינות לצילום תמונות שקשורות בפיזיקה (מכניקה)?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  4. שלום לכולם אני ראיתי שיש כול מיני חיבורים או כוננים כאלה למחשב אם חיבור של USB ורציתי לשאול למה צריך את זה למה זה משמש האם המשתמש הביתי צריך את זה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by yuvyuv,

אני צריך שתעזרו לי בבחירת מצלמה במחירים של 500 עד 1000 ש"ח בערך עם עדיפות למצלמה שתיתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ככל האפשר. אם אפשר תסבירו למה אתם ממליצים על המצלמה. תודה מראש, יובל,

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by Chevy,

סקר פתוח לכל המעוניין לשתף אותנו במה ומי הוא אוהב לצלם אם יש לכם הצעות לעוד נושאים בבקשה נא לפרט ואף לצרף תמונה שלדעתכם תמחיש את הבחירה שלכם. :biggthumpup:

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by tulicooli,

טוב אז יש לי אולימפוס סי 50 ומצאתי כמה תמונות http://www.pbase.com/marrozik/image/32550095 http://www.pbase.com/marrozik/image/32550096 ורציתי לדעת איך לצלם ככה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני אסביר. הרעיון שלי הוא לעשות פוסטר או לפחות A3 לחדר מחשב. מאחר ורוב מה שאני מנסה לעשות בזמני החופשי זה לשחק, הרעיון הכללי הוא ללכת על הכיוון זה. הרעיון שלי בגדול הוא כזה (תהיו סובלניים, זה נחשב פרץ יצירתיות בלתי יאמן לגבי): לקחת Wall Papers באיכות טובה - נאמר 1600x1200 ומעלה (מה לעשות, אין הרבה ברזולוציות גבוהות יותר) להשתמש בתוכנת גרפיקה, ליצור דף חדש בגודל A3 נניח ולהתחיל לפזר עליו את הקבצים. מעין קולאז' שכזה. את המוצר המוגמר להדפיס על דף באיכות טובה מאוד (לא בבית מטבע הדברים) והרי לכם פוסטר אישי ומגניב. עד כאן הרעיון. השאלות.. - איך ניגשים לדבר כזה? - האם זה ריאלי בכלל? - תוכנת הגרפיקה שואלת אותי בפתיחת קובץ חדש, מה הרזולוציה שאני רוצה בפיקסלים לס"מ. ה- defa…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by bommer,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. אני לא מבין בזה אז רציתי המלצות למצלמה חבבנית + כי אני לא מקצוען. בקיצר שיהיו את כל הפונקציות שיש היום ויראו טוב. תודה נ.ב שמעתי על מצלמה canon a95 איך היא? ב1890 ש"ח

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  10. הבנתי שיש כל מיני סוגים של כרטיסים והכרטיסים של סאן דיסק הם הכי טובים...מה שמתאים למצלמה שלי זה ..זכרון של 256 מגה של סאן דיסק עולה 430 חעומת זכרון אחר שמצאתי באינטרנט במחיר של 280: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=133&cID=64 השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים...גם מבחינת המחיר וגם מבחינת האיכות של הכרטיסים...מה ההבדל בין הכרטיס היקר לכרטיס הזול...תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  11. שלום לכולם אני לא מבין הכי גדול במצלמות אבל אני מחפש מצלמה טובה וזולה אני מחפש מצלמה דיגיטלית ללא וידאו אבל שתהיה טובה. מה דעתכם על המצלמה Pentax OPTIO 30 ?? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. מבקש המלצה לפי הנתונים הבאים: לפחות 2 מגה סנסור פנימי. מסך LCD. מאוד חשוב ! - עינית. צילומי סטילס. קטעי וידיאו באיכות טובה ב29 פריימים לשנייה, כולל הקלטת קול וללא הגבלה של זמן. (לא מצלמת אינטרנט!!) פלאש. כרטיס זיכרון לפחות 128, אשמח אם יהיה בה גם אופציה לשמיעת MP3 אבל אז ארצה כרטיס 256. אם אפשר (אבל לא חייב) שבאור ממוצע של חדר יראו באופן טוב ולא חשוך את התמונה! תקציב: 1000

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by DL,

היי, החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של בערך 2000 שקל, רצוי פחות ואם זה ממש יהיה שווה את זה אפשר להעלות ב 200-300 שקל. אני צריך מצלמה + זיכרון + סוללה, זיכרון 128 או 256MB מה שנכנס בתקציב. חשוב לי האיכות תמונה, עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא על חשבון איכות, ותהיה מחברה אמינה שלא תתקלקל תוך שנה. דרך אגב, קראתי את המדריך שנתנו פה באתר לפני כמה זמן והמליצו שם על: Olympus Stylus Verve Cannon Powershot S410 מה אתם חושבים על שתי אלה? אפשרויות טובות?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. שלום יש לי OLYMPUS 2 מגה פיקסל..השאלה שלי היא כזאת. האם אני יכול לחבר אותה לאינטרנט כדי שאני יעבוד איתה כ WEB CAMERA?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  15. לאחר די הרבה זמן עם הפוג'י החלטתי שאני רוצה להתקדם למצלמה יותר טובה.. אז קודם כל, האם יש בכלל מצלמות יותר טובות בטווח מחירים הזה? ואם כן, יש המלצות מישהו?.. דרישות מהמצלמה החדשה? טוב, גודל לא ממש חשוב, מינימום 3MP אני מניח.. זום גדול זה פלוס, אבל לא הכרחי, מה שחשוב לי זה כמה שיותר אפשרויות שניתנות לשינוי במצלמה (מה שאין בFUJI) ואיכות תמונה בעיקרון.. כל השאר פתוח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by roadrunner,

אני מחבר אותה דרך ה USB ולא קורה שום דבר . מישהו מכיר את הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  17. שווה את ההשקעה ?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  18. קראתי את המדריך ששמו בנושא מרוכז בקשר להסרת עיניים אדומות אבל בגלל סיבה לא ידועה התמונה נהפכת לי לשחור לבן...מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות לאחר הצילום כדי להסיר את העיניים האדומות בלי לפגוע בתמונה עצמה??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  19. יהS1IS שלי נורא נורא נמרחת בתמונות, כשאני מתלם תמונה מספיק תזוזה הכי קטנה של המצלמה והתמונה יוצאת מטושטשת.. יש איזה דרך להגדיר שהמצלמה תהיה פחות רגישה לזה?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by generalA,

ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני. היא יכולה לצלם תמונות סטילס אשר נכנסות לממורי סטיק בלבד, וגם יכולה להסריט אך ישר לתוך קלטת אנלוגית מיוחדת למצלמה הנ"ל. (כזאת שקונים ב- 20 ש"ח). היציאות שלה הם: USB עבור הממורי סטיק לתמונות הסטילס. ויציאה נוספת של 3 הבננות (צהוב, אדום, לבן). איך אני ע"י שלושת הבננות מחבר אותה למחשב שלי שיש לכרטיס שלי רק יציאה בלבד S-VIDEO (כ. מסך) ???????. כמובן שאי אפשר לחבר ל- S-VIDEO כי זוהי יציאה ולא כניסה... זה הגיע עם תוכנה אבל זה לא שווה כלום ללא אפשרות לחבר....

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  21. http://www.cameraeilat.co.il/products/3?category_id=86&PHPSESSID=01923b964ed48537aba969bd60127a99 מישהו מוכן להסביר לי איפה הקאצ? (אני לא מאמין ש"מחודשת" בלבד תוריד את הערך ב3 אלף שקל!) ובכלל, כל העמוד הזה נראה לי הזוי לגמריי http://www.cameraeilat.co.il/categories/86?PHPSESSID=01923b964ed48537aba969bd60127a99

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by hichkock,

im wondering what camcorder to buy... my budget is about $700 i need big screen if it can take stills in a good quality it's a plus high-end camcorder i thought of buying this one: http://www.shopping.com/xPF-Sony_Sony_DCR_HC85_MiniDV_Handycam_Camcorder_DCR_HC85 http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=DCRHC85&Dept=dcc_DICamcorders&CategoryName=dcc_DICamcorders_MiniDVHandycamCamcorders (the same one, 2 different websites) i can get it in $700 if you can recommand me about a different one, that would be wonderfull i dont have to waste of all of my budget :-P oh... and only (!!!) …

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  23. קיבלתי את המצלמה מהסוג הנ"ל, ואני מחפש מידע והוראות הפעלה, למדתי להשתמש בה קצת, אבל אני מחפש איך מפעילים פלש (אור) כשמצלמים בחושך (למשל במסיבות) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  24. שווה 1800 שקל? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by לילי,

יש לי מצלמה דיגיטלית canon a-75 . איך מוסיפים תאריך על גבי התמונה? אני לא מצליחה לשים .

• 1 תגובה
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים