צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
היי, יש לי דיגיטלית OLYMPUS 750 ULTRA ZOOM אחלה של מצלמה , הבעיה היחידה שלי איתה זה שיש לה פלאש מצועצע כמו לכל מצלמה דיגטלית שמוכרים בימינו(לא להחשיב את המצלמות שעולות 8 אלף ומעלה) ובגלל זה יש יותר מדי עיניים אדומות בתמונות למרות שהגדרתי אותה ידנית ועשיתי כבר הכל מה שאפשר זה בכל זאת לא עוזר יש צילומים שיש עיניים אדומות. אז נשבר לי ואני רוצה לקנות פלאש חיצוני שיפטור לי את הבעיה, אז איזה פלאש אתם ממליצים ואיזה יתאים לי? אני לא רוצה אחד שעולה יקר כי אני לא מצלם כל הזמן בלילה ואחד שמספיק חזק ולא ממש מקצועי יתאים לצרכיי.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אם אתם מעוניינים לרכוש, כדאי לפנות ישירות ליבואן (קרט), דרך האתר: http://www.karat.co.il/contact.php?id=1 כך מקבלים מחיר נמוכים יותר מהמחיר הרישמי המפורסם אצלם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מצלמת אינטרנט טובה מאוד, באיכות שלה, וגם שבלילה הראיה שלה תיהיה טובה וחלקה. אני ראיתי את המצלמה הזאת - http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3207&main=1 (האם היא טובה ושווה משהו?) וגם את זה - http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=283&scat=190&tcat= האם זה משהו? וזה - http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=1069 או זה - http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1954 התקציב שלי למצלמה הוא בסביבות ה- 200 , 250 שקל מקסימום. מה הכי כדי מבין ה הרבעה מצלמות האינטרנט שנתתי? אפשר הצעות למצלמה איכותית? תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, יש לי מצלמה קומפקטית (לא SLR) של LUMIX-PANASONIC. בזמן האחרון תמונות יוצאות ברובן מטושטשות באותו מיקום בפינה ימנית תחתונה. האם יכול להיות שהחיישן מלוכלך או משהו בסגנון? מי יודע מה עושים במקרה כזה? תודה, ניר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש הוראות הפעלה ל Minolta dimage 7i בעיברית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין 2 מצלמות הווידיאו הללו... מה דעתכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. בחלק מהאתרים מצויין כי סוגי הכרטיסים האפשריים למצלמה זו הם SD ו MMC, ובחלק מהאתרים כתוב שאפשר גם SDHC, מישהו יודע מה באמת אפשר/אי אפשר ? 2. בגדול, מה ההבדל בין MMC, SD ו SDHC, ומי מהם עדיף ? 3. אני מעוניין לרכוש כרטיס של בין 4GB - 16GB, ע"מ שישמש אותי לטיול ארוך (יש לי כרטיס לש 1GB לגיבוי), איזה סוג כרטיס כדאי לבחור, ובאיזה נפח (מבחינת עלות תועלת) ? 4. אוכל לרכוש בניו יורק במקום בארץ, האם יש פער מחירים גדול, ועדיף לעשות זאת ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המצלמות הגעתי אליהן כי חיפשתי מצלמה עם זום גדול מה יש לכם לכתוב בעד או נגד כל אחת מהם ראיתי שבפנסוניק המינימום ISO הוא 80 זה אמור להגביל אותי חוץ מזה על פניו הם עם תכונות די דומות http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Cpanasonic_dmcfz5&show=all עד היום הייתה לי מצלמת S70 שהתקלקלה ראיתי שההבדל בין 2 החדשות לישנה שבישנה היה Zoom wide של 28 ובחדשות זה 36 מה זה אומר שאני יצטרך להתרחק מאוביקט הצילום כדי להכניס אותו לפריים?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי זיכוי בסכום של כ600 ש"ח כאן :http://www.celectric.co.il/ProductsList.asp?CatId=8 וברצוני להשתמש בזיכוי זה על מנת לקנות מצלמה. ראיתי שבזיכוי שלי נכנסת הFE3000 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם? אני יודע שבתקציב הזה הcanon 590 היא מומלצת, אך הcanon אינה נמכרת בחנות זו. האם ההFE3000 מצלמה טובה לקנייה יחסית למחיר שלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב אני אפתח ואומר שאין לי שום מושג לגבי טכנולגיה או רמת מחירים בעיקרון אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית הייתי מעוניין לקבל איזשהו מידע מה חשוב שיהיה גודל חברות איכותיות טכנולוגיה חדשה וכמו כן אם ניתן להמליץ על מצלמה או מצלמות טובות הבעיה מכיון שאין לי מושג בנושא אני לא יכול לתת רמת מחיר שאני מעוניין להשקיע . אשמח לקבל כל מידע בנושא אפילו אתרים שיעזרו לי להחליט איזו מצלמה וזה קצת דחוף כי אני רוצה לקנות לפני הטיסה לחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המכשיר שיהיה ככל הנראה הוריאציה האחרונה של ה-Zenfone 2 מקבל תאריך השקה ומחיר רשמיים, סוף כל סוף שנת 2015 הייתה מוצלחת מאוד לעסקי הסמארטפונים של אסוס, עם מכירות של מעל ל-20 מיליון יחידות (שעדיין פיספסו את השאיפה המרכזית שעמדה על 30 מיליון, אגב) לעומת כ-2 מיליון בלבד בשנת 2014, וזה קרה בעיקר תודות לסמארטפון ה-Zenfone 2, שהוכרז בתערוכת CES 2015 עם מפרט תחרותי ומחיר נהדר, ובהמשך גם הוכיח שאין כאן רק עניין של כמות, אלא גם של איכות. מאז, מלווים אותנו מגוון כמעט חסר תקדים של דגמים ותתי-דגמים שונים אשר מתבססים כולם, במידה זו או אחרת, על אותו Zenfone 2 מוצלח – ה-Selfie, ה-Laser, ה-Max וה-Deluxe, כשלצד כל אלו הוצג גם ה-Zenfone Zoom, עם מצלמה מתקדמת בעלת מנגנון זום אופטי א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV מקוצרת. רציתי המלצה למעבדה באיזור באר-שבע לתיקון. אשמח לשם מלא של המעבדה\חנות + טלפון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שאלות הכרחיות •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? למצלמה2000 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). גם ללא פלאש •האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה •האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
========================\======================================== לא רלוונטי, הנושא נפתר ע"י מעבר למערכת ההפעלה Windows 7. הWMP 12 שם תומך במקור בקבצי AVCHD ! ================================================================= זו המצלמה החדשה עם עדשת SONY G וחיישן Exmor המדהים. תמונות חשוכות ללא רעש בכלל ? כן, השמועות היו נכונות. אני מצלם על ההגדרה 1080P 30FPS ולא מבין למה אני מקבל תמונה "פרוסה" עם קווים שמפריעים נורא. למישהו יצא להכיר את התופעה ? אולי לעבור למצב 1080I 60FPS ? העניין היא שהאיכות שלה מדהימה, על המסך של המצלמה רואים את התמונה חלקה כמו טוסיק של תינוק בלי הפרעות. אבל במחשב רואים ככה. אפילו בלכידת תמונה זה נראה היטב: ראיתי תגובה של נציג סוני לשאלה אחרת א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדפסתי בחנות צילום שתי תמונות בשביל הנסיון ואני מאד מרוצה מהתוצאה אז אני רוצה לתלות אותן בבית - כל אחת בגודל 25 על 38 ס"מ. יש לי לוח מוקצף עם גימור לבן פשוט - בעקרון אני רק רוצה להדביק את זה על הלוח, לחתוך מסביב (להשאיר קצת מסגרת לבנה) וזהו. השאלה מה הדרך הכי טובה - הבנתי שיש דברים שממיסים תמונות או מעוותים צבעים וכאלה אפילו שזה מודבק מאחורה. אין לי מושג איזה דבק מתאים ואם יש איזה שיטה להחליק את זה וכו'. למישהו יש נסיון עם זה? אני יודע שזאת לא בדיוק שייך ל'צילום דיגיטאלי' אבל אני מניח שזה עדיין הפורום הכי רלוונטי כי בשום פורום אחר לא מבינים בנייר צילום מן הסתם :-\
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רב לכם... אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית במחיר הכי זול שאפשר... הייתי בטוח שאני הולך לרכוש את ה A60 במחיר 600 שקל עד שראיתי את ה A300 שהיא דווקא 3.2 מגה פיקסל - השאלה אם מבחינת איכות הצילום או טיב המצלמה עצמה זה שווה? אין לי שום צורך ביותר מ 2 מגה פיקסל מאחר והמצלמה תהיה לצילום תמונות כמו במצלמה אנאלוגית - אך ורק תמונות סטנדרטיות... האם הייתם ממליצים על אחת מאלה או בכלל על אחת אחרת?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
2500 שקל בכל תנאי התאורה, המצלמה מיעודת לטיול לא מתכוון לקחת פלאש חיצוני רוצה שיהיה אפשרות לצלם באור חלש ללא פלאש לא לא חשוב לא, אבל רוצה שיהיה אפשרות לא A4 מתכוון לצלם נושאים כללים (אנשים, נוף וכו...) לכן אני חושב שעדשת 28-85מ''מ יתאים לי המשקל והגודל חשובים, חשוב גם שהמצלמה תיכנס לכיס בנוסף חשוב איכות בניה טובה עד כמה מצלמות עמידות לטלטולים (כמו רכיבה על אופנוע)? לא חשוב לי שהמלצה תגיב מהר, וזמן צילום קצר בין התמונות, לא מתכוון לצלם מקרו, אין צורך ב - RAW, אין צורך בחשיפה ידנית, רוצה שיהיה אפשרות לצלם וידאו, סוללת פאק ליתיום נטען ושיהיה אפשרות להוצאי את הסוללה ולהחליף אותה באחרת, אחריות יבואן רשמי אני רוצה שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה ופשוטה לתפעול, רק להוצאי…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אחרי שנה... חזרתי מדרום אמריקה!! אני עכשיו בשלב הראשון של פיתוח אלבום תמונות ודיסקים של סלייד שואו והייתי רוצה לקבל תשובות למספר שאלות: 1. מישהו יודע איך עושים ROTATE לסרט? יש לי כמה סרטים שצילמתי עם המצלמה הפוכה או מאונכת... 2. המלצה לתוכנה טובה ליצירת דיסקים של סלייד שואו ל DVD. 3. איך נחשב הפיתוח הדיגיטלי בארץ? האם יש רמות פיתוח, ניירות צילום, והבדלים בין חנויות הצילום? מישהו מכיר חנות צילום מומלצת בראשון לציון? בינתיים זהו זה, בקרוב בוודאי יהיו עוד שאלות, תודה לכל מי שמשיב!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על דגם מסויים (S5700) והתברר לי שזה דגם לא מוצלח, למי יש אתר שסוקר מצלמות (בעברית)? (לא, YNET, לא נחשבים.) כרגע אני חושב על Canon PowerShot S3 IS, מה אתם חושבים עליה? יש לכם המלצות למצלמת דמוי SLR בתקציב בסיסי? (1000-1500) תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי (: החלטתי שאין לי הרבה תמונות מהחיים שלי... ויש הרבה רגעים שאני רוצה לצלם ולהזכר בהם אחורה מתישהו.. אז אני מחפש מצלמה טובה כדי לצלם ארועים (בלילה) ונוף. חשבתי בהתחלה על דמויית SLR, שהיא טובה לנוף וכד', אבל ממש לא נוחה כשאתה רוצה לצלם את החבר'ה וסתם להסתובב.. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1300 בערך # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ארועים בבר (לילה), נוף (יום) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). פלאש טוב חשוב # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצי…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שוטטות קצרה בפורום החלטתי להתחיל את הנושא הזה שאני מקווה שיעזור להרבה אנשים וגם לי כיום יש מלא דילים של מצלמות וכל דיל מציע אחריות לתקופות שונות ובחברות שונות. החברות הגדולות שנותנות 3 שנים למשל במצלמות של קנון (שאליהם ביררתי מחירים) הן קרט ו 4H. יש מן דעה כזאת שיקר זה אומר שירות טוב, אבל בארץ אי אפשר לדעת על מה נופלים. לכן פתחתי את הנושא הזה. כל מי שיש לו ניסיון מר או טוב מחברה מסויימת אם מצלמה מסויימת מוזמן לפרוק את ליבו כאן. ככה נרכז את כל המידע שיש לאנשים על החברות ונוכל להבין לאן הולך הכסף שלנו. לרוב כמובן שעדיף אחריות של 3 שנים על פני שנה אבל לא ידוע מה ההבדל בין החברות. אם תוכלו אפילו לצטט את הסעיפים המרכזיים באחריות כמו מה היא מכסה ומה לא זה יה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להתייעץ עם הנוכחים בפורום. ברשותי שתי עדשות סיגמא שנקנו עבור מצלמת Canon : 1. עדשת פריים 85mm f1.4 מסדרת ART 2. עדשת זום 18-35mm f1.8 מסדרת ART עקב המעבר המתכונן לסוני - רציתי לשאול: 1. האם אחווה ירידה משמעותית בחדות ובביצועי האוטופוקוס אם אקנה מתאם? 2. איזה מתאם אתם מכירים וממליצים? שמעתי דברים טובים על METABONES MARK IV 3. אם אתם חושבים שישנה ירידת איכות משמעותית - איזה עדשות מומלצות עבור אותם טווחים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם להאמין לביקורת, הנה מצלמה לצלמים שמעוניינים להתחיל בקטן ולהתקדם הלאה בהתמקצעות בצילום. http://m.ynet.co.il/Articles/5160106 לעיונכם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-