צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
התמונות צולמו אתמול בערב בבנייני האומה בירושלים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לי אין מוסג במצלמות וגם כול המוסגים שקשורים ברשותי מצלמה KODAK Z612 אני מאוד נהנה ממנה אבל הבעיה שלה שהיא לא מצלמת טוב פרטים קטנים מה סתומרת: אני ואבא שלי בונים דגמים של טנקים וחיילים שהם יחסית קטנים(1:35 בדגמים ) ובתמונות הם יוצים חסרי צבע(זה עים יש מספיק אור) או מתושתשים חסר חדות ופוקוס אז זה מאוד חשוב שיהיה במצלמה היכולת לצלם פרטים כאלה אז מה אתם יכלים להציע ? עריכה: אני מצטער אבל שכחתי פרט מאוד חשוב המצלמה עברה תיקון עדשה וזה לא כמו שהיתה בהתחלה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כדי לקנות את המצלמה של סוני: Sony Cyber-shot DSC-T3 או את המצלמה של canon: ב1295 שקל Canon PowerShot A620 או שיש דגם יותר חדש שהמחיר שלו לא עובר את התקציב 1500(כולל עוד כרטיס זכרון חדש ותיק קטן למצלמה ומטען+סוללות) אני צריך לדעת דחוף כי אני טס עוד 4 ורוצה להזמין לפני הטיסה אם יש מצלמות אחרות מחברות שונות הכל טוב רק שיהיה משהו בסט תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך היא בתור מצלמה? היא 3.2 מגה פיקסל זה מספיק? מצלמה דיגיטאליות מדגמי 2004 עם 3.2 מגה פיקסל 2272 X 1704 רזולוציה עד (X3 אופטי, X4 דיגיטאלי) זום X12 אפשרות הסרטת וידאו מלא עם קול איכות וידאו VGA (640X480) 30 FPS המצלמה משמשת כמכשיר הקלטת שמע (טייפ מנהלים) SD/MMC/MemoryStick DUOתמיכה ב 3 סוגי זיכרונות הרחבה: תמיכה ב- 8 סוגי סוללות שונות. צילום קרוב (מקרו) עד 5 סנטימטר. יצירת אפקטים דיגיטאליים על התמונות המצולמות. TFT LCD 1.5 גודל מסך ממשק משתמש צבעוני. אפשרות הדפסת תאריך על התמונות PAL.יציאת וידאו משקל 144 גרם בלבד אלא היותר פרטים עליה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי צריך מצלמה לצלם כמה פרוייקטים. תקציב 1000ש"ח. רצוי חיבור לחצובה. שהיה אפשר לחבר ל PC וגם Mac, או לפחות שיהיה אפשרות לקנות מתאמים או כבלים לזה. חייב לציין שהוא צריך לערוך את הודיאו על Mac FinalCut וגם על Priemiere. ודבר עוד יותר חשוב ששנינו לא מבינים כלום בצילום וידיאו וכל מה שקשור סביבו . לכן אני שואל בתקווה כאן. הדרישה היא מצלמה עם פורמט DV-PAL לעיבוד בתוכנת Mac FinalCut. רצוי שיהיה אפשר להשיג באזור המרכז אם יש חייה כזאת בכלל. בנתיים מה שראיתי ככה בזאפ: מצלמת וידאו - סמסונג D381 מסרטת וידאו - Samsung VPD381I שמעוני מצלמת וידאו CANON MV900
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מקווה שבעוד כמה שנים זה כבר לא יהיה במקרו :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר פתחתי תרד בנושא אבל לאחר בדיקה של צרכי ואי מתן מענה בדיון הקודם אני צריך המלצה לנגן. הדרישות: נפח גדול לפחות 60GB זמן סוללה ארוך, לפחות 30 שעות איכות סאונד גבוהה המתחרה החזק כרגע הוא האייפוד קלסיק שמגיע בתקציב הזה בנפח של 120GB ועם זמןן סוללה של 36 שעות ע"פ נתוני יצרן כמובן. על נוחות התפעול אין מה להרחיב, השאלה אם יש מתחרים שנותנים תמורה ואיכות גבוהים יותר בתקציב הנ"ל. שוב אני מזכיר דרוש נפח גדול לכן אני פוסל את רוב נגני הטאצ' מבוססי זיכרון הפלאז ופונה לנגני הההרדיסק. פורסם בטעות בפורום הנ"ל, מנהלים בבקשה להעביר תודה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הרבה זמן לא העלתי תמונות וגם לא שיחקתי במצלמה ויצא לי היום בטיול לצלם כמה תמונות טובות יצא לי לצלם סלעים בים ואת ההר הסלעים יצאו ממש יפה לדעתי כמו רקעים של מחשב סורי אם התמונה גדולה מידי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החנויות הן https://www.photo4less.com/default.htm photo4less בניו יורק. ו http://www.us1photo.com/catalog/index.php us1photo בניו ג'רזי. רציתי לדעת אם מישהו כאן בפורום קנה מהן ציוד? מכיר אותן? שמע עליהן דברים לא טובים או טובים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה.. יש לי מצלמת וידאו אנלוגית (עם קלטות) ואני רוצה להמיר את הסרטים ולהעביר אותם למחשב יש איזשהו ציוד מיוחד שצריך או דברים כאלו? כי אין לי אפשרות לחבר אותה למחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על ללכת לקורס יסודות צילום + תאורה מעשית יעלה לי שניהם ביחד איזה 3200 שקל שווה את זה ? יש פה מישהו שלמד שם ? אגב קיבלתי את הפלאש שלי ) Yongnuo Speedlite YN460-II
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקציב למצלמה + כרטיס זיכרון. אם המצלמה פועלת על בטריות אצבע, קרי AA אז ללא בטריות. המצלמה מיועדת לילדה בת 12, התכונה החשובה ביותר היא צילום במצב אוטומטי כמה שיותר פשוט (וכמובן, כמה שיותר איכותי). לא. בעיקר חתולים, לפי השימוש שהיא עושה במצלמה שיש כרגע. אין לי על זה תשובה חד משמעית, בגדול- לא רחבה. לא מאוד מהותי. כל עוד זה לא מפלצת- יהיה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צלם ומפיק וידאו, חשבתי לקנות את ה AF 101 של פנסוניק- http://www.hdwarrior.co.uk/2010/12/16/hi-rez-pictures-of-the-panasonic-af101/ http://www.photographyblog.com/news/panasonic_ag-af101/ זו מצלמת קולנוע שמצלמת עם עדשות SLR, ויחסית לא יקרה... ירדתי מזה וחשבתי לקנות את ה 60D, עדשה 50 1.4 קבוע עם מכתוף וציוד אחיזה נלווה. http://www.photographyblog.com/images/sized/images/uploads/House_rig_white-546x400.jpg המטרה היא לקבל DOF ועומק רדוד מאוד גם בצילום מקרוב. מישהו התנסה בוידאו על SLR? הבנתי שחיישן מתחמם ונעצר...
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579690,00.html לא יודע מה איתך אבל אני מנסה לצלם :-X
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה דיגטלית המצלמה היא לא בשבילי אלה בשביל דודה שלי. אין תקציב מוגדת למצלמה רק היא אמרה לי ככה: "שיהיה של חברה אמינה וטובה, שהמצלמה שתיהיה כמה שיותר טוב במחיר הכי נמוך שאפשר" הדרישות לא גבוהות. צילומים משפחתיים וכאלה. רצוי שתיהיה עם סוללה נטענת תודה
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מה דעתכם אפשר לשפר פה על מנת לקבל תמונה יותר טובה... צולם ב 400D
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אבא שלי מעוניין במצלמה פשוטה לא רצינית עד 600 ש"ח שתוכל להכיל בסביבות ה 400 תמונות אני לא יודע אם כרטיס זכרון של 512 יספיק תודה!!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שמשפחתי מתרחבת, החלטתי להחליף את ה-canon a510 שלי במצלמה מהירה יותר. כל הזמן חשבתי על Fuji S6500FD אבל ראיתי שיש לה צורך ב-4 סוללות AA. ומכיוון שאני כרגע על הסוללות האלו ואלו סוללות שאין להם כוח כמו הליתיום , החלטתי שאני אקנה מצלמה עם סוללת ליתיום. הדבר החשוב במצלמה הוא שתהיה מהירה מאוד ותצלם ברגע הלחיצה. האם הכי כדאית מבחינתי היא ה-Nikon D40 ? או שיש זולות יותר שמתאימות?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז ככה.. דודה שלי מחפשת מצלמת וידאו. התקציב : 1500-2000 הדרישות : *צילומי הופעות בלט. *אירועים משפחתיים. חשוב שהמצלמה תיהיה נוחה להפעלה, עדיף שתדע להתשמש בכרטיסי SDHC. זהו בינתיים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-