עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by J0n1,

את זה צילמתי ממרחק של בערך 2 מטרים http://img512.imageshack.us/my.php?image=dscf0762is7.jpg זאת סתם תמונה שכבר העלתי אז אני מפרסם, עבדתי על זה 2 דקות את הצביעה יצאה ממש מעפנה, במיוחד למעלה.. אבל בקטנה http://img166.imageshack.us/my.php?image=dscf0685ng6.jpg

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by meboaz,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 2500 ש"ח. אני מעדיף כמה שיותר קטנה אבל הבנתי שהקומפקטיות שנכנסות לכיס בקלות זה על חשבון הזום וחשוב לי שיהיה זום תודה רבה

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by tomirendo,

אני רוצה לחלוק איתכם כמה תמונות שצילמתי, אינני צלם מקצועי או משהו כזה, רק חובב. התמונו האלה צולמו בK800i וN73 לפני שהחליפו לי את ה-N73 צילמתי איתו קצת, אבל עכשיו יש לי כמה טובות של הK800i. http://www.flickr.com/photos/71377573@N00/?saved=1

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by ToolBeer,

1. במידה והמטרה היא מסרטה ביתית, כולל עריכה, וצפייה במסך LCD, האם יש חשיבות לנושא ה PAL/NTSC ? או שאפשר לרכוש בארה"ב NTSC ולהשתמש בארץ ללא חשש ? 2. מה ההבדל החשוב בין HG20 ל HG21 והאם מצדיק לדעתכם את הפער במחיר ? 3. מישהו יודע מדוע יש פערים לעיתים גדולים, ולעיתים קטנים, בין הארץ לחו"ל ? לדוגמא, הפער למסרטת HG21 מצדיק (לטעמי) רכישה בחו"ל, אבל הפער עבור SR12 - לא. 4. אילו אתרים גדולים ואמינים פרט לאמאזון יש בארה"ב, שניתן להזמין OnLine ? 5. SR12 משום מה לא קיים באמאזון, והוא מציע "דגם חדש יותר" : Sony HDRXR100 80GB ב 2,400 ש"ח האם הדגם אכן חדש יותר ומומלץ ? (הוא עולה כמעט מחצית מ SR12...) 6. אשמח לשמוע דעתכם מהי המסרטה המועדפת (כולל מסרטות שלא מופיעות ברשימה). תודה רבה ! * ל…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by IL ORANGE,

שלום ברצוני לרכוש את המצלמה הנ"ל תנו לי בבקשה ביקורת עליה והאם כדאי לקנות אותה, פרטים וכו'

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  6. Started by The Ball,

לאחר שהמצלמה שלי נגנבה בפראג לפני כ 3 חודשים קניתי את הפוגי' F40. לצערי המצלמה מאוד מאכזבת ויש לי קושי להסתדר איתה. התמונות על AUTO יוצאות על הפנים וב ISO גבוה היא לא נותנת תוצאות כמצופה. העניין שלכל תמונה צריך חצובה זה מאוד מגביל ולאחר חשיבה רבה החלטתי להחליף אותה. כשהיה לי את ה canon מאוד נהנתי מהתפריטים שלה ואחרי הפוגי' הבנתי עד כמה היא הייתה קלה לשימוש ונוחה. בנוסף חשוב לי לציין שהרבה מהתמונות שלי הם פתאומיות ובלי הכנה מראש ככה שאני צריך מצלמה שתוכל לתת תמונות טובות ביותר על מצב AUTO, בעצם זה המצב היחיד שאני משתמש בו.. חשוב לי שתתמוך בזיכרון SDHC (מכיוון שזה הזיכרון הנוכחי שלי ולהחליף אותו לא ממש בא לי). לאור ההשוואה האחרונה עם canon חשבתי ללכת על מצלמה נוספת שלהם ixu…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by zoman,

האם מישהו התנסה בעדשה שמכפילה את הזום ? האם זה פוגע באיכות התמונה? עיוותים וכאלה? בקיצור מה החיסרונות של עדשה מסוג שכזה?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. היי, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית חדשה תקציב עד 1800 אפשר חריגה של עד 100 ש"ח מקסימום. חשובה לי איכות תמונה וצבעים אמיתיים. שמאפשרת לצלם המון תמונות בטעינה אחת...בטרייה חזקה. עיבוד תמונה מהיר. אודה לכם על המלצות ונימוק על ההמלצה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום אני מחפש חצי מקצועי ולכן מבקש: 1) מייצב 2) X12 3) 5M לפחות ואז יש לבחור בין סוני לקנון: H1 H2 H5 או IS2 IS3 ויבואן רישמי או יבוא מקביל ללא אחריות ראויה מחפש לשמוע את דעתכם בכל הנושאים, בברכה, יהודה

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by stojakovic,

קיצר, המשפחה שלי מחפשת מצלמה כמה שיותר פשוטה, כמה שיותר קומפקטית וכמה שיותר איכותית... אני לא ממש מבין במצלמות, אבל קיבלנו הצעה על canon ixus75 ב1000-1100 שקל בערך... איך ההצעה? כדאי ללכת על זה? (1100 שקל זה התקציב בערך) ד"א זה כולל SD של ג'יגה... אם ללכת על זה תגידו, אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תביאו לינק... 2 דברים שמאוד חשובים לאבא שלי- 1. תוצרת יפן או גרמניה או משהו כזה... לא מלזיה או סין... (לא יודע למה... אבל הוא תקוע על זה...)- בגלל זה כמעט כל הדגמים של ניקון לא באים בחשבון. 2. אחריות מקורית של היבואן!! לפחות 3 שנים... זהו... תודה!!!! ובכללי, גם אם אתם ממליצים על מצלמה אחרת, תגידו איך הIXUS 75... תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  11. שלום לכולם אני לא מבין הכי גדול במצלמות אבל אני מחפש מצלמה טובה וזולה אני מחפש מצלמה דיגיטלית ללא וידאו אבל שתהיה טובה. מה דעתכם על המצלמה Pentax OPTIO 30 ?? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. שלום לכולם, אחרי שכבר סגרתי על איזה מצלמה אני הקנה (CANON A710) , הגיעה הזמן על בחירת חנות/אתר לקנייה ממנו. אני מחפש אתר מקצועי, אמין, וטוב ,ואם אפשר, שלא שוחט במחירים לקנייה ממנו. אתר שמתמחה במצלמות/צילום, ולא אתר שמוכר בין השאר מצלמות, אלה, אתר מקצועי שזה ההתמחות שלו. למישהו יש המלצות לאתר טוב? עדיף מניסיון. שמעתי על www.camer4less.co.il, איך הוא? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  13. למי שלא מכיר עדיין : http://www.picshare.co.il/index.asp נתקלתי בו בזמן האחרון ורמת הצילומים גבוהה למדיי ושיטת הניקוד דיי תפסה אותי.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

חבר של בן דוד שלי עשה את זה מה דעתכם [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by Green,

היי היתי שמח להתיחסות למצלמות האלו שעל הניר נראות מענינות שלכל אחד מהם יש גימיק שנראה מעניין מאוד.. או המלצות שונות מחברי הפורום Panasonic Lumix DMC-FX500 עדשה שמתחילה ב25 Olympus Stylus 1030 SW עמידה למים ואלימות קלה Fujifilm FinePix F100fd חישן ענק שאר המצלמות לא בולטות בתכונות מיוחדות (כולל הקנון הפנסוניק והסוני) מה שחשוב לי זה: עדשה רחבה (טלה בכלל לא משנה) מיצב זה חשוב (אבל לא חובה) איכות תמונה כמובן (בלי משחק במחשב מצידי, בלי RAW וכל הדברים למקצוענים ) וידיו איכותי זה נחמד (אבל לא חובה) צילום ב16:9 זה כם אופציה טובה בשבילי מכיוון שאני לא מדפיס כלום אלה רק רואה את התמונות על המחשב במסך HD וכמובן שתהיה קטנה וקומפקטית כמה שאפשר נראה לי זה מספיק פרטים תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. שלום, להורים שלי יש מצלמת פילים ישנה ומתפרקת. לפני כמה ימים הם קיבלו פרסומת למצלמה דיגיטלית של קודק(C713) ב470 שקל ונדלקו. ומכיוון שהם כבר מזמן שקלו להחליף מצלמה הם החליטו לקנות מצלמה דיגיטלית. נכנסתי לZAP שמתי את טווח המחירים מתחת ל500 שקל וקיבלתי רשימה דיי מכובדת של מותגים ומצלמות שעל הנייר ניראות בסדר גמור. השאלה שלי היא כזו, האם 500 שקל זה לא זול מדיי בשביל מצלמה לשימוש רגיל להורים שלי שרוצים אותה בשביל צילום תמונות סטנדרטי לחלוטין(אין להם דרישות מיוחדות והם פשוט רוצים מצלמה שתעשה את העבודה)? ואם אפשר אני השמח לשמוע חוות דעת על דגמים וחברות מומלצות. * אני באופן אישי משתמש בקנון מאוד עתיקה מצלמה של 3.2 מגה והיא דיי עושה את העבודה(ויצא לי לקנות כמה וכמה מצלמות של קנון).…

17. Started by aaviran,

שלום, לאחרונה פרצו לביתנו וגנבו את האולימפוס c-700 uz המתיישנת שלנו, וכעת אנחנו מחפשים מצלמה חדשה. התקציב הוא 1500-2000 ש"ח. הסתכלנו בינתיים על 4 דגמים: Olympus SP-510 UZ Canon Powershot S2 Canon Powershot S3 Fuji FinePix S5600 הדרישות שלנו מהמצלמה הן כמובן איכות תמונה טובה, וזום אופטי גבוה (10 ומעלה). איזו מצלמה מומלצת ביותר?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  18. המצלמה היא לטובת חברה שלי, שמעצבת חלונות ראווה, ככה שהיא צריכה לצלם תמונות במרחק קרוב ואולי עם זום גדול. כמו כן, עדיף שהמסך שלה יהיה גדול ככל האפשר ושתהיה נוחה לשימוש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  19. קראתי דיונים רבים בפורום, ואף דגתי דגמים מומלצים העונים על הקריטריונים שלי, אשמח לעצתכם. הצורך הוא למסרטה ביתית אמנם, לתיעוד ארועים משפחתיים, טיולים וכו', אך באיכות גבוהה, חשוב לי לצלם באיכות FHD, למטרת הצגת החומר על LCD גדולה בסלון, עריכת חומר הגלם בתוכנות כגון Adobe Premier וכו' התקציב הוא סדר גודל של 1,000$ כאשר להבנתי, עדיף לרכוש בחו"ל, ולרכוש בארץ אחריות/ביטוח MACK, וזאת מפאת העובדה שהמחירים בארץ כמעט כפולים, וללא הצדקה, לכן תשוו את התקציב למחירים בחו"ל, ולא למחירים בארץ. מסרטה קומפקטית שמירה על דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה = 4 שעות AVCHD באיכות גבוהה) שמירת ב Full HD 1080p תמיכה בפורמט AVCHD מנגנון ייצוב אופטי חיישן 3CCD - בתנאי שלא מייקר יותר מידי את המוצר פרט לחיישן …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by sagi5,

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by HairyAss,

* מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 2500 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר ביום אולי קצת בלילה * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? אני אוהב לצלם מקרו אבל לא רק * האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  22. Started by axon,

תמונה עתיקה שלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. שלום יש לי CANON A510 וכרטיס SD של KINGSTON ובטעות מחקתי תמונות וסרטונים שעליו מאז לא צילמתי עליו מתוך מחשבה שיתכן כי של אפשרות לשחזר (כמו UNDELETE) מישהו מכיר דרך כלשהיא ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. Started by nikf,

http://www.dyxum.com/news/index.asp#162 יש שמועה שמסתובבת שסוני הולכת לצאת עם החיישן הבא במותג שלה אלפה ( שמבוסס על מינולטה שנרכשו על ידה) זה נראה כמו החיישן של ה D200 !!! אם כך יהיה זה הולך להיות מעניין , ושוק ה DSLR ובמיוחד ניקון יקבלו מכה . אנחנו הצרכנים רק נרויח ...

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by anarchio,

אני חובבן לגמרי אני רק מחפש מצלמה שתיהיה אמינה ושאני לא יצטרך להטעין אותה כל שנייה וחצי. תודה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים