עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by T-Flash,

מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by The Ball,

לאחר שהמצלמה שלי נגנבה בפראג לפני כ 3 חודשים קניתי את הפוגי' F40. לצערי המצלמה מאוד מאכזבת ויש לי קושי להסתדר איתה. התמונות על AUTO יוצאות על הפנים וב ISO גבוה היא לא נותנת תוצאות כמצופה. העניין שלכל תמונה צריך חצובה זה מאוד מגביל ולאחר חשיבה רבה החלטתי להחליף אותה. כשהיה לי את ה canon מאוד נהנתי מהתפריטים שלה ואחרי הפוגי' הבנתי עד כמה היא הייתה קלה לשימוש ונוחה. בנוסף חשוב לי לציין שהרבה מהתמונות שלי הם פתאומיות ובלי הכנה מראש ככה שאני צריך מצלמה שתוכל לתת תמונות טובות ביותר על מצב AUTO, בעצם זה המצב היחיד שאני משתמש בו.. חשוב לי שתתמוך בזיכרון SDHC (מכיוון שזה הזיכרון הנוכחי שלי ולהחליף אותו לא ממש בא לי). לאור ההשוואה האחרונה עם canon חשבתי ללכת על מצלמה נוספת שלהם ixu…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. שלום אני מחפש חצי מקצועי ולכן מבקש: 1) מייצב 2) X12 3) 5M לפחות ואז יש לבחור בין סוני לקנון: H1 H2 H5 או IS2 IS3 ויבואן רישמי או יבוא מקביל ללא אחריות ראויה מחפש לשמוע את דעתכם בכל הנושאים, בברכה, יהודה

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by aaviran,

שלום, לאחרונה פרצו לביתנו וגנבו את האולימפוס c-700 uz המתיישנת שלנו, וכעת אנחנו מחפשים מצלמה חדשה. התקציב הוא 1500-2000 ש"ח. הסתכלנו בינתיים על 4 דגמים: Olympus SP-510 UZ Canon Powershot S2 Canon Powershot S3 Fuji FinePix S5600 הדרישות שלנו מהמצלמה הן כמובן איכות תמונה טובה, וזום אופטי גבוה (10 ומעלה). איזו מצלמה מומלצת ביותר?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by trxman,

מה דעתכם עליה ? היא יכולה להיכנס לכיס ?.. תתאים לטיול משפחות בחו"ל ? ...אני יכול להביא אותה ב1200 שקל ללא כרטיס זכרון

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. Started by stojakovic,

קיצר, המשפחה שלי מחפשת מצלמה כמה שיותר פשוטה, כמה שיותר קומפקטית וכמה שיותר איכותית... אני לא ממש מבין במצלמות, אבל קיבלנו הצעה על canon ixus75 ב1000-1100 שקל בערך... איך ההצעה? כדאי ללכת על זה? (1100 שקל זה התקציב בערך) ד"א זה כולל SD של ג'יגה... אם ללכת על זה תגידו, אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תביאו לינק... 2 דברים שמאוד חשובים לאבא שלי- 1. תוצרת יפן או גרמניה או משהו כזה... לא מלזיה או סין... (לא יודע למה... אבל הוא תקוע על זה...)- בגלל זה כמעט כל הדגמים של ניקון לא באים בחשבון. 2. אחריות מקורית של היבואן!! לפחות 3 שנים... זהו... תודה!!!! ובכללי, גם אם אתם ממליצים על מצלמה אחרת, תגידו איך הIXUS 75... תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by J0n1,

את זה צילמתי ממרחק של בערך 2 מטרים http://img512.imageshack.us/my.php?image=dscf0762is7.jpg זאת סתם תמונה שכבר העלתי אז אני מפרסם, עבדתי על זה 2 דקות את הצביעה יצאה ממש מעפנה, במיוחד למעלה.. אבל בקטנה http://img166.imageshack.us/my.php?image=dscf0685ng6.jpg

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by bitoNNz,

אני מחפש מצלמה בסביבות ה1500 שקל. ויש לי כמה שאלות נכנסתי לזאפ וראיתי ש Fuji Finepix S700 נחשבת קומפקטית אז זה בלבל אותי ולכן השאלה מה ההבדל בין קומפקטית לבין דמוי SLR והאם יש הבדל משמעותי בביצועים? לדוגמא ה Panasonic DMC FZ5 מה עושה אותה קומפקטית [לפי זאפ] ולא דמוי SLR? יש קומפקטיות או דמוי SLR שהזום שלהם הוא בסיבוב ידני של העדשה ולא במקש? הגודל של המצלמה די חשוב לי אני לא רוצה מצלמה קטנה ממש שתיכנס לי בכיס של המכנס בגלל זה הלכתי על הדמוי SLR אבל עכשיו אני רואה שיש קומפקטיות בכמעט אותו גודל אם לא אותו דבר.. וביצועים לא רעים..[אני חושב... יש לי ידע די בסיסי בנושא] אשמח לעזרה ומצלמות שאתם ממליצים עליהם. תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by meboaz,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 2500 ש"ח. אני מעדיף כמה שיותר קטנה אבל הבנתי שהקומפקטיות שנכנסות לכיס בקלות זה על חשבון הזום וחשוב לי שיהיה זום תודה רבה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by ToolBeer,

1. במידה והמטרה היא מסרטה ביתית, כולל עריכה, וצפייה במסך LCD, האם יש חשיבות לנושא ה PAL/NTSC ? או שאפשר לרכוש בארה"ב NTSC ולהשתמש בארץ ללא חשש ? 2. מה ההבדל החשוב בין HG20 ל HG21 והאם מצדיק לדעתכם את הפער במחיר ? 3. מישהו יודע מדוע יש פערים לעיתים גדולים, ולעיתים קטנים, בין הארץ לחו"ל ? לדוגמא, הפער למסרטת HG21 מצדיק (לטעמי) רכישה בחו"ל, אבל הפער עבור SR12 - לא. 4. אילו אתרים גדולים ואמינים פרט לאמאזון יש בארה"ב, שניתן להזמין OnLine ? 5. SR12 משום מה לא קיים באמאזון, והוא מציע "דגם חדש יותר" : Sony HDRXR100 80GB ב 2,400 ש"ח האם הדגם אכן חדש יותר ומומלץ ? (הוא עולה כמעט מחצית מ SR12...) 6. אשמח לשמוע דעתכם מהי המסרטה המועדפת (כולל מסרטות שלא מופיעות ברשימה). תודה רבה ! * ל…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by g_s,

אהלן חברה אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עד 2000 ש"ח והדרישות הן כאלה: מסך גדול, נוחה לשימוש והפעלה וסוללה שמחזיקה זמן. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שלום, להורים שלי יש מצלמת פילים ישנה ומתפרקת. לפני כמה ימים הם קיבלו פרסומת למצלמה דיגיטלית של קודק(C713) ב470 שקל ונדלקו. ומכיוון שהם כבר מזמן שקלו להחליף מצלמה הם החליטו לקנות מצלמה דיגיטלית. נכנסתי לZAP שמתי את טווח המחירים מתחת ל500 שקל וקיבלתי רשימה דיי מכובדת של מותגים ומצלמות שעל הנייר ניראות בסדר גמור. השאלה שלי היא כזו, האם 500 שקל זה לא זול מדיי בשביל מצלמה לשימוש רגיל להורים שלי שרוצים אותה בשביל צילום תמונות סטנדרטי לחלוטין(אין להם דרישות מיוחדות והם פשוט רוצים מצלמה שתעשה את העבודה)? ואם אפשר אני השמח לשמוע חוות דעת על דגמים וחברות מומלצות. * אני באופן אישי משתמש בקנון מאוד עתיקה מצלמה של 3.2 מגה והיא דיי עושה את העבודה(ויצא לי לקנות כמה וכמה מצלמות של קנון).…

13. שלום לכולם אני לא מבין הכי גדול במצלמות אבל אני מחפש מצלמה טובה וזולה אני מחפש מצלמה דיגיטלית ללא וידאו אבל שתהיה טובה. מה דעתכם על המצלמה Pentax OPTIO 30 ?? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. שלום לכולם, אחרי שכבר סגרתי על איזה מצלמה אני הקנה (CANON A710) , הגיעה הזמן על בחירת חנות/אתר לקנייה ממנו. אני מחפש אתר מקצועי, אמין, וטוב ,ואם אפשר, שלא שוחט במחירים לקנייה ממנו. אתר שמתמחה במצלמות/צילום, ולא אתר שמוכר בין השאר מצלמות, אלה, אתר מקצועי שזה ההתמחות שלו. למישהו יש המלצות לאתר טוב? עדיף מניסיון. שמעתי על www.camer4less.co.il, איך הוא? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

חבר של בן דוד שלי עשה את זה מה דעתכם [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by sagi5,

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by za-david,

צריך המלצות למצלמת ווידיאו דיגיטלית עד 2500 ש"ח אם תוכלו להוסיף לינקים ומידע חיוני יהיה מצויין תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 16.01.2008 בשעה 13:35:10 שכחתי להוסיף חשוב לי שיהיה דיסק קשיח למצלמה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. מה היתרונות\חסרונות של כל אחת מהמצלמות הללו. מייצב תמונה ששמעתי שלמצלמות עם זום ארוך כדאי מאוד שיהיה - יש לשניהם ? ואם למישהו יש עוד מה להוסיף אני אשמח מבחינת איכות תמונה,מאקרו וכו'.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  19. שלום יש לי CANON A510 וכרטיס SD של KINGSTON ובטעות מחקתי תמונות וסרטונים שעליו מאז לא צילמתי עליו מתוך מחשבה שיתכן כי של אפשרות לשחזר (כמו UNDELETE) מישהו מכיר דרך כלשהיא ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. למי שלא מכיר עדיין : http://www.picshare.co.il/index.asp נתקלתי בו בזמן האחרון ורמת הצילומים גבוהה למדיי ושיטת הניקוד דיי תפסה אותי.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by wow,

תסתכלו בשני התמונות. בראשונה השמש או האור או לא יודע איך לקרוא לזה הפכו את התמונה לפחות מעניינת לעומת השנייה ששם התמונה יותר חשוכה והרבה יותר יפה. עכשיו השאלה שלי היא איך אני גורם לזה לקרות ? http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-5644-1140545482.jpg http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-2571-1140467624.jpg

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  22. Started by timac,

כמה זמן מצלמה נגיד כמו זאת http://video.org.il/product.asp?productid=490 יכולה לצלם וידיאו אם אני שם לה כרטיס זיכרון של ג'יגה? תודה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by HairyAss,

* מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 2500 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר ביום אולי קצת בלילה * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? אני אוהב לצלם מקרו אבל לא רק * האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. Started by gbox,

בס"ד www.priceless.org.il אשמח לשמוע על ביקורות\הצעות תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. Started by Shadowman,

לא עבר עריכה. צולם עם N73 מה אתם אומרים? הינה ככה זה נראה ברגיל

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.