עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Black_Citadel,

אחי הקטן נגע לי בעדשה עם האצבע ונהיה עליה כתם קל, עם מה אני מנקה את זה ? (אין לי שום נוזל ייעודי לזה או כל דבר אחר) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  2. קראתי דיונים רבים בפורום, ואף דגתי דגמים מומלצים העונים על הקריטריונים שלי, אשמח לעצתכם. הצורך הוא למסרטה ביתית אמנם, לתיעוד ארועים משפחתיים, טיולים וכו', אך באיכות גבוהה, חשוב לי לצלם באיכות FHD, למטרת הצגת החומר על LCD גדולה בסלון, עריכת חומר הגלם בתוכנות כגון Adobe Premier וכו' התקציב הוא סדר גודל של 1,000$ כאשר להבנתי, עדיף לרכוש בחו"ל, ולרכוש בארץ אחריות/ביטוח MACK, וזאת מפאת העובדה שהמחירים בארץ כמעט כפולים, וללא הצדקה, לכן תשוו את התקציב למחירים בחו"ל, ולא למחירים בארץ. מסרטה קומפקטית שמירה על דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה = 4 שעות AVCHD באיכות גבוהה) שמירת ב Full HD 1080p תמיכה בפורמט AVCHD מנגנון ייצוב אופטי חיישן 3CCD - בתנאי שלא מייקר יותר מידי את המוצר פרט לחיישן …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by ToolBeer,

1. במידה והמטרה היא מסרטה ביתית, כולל עריכה, וצפייה במסך LCD, האם יש חשיבות לנושא ה PAL/NTSC ? או שאפשר לרכוש בארה"ב NTSC ולהשתמש בארץ ללא חשש ? 2. מה ההבדל החשוב בין HG20 ל HG21 והאם מצדיק לדעתכם את הפער במחיר ? 3. מישהו יודע מדוע יש פערים לעיתים גדולים, ולעיתים קטנים, בין הארץ לחו"ל ? לדוגמא, הפער למסרטת HG21 מצדיק (לטעמי) רכישה בחו"ל, אבל הפער עבור SR12 - לא. 4. אילו אתרים גדולים ואמינים פרט לאמאזון יש בארה"ב, שניתן להזמין OnLine ? 5. SR12 משום מה לא קיים באמאזון, והוא מציע "דגם חדש יותר" : Sony HDRXR100 80GB ב 2,400 ש"ח האם הדגם אכן חדש יותר ומומלץ ? (הוא עולה כמעט מחצית מ SR12...) 6. אשמח לשמוע דעתכם מהי המסרטה המועדפת (כולל מסרטות שלא מופיעות ברשימה). תודה רבה ! * ל…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by itaic,

שלום אני מחפש המלצמה למצלמה. השימושים הם ביתיים לא כזה משנה לי כמה מגה פיקסל אני לא הולך להגדיל את התמונות למשהו מטורף. אבל אני רוצה איזו מצלמה איכותית במחיר הזה, עם אולי קצת אפשרויות ידניות לשליטה וזום של איזה 3-4 ואם אפשר שלא תזלול סוללות יש לי כמה דגמים של /sd200canon 520/a95/510 או richo rx/r1 וכו'אפשר להציע גם משהו אחר תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by Green,

היי היתי שמח להתיחסות למצלמות האלו שעל הניר נראות מענינות שלכל אחד מהם יש גימיק שנראה מעניין מאוד.. או המלצות שונות מחברי הפורום Panasonic Lumix DMC-FX500 עדשה שמתחילה ב25 Olympus Stylus 1030 SW עמידה למים ואלימות קלה Fujifilm FinePix F100fd חישן ענק שאר המצלמות לא בולטות בתכונות מיוחדות (כולל הקנון הפנסוניק והסוני) מה שחשוב לי זה: עדשה רחבה (טלה בכלל לא משנה) מיצב זה חשוב (אבל לא חובה) איכות תמונה כמובן (בלי משחק במחשב מצידי, בלי RAW וכל הדברים למקצוענים ) וידיו איכותי זה נחמד (אבל לא חובה) צילום ב16:9 זה כם אופציה טובה בשבילי מכיוון שאני לא מדפיס כלום אלה רק רואה את התמונות על המחשב במסך HD וכמובן שתהיה קטנה וקומפקטית כמה שאפשר נראה לי זה מספיק פרטים תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by shloosh,

היי לכולם... אני לא ארחיב בפרטים. יש לי כיום CANON ixus 40 מצלמה יחסית טובה,עם איכות סבבה. אבללל אני מחפש להשתדרג ולתת את המצלמה לאמא שלי(מצלמת המון) שרוצה להתחיל עם צילום דיגיטלי ותמיד לא בדיוק הסכמתי לתת לה את המצלמה שלי.. על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב עד 1500?? אני מחפש מצלמה עם דגש על איכות הצילום,אבל שתהיה גם קופמקטית בסגנון המצלמות כיס.. *סוללה נטענת חובה תודה!

7. Started by ophir555,

אני מתלבט בין שתי מצלמות - פוג'י 6500 והקנון s3.( כ 2000 שקל לקנון לעומת כ 2300 לפוגי מה שחשוב לי זה איכות תמונה ואפשרות הגדלה לגודל עד a3 דבר שני הבנתי שלפוגי' אין מייצב ולקנון יש אמינות בנוסף בזאפ לא ראיתי שום חוות דעת על הפוגי,( האם זו מצלמה חדשה) מוזר לא מה דעתכם

8. Started by stojakovic,

קיצר, המשפחה שלי מחפשת מצלמה כמה שיותר פשוטה, כמה שיותר קומפקטית וכמה שיותר איכותית... אני לא ממש מבין במצלמות, אבל קיבלנו הצעה על canon ixus75 ב1000-1100 שקל בערך... איך ההצעה? כדאי ללכת על זה? (1100 שקל זה התקציב בערך) ד"א זה כולל SD של ג'יגה... אם ללכת על זה תגידו, אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תביאו לינק... 2 דברים שמאוד חשובים לאבא שלי- 1. תוצרת יפן או גרמניה או משהו כזה... לא מלזיה או סין... (לא יודע למה... אבל הוא תקוע על זה...)- בגלל זה כמעט כל הדגמים של ניקון לא באים בחשבון. 2. אחריות מקורית של היבואן!! לפחות 3 שנים... זהו... תודה!!!! ובכללי, גם אם אתם ממליצים על מצלמה אחרת, תגידו איך הIXUS 75... תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by neogod,

בזמן האחרון מפרסמים בקטלוגים של הרשתות הגדולות לציוד משרדי מצלמות באזור ה 500 שקל ואפשרות לשתשלומים נוחים ! האם מישהו נתקל במצלמה ששווה לקנות ? וכמו שאתם מבינים אינני צלם גדול ואני גם לא מוכן להוציא סכומי ענק על מצלמה . המצלמה בעיקר תשמש אותי לשימוש יומיומי (צילום משפחה, ארועים וכו..) . אז אני פתוח להצעות וגם המלצמה למקום רכישה יתקבל בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  10. Started by AMD-GUY,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו חדשה. הוא מתנגד לתת לי תקציב וטוען שאתם צריכים לזרוק דגמים בכל מיני מחירים... אין לי מושג מה הקטע שלו. אז אני צריך הסברים מה הטכנולוגיה הכי טובה כרגע.. DV, כרטיס זיכרון או סתם קלטת... לא צריך HD או משהו כזה... עדיף שיהיה אפשר להעביר למחשב ולצרוב על DVD למשל או סתם לגבות על המחשב. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by Array,

אשמח להמלצות קונקרטיות : תקציב : כ 3,000 ש"ח / 700$ - 800$ בהתייחסות למחירים בארה"ב, מכיוון שאני לא מוצא שום הצדקה לרכוש מסרטה בעלות כמעט כפולה בארץ. צרכים : מסרטה קומפקטית ונוחה FHD 1080p שמירה בפורמט AVCHD שמירה על גבי דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה) בלבד מנגנון ייצוב אופטי עדיפות ל 3CCD במידה ולא חוגר מהתקציב באופן משמעותי אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפית בתקציב והקריטריונים הנ"ל. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. Started by meboaz,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 2500 ש"ח. אני מעדיף כמה שיותר קטנה אבל הבנתי שהקומפקטיות שנכנסות לכיס בקלות זה על חשבון הזום וחשוב לי שיהיה זום תודה רבה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אני לא יודע איזה כידי לי חשבתי אל Canon PowerShot A620 או Canon PowerShot A700 אבל אני לא יודע בדיוק (אני מעדיף בסביבות 1000-1500)

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by g_s,

אהלן חברה אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עד 2000 ש"ח והדרישות הן כאלה: מסך גדול, נוחה לשימוש והפעלה וסוללה שמחזיקה זמן. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by big foot,

אני רוצה לקנות זיכרון של 1G למצלמה OLYMPUS מה המחיר המומלץ ללקוח?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  16. למי שלא מכיר עדיין : http://www.picshare.co.il/index.asp נתקלתי בו בזמן האחרון ורמת הצילומים גבוהה למדיי ושיטת הניקוד דיי תפסה אותי.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. שלום אני מחפש חצי מקצועי ולכן מבקש: 1) מייצב 2) X12 3) 5M לפחות ואז יש לבחור בין סוני לקנון: H1 H2 H5 או IS2 IS3 ויבואן רישמי או יבוא מקביל ללא אחריות ראויה מחפש לשמוע את דעתכם בכל הנושאים, בברכה, יהודה

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by wewe1,

http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7698614 בעיקר לשימוש ביתי .

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. למצלמה יש מצב צילום P, מסתבר שישנם מצבים P רבים. מבדיקות שערכתי מסתבר שישנם 12 שלבים לכל צד כאשר מסובבים את החוגה הקטנה במצלמה: סיבוב שמלאה : קדימות למהירות צמצם (ככל שמסובבים יותר שמאלה כך זמן החשיפה ארוך יותר) סיבוב ימינה : קדימות לגודל חריר (ככל שמסובבים ימינה כך החריר גדל ביחס הפוך למהירות הצמצם) השאלה שלי היא האם זה מה אומר כל אחד מ-12 עשר המצבים השונים בכל צד, על פי מה שראיתי המצבים הללו לא מתועדים בשום מקום וגם בחוברת ההוראות לא מוזכר שום דבר לגביהם. מלבד העובדה שהם מקלים לפעמים על עבודת הצלם החובב איפה ניתן ללמוד עוד מידע לגביהם ? תודה, מקסים.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by axon,

תמונה עתיקה שלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. שלום לכולם אני לא מבין הכי גדול במצלמות אבל אני מחפש מצלמה טובה וזולה אני מחפש מצלמה דיגיטלית ללא וידאו אבל שתהיה טובה. מה דעתכם על המצלמה Pentax OPTIO 30 ?? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by shlomom,

23. המצלמה היא לטובת חברה שלי, שמעצבת חלונות ראווה, ככה שהיא צריכה לצלם תמונות במרחק קרוב ואולי עם זום גדול. כמו כן, עדיף שהמסך שלה יהיה גדול ככל האפשר ושתהיה נוחה לשימוש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by T-Flash,

מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by Spirit Crusher,

בנענע שלי רוצה לקנות מצלמה לצילום חובבני יומיומי. עכשיו יש לה מצלמה של אפסון שמתוך 10 תמונות 9 יוצאות מרוחות ומגעילות. התקציב שלה הוא 2000 ש"ח. יכול להיות שידיו של מי שיצלם עם המצלמה יהיו במצב "פרקינסון" קל...אז לקחת בחשבון. ורצוי שהמצלמה תצלם מהר...זה לא קריטי כלכך אבל שלא יצטרכו לחכות איזה 10 שניות בין כל תמונה כמו במצלמות מעצבנות של HP. נ.ב. מה אתם אומרים על Z3 של מינולטה? תודה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים