צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קראתי דיונים רבים בפורום, ואף דגתי דגמים מומלצים העונים על הקריטריונים שלי, אשמח לעצתכם. הצורך הוא למסרטה ביתית אמנם, לתיעוד ארועים משפחתיים, טיולים וכו', אך באיכות גבוהה, חשוב לי לצלם באיכות FHD, למטרת הצגת החומר על LCD גדולה בסלון, עריכת חומר הגלם בתוכנות כגון Adobe Premier וכו' התקציב הוא סדר גודל של 1,000$ כאשר להבנתי, עדיף לרכוש בחו"ל, ולרכוש בארץ אחריות/ביטוח MACK, וזאת מפאת העובדה שהמחירים בארץ כמעט כפולים, וללא הצדקה, לכן תשוו את התקציב למחירים בחו"ל, ולא למחירים בארץ. מסרטה קומפקטית שמירה על דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה = 4 שעות AVCHD באיכות גבוהה) שמירת ב Full HD 1080p תמיכה בפורמט AVCHD מנגנון ייצוב אופטי חיישן 3CCD - בתנאי שלא מייקר יותר מידי את המוצר פרט לחיישן …
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בזמן האחרון מפרסמים בקטלוגים של הרשתות הגדולות לציוד משרדי מצלמות באזור ה 500 שקל ואפשרות לשתשלומים נוחים ! האם מישהו נתקל במצלמה ששווה לקנות ? וכמו שאתם מבינים אינני צלם גדול ואני גם לא מוכן להוציא סכומי ענק על מצלמה . המצלמה בעיקר תשמש אותי לשימוש יומיומי (צילום משפחה, ארועים וכו..) . אז אני פתוח להצעות וגם המלצמה למקום רכישה יתקבל בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי CANON A510 וכרטיס SD של KINGSTON ובטעות מחקתי תמונות וסרטונים שעליו מאז לא צילמתי עליו מתוך מחשבה שיתכן כי של אפשרות לשחזר (כמו UNDELETE) מישהו מכיר דרך כלשהיא ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש מצלמת פילים ישנה ומתפרקת. לפני כמה ימים הם קיבלו פרסומת למצלמה דיגיטלית של קודק(C713) ב470 שקל ונדלקו. ומכיוון שהם כבר מזמן שקלו להחליף מצלמה הם החליטו לקנות מצלמה דיגיטלית. נכנסתי לZAP שמתי את טווח המחירים מתחת ל500 שקל וקיבלתי רשימה דיי מכובדת של מותגים ומצלמות שעל הנייר ניראות בסדר גמור. השאלה שלי היא כזו, האם 500 שקל זה לא זול מדיי בשביל מצלמה לשימוש רגיל להורים שלי שרוצים אותה בשביל צילום תמונות סטנדרטי לחלוטין(אין להם דרישות מיוחדות והם פשוט רוצים מצלמה שתעשה את העבודה)? ואם אפשר אני השמח לשמוע חוות דעת על דגמים וחברות מומלצות. * אני באופן אישי משתמש בקנון מאוד עתיקה מצלמה של 3.2 מגה והיא דיי עושה את העבודה(ויצא לי לקנות כמה וכמה מצלמות של קנון).…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בסביבות ה1500 שקל. ויש לי כמה שאלות נכנסתי לזאפ וראיתי ש Fuji Finepix S700 נחשבת קומפקטית אז זה בלבל אותי ולכן השאלה מה ההבדל בין קומפקטית לבין דמוי SLR והאם יש הבדל משמעותי בביצועים? לדוגמא ה Panasonic DMC FZ5 מה עושה אותה קומפקטית [לפי זאפ] ולא דמוי SLR? יש קומפקטיות או דמוי SLR שהזום שלהם הוא בסיבוב ידני של העדשה ולא במקש? הגודל של המצלמה די חשוב לי אני לא רוצה מצלמה קטנה ממש שתיכנס לי בכיס של המכנס בגלל זה הלכתי על הדמוי SLR אבל עכשיו אני רואה שיש קומפקטיות בכמעט אותו גודל אם לא אותו דבר.. וביצועים לא רעים..[אני חושב... יש לי ידע די בסיסי בנושא] אשמח לעזרה ומצלמות שאתם ממליצים עליהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בעדשה שמכפילה את הזום ? האם זה פוגע באיכות התמונה? עיוותים וכאלה? בקיצור מה החיסרונות של עדשה מסוג שכזה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Casio EX-60Z Canon SD600 Sony DSC-W50 חשוב שיהיה באזור ה1000 ש"ח, תמונה כמה שיותר איכותית, המתנה קצרה בין צילום לצילום, צג LCD ברור ואיכותי וחיי סוללה ארוכים. אשמח גם להמלצות נוספות, קראתי כאן על פוג'י F20, היא יותר טובה מהדגמים שציינתי לעיל (לא בדיוק אולטרא קומפקטית ולא אהבתי שהיא משתמשת בכרטיסי )?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קיצר, המשפחה שלי מחפשת מצלמה כמה שיותר פשוטה, כמה שיותר קומפקטית וכמה שיותר איכותית... אני לא ממש מבין במצלמות, אבל קיבלנו הצעה על canon ixus75 ב1000-1100 שקל בערך... איך ההצעה? כדאי ללכת על זה? (1100 שקל זה התקציב בערך) ד"א זה כולל SD של ג'יגה... אם ללכת על זה תגידו, אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תביאו לינק... 2 דברים שמאוד חשובים לאבא שלי- 1. תוצרת יפן או גרמניה או משהו כזה... לא מלזיה או סין... (לא יודע למה... אבל הוא תקוע על זה...)- בגלל זה כמעט כל הדגמים של ניקון לא באים בחשבון. 2. אחריות מקורית של היבואן!! לפחות 3 שנים... זהו... תודה!!!! ובכללי, גם אם אתם ממליצים על מצלמה אחרת, תגידו איך הIXUS 75... תודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות מצלמה מהדיוטי פריי עכשיו אני לי מושג איזו אני מחפש מצלמה יחסית קטנה בבית חשוב לי אפשריות מתקדמות כגון שליטה על פרמטרים צמצם חשיפה וכו' והתקציב לדעתי באיזור 200$ + מה האפשריות שלי ? המון תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
את זה צילמתי ממרחק של בערך 2 מטרים http://img512.imageshack.us/my.php?image=dscf0762is7.jpg זאת סתם תמונה שכבר העלתי אז אני מפרסם, עבדתי על זה 2 דקות את הצביעה יצאה ממש מעפנה, במיוחד למעלה.. אבל בקטנה http://img166.imageshack.us/my.php?image=dscf0685ng6.jpg
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
למי שלא מכיר עדיין : http://www.picshare.co.il/index.asp נתקלתי בו בזמן האחרון ורמת הצילומים גבוהה למדיי ושיטת הניקוד דיי תפסה אותי.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חצי מקצועי ולכן מבקש: 1) מייצב 2) X12 3) 5M לפחות ואז יש לבחור בין סוני לקנון: H1 H2 H5 או IS2 IS3 ויבואן רישמי או יבוא מקביל ללא אחריות ראויה מחפש לשמוע את דעתכם בכל הנושאים, בברכה, יהודה
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מחפש מצלמת וידאו איכותית אבא שלי נתן לי אוקיי להתחיל לבדוק ולברר וזה מה שאנ עושה .. אני מחפש מצלמה וידאו שתיהיה איכותית שיהיה לה זום אופטי גבוהה שאיכות הccd יהיה גבוה חשוב שיתמוך בכל סוגי הקבצים ושהאיכות תמונה הפיקסלים תיהיה גבוהה אני די מחפש ורוצה משהו טוב ולא סתם משהו.. יש לי מצלמה סטילס דיגיטלית לכן זאיכות התמונה כאשר אני יצלם תמונה ידוע שלא יצא איכות טובה. בתודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מכיר צלם מסויים שטוען כי הוא שידרג את הכרטיס של המצלה שלו לטענתו יש במצלמה הספציפית שלו קנון די 300 כרטיס מסויים של ההפעלה שהוא שידרג אותו בעזרת עדכון מסויים מהאינטרנט האם זה נכון ואיך אפשר לעשות זאת \
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7698614 בעיקר לשימוש ביתי .
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היום דודה שלי נפלה והמצלמה עפה לה מהיד. הפלסטיק הכי חיצוני שעל העדשה נשבר אבל אני לא בטוח שעדה נפגמה מבפנים, בנוסף העשה לא זזה... (כשמדליקים ומכבים את המלצה העדשה לא 'מתקפלת' למצלמה') כמדליקים את המלצמה יש מסך שחור, וגם כשמעבירים לתמונות יש מסך שחור. מישהו יודע איפה אפשר לתן את המלצמה (של CANON נקנת בחול לפני שנתים שלוש) וכמה זה אמור להעלות? לפי דעתי כדאי לקנות מצלמה חדשה. אז יש לכם המלצות? A470 A560 זה מה שאני ראיתי והנראה לי מתאים (מחיר 580+-) המצלמה השוברה זו 75A ככה שבמחינת איכות, כל מה שתביאו לפי דעתי יהיה מספיק.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לא הצלחתי לימצוא אף סקירה בנושא הזה....בעברית אז כמה שאלות- סליחה על הבורות המוחלטת! 1. האם נכון ש MicroDV הוא פורמט הקלטה טוב יותר מהקלטה ישירות על DVD ? 2. האם HD הוא ערובה לאיכות הצילום 3. פעם היו לקנון מצלמות של 3CCD ב 3000 ש"ח - האם עדיין קיימות כאלו מצלמות כיום ? של חברות אחרות? 4.מה דעתכם על היטאצ'י כמותג למצלמות ? 5. מה דעתכם על המצלמה Hitachi דגם: DZ-GX5100SW ( היא הושקה לפני כשנה - האם שווה למרות שזולה מאוד? ) http://www.getit.co.il/Group/43357/ תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה פשוטה ואיכותית אני מאמין שאמא שלי לא תלמד את כל ההגדרות של המצלמה אלא תשים על מצב אוט' ותצלם ככה שחשוב הפשוטות וגם האיכות צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וסללות ונרתיק תודה עריכה: המליצו לי על canon a580 מישהו מכיר אותה ? עריכה 2 : היום הולדת מחר אז אני צריך לקנות את זה היום\מחר ככה שאני אשמח לאיזה תגובה מהירה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
האם יש עוד כרטיסי זיכרון עם 10 שנים אחריות? ראיתי לפני כמה זמן באתר של לירה כרטיסים של PQI והורידו ל-3 שנים אחריות או מצאתי כרטיסים של חברת Dane-Elec. האם יש עוד דבר כזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לכם המלצות למסגרת יפה? כמה אמורה לעלות מסגרת בערך? תנו דוגמא למסגרת יפה. אני חושב לפתח את התמונה בגודל מעל A3. משהו כמו 70סמ או 50 או משהו כזה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם לפתוח את הנושא פה או בפורום של החומרה והציוד ההקפי. כנראה ביום שישי הבא, אחרי שאני אקבל את המשכורת, אני אלך לקנות עם אבא שלי את ה F30. עכשיו ראיתי שיש זכרונות של 3 חברות (1GB), חשבתי עד עכשיו שזה לא משנה מה אני לוקח אבל אחרי שראיתי תגובה של מיזהו ב ZAP חשבתי שכדאי לשאול פה. יש 4 חברות שראיתי שיש להם את הזכרון מדובר OLYMPUS SANDISK, FUJI ו LEXAR שיצאה מהתמונה עקב המחיר הגבוהה. הזכרונות של אולימפוס ושל סאנדיסק עולים אותו הדבר, ושל פוגי קצת יותר. מאחר שזו מצלמה של פוג'י חשבתי שאולי הזכרון יעבוד איתה הכי טוב, האם זה כך? איש אחד בתגובות של זאפ טעון שיש בעיות עם הדחיסה בכרטיס של אולימפוס והמצלמה שלו לא מזהה בצילום וידאו את כל הנפח של הכרטיס.. אני קצת מ…
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית ב1600 שקל בערך אני צריך שיהיה לה זום יחסית נורמלי כמו במצלמות עם הפילים 75 או 80 אני לא יודע איך מחשבים את זה במצלמות הדיגיטליות ויש את הפרט הכי חשוב אני צריך שהיא תתחבר לאיריבר H320 כדי להעביר תמונות תמליצו לי בבקשה על מצלמות עם הפרטים האלה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-