עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Spirit Crusher,

בנענע שלי רוצה לקנות מצלמה לצילום חובבני יומיומי. עכשיו יש לה מצלמה של אפסון שמתוך 10 תמונות 9 יוצאות מרוחות ומגעילות. התקציב שלה הוא 2000 ש"ח. יכול להיות שידיו של מי שיצלם עם המצלמה יהיו במצב "פרקינסון" קל...אז לקחת בחשבון. ורצוי שהמצלמה תצלם מהר...זה לא קריטי כלכך אבל שלא יצטרכו לחכות איזה 10 שניות בין כל תמונה כמו במצלמות מעצבנות של HP. נ.ב. מה אתם אומרים על Z3 של מינולטה? תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by ben060,

איך המצלמת וידאו הזו מישהו יתנסה בא? אני מחפש מצלמת וידאו במחיר הזה בערך, אשמח אם מישהו יביא המלצה? ושאלה: מה זה minidv ואיך הופכים את זה לDVD כדי לראות בו?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. התקציב הוא עד 3000 ש"ח , לא יותר מזה. ראיתי ב-ZAP מצלמות של SONY שנראות לי טוב אך אני מבולבל ולא ממש מבין בתחום... אשמח לשמוע דעות, הצעות, הארות והערות לגבי מצלמות שונות המתאימות לדרישותיי בתחום מחיר הנ"ל. שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by ofer1928,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית. שאומרים על מצלמה" " ב"תרגום" אנלוגי ממצלמה ישנה - לא מסוגלת להעביר ישירות למחשב(צריך להקליט על קלטת ואז להעביר) אז מה הכוונה במשפט הזה?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  5. Started by g_s,

אהלן חברה אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עד 2000 ש"ח והדרישות הן כאלה: מסך גדול, נוחה לשימוש והפעלה וסוללה שמחזיקה זמן. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by stojakovic,

קיצר, המשפחה שלי מחפשת מצלמה כמה שיותר פשוטה, כמה שיותר קומפקטית וכמה שיותר איכותית... אני לא ממש מבין במצלמות, אבל קיבלנו הצעה על canon ixus75 ב1000-1100 שקל בערך... איך ההצעה? כדאי ללכת על זה? (1100 שקל זה התקציב בערך) ד"א זה כולל SD של ג'יגה... אם ללכת על זה תגידו, אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תביאו לינק... 2 דברים שמאוד חשובים לאבא שלי- 1. תוצרת יפן או גרמניה או משהו כזה... לא מלזיה או סין... (לא יודע למה... אבל הוא תקוע על זה...)- בגלל זה כמעט כל הדגמים של ניקון לא באים בחשבון. 2. אחריות מקורית של היבואן!! לפחות 3 שנים... זהו... תודה!!!! ובכללי, גם אם אתם ממליצים על מצלמה אחרת, תגידו איך הIXUS 75... תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by Shadowman,

לא עבר עריכה. צולם עם N73 מה אתם אומרים? הינה ככה זה נראה ברגיל

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by neogod,

בזמן האחרון מפרסמים בקטלוגים של הרשתות הגדולות לציוד משרדי מצלמות באזור ה 500 שקל ואפשרות לשתשלומים נוחים ! האם מישהו נתקל במצלמה ששווה לקנות ? וכמו שאתם מבינים אינני צלם גדול ואני גם לא מוכן להוציא סכומי ענק על מצלמה . המצלמה בעיקר תשמש אותי לשימוש יומיומי (צילום משפחה, ארועים וכו..) . אז אני פתוח להצעות וגם המלצמה למקום רכישה יתקבל בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. שלום לכולם אני לא מבין הכי גדול במצלמות אבל אני מחפש מצלמה טובה וזולה אני מחפש מצלמה דיגיטלית ללא וידאו אבל שתהיה טובה. מה דעתכם על המצלמה Pentax OPTIO 30 ?? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  10. שלום אני מתלבט בין שתי המצלמות האלו. מישהו יודע איזו מהן יותר טובה ולמה? תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

חבר של בן דוד שלי עשה את זה מה דעתכם [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  12. שלום אני מחפש חצי מקצועי ולכן מבקש: 1) מייצב 2) X12 3) 5M לפחות ואז יש לבחור בין סוני לקנון: H1 H2 H5 או IS2 IS3 ויבואן רישמי או יבוא מקביל ללא אחריות ראויה מחפש לשמוע את דעתכם בכל הנושאים, בברכה, יהודה

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by Spiritus,

מה זה מקארו? מה ההדבל בינו לבין צילום רגיל? אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון. איזה סוג זכרון מומלץ להתאים לה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by wow,

תסתכלו בשני התמונות. בראשונה השמש או האור או לא יודע איך לקרוא לזה הפכו את התמונה לפחות מעניינת לעומת השנייה ששם התמונה יותר חשוכה והרבה יותר יפה. עכשיו השאלה שלי היא איך אני גורם לזה לקרות ? http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-5644-1140545482.jpg http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-2571-1140467624.jpg

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  15. Started by T-Flash,

מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  16. מחפש מצלמת וידאו איכותית אבא שלי נתן לי אוקיי להתחיל לבדוק ולברר וזה מה שאנ עושה .. אני מחפש מצלמה וידאו שתיהיה איכותית שיהיה לה זום אופטי גבוהה שאיכות הccd יהיה גבוה חשוב שיתמוך בכל סוגי הקבצים ושהאיכות תמונה הפיקסלים תיהיה גבוהה אני די מחפש ורוצה משהו טוב ולא סתם משהו.. יש לי מצלמה סטילס דיגיטלית לכן זאיכות התמונה כאשר אני יצלם תמונה ידוע שלא יצא איכות טובה. בתודה ליאור

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. קראתי דיונים רבים בפורום, ואף דגתי דגמים מומלצים העונים על הקריטריונים שלי, אשמח לעצתכם. הצורך הוא למסרטה ביתית אמנם, לתיעוד ארועים משפחתיים, טיולים וכו', אך באיכות גבוהה, חשוב לי לצלם באיכות FHD, למטרת הצגת החומר על LCD גדולה בסלון, עריכת חומר הגלם בתוכנות כגון Adobe Premier וכו' התקציב הוא סדר גודל של 1,000$ כאשר להבנתי, עדיף לרכוש בחו"ל, ולרכוש בארץ אחריות/ביטוח MACK, וזאת מפאת העובדה שהמחירים בארץ כמעט כפולים, וללא הצדקה, לכן תשוו את התקציב למחירים בחו"ל, ולא למחירים בארץ. מסרטה קומפקטית שמירה על דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה = 4 שעות AVCHD באיכות גבוהה) שמירת ב Full HD 1080p תמיכה בפורמט AVCHD מנגנון ייצוב אופטי חיישן 3CCD - בתנאי שלא מייקר יותר מידי את המוצר פרט לחיישן …

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אני לא יודע איזה כידי לי חשבתי אל Canon PowerShot A620 או Canon PowerShot A700 אבל אני לא יודע בדיוק (אני מעדיף בסביבות 1000-1500)

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by The Ball,

לאחר שהמצלמה שלי נגנבה בפראג לפני כ 3 חודשים קניתי את הפוגי' F40. לצערי המצלמה מאוד מאכזבת ויש לי קושי להסתדר איתה. התמונות על AUTO יוצאות על הפנים וב ISO גבוה היא לא נותנת תוצאות כמצופה. העניין שלכל תמונה צריך חצובה זה מאוד מגביל ולאחר חשיבה רבה החלטתי להחליף אותה. כשהיה לי את ה canon מאוד נהנתי מהתפריטים שלה ואחרי הפוגי' הבנתי עד כמה היא הייתה קלה לשימוש ונוחה. בנוסף חשוב לי לציין שהרבה מהתמונות שלי הם פתאומיות ובלי הכנה מראש ככה שאני צריך מצלמה שתוכל לתת תמונות טובות ביותר על מצב AUTO, בעצם זה המצב היחיד שאני משתמש בו.. חשוב לי שתתמוך בזיכרון SDHC (מכיוון שזה הזיכרון הנוכחי שלי ולהחליף אותו לא ממש בא לי). לאור ההשוואה האחרונה עם canon חשבתי ללכת על מצלמה נוספת שלהם ixu…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by wewe1,

http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7698614 בעיקר לשימוש ביתי .

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by gbox,

בס"ד www.priceless.org.il אשמח לשמוע על ביקורות\הצעות תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. Started by PyroGhost,

עוד תמונה מהיום, בתוספת עריכה של חבר : והעריכה : תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  23. שלום יש לי CANON A510 וכרטיס SD של KINGSTON ובטעות מחקתי תמונות וסרטונים שעליו מאז לא צילמתי עליו מתוך מחשבה שיתכן כי של אפשרות לשחזר (כמו UNDELETE) מישהו מכיר דרך כלשהיא ?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by anarchio,

אני חובבן לגמרי אני רק מחפש מצלמה שתיהיה אמינה ושאני לא יצטרך להטעין אותה כל שנייה וחצי. תודה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by sagi5,

יש הצעות לתוכנה טובה לעריכת תמונות? תודה שגיא

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים