צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצמה למצלמה. השימושים הם ביתיים לא כזה משנה לי כמה מגה פיקסל אני לא הולך להגדיל את התמונות למשהו מטורף. אבל אני רוצה איזו מצלמה איכותית במחיר הזה, עם אולי קצת אפשרויות ידניות לשליטה וזום של איזה 3-4 ואם אפשר שלא תזלול סוללות יש לי כמה דגמים של /sd200canon 520/a95/510 או richo rx/r1 וכו'אפשר להציע גם משהו אחר תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
-
היי, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית חדשה תקציב עד 1800 אפשר חריגה של עד 100 ש"ח מקסימום. חשובה לי איכות תמונה וצבעים אמיתיים. שמאפשרת לצלם המון תמונות בטעינה אחת...בטרייה חזקה. עיבוד תמונה מהיר. אודה לכם על המלצות ונימוק על ההמלצה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש מצלמת פילים ישנה ומתפרקת. לפני כמה ימים הם קיבלו פרסומת למצלמה דיגיטלית של קודק(C713) ב470 שקל ונדלקו. ומכיוון שהם כבר מזמן שקלו להחליף מצלמה הם החליטו לקנות מצלמה דיגיטלית. נכנסתי לZAP שמתי את טווח המחירים מתחת ל500 שקל וקיבלתי רשימה דיי מכובדת של מותגים ומצלמות שעל הנייר ניראות בסדר גמור. השאלה שלי היא כזו, האם 500 שקל זה לא זול מדיי בשביל מצלמה לשימוש רגיל להורים שלי שרוצים אותה בשביל צילום תמונות סטנדרטי לחלוטין(אין להם דרישות מיוחדות והם פשוט רוצים מצלמה שתעשה את העבודה)? ואם אפשר אני השמח לשמוע חוות דעת על דגמים וחברות מומלצות. * אני באופן אישי משתמש בקנון מאוד עתיקה מצלמה של 3.2 מגה והיא דיי עושה את העבודה(ויצא לי לקנות כמה וכמה מצלמות של קנון).…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי לכולם... אני לא ארחיב בפרטים. יש לי כיום CANON ixus 40 מצלמה יחסית טובה,עם איכות סבבה. אבללל אני מחפש להשתדרג ולתת את המצלמה לאמא שלי(מצלמת המון) שרוצה להתחיל עם צילום דיגיטלי ותמיד לא בדיוק הסכמתי לתת לה את המצלמה שלי.. על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב עד 1500?? אני מחפש מצלמה עם דגש על איכות הצילום,אבל שתהיה גם קופמקטית בסגנון המצלמות כיס.. *סוללה נטענת חובה תודה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כמה זמן מצלמה נגיד כמו זאת http://video.org.il/product.asp?productid=490 יכולה לצלם וידיאו אם אני שם לה כרטיס זיכרון של ג'יגה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
את זה צילמתי ממרחק של בערך 2 מטרים http://img512.imageshack.us/my.php?image=dscf0762is7.jpg זאת סתם תמונה שכבר העלתי אז אני מפרסם, עבדתי על זה 2 דקות את הצביעה יצאה ממש מעפנה, במיוחד למעלה.. אבל בקטנה http://img166.imageshack.us/my.php?image=dscf0685ng6.jpg
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
נראה לי שפה זה המקום לפרסם את השאלה הבאה מכיוון שיש פה אנשים שעוסקים בתחום. אני מחפש מצלמת וידיאו HD בתקציב של בערך 4000 ש"ח מצאתי את המצלמה הזו: http://panasonic.net/pavc/camcorder/hd/global/products/hdc-hs9/specifications.html המפרט שלה נראה מאוד נחמד, יש תמיכה ב SDHC וכונן קשיח מובנה. יש עוד המלצות ממי שמתעסק עם מצלמות וידיאו ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אני לא יודע איזה כידי לי חשבתי אל Canon PowerShot A620 או Canon PowerShot A700 אבל אני לא יודע בדיוק (אני מעדיף בסביבות 1000-1500)
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם B+W נרכשה ע"י schneider? קניתי פילטר של B+W מסוג UV RCM 58 MM למצלמה שלי להגנה על העדשה (ד"א מומלץ בחום לא נראה שינוי בתמונה) ומאחורי הקופסה כתוב את האתר של schneider וכתובות דוא"ל של schneider ולא מצאתי את האתר של B+W רק את האתר של schneider. גם הפילטר כתוב עליו made in germany ולא כמו המקור של B+W בארה"ב. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
מה דעתכם עליה ? היא יכולה להיכנס לכיס ?.. תתאים לטיול משפחות בחו"ל ? ...אני יכול להביא אותה ב1200 שקל ללא כרטיס זכרון
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון של 1G למצלמה OLYMPUS מה המחיר המומלץ ללקוח?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
ההפרשים במחיר של ה 2 גיגה לא משמעותיים כל כך .ואם sd אז איזה (יש מבחר רב של מהירויות)
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אהלן חברה אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עד 2000 ש"ח והדרישות הן כאלה: מסך גדול, נוחה לשימוש והפעלה וסוללה שמחזיקה זמן. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 1300 ש"ח שתיהיה איכותית ולפחות 4 מגה פיקסל, אני לא כל כך מבין במצלמות אז אני אודה לכם אם תציעו לי דגם איכותי (אין לי העדפה ליצרן מסוים) תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה האופציה הזאת ולמה זה משמש...
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המצלמה צריכה להיות איכותית מאוד המטרה שלה זה צילום של אחרי ולפני טיפול ודרוש שהיא תראה את כל הפרטים בפנים חשבתי על A530 מה אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בעדשה שמכפילה את הזום ? האם זה פוגע באיכות התמונה? עיוותים וכאלה? בקיצור מה החיסרונות של עדשה מסוג שכזה?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היום דודה שלי נפלה והמצלמה עפה לה מהיד. הפלסטיק הכי חיצוני שעל העדשה נשבר אבל אני לא בטוח שעדה נפגמה מבפנים, בנוסף העשה לא זזה... (כשמדליקים ומכבים את המלצה העדשה לא 'מתקפלת' למצלמה') כמדליקים את המלצמה יש מסך שחור, וגם כשמעבירים לתמונות יש מסך שחור. מישהו יודע איפה אפשר לתן את המלצמה (של CANON נקנת בחול לפני שנתים שלוש) וכמה זה אמור להעלות? לפי דעתי כדאי לקנות מצלמה חדשה. אז יש לכם המלצות? A470 A560 זה מה שאני ראיתי והנראה לי מתאים (מחיר 580+-) המצלמה השוברה זו 75A ככה שבמחינת איכות, כל מה שתביאו לפי דעתי יהיה מספיק.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
http://www.dyxum.com/news/index.asp#162 יש שמועה שמסתובבת שסוני הולכת לצאת עם החיישן הבא במותג שלה אלפה ( שמבוסס על מינולטה שנרכשו על ידה) זה נראה כמו החיישן של ה D200 !!! אם כך יהיה זה הולך להיות מעניין , ושוק ה DSLR ובמיוחד ניקון יקבלו מכה . אנחנו הצרכנים רק נרויח ...
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-