צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מחפש מצלמה ביתית, קטנה ונוחה לטיולים עד 500 ש"ח כנכתב לעיל. אני לא מבין בתחום, אך אני מניח שבסכום הנ"ל ניתן לרכוש מצלמה איכותית מספיק בהתאם לדרישות הללו.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן ... אני מתלבט בין שתי מצלמות slr ישנות של pentax הראשונה k1000 והשנייה me super אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמכירים את הדגמים תודה..
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני הייתי בחנות צילום וראיתי שתי מצלמות אחת : FUJIFILM FINEPIX S1600 והשנייה: NIKON COOLPIX P100 הייתי רוצה לדעת מה התכונות המיוחדות של שתי המצלמות תודה ארד.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אמ בשבוע שעבר השתמשתי במצלמה , ופתאום היא נתנה לי שגיאת zoom eror וסירבה להידלק מחדש. לא יחסית לה הרבה חשיבות ותתכננתי לקחת אותה למעבדת השירות לתיקון . כשניסתי לראות אם היא עובדת שוב היא עבדה כרגיל וצילמה . היום שוב השתמשתי בה ושוב פעם לאחר כמה דקות של שימוש היא הציגה את אותה שגיאה ולמשך כשעה לא נדלקה . לבסוף ניסתי עוד פעם והיא עבדה . לאחר חצי שעה שוב אותה הודעה של EROR ונכבתה. ככה זה חוזר עד עכשיו היא עובדת פעם כן פעם לא . רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התקלה ? אם ניתן לפתור לבד א שחייב לשלוח למעבדה של היבואן לבדיקה? שאלה נוספת היא אם המצלמה תעבוד כאשר אני היה במעבדה , איך אוכל להסביר להם את התקלה כדי שלא ידחו אותי בטענה שהיא עובדת . תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , תודה על העזרה . אני לא ממש מבין במצלמות .. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר שאוכל להשיג במסגרת התקציב שלי , גם אם היא מעבר לשימושים , מכיוון שהיא תשמש לתקופה ארוכה ביותר . שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 650 ש"ח . אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? תמונות כלליות , אין משהו ספציפי . נוף , משפחה וכד' . באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום בעיקר . האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא , במידה והאור חלש העדיף להשתמש בפלאש . האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא . האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעיד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
www.Upics.co.il היי חברים יש אתר העלאת תמונות חדש מאוד איכותי ניתן לעלות תמונות ב PUBLIC וגם לפתוח יוזר וליצור אלבום מוגן בסיסמא. מומלץ בחום www.Upics.co.il
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
טוב, קצת חלש פה בפורום, אז נספר על הרכישה האחרונה שלי: 70-300 VR, למקרה שזה מעניין מישהו שמתלבט/מתעניין ברכישה. התלבטתי בינה לבין הסיגמא 70-200 2.8 (הישנה). שתיהן באותו מגרש מחירים. הסיגמא אומנם מהירה יותר, אבל ללא מייצב. לניקון יש מייצב, טווח גדול יותר, והיא קלה הרבה יותר ומתאימה יותר לטיולים. אם לא רוצים להשתמש בחצובה, הפער בין העדשות מצטמצם לסטופ אחד. מי שממש חייב זום לצילומי אקשן חשוך, כנראה שהסיגמא עדיפה לו... גם ככה הוא צריך מהירות תריס בשביל הקפאת התנועה. המייצב הוא VR2. יעיל ביותר. צילמתי באורך מוקד 300mm (למעשה 450 על הקרופ) ב 1/60 בלי להשתדל. אם מתאמצים אפשר לרדת יותר, והפרסום על 4 סטופים לא מופרכים, אם שומרים על יציבה נכונה. (ביבול נמוך הצלחתי גם לרדת 6-5 סטופי…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המצלמה מיועדת לאחותי אני רוצה שיהיה לה אפשרות לצלם ב1080P ומספיק שטח אכסון -כי זאת מצלמה שיכולה לשרת אותם גם 10 שנים במקרה שתחזיק לא צריך דברים מיוחדים כי הם לא צלמים מקצועים ואני לא רוצה לקנות סתם לפי מפרטים כי אני לא מבין גדול בתחום בתודה לעוזרים -קרירין
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
זקוק למשהו פשוט, עדיף עם גודל מסך סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לפני חודש לקנות Panasonic ZR-1, אבל מאז אני מחכה שהיא תגיע למלאי ב-MDK. אני לא ממש רוצה לקנות אותה במקום אחר שלא נותן אחריות של יורוקום. יש לכם במקרה המלצה לחנות שכן יש בה את המצלמה ואפשר לסמוך על האחריות שלהם? אם לא, אני אשמח להצעות למצלמות אחרות באותה הרמה בערך, בתקציב דומה (1000 ש"ח), עם עדיפות לאחריות של היבואן או של חנות אמינה. תודה רבה, יואב
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במצלמה שכל תמונה שמצלמים מופיעה עם נקודה שחורה במיקום מסויים (המיקום קבוע) ניסיתי כבר לנקות את העדשה של המצלמה אך זה לא עוזר (לא נראה שיש כתם \ שריטה או משהו כזה על העדשה) האם יש איזה שהיא דרך לסדר בעיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תקציב עד 700 ש"ח דיגיטלית לצילומים מהירים וכמה שיותר איכותית לצערי זה התקציב אין לי יכולת להשקיע יותר.. תודה רבה לעוזרים משהו שמצאתי s5700 מחודשת של fujifilm http://www.getit.co.il/Prod/41657/ 7.1 מגה פיקסל היא טובה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המצלמה פשוט לא נפתחת וגם שהיא נפתחת זה לשתי שניות והיא אומרת low battrey power החלפתי איזה עשרים בטריות (גם לבטריות המקוריות של GP) הטענתי כבר שתי סטים של בטריות GP ואני מתחיל לחשוב שעשיתי איזה טעות עם המכשיר ושגרמתי לו להתקלקל (אולי בגלל שהוצאתי אותו מהכבל USB ושחכתי לנתק אותו קודם דרך safely remove hardware? בקיצור אין לי מושג למה זה עושה את זה אבל אני מתחיל לחשוב שזה מהמצלמה,אם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה באמת נחמד כי אני נוסע עוד כמה ימים לאיטליה ואין לי איך לצלם תמונות חוץ מהמצלמה הזאת :s05:
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי (: החלטתי שאין לי הרבה תמונות מהחיים שלי... ויש הרבה רגעים שאני רוצה לצלם ולהזכר בהם אחורה מתישהו.. אז אני מחפש מצלמה טובה כדי לצלם ארועים (בלילה) ונוף. חשבתי בהתחלה על דמויית SLR, שהיא טובה לנוף וכד', אבל ממש לא נוחה כשאתה רוצה לצלם את החבר'ה וסתם להסתובב.. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1300 בערך # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ארועים בבר (לילה), נוף (יום) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). פלאש טוב חשוב # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצי…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אנא עזרתכם אני טס לטיול בתאילנד ומעוניין במצלמה איכותית טובה הדרישות בראש ובראשונה איכות תמונה, לא מעניין אותי פיצרים אחרים!!! אז להלן הדירושת מסודרת ב1 הכי חשוב ולפי סדר יורד 1. איכות תמונה !! 2. קומפקטית! (אני יודע שאין מושלם בקומפקטית אבל הכי טוב שאפשר בסביבת התנאים שהצגתי) 3. קלה עד 200-250 גרם נגיד? 4. לגבי סוללות לא משנה לי מקסימום אקנה עוד ליתיום (עדיפויות לליתיום כי הפלאש מהיר) 5. זמן תגובה חשוב גם כן בין צילום לצילום 6 . צילום וידאו בHD 7. לפחות 5-6 מגה פיקסל 8. כרטיס זיכרון מוכר וזול וזמין כגון SD אשמח אם תוסיפו קישורים והמלצות לצד מחירים. עדיפות למצלמות של CANON. תודה אבקש מספר חוות דעת ברשתוכם יאיר
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חברים שלום לאחרונה נתקלתי במצלמה של SANYO של חבר, חסינה למים, ומצלמת סיטלס ווידאו עם קול באיכות טובה נכנסתי וראיתי באתר של SANYO שהדגם CA9 שלהם הוא יחסית טוב, עם צילום HD ועמידות למים הבעיה שלא מוכרים את המצלמה בארץ, וצריך להביא מחו"ל...יוצא בערך 310$ לשלם (כולל משלוח + סוללה ספייר + כרטיס 16GB) וזה ללא מכס - שלא ברור לי אם אצטרך לשלם או לא, ולא ברור לי איך בדיוק עובד עניין מימוש האחריות במקרה של תקלה פעם מכרו את המצלמות בארץ, אבל היום ניסיתי לאתר את הדגם ולא הצלחתי. מה אתם אומרים? (אגב האחיזה שלה ממש נוחה...אמנם קצת מוזרה אבל נוחה מאוד) התקציב להשקעה שלי הוא עד 1500 שקלים ואני מחפש מצלמה פשוטה, בלי תחכומים מיותרים - שני כפתורים לסטילס ווידאו + עמידות למים. יש המלצות טובו…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וואו, אם יש משהו שאני שונא לעשות זה לחפור על מצלמות. כי אין סוף לדגמים, לחברות, להבדלים בפרטים הקטנים לאתרים, לדירוגים. ניסיתי לחפש באתרים שמדרגים, ניסיתי לחפש בפורמים, תאמת עקב קריאה של מספר פוסטים בפורום הזה התמונה מתחילה להתבהר. אבל בכול זאת החלטתי לפתוח פוסט מלאתי את הטופס שיעזור לכם לקבל תמונה יותר מדוייקת. נקודה שלא הבנתי...ראיתי המון המלצות על מצלמה של פנסוניק ה TZ7 מלפני לא הרבה זמן. יצא לי לחפש קצת על המצלמה הזאת, באמת ביקורות טובות אבל המצלמה הזאת יצאה בApril 2009..קצת ישנה..לא!? האם זה משנה משהו? נ.ב אני לא חם על הפנסוניק סתם איזכרתי אותה. • מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500-1600+/- • אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באו…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסכום 400-600 ש"ח (אם ישנה חריגה והיא מומלצת - מתקבלת) הקנייה תתבצע באילת בגלל המחירים ללא מע"מ (יום ראשון אני יורד לשם). אז גם אשמח להמלצה על חנות / רשת שאוכל לרכוש שם את המצלמה. בנוסף אשמח לקבל דגשים/טיפים לגבי המצלמה/צילום וכל מה שקשור לנושא. אגב, לשם השוואה, המצלמה שלי כרגע היא FUJIFILM FinePix S3500 אשמח לדעת איך המצלמה שתיתנו לי המלצה עליה לעומת זו (למרות שזו לא קומפקטית וישנה יותר) תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצלמה נפלה ולא פועלת , הראש עדשה 'נתקע' באמצע. הכפתור של ברירת צילום יצא (נשבר) השאלה היא כמה זה אמור לעלות (אם אפשר לדעת), ובעיקר לאן שווה לי לשלוח אל המצלמה לתיקון? לחנות הפרטית שממנה קניתי או לרשת כלשהי? את המצלמה קניתי מחנות פרטית לפני כ5 שנים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
• מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 • אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נוף, אנשים. גם ביום וגם בלילה • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). צילום עם פאלש מובנה • האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא צריך • האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הר…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים באופן כללי על המצלמה הזאת? בעיקרון אני מחפש תמונות טובות, איכות וידאו כמה שיותר טובה צילום בחושך שיהיה טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנו מבצע מבית היבואן של חצובות מקצועיות Manfrotto ותיקי KATA לסטודנטים (לדעתי גם מי שלא סטודנט יכול לקנות). החצובה המוצעת היא Manfrotto 055XB עם ראש 804RC2 ותיק KATA-467BG. המחיר הוא 999ש"ח לכל החבילה (רק החצובה והראש עולים כ- 1,200ש"ח, שווי התיק כ- 350ש"ח). קישורים (אני מאמין כי ניתן להשיג את המבצע בכל חנות צילום) - http://www.erlich.co.il//ViewProduct.asp?ID=1211 http://www.cameramia.co.il//ViewProduct.asp?ID=2567 אין לי כל קשר ליבואן/חנויות, פשוט זהו מבצע שקשה להתעלם ממנו (מחירים זולים יותר מחו"ל). תהנו...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מצלמה קומפקטית לצורך טיולים, בסביבות 1000 ש"ח (לא כולל כרטיס זיכרון וסוללות). אשמח לקבל המלצה, להלן התשובות לשאלון שחשובות לי. בנוסף הייתי רוצה לקבל חוות דעת על Sony DSC W320. תודה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא - אין כוונה לרכוש חצובה. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא. האם חשוב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתר ללימוד פוטושופ בעיברית http://pixelstudy.com/ היום מצאתי את האתר הזה ברשת. שהיה בהצלחה למי שצריך. * אני לא יחצן שלהם או משו
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-