צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אז חשבתי לנסות את מזלי בתכום המצלמות שנמכרו פעם. האם כדאי לי לנסות את מזלי לדוג איזה מצלמה טובה מ EBAY או מיד2 בהתחשב בזה שאני מתפשר על האיכות, כי אני מצלם רק תמונות משפחתיות בבית. אבל אכן אני רוצה משהו טוב. יש לי כמה מצלמות שראיתי שרציתי להתייעץ Sony Alpha a350 14.2 MP (עם עדשה של 35-80mm) שהיא עם ISO 3200 עלות סופית של 850ש"ח (משום מה סוג המשלוח גובה ממני גם עמלות נוספות מראש והכל כולל הכל יוצא ככה) מהקישור כאן http://www.ebay.com/itm/352014822047?_trksid=p2060353.m2748.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT האם כדאי, אני יודע שיש היום יותר טובות, אבל השאלה, האם במחיר הזה, אני מקבל תמורה מקצועית מספיק? י…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צלם ממש ממש מתחיל , לאחרונה קניתי מצלמת אולימפוס SP560UZ ויצאתי לטיול וצילמתי קצת . בינתיים מצאתי תמונה אחת שאני רוצה דעה עלייה אני ימשיך לחפש ויעלה . רק שתדעו לא נדעתי בפוטושופ כי אין לי מושג איך משתמשים בו
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
העברתי תמונות לdiskon keyהוא הראה לי שהתמונות עברו אבל אני לא רואה אותם מדובר בcanon720ופלאש patriot
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היא טובה? אבא שלי קנה אותה ב200 שקל, שמעתי שהיא עולה יותר.. אך רציתי לדעת אם היא שווה את המחיר שלה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי שמח לקבל המלצה עד הסכום הנ"ל השימושים העיקריים זה צילום בתוך הבית מה שלא תמיד מאפשר תאורה אופטימלית התמונות בעיקר נשלחות במייל וחלקן מפותחות לתמונות רגילות מקווה שזה מספיק בכדי להמליץ על מצלמה אמינה וטובה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בסוף החודש אני טס לאוסטרליה וניו זילנד, הטיול יכלול ברובו טרקים. למרות המצלמה המהוללת שיש לי בנייד HTC DESIRE HD, לא באמת כן.. אני מעדיף להשקיע במצלמה. בהתחלה נדדתי לכיוון DSLR למתחילים, אבל לאחר מחקר קטן הבנתי שאין צורך בכך מפאת הגודל,התכונות המרובות והמחיר. אז דרושה מלצמה קומפקטית איכותית p&s? בסגנון ה sony cybershot dsc rx100 אני לא רוצה להשקיע 650$ במצלמה ולכן אני מעוניין בהצעות למצלמות באותה קטגוריה במחירים שפויים יותר, ואפילו מיד2. ראיתי דגמים כמו קנון S100/S110, ניקון P7700. אבקש קצת הכוונה תודה על העזרה. עריכה: אז הבנתי שפורום מצלמות מת. אצמצם את האפשרויות: canon s100? panasonic lx7? fujifilm xf1? nikon p7700?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במצלמת finepix f-420 התחילו להופיע על המסך קוים לרוחב המסך שיורדים מידי פעם מלמעלה למטה מה גורם לכך? מה ניתן לעשות לתיקון?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? בקניה הראשונית אני רוצה גוף ועדשת קיט לטווח קצר, התקציב הוא באזור ה-4000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא כרגע האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן, אך בשלב מאוחר יותר. כרגע לא ברור לי מה הסכום שאשקיע בזה האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא גופים או עדשות. לגבי שאר הציוד, אין לי בעיה האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט יש ברשותי חצובה קלה ופלאש חיצוני מדגם Nikon SB-28, למיטב הבנתי הוא ישן מדי כדי לעבוד עם המצלמות העדכניות. מבדיקה…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי המצלמה הבאה http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=DSLRA390L קיבלתי אותה מידידה במתנה למרות שאני לא חובב צילום ואין לי מושג במצלמות. המצלמה אומנם לא חדשה אך נראית דנדשה. השאלה שלי מה שוויה היום בשוק הישראלי? למרות שחיפשתי בכל הרשת מצאתי כמה תוצאות ואני לא סגור על זה. לכן אני פונה אילכם חובבי הצילום לקבל פידבק בנושא. (כן, רוב הסיכויים אני מוכר את המצלמה , אני לא רואה את עצמי יוצא לצלם את נחל לכיש באשדוד). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את המצלמה הנ"ל (שוקלת 113 גרם ובעובי 15 מ"מ). לפני שאני קונה, רציתי לדעת האם מישהו מכיר מצלמה באותה רמה פחות או יותר, אך בעלת נתונים פיזיים (משקל ו/או גודל) טובים יותר? מחיפוש שעשיתי באתר http://www.dpreview.com עולה כי יש 3 מצלמות ששוקלות פחות מזאת אך לא מציעות מפרט באותה רמה (מסך LCD גדול, איכות צילום טובה יחסית). אם מישהו מכיר מצלמה דקה יותר או שוקלת פחות אשמח לדעת. תודה רבה, יובל
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן,אחרי עוד פעם שבה ההורים לא הסתדרו עם הפנסוניק החלטתי שנמאס לי ואני קונה להם משהו חדש התקציב דל - 500 ש"ח הדרישות- סוללה נטענת,זום אופטי של לפחות 4X(בעידפות לכמה שיותר) כרטיס זכרון SD,מסך של לפחחות 2.7 וזהו,כל השאר לא כ"כ משנה (בעיקר כמות המגה פיקסלים) מיועד לצילומים כללים בטיולים,בדיוק לאנשים הלא טכניים שצריכים P&S .. תודה. (ואל תציעו לי את הTZ8 - יקרה מידי)
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יאלאא תגידו מברוק קניתי היום את המצלמה הזו לאחר התלבטיות רבות אשמח לקבל עליה קצת ביקורת מכם ? ואיך אני משיג חוברת מלאה עליה בעברית ? יש דבר כזה ? ברכת אור ואהבה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אתמול הייתי במסיבה וצילמתי דיי הרבה וכשבאתי להדליק את המצלמה היא סרבה להדלק, האפשרות הראשונה שישר קפצה לי לראת שהסוללות נגמור, באתי הביתה החלפתי סוללות ,לוחץ על POWER והמצלמה לא נדלקת אך נשמע צליל כזה של "פיייייי" כל עוד לוחצים על הPOWER אולי למישהו קרה מקרה דומה ויודע מה הבעיה , המצלמה כזכור לי עדיין באחריות והיא גם דיי יקרה אז חבל עליה תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כנ"ל קניתי את המצלמה לפני שנתיים בערך (אם זה משנה...)
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הי לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה לצילום וידאו, כאשר הרזולוציה הנדרשת היא 720p, והשאיפה היא ל-FPS גבוה.. אין לי צורך ב-4K וכל זה, אני מעדיף משהו במחיר טוב, רק באמת חשוב שה-FPS יהיה טוב מה שייתן צילום חלק גם כשהמצלמה בתנועה/שינוי זוית. מישהו יכול להמליץ על משהו טוב ובמחיר טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Yeyz! http://www.dpreview.com/news/0711/07111604capturenx.asp
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמת וידאוו הכי טובה שיש במכיר של עד 1000+- אם אפשר אז גם מZAP.CO.IL תודה .[br]פורסם בתאריך: 7.06.2008 בשעה 12:47:03 מישו?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 22:14:48זה כל כך מסובך ?כבר שבועה כאן ואף אחד לא מגניב
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כדי להקל על קריאת התשובות, אנא כתוב בין התגיות , כך: תשובה. שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-700 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בתנאי יום-תאילנד * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בתנאי תאורה סבירים ללא פלאש ובתאורה יותר חלשה עם פלש * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. רוב הסיכויים שלא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חי…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תקציב : כ 3,000 ש"ח / 700$ - 800$ בהתייחסות למחירים בארה"ב, מכיוון שאני לא מוצא שום הצדקה לרכוש מסרטה בעלות כמעט כפולה בארץ. צרכים : מסרטה קומפקטית ונוחה FHD 1080p שמירה בפורמט AVCHD שמירה על גבי דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה) בלבד מנגנון ייצוב אופטי עדיפות ל 3CCD במידה ולא חוגר מהתקציב באופן משמעותי אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפית בתקציב והקריטריונים הנ"ל. שוב תודה על העזרה. עד כה יש לי את ההמלצות הבאות : קנון HG20 (דיסק קשיח 60 ג'יגה) שעולה בארה"ב כ 550$ ובארץ כ 5,000 ש"ח : http://www.bhphotovideo.com/c/product/576009-REG/Canon_3085B001_VIXIA_HG20_AVCHD_Hard.html http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=HG20 קנון HG21 (דיסק קשיח 120 ג'יגה) שעולה בארה"ב כ 760$ ובארץ כ 6,000…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצלמה פשוט לא נפתחת וגם שהיא נפתחת זה לשתי שניות והיא אומרת low battrey power החלפתי איזה עשרים בטריות (גם לבטריות המקוריות של GP) הטענתי כבר שתי סטים של בטריות GP ואני מתחיל לחשוב שעשיתי איזה טעות עם המכשיר ושגרמתי לו להתקלקל (אולי בגלל שהוצאתי אותו מהכבל USB ושחכתי לנתק אותו קודם דרך safely remove hardware? בקיצור אין לי מושג למה זה עושה את זה אבל אני מתחיל לחשוב שזה מהמצלמה,אם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה באמת נחמד כי אני נוסע עוד כמה ימים לאיטליה ואין לי איך לצלם תמונות חוץ מהמצלמה הזאת :s05:
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם! נוסטלגיה לחזור לפה... אז ככה, אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל מטרה אחרת - שיהיה לי ולחברה שלי מזכרות מאירועים יפים ובילויים... אנחנו חובבנים לגמרי בענייני המצלמות, לכן אין שום העדפה ספציפית פרט כמובן לאיכות תמונה מירבית כמובן ביחס למחיר. תקציב- 550 ש"ח אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי שרוצה את המצלמה רוצה מצלמה עם זום אופטי גדול מ3X לא מהקומפקטיות תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
ניסיתי מכול מיני זיויות מה הכי יפה ? יש מקום לשיפור ? אם כן איך ?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-