צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
באיזה רזולוציה צריך לצלם כדי שיהיה אפשר לפתח תמונות של 10על 15 רגילות
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מצלמה בערך ב1000 ש"ח +- ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הcanon a510 וה fuji finepix e500 , אולי יש מצלמות יותר טובות במחיר הזה? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.! אני חדש הכל הקטע של הצילום והמצלמות. יש לי את המצלמה canon a510. ויש לי בעיה בפיצוי החשיפה. מי שמכיר את המצלמה כאשר אני שם את המצלמה על מצב M (מעורב תריס+צמצם)הוא כותב לי בצד המסך -2 בפיצוי חשיפה. עכשיו אין אפשרות במצה M לשחק עם פיצוי החשיפה. אני ניסיתי כל אפרות כדי להגיע למצב 0+- אבל ללא הצלחה. אני שיחקתי עם הצמצם והתריס ולא הצלחתי... מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי! כיצד אני נכנס להגדרת "מחיקת תמונה או תמונות" במצלמת קנון A-70? אם אפשר לפרט! (למשל חיפשתי כפתור המאשר פעולה ולא מצאתי אותו ) תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה. התקציב שיש בידי הוא בין 1400 ל-1700 ש"ח. חשבתי על ה-Z20 של מינולטה, אבל רציתי לברר עם יש משהו יותר טוב באותו תקציב. אני ממש מבקש שהמצלמה לא תהיה קומפקטית (כמו סדרת ה-A של קנון). תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. עקב צורך גובר והולך, החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית שתשמש אותי בעיקר בטיולים, אך גם לצילומים ביתיים מדי פעם. לאחר התחבטויות של תקציב ודרישות איכות הגעתי ל-PANASONIC DMCFZ20 המרהיבה, וכאן בעצם מונחת שאלתי: האם בתקציב הזה (+3000) זאת בחירה טובה או שמא אתם מציעים מצלמה אחרת? יש לציין שהמחיר שלה אינו כולל כרטיס זיכרון (היא מגיעה עם SD 16MB לא מספק) ולכן מן הסתם יתלוו לקנייתה עוד הוצאות כלשהן. בקיצור, מה דעתכם המלומדת?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני כנראה אמור לנסוע לטוקיו ביום רביעי הבא, לכן אני חייב למצוא ולקנות במהירות מצלמה דיגיטלית,אפשר בארץ,בדיוטי פרי או בטוקיו. המחירים בטוקיו שמעתי שמאוד גבוהים ולכן נראה לי שגם יותר מישראל? לכן עדיף לקנות כבר בארץ עם אחריות והכל. מחפש מצלמה קומפקטית ולא גדולה,3-4-5 מגה פיקסל. וכרטיס זיכרון של 256 מינימום. מצלמה עם פוקוס חד וצבעים טובים,שצילום במצב אוטומתי יצא טוב כי אני לא מומחה ענק בצילום. עדיף מהחברות: canon,fuji,sony,minolta olympus עם קאנון יש לי ניסיון טוב.סוני ממה שבדקתי המצלמות איטיות?.. תקציב במחירים של הארץ עד 1800 בערך. חשבתי על: IXUS430/410 או s410 או אם יהיה כסף ixus40. כל שאר החברות לא מכיר דגמים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מי שמכיר את G6 ויכול לתת לי המלצות + מחיר אטרקטיבי . תודה.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
צולם מהחלון יחד עם עדשת טלפוטו. יש לציין שהיא הייתה רחוקה מאוד, התמונה עברה חיתוך עצבני. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, בתחום הצילום אני לא חדש אבל בתחום צילום הוידאו אני כן,בעיקרון אני צריך מין רשימה של כול היתרונות והחסורונת של מצלמות וידאו רגילות כנגד מצלמות DV וההפך,תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמונות שצולמה בניסע * התמונה טוב אבל היא צולמה דרך חלון של אוטו קצת מלוכלך סורי ..^^ פרחים במקרו ... (נדוש אבל ביגלל שאני חדש בזה אני רוצה תגובות )
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שירדתי מהרעיון לקנות מארה"ב(ההפרש במחיר זעום) ראיתי שיש 3 יבואנים שונים לקאנון שנותנים 3 שנים אחריות 4H - ב 999 ש"ח (האתר CAMERA) MDK ב-1177 ש"ח + כ.זכרון 128 ו- קרט היבואן הרישמי ב- 1310 ש"ח + קורס צילום. אני מתפתה להצעה הזולה ביותר השאלה אם למישהו יש ניסיון טוב או רע עם אחד מהם ? ובנוסף למי יש מעבדות שירות בתל אביב מלבד לקרט ? נ.ב הדגם A510
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יצא לי בשבוע האחרון לצלם קצת תמונות עם ה- Nikon Coolpix 3200 שלי והתוצאות לפניכם זה סתם שלט שמטריד אותי (של מי הרעיון לעשות שלט עם תמונה של כלב מחרבן?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כה כמו שTaZoK* אמר אם נוף כזה מהבית זה פשע אז רצתי לתת לכם להיתבונן בכמה תמנות אופק ונוף (שאני יותר אוהב לצלם) דרך אגב הכול צולם החלונות ביתי .... מצטער זה הרבה תמונות .... שימו לב איך תפסתי גולש רוח מצטער על חוט הזה שעובר שם בעמצא לא באשמתי
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני ראיתי בתמונה לא יותר מעמק זעיר (מדובר בצילום קרוב של הרבה טחב). כאשר בעצם הפנו אותי לדמות שמסתתרת בתמונה, דעתכם ? העמק הדמות הדמות בעיבוד קל שמדגיש אותה יותר...
-
טוב אתם יודעים שנאי די חדש בעניין של הצילום כולם עושים כאן מקרו מקרו וזה אני לא יודע מזה ביכלל אז לקחתי את המצלמה לדים שמתי מצב מקרו וצילמתי בכול הזום האופטי סיכת ראש של אחותי הקטנה מה יצא אני לא יודע יש מצב אתם מסבירם לי על הדרך מה עושים אם המקרו הזה ??? המקרו החרא הזה ....
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תמונות מאקרו ראשונות - חוות דעת ועצות שיפור בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיקיעות : כל השקיעות צולמו מביתי !! http://img142.exs.cx/my.php?loc=img142ℑ=dscf00356qq.jpg http://img31.exs.cx/my.php?loc=img31ℑ=dscf00590ja.jpg פח זבל : את הפח הזה צילמתי מהבית שלי בקומה התשיעית http://img24.exs.cx/my.php?loc=img24ℑ=dscf00347gs.jpg ועוד סתם תמונה של מצית זיפו : http://img31.exs.cx/my.php?loc=img31ℑ=dscf00547sl.jpg דרך אגב לא לשיכוח שאלה הן התמונות הראשונות שלי ... אשמח לקלב טיפים
-
יש לי חבר שמשתמש במצלמה שלו להעביר קבצים ממחשב למחשב והכל... אצלי ה XP נותן רק אופציה של תמונות - איך אני יכול לשנות את זה ככה שאוכל לאכסן גם מידע במצלמה ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
-
איזה יותר כדאי? אני יודע ששניהם זה לא להיט אבל זה התקציב. ל HP יש 3.27 מגה פיקסל עם זום דיגטילי X5 בלי זום אופטי. ל MUSTEK יש 5 מגה פיקסל עם זום דיגיטלי X4 בלי זום אופטי .
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נדמה כאילו שהיא בכלל לא מתייחסת להגדרה של הזמן חשיפה, כשאני משתמש בזמני חשיפה גבוהים. ניסיתי בכל מצבי מיפתח הצמצם האפשריים, המיפתח צמצם משפיע על התמונה אבל הזמן חשיפה אף פעם לא משפיע ??? הזמן חשיפה מתחיל להשפיע רק כשהוא יותר ארוך מ 1/40 בערך. (כשהפלאש מופעל) אני עוד חוקר את זה אבל נדמה כשהפלאש לא מופעל רואים הבדלים מסויימים. ניסיתי במצב M ובTV. בקיצור ניתן לתמונות לדבר: 1/100 F2.8 1/320 F2.8 1/500 F2.8 1/100 F8 1/500 F8 קיצר הבנתם את העניין... בעיות נוספות שהיו לי איתה זה AF גרוע כשהזום מופעל עד הסוף (לפעמים לא מתפקס משום מה) וגם הוא עושה את הרעשים הידועים בזמן הפיקוס להשתמש באחריות?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-