עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חזרתי עכשיו מטיול בחו"ל, ונסחבנו עם שני מצלמות- גם סטילס דיגיטלית וגם וידאו דיגיטלית... זה די מעיק למען האמת. יש מצלמה אחת שעושה את שניהם? (כרגע התקציב לא כ"כ משנה... אבל בוא נגיד בתחום הסביר... לא במיליון ש"ח) אני לא מתכוון לאיכות זבל, אלא לאיכות שמשתווה למצלמה דיגיטלית ב-1000 ש"ח, ומצלמת וידאו ב-2000 ש"ח נגיד. קיימת חיה כזאת? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by rangerman,

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by KoM,

מי לא חשב פעם על הרעיון הזה ?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אני טס לסין בשבת ואני צריך לקחת איתי מצלמה. ה-Fuji 6500FD שלי כבדה וגדולה לי מדי ביחד עם הלאפטופ כדי להסתובב איתה כל הזמן. אני רוצה משהו קליל שגם יתאים בכיס, אני רואה שיש מגוון מצלמות ב-115-200 גרם. רוב המידות של מה שמצאתי הן באזור ה-94x55x20mm, ובתמונות הן לא ניראו לי כאלו קטנות. אני לא חושב שממש משנה לי עדשה רחבה במקרה זה, כבר יש לי אותה ב-6500 אם צריך (תודות ל-boren). מגה-פיקסל ברגע שזה 7mp זה דיי והותר. אני מניח שגם זום X3 יספיק. IS יכול להיות יתרון, גם תמיכה ב- כי כבר יש לי כרטיסים (אבל אז מגביל את עצמי ל-FUJI אני מבין שאולימפוס זה להתרחק). חשוב לי תמיכה בצילום מאקרו. דוגמאות לצרכים שלי איתה בגלריה פה: http://www.aquacut.co.il/slideshow_regular/index.html ניסית…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by ymndl,

קניתי מצלמת וידאו של סוני.האם יש חשיבות להשתמש דווקא בקלטות מיני DV של סוני או שאוכל להשתמש גם באחרות?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by Nick_Less,

תמונת ממצג של כוחות הביטחון שנערך אתמול בגני התהרוכה בת"א. הראו שם את "מזרן המתאבדים" שמסוגל לבלום אדם שנופל נפילה חופשית מגובה של עד 50 מטר (הקפיצה הזאת הייתה 15 מטר),ירידה ברתק (עם חבל),חילוץ אנשים מתוך ומיתחת רכב בתאונת דרכים והסבר על כלים שונים שיש לשירותי כבאות והצלה פגיעה במרכז

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by shay-biker,

האם הוא מתאים למצלמה של אולימפוס ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

אבא שלי קנה לי אותה מארצות הברית והוא רצה לבדוק את האיכות שלה במפלי הניאגרה! אז קבלו פירוט ותמונה: 4.1Megapixel לש תילמיסקמ היצולוזר, HighSpeed AutoFucos Memory Stick/Pro ,3X Digital Zoom ,3.6X SmartZoom ללוכ USB רוביח, Video Out, 1.6" LCD ךסמ, Mpeg Movie Self Timer, 4xFlash Modes,16MB Memory Stick ןורכיז Speakerו ןופורקימ ללוכ והנה תמונה: הוא קנה לי בנוסף עוד כרטיס זיכרון של 128 אבל זה לא מספיק... |: מה אתם אומרים עליה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by כדורסלן,

קנון 630 Aאו A710?

13. Started by weissby,

בבעלותי (יותר נכון בבעלות של אחותי, היא בעיקר משתמשת במצלמה) סוני P-100 ואנחנו די מרוצים ממנה (אם אנלא טועה זה דגם שלא היה בארץ והזמנו אותו באנטרנט) זאת מצלמה של 5.1 MP וזום אופטי X3 וצילמנו במצלמה של מישהו שאנחנו מכירים - הקנון A530 שהיא 5.0 מגה פיקסל וזום אופטי X4, היא נחמדה אבל מה שלא אהבתי בה זה שהיא עושה יותר "רעש" בתמונה אם אנלא טועה ממה זה נובע? אולי סוני פשוט סוסים ? או שיש איזה פרט בסוני שלי ששכחתי, או שהתוספת 0.1 הזו בסוני שלי באמת משפיע כל כך לעומת הקנון?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. אהלן, ההורים שלי נמצאים כרגע בארצות הברית. שלחתי אותם למצוא לי את הA610 והם חזרו עם התשובה המפתיעה שברוב המקומות הוא Out of stock ושאלו אותם בחנות אם הם רוצים לעלות לרמה הבאה (?!) ולקנות את הA540. מכוון שאני כבר ראיתי את הA610 בחנות בארץ והתלהבתי, אני מתלבט אם להגיד להם ללכת על זה. מישהו יודע אם יש פיצ'רים בA610 שאין בA540? ממה שאני הצלחתי לגלות, אז חוץ מעניין המאקרו (ב610, סנטימטר אחד, ב540, 5 סנטימטר) אין משהו בולט. אני יודע שיש כאן המון פאנבויס של A610, אבל תנסו רגע להיות עניינים ופחות להוטים. ד"א, מבחינת מחירים, אני מאוד מופתע: בארץ ה610 וה540 כמעט אותו מחיר (10 שקלים הפרש). בארצות הברית, כמעט 50 דולר הפרש (ה540 עולה יותר). גם אין כזה הפרש מהארץ - A540 + כרטיס של ג'י…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Doctor Robert,

קניתי את המצלמה לפני כמה ימים. הוידאו שלה מעולה, אך ישנה הפרעת רקע בסאונד, הרעש ברקע נשמע כאילו מישהו נושף לתוך המיקרופון של המצלמה. להדגמה: http://members.lycos.co.uk/elad1343/43.wav השאלה היא האם למי שמכיר את המצלמה (Canon A610), האם הסאונד הוא ירוד כזה או שאפשר לשפר אותו? או לפחות להתגבר על ההפרעות ברקע. בעיה נוספת: אני מנסה להוריד סרטון ודיאו באורך 10 דקות שצלמתי במצלמה למחשב שלי, עד כה לא היו בעיות להוריד סרטונים באורך של עד 3 דקות למחשב - אבל שזה מגיע ל-10 דקות, התוכנה שאמורה לעשות את העבודה פשוט קורסת באמצע וההתהליך נתקע כתוצאה מזה. הבעיה היא רק במחשב שלי שהוא ישן יותר, במחשב השני שהוא חדיש וחזק יותר אין את הבעיה הנ"ל. מה לדעתכם גורם לבעיה? תודה רבה ושנה טובה.

16. Started by ooopsi,

ראיתי את ה S1 ב 2700~ ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1) כדאי לקנות בארץ? 2) האם הS1 היא בחירה טובה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קנון הכריזה על הקנון S100, מחליפתה של ה-@95 שזכתה לפופולריות רבה ולביקורות מעולות. ה-S100 מוסיפה מספר תכונות שהופכות אותה למצלמת טיולים אפקטיבית יותר מקודמתה -- טווח זום גמיש ושימוש יותר (24-120) במחיר של מפתח צמצם מעט קטן יותר (תחום 2.0-5.9) מקלט GPS צילום ב-1080p עם זום אם איכות התמונה שקולה או טובה משל ה-S95, מדובר במצלמת טיולים מעולה לאניני-הטעם.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Noder,

היי...אני אעשה את זה מאוד תמציתי - איזו מצלמה עדיפה קנון SX20 או פוג'י SH10 ?? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by רחל לוין,

אני מנסה לחבר את המצלמה למחשב דרך ה-wifi ולא מצליחה מי יכול לעזור

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Milford Cubicle,

קנון 7D, ככל הנראה ממשיכה של ה-50D (עם שינוי תדמית, ומכאן השינוי בשם ה"סידרה"), צפויה להיות מוכרזת בעוד דקות בודדות. ה-Press release כבר הודלף. מדובר על מצלמת קרופ 1.6 כרגיל (בניגוד לשמועות על FF) עם 18MP (!), זוג מעבדים, 8FPS, מערכת פוקוס חדשה עם נקודה מרכזית מוצלבת-פעמיים ועוד 18 (סה"כ 19) נקודות פוקוס שכולן מוצלבות, מערכת exposure חדשה, 100% Viewfinder, וידאו FULL HD, ועוד אי-אילו שיפורים כאלו ואחרים. המחיר הצפוי: 1,700$ המתחרה הישירה: מין הסתם ניקון D300s יהיה מעניין לראות את המבחנים הראשונים של מפלצת ה-MP במצלמות קרופ, קנון טוענים לטכנולוגית פיתוח חדשה של החיישנים שאמורה להוציא יותר טווח דינמי ופחות רעש ב-ISO גבוה, על אף (ואולי בזכות?) כמות ה-MP העצומה יחסית של החייש…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום אני מחפש חצי מקצועי ולכן מבקש: 1) מייצב 2) X12 3) 5M לפחות ואז יש לבחור בין סוני לקנון: H1 H2 H5 או IS2 IS3 ויבואן רישמי או יבוא מקביל ללא אחריות ראויה מחפש לשמוע את דעתכם בכל הנושאים, בברכה, יהודה

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by zaq1,

האם משתלם לקנות את הפלאש 430ex ii מחו"ל? יש על זה מיסים? אף פעם לא קניתי דרך האינטרנט מחו"ל, אפשר לקבל הסבר קצר על התהליך? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by erandob,

החלטתי לקנות בטריה נוספת, ושלט למצלמה PENTAX K7 מצאתי ב EBAY כמה מכירות, רציתי לדעת אם מישהו מכיר, ועל מי הוא ממליץ בטריות -------- http://cgi.ebay.com/New-Replacement-Battery-D-Li90-DLi90-for-Pentax-K7-K-7_W0QQitemZ220485535937QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item3355f648c1 http://cgi.ebay.com/New-Replacement-Battery-D-Li90-DLi90-for-Pentax-K7-K-7_W0QQitemZ220485535937QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item3355f648c1 http://cgi.ebay.com/Camera-Battery-D-Li90-DLi90-For-Pentax-k7-K-7-Digital_W0QQitemZ230389995666QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item35a4505892 http://cgi.ebay.com/Battery-For-Pentax-K7-K-7-D-L190-DLi90-D-LI90-Digital_W0QQitemZ170…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sgt_flippy,

אבא שלי עוד כשבועיים נוסע לארה"ב ויש לי מצלמת קאנון 400 די האם יש דברים שכדאי לקנות בחו"ל כמו חצובות או משהו דומה?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. היי. זקוק להמלצה מהדיוטי פרי / תאילנד למצלמה "מסוג אחר-טוב יותר" מהמצלמה שיש לי כרגע Fujifilm f60 fd. http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/specifications/f/finepix_f60fd/ http://www.dpreview.com/news/2008/8/12/fujifilmf60fd נתון חשוב - גודל החיישן של המצלמה הינו • 1/1.6" SuperCCD HR , כלומר לא סטנדרטי למצלמות סטנדריות !! תקציב? 100$, 150$ , אם יש עילוי כלשהו, נא להציגו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.