צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עומד לפני קניית ניקון D90. האם ישנן מצלמות מדגם זה שאינן מיוצרות בתאילנד ? איפה מיוצרות המצלמות שנמכרות בארה"ב ואירופה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך המצלמה הבאה: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955370&af=2055&bid=true ומה אתם אומרים על המחיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים של המצלמה הם צילומי טיולים ותמונות לפייסבוק בעיקר, שום שימוש מקצועי what-so-ever. מבחינת דרישות, איכות מעל לכל. מקום שני הקומפקטיות של המצלמה. אשמח לכמה המלצות מכיוון שהידע שלי בתחום שואף לצערי לאפס
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. יש לי כמו שאמרתי מצלמת FUGIFILM FINEPIX F480. כשאני מעבירה ממנה תמונות למחשב יש 2 דרכים: התכנה של הדיסק של המצלמה ופשוט להכנס ל"מחשב שלי" ושם למצוא את המצלמה שלי בתור דיסק ולהעביר. הדרך השניה תמיד מבלגנת לי את התמונות לכן אני משתמשת בראשונה. בגלל שיש לי מחשב ישן ואיטי תמיד במסך של התכנה יש בעיה והוא נתקע לכמה דק' ואח"כ התמונות מתחילות לעלות. הפעם צילמתי המון ככה שכל כרטיס הזיכרון כמעט מלא (1 ג'יגה) וניסיתי להעלות. נכנסתי לתכנה לחצתי UPLOAD PHOTOS ואז UPLOAD FROM CAMERA. החלון כמו תמיד נתקע לכמה דק' ואז קפץ חזרה לחלון של התפריט הראשי. זה קרה כ-10 פעמים ולא העלה את התמונות. התקנתי את הדיסק של התכנה על לפטופ וניסיתי להעביר ויש את אותה הבעיה. החלטתי לנסות …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המצלמה הזאת של ניקון(220) המטען נאבד לי..עכשיו ראיתי בארץ דופקים מחירים 150-200 למטען . אז הזמנתי מאיביי ב10 דולר . אבל אני צריך את המצלמה די בדחיפות לעוד כמה ימים. יש איזה אופציה להטעין את המצלמה ע"י הכאבל USB? כי בחיבור רגיל שאני עושה זה לא טוען..צריך להגדיר משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול בדרום אמריקה (באוקטובר). קראתי את המאמר Compact Travel Zoom by DPreview ומאוד התלהבתי מהמצלמה הזאת: Samsung HZ35W\WB650 עם זום אופטי של X15 ועדשה רחבה (24מ"מ). כמה שאלות: 1) מה דעתכם על המצלמה? 2) להמתין לדגם חדש יותר? הבנתי שהיא יצאה בערך בינואר השנה, איך אני יכול לדעת אם אמור לצאת דגם יותר טוב בקרוב? האם תחום המצלמות גם מתפתח בקצב מהיר, כמו המחשבים למשל, כך שמומלץ להמתין או ש-8 חודשים זה זמן סביר בהחלט, וכדאי לקנות אותה עכשיו... ? 3) איפה לקנות? יש לי אפשרות לקנות בימים הקרובים מארה"ב מאמזון (319$ עם זיכרון 8gb) או מ- 338$ BHPhotoVideo (כולל מע"מ, ללא זיכרון) ? בארץ ראיתי אותה בסביבות ה-2,000₪ 4) אחריות: האם כדאי להוסיף את החבילות אחר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחברי רוצים לקנות מצלמת "התאבדות" אשר תחליף איזו אחת מעפנה שלא עמדה בדרישות המינימליות של תיעוד סביר בחופשות. דרישות- וידאו באיכות סבירה, רצוי ומומלץ מאוד שיהיה פנס או אור כלשהו בעת צילום בחושך שיהיה אפשר לראות. כמה שיותר קטנה. כמה שיותר זולה. אין חשיבות לאיכות ותכונות מיוחדות, רק שתוכל לתעד בצורה טובה ושתהיה זולה. אנחנו נהיה בדיוטי פרי ובתאילנד במידה ומומלץ לקנות באחד מהם. תודה רבה! אופיר.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המחשב Dell Inspiron N3010 יש עם כרטיס מובנה בלבד http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-450m.htm ויש עם כרטיס מסך נוסף http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a450m.htm האם אני זקוק לכרטיס הנוסף בשביל לעבוד בצורה חלקה על הלייטרום או שהכרטיס המובנה מספיק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי , שלום קודם כל אני לא צלם מקצועי ואף לא חובבן שמתיימר להבין תקציב 700 , אם יש מצלמה שממש מתעלה ועולה 100 יותר אז מתקבל , חוץ מזה לא אז ככה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם יום וגם לילה # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם באור חלש עם פלאש! לא יצלם באור חלש בלי פלאש! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה400 ש"ח. המצלמה מיועדת לטיול בהודו. בנתיים ראיתי את הt100 של אולימפוס. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751250 ואת המצלמה Canon PowerShot A490 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748933 איזו עדיפה.? או אם יש מצלמה ממולצת אחרת במסגרת התקציב+- אני אשמח. תודה, גל.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפרסם את זה פה,כי פורום צילום דיגטלי פשוט פורום מתתתתתתתת בכול אופן אני אחד מהאנשים(נראה היחידים בעולם) שעדיין משתמשים במצלמה לא דיגטלית שמבוססת על פילם. אני צריך המלצה אני מחפש מצלמה לצילום חובבני כמו בטיול משפחתי ועוד. להורים שלי יש עדיין מצלמה שמבוססת על פילם ואני רוצה לקנות להם מצלמה במחיר של 400+,יש למישהוא הצעה? עדיפות לחיי בטריה גבוהים איכות צילום טובה אין צורך בפיצ'רים מיותרים או מסכי מגע. מספיק שתגידו לי איזו מצלמה יש לכם והאם אתם מרוצים,רצוי מצלמה עם חיי בטריה גבוהים ולא מציקים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, צריך המלצה למצלמה עד 1000 ש"ח חשבתי על שני דגמים 1. מצלמה דיגיטלית FujiFilm FinePix S-1500 2. מצלמה דיגיטלית Olympus SP-600 או שדעדיף דגם אחר המצמצה מיועד לצילומי רגילים משפחתיים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל מה? במה מתבטאת המהירות הזאת? שווה להשקיע ולקנות זיכרון מהיר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחי נוסע לחו"ל - אני רוצה לשדרג את המצלמה שלי הנוכחית פנסוניק FX-07 המיטולוגית ששירתה אותי נאמנה...(דיי...) מה שהכי אהבתי במצלמה הזו זו המהירות תגובה והמימדים מה שהכי שנאתי = התאכזבתי!!! זו רמת הרעש בתמונות וגם ממשק USB1...איטי להחריד! .....אבל בכל זאת נישארתי איתה 3 שנים כרגע יש לי הזדמנות להביא מצלמה מחנות B&H בניו יורק. חשבתי ללכת בגדול על מותג פוג'י...כי שמעתי שאיכות התמונה הרבה יותר טובה מפנסוניק....כנ"ל רמת רעש הרבה יותר נמוכה ? מעבר לזה נושא המימדים = והמישקל די חשוב לי לנושא השימוש העיקרי = טיולים מיימדי המצלמה הנוכחית שלי הם 94 x 51 x 24 mm והיא שוקלת 170 גר' ==== חשבתי ללכת על המצלמה הזו של פוג'י שעולה 230$ http://www.bhphotovideo.com/c/product/…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אחי נוסע לטיול של כ-חצי שנה באוסטרליה וניו-זילנד, אשמח להמלצה למצלמה קופקטית שמוציאה תמונות איכותית כמה שאפשר במסגרת התקציב. חשוב גם שיהיה ווידאו איכותי שלא תופס הרבה מקום בכרטיס הזכרון. חשוב שהכל יהיה במצב אוטומטי, בלי הרבה משחק. התקציב גמיש, באיזור ה1000-1500ש"ח מה דעתכם על הTZ-10 ולהזמין בטריות מאייביי? יש לציין שיש לי אישית את הTZ-5 ואני מאוד מרוצה ממנה. אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של משהו כמו 400-600 ש"ח. לצילום תמונות איכותיות ומשהו שהוא די חשוב שיהיה זה צילום טוב\סביר להופעות. אני לא מחפש משהו רציני\מתקדם אלא מצלמה פשוטה דיגיטלית שתתן לי גם צילום וידאו טוב בהופעות. כבר ביקשתי מחבר שלי שיתן לי המלצה והוא המליץ לי על המצלמה הבאה, http://www.bhphotovideo.com/c/product/672365-REG/Panasonic_DMC_FP3K_LUMIX_DMC_FP3_Digital_Camera.html וגם הוא המליץ לי על כרטיסי זיכרון, SanDisk SDHC Ultra II 4GB SanDisk SDHC Ultra II 8GB SanDisk SDHC Extreme III 4GB SanDisk SDHC Extreme III 8GB עכשיו הוא הציע לי לקחת את הראשון כי 4GB יספיק. מה דעתכם? יש הצעות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הציפיות מהמצלמה הן בעיקר שתהייה אפשרות לשלוף ולצלם תמונות איכותיות בלי התעסקות מיותרת עם כל מיני הגדרות; תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום :-) חבר שלי עובד בחברת סטראט-אפ, והחברה מעונינת לצלם סרטים באיכות בינונית של הסברים על המוצר (מאחר והם כרגע אינם מעדיפים להוציא סכומי כסף על צלמים מקצועים). הוא ביקש ממני המלצה על מצלמת וידאו. אני מכיר את עולם הסטילס, אבל לא את עולם הוידאו. רציתי לשמוע המלצה על מצלמה באיכות בינונית (אני מניח שזה מוציא את מצלמות ה DVD מהמשוואה), בפורמט HD. האם יש דגם פופלרי בשוק שמצלם באיכות טובה גם אם אתה לא צלם מקצועי? תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
השתעשתי קצת הבוקר עם המצלמה.. חשבתי יצא מעניין. Pansonic TZ6 Post prossesing in Lightroom 3.0 Uploaded with ImageShack.us קצת פידבק בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מסיבות במועדונים ופאבים וכו', חתונות ושימוש ביתי רגיל (ימי הולדת וכו' האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כתבתי למעלה את הנושאים שאני רוצה לצלם אז אפשר להבין משם באיזה תנאים האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. את האמת אני לא צלם מקצועי שרוצה תמונות רציניות, אתם יודעים שימוש כ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה. ההורים שלי מעוניינים לקנות מצלמה חדשה לבית, חצי אוטומטית ממה שהבנתי. אני כרגע לא מבין גדול בצילום (מקווה להיות אחרי שיקנו אותה ;D) אז איני מבין בדיוק בכל הנתונים שרושמים על המצלמות הללו (וגם הם לא יותר מידי..) ולכן קיוויתי שתוכלו לעזור לי פה אחרי שראיתי אי אלו דיונים מקצועיים על צילום פה בפורום. ההורים שלי קיבלו המלצה חמה על מצלמה מסוג: Panasonic Lumix DMC-FZ100 שעולה בדיוק 2200 ומגיעה ללא כרטיס זיכרון, ואני לא יודע לגבי בטריה מכיוון שלא רשום שם.. זה העמוד עם הנתונים שלה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=3454&p=20 אם אתם חושבים שיש מצלמה אחרת בתקציב הזה שיותר טובה אשמח לשמוע המלצות.. עוד בקשה אחרונה, אני זקוק גם לכרטיס זיכרון טוב, עדיפות שתהיה לו …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כי שמעתי שהוא תוצרת סין.{מאחד המגיבים של זאפ} לעומת ה sx20 שהוא תוצרת יפן
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מצלמה בערך ב700 שקל שהמצלמה תיהיה טובה לצילום סופורט אפשר לשחק במחיר אבל לא יותר מידי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים! במסגרת מבצעי הבלאק פריידי אני מתכנן לקנות מצלמה לטיול שלי הקרב ובא [טס לחצי שנה לניוזילנד אוסטרליה ;D ] אחרי הרבה התייעצות והתלבטויות, החלטתי שאני מעוניין לרכוש את הCANON SX120IS. ורציתי לקבל קצת חוות דעת עליה. כמו כן- שמתי לב שקאנון השיקה את הSX130, בעלת תכונות דומות במחיר די זהה. ותהיתי - מה יותר כדאי? האם כדאי ללכת על ה120 או על ה130? אודה לכל מי שיענה לי בטווח הזמנים הקרוב. בעוד כשעה וחצי אני יוצא למסע קניות קטן ;D
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת דמוי slr ונתקלתי בכמה דגמים שאני מתלבט בינהם. 1.Panasonic Lumix DMC FZ45 2.Panasonic Lumix DMC FZ100 3.CANON SX30 התקציב הא עד כ2000 שח..מיועד בעיקר לצילומי נוף.תקריבים וידיאו.. על מה אתם ממליצים..תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-