עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. צריך המלצה למצלמה אכותית- תקציב כ2000 ש"ח שלום רב, אני צריך את המלצתכם לגבי קניית מצלמה אכותית בתקציב של 2000 ש"ח בערך הדרישות שלי מהמצלמה והשימוש העיקרי: אני צריך את המצלמה בעיקר לצילום פנים הבית, אני מצלם תמונות כמו ציורי שמן וכו' ואז אני רוצה להפיק הדפסים מהם, לכן חשוב לי: 1)מגה פיקסל גבוהה להדפסות גדולות. 2)חשוב מאוד שהמצלמה לא תעוות את קצוות התמונה 3)איכות התמונה חשובה ביותר - ראיתי שיש מצלמות שהתמונות נוטות לצאת עם רעש ברוב המצבים(לדוגמא במצלמות קנון ראיתי שהתמונות עם פקסלים נקיים יותר) 4)שהמצלמה תצליח ליטפוס פוקוס טוב על התמונה ממרחק של כ2 מטר בערך- שיצליחו ליראות את הטקסטורה של הקנבס למשל. כל השאר לא משנה לי, לא צריך לא נופים ולא כלום , רק בישביל…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  2. שלום לכם, לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית ואיני מבסוט מצילומי הלילה שלה ומהרעיון המרכזי שבשביל צילום לילה מומלץ להניח את המצלמה על משטח יציב ואסור שהאובייקט יזוז כי הוא יצא מטושטש. שמתי לב שהמצלמה הזו מצלמת מצויין בלילה וידאו רק שהרזולוציה והאיכות ירודה, לכן חשבתי כבר לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית וכך לפתור את הבעיה של צילומי לילה (ממילא כמעט כל מה שאני מצלם בלילה עדיף לצלם בוידאו) : אני ממש לא בעניינים בקשר למצלמות וידאו ואשמח מאוד אם תעדכנו אותי בעניין - חברות מומלצות, מצלמות טובות, מצלמות הידועות כבעייתיות וכו'... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by ablabl,

לאחר שמכרתי את ה-450D שלי אני מחפש מחליפה. חשבתי בגדול על ה-550D+עדשה 17-70 של סיגמה עם צמצם של 2.8-4,או עם הטמרון 18-50 וצמצם של 2.8. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לעזור לי בנושא. 1.תקציב 4K. 2.רמת הידע היא בינונית. 3.הייתה לי 450D כשנתיים,בעיקר הזום ותאורה חשוכה. 4.מכל הסוגים.בעיקר צילומי טבע אבל גם הופעות וצילומים "חשוכים" יחסית. 5.לא.שימוש בייתי בעיקר. 6.אני חושב ש17-70 זה מעולה אבל אני אסתפק גם ב18-50 אם ההבדלים משמעותיים. 7.כן הגודל חשוב למדי(בעיקר לא גדולה כמו ה40D וכגון) 8.לא 9.לא 10.לא 11.לא 12.יהיה נחמד אם יהיה בה ווידאו HD.לא חובה. תודה!

4. Started by ShaniZuk,

היי, אני מחפשת דרייבר למצלמת Panasonic DMC-LC33 עבור Win98. תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. Started by kingpin,

אני רוצה ליקנות מצלמה דיגטאלית בסביבות ה 4000 שח על איזה דברים אני צריך להיסתכל על איזה נתונים כדי לדעת מה טוב מה לא טוב ?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  6. Started by niv251,

קניתי לאחרונה מצלמה IXY 900 CANON ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם זה חיכוי של הסדרה IXUS של CANON גם רציתי לדעת מה ההבדל בין IXUS לIXY- +-

7. Started by yukii,

היי האם למשהו נסיון בשימוש במצלמה זו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. imaging-resource Fujifilm FinePix S9100 digital camera - Full Review Lets go digital FujiFilm FinePix S9600 | Digital Camera Review

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  9. כולם מכירים בית הספר לאמנות,צילום,קולנוע - מנשר. מה אתם חושבים על הסרט בערוץ 2 על מנשר ? http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=42914&SourceID=23 תקציר : אבי תורג`מן סיים את לימודי הבימוי וההפקה באוניברסיטה הפתוחה, אבל בבית הספר "מנשר" לאמנות סירבו לקבלו כי הוא חירש. מביה"ב נכתב: "קבלתו תמנע מהסטודנטים האחרים להתקדם, וגם להם יש זכויות" דעתכם חשובה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מצלמת וידאו לשימוש ביתי בטווח של 2000 שקל אם אתם כמוני חוקרים לפני שקונים ואתם מרוצים תגידו לי שיהיה אפשר לצלם תמונות אני לא יודע אם זה בכול המצלמות

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  11. Started by sgsg,

איזו מהן אתם ממליצים? אני לא מבין כל כך, אבל הבנתי שה A80 מאוד מומלצת והמליצו לי גם על G-500. המחיר בערך אותו הדבר (ההבדל בין 4 ל 5 מגה-פיקסל ישפיע?). ראיתי שיש גם את המינולטה Z1 שהיא בערך באותה רמה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by broshi,

מחפש מצלמת וידאו עם שמירה על SD בתקציב עד 3000 ש"ח, לצילום הילדים, ימי הולדת, טקסי סופשנה וכו'. כיום משתמש בוידאו של TZ5 שהוא בסדר לאור יום, הרבה פחות לסביבה חדשה ויש לה גם קצת בעיה בפוקוס.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן. אני מחפש מצלמה שניה לבית, שתתאים לאחותי כשיוצאת לטיול שנתי, כשרוצים לצלם את התינוקת בבית או לשימושים שצריך מצלמה או 2 ואין רצון לסחוב מצלמה גדולה יותר (בבית יש מצלמת קנון SX 20). האם תקציב של 600 שקלים בערך יספיק לרכישת מצלמה שכזאתי? העיקר שתוציא תמונות טובות יחסית, לא צריך מתקדמת במיוחד. עדיף עם אחריות לשנתיים - שלוש. חשוב שתהיה לא מחודשת! עדיף שתהיה עם סוללות נטענות שיהיה אפשר להחליף. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 600 שקלים למצלמה נטו, כרטיסי זיכרון וסוללות בנפרד # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון. משפחה, טיולים וכולי # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  14. קצת באיחור אבל הנה כמה תמונות שצולמו בפארק קנדה ביום העצמאות: את התמונה הזאת בכוונה שמתי ככה, היא מאקרו ואני הכי אוהב במאקרו שאפשר להתקרב עד לגודל מלא של התמונה: זאת תמונה שיצאה לי די חשוכה.. וגם הניסיון שלי לתקנה בפוטושופ לא יצא מי יודע מה מוצלח: הניסיון לתיקון בפוטושופ: התמונה האחרונה צולמה בזום מקסימאלי ונוצר שם אפקט של "דו מימד" די מעניין עם האדמה שלמטה. לשיפוטכם.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. שלום לכולם מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? סך הכל מדובר במצלמה למשפחה, נסיעות לחו"ל וכדומה, לא מובר על תמונות מקצועיותף אולם חשוב שתוכל לצלם גם בלילה באיכות סבירה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ככל הנראה לא, חשוב שתיהיה אבל עדיין איכות מינמלית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא, אין לי צורך בחצובה. האם יש לך נכונו…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  16. Started by HORADRiM,

מאקרו קצת שונה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  17. שלום! אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח (אפשר גם דרך EBAY) - מה שמאוד חשוב לי במצלמה זה שיהיו תמונות איכותיות וכמה שיותר שליטה ידנית, וזום אופטי של לפחות X4 ויותר בכיוון של X5 X7. חוץ מזה היא צריכה להיות דקה יותר מהPOWERSHOT 720 שאם היא לא היתה כזו עבה הייתי קונה אותה בלי לחשוב פעמיים. אז זהו אני אשמח מאוד להמלצות לכמה דגמים שעונים על התיאור - ממה שראיתי בינתיים שמתי עין על ה OLYMPUS FE 340, MJU 1010 FUJI F100FD ובעדיפות נמוכה יותר PENTAX OPTIO Z10 ו CASIO EXILIM EX V7 (שאני מעדיף פחות בגלל שאין להן עדשה טלסקופית - אבל אם יש מישהו שמבין בנושא ויכול להעיד לטובתן אני אשמח... תמיד עדיף לי משהו קטן יותר שנכנס לכיס )

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  18. אפשר להשתמש במצלמה דיגיטלית HP 735 כמצלמת אינטרנט? ??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אני מבין טוב בצילום סטילס, צלם וידאו ומפיק. הייתה לי את כל סדרת ה TZ של פנסוניק ומאוד אהבתי, רק שהעדשה חשוכה מידי...(מתחיל ב 3.3) לצילומים מקצועיים יש לי 60D, אני מחפש מצלמת טיולים ומשפחה שתיכנס לכיס. חשוב לי מאוד: עדשה איכותית,רחבה, צבעים יפים ותמונות מוארות ואיכותיות, גם ללא פלאש (אני לא אוהב פלאש). עומק שדה- אם ניתן לקבל מעט בוקה- וטשטוש עדין- טוב... וידאו- חשוב לי מאוד מאוד הוידאו, לא פחות מתמונות, כלומר וידאו איכותי, עם יכולת זום אופטי תוך כדי צילום (כמובן פוקוס עוקב). הבנתי שזום גדול לא יילך במצלמות האלה, אז אני יתפשר על X4 (התרגלתי לX16) ה S95 טובה, אבל הוידאו שלה ממש לא והיא "מיושנת". שקלתי לקנות את ה P300 של ניקון עד שקראתי קצת על ה XZ-1 של אולימפוס. האם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. Started by bad-sector,

יש לי חבר שמשתמש במצלמה שלו להעביר קבצים ממחשב למחשב והכל... אצלי ה XP נותן רק אופציה של תמונות - איך אני יכול לשנות את זה ככה שאוכל לאכסן גם מידע במצלמה ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  22. היי, אני יודע ש-HS משתמש לצילום עם פלאש במהירויות תריס גבוהות, למשל כפלאש מילוי בצילום באור יום. העניין הוא שה-HS לא מגביל אותי (לפחות לא טכנית במצלמה) למהירויות תריס נמוכות יותר, אפילו לא חשיפות של שניות רבות.. זה לעומת המצב הרגיל, שמגביל אותי טכנית במצלמה למהירות תריס מקסימלית של 1/180. אז למה בעצם לא להשתמש תמיד ב-HS ? מה החסרונות של צילום ב-HS על מהירות תריס נמוכה? או בעצם - אם אני מצלם ב-1/40, יש הבדל בין פלאש במצב רגיל ובין HS ? תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  23. Started by reem,

קניתי מצלמה canon mv750i צילמתי סרט שנשמר על הקלטת . עכשיו אני רוצה להעביר את הסרט שבקלטת למחשב כך שזה ישמר לי בתור קובץ וידאו . אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים זאת פאנן... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  24. Started by max_shifrin,

אהלן אנשים, אני די חדש בפורום ורציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הזאת... יש לי אותה כמעט שנה עכשיו ולדעתי היא אחלה... למרות שקראתי בכל מני מקומות שיש פה ושם באגים קטנים מצלמה... אז בכל אופן אשמח לדעת מה אתם חושבים... אני אישית מתפלא מהמצלמה כל פעם שאני לוקח תמונות! מקס.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Y/O1977,

איזו מצלמה עדיפה יותר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401114 או: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410742 תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.