עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ashkenazone,

תמונות ראשונות -CX7430. אה ותראו איך נשרפתי.. אה וזה שיש לי שיער ארוך לא אומר שאני בחורה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by rangerman,

כזכור רכשתי השנה את ה-R5 של ריקו. המצלמה עמדה ברוב הציפיות שלי, אבל מתג הזום המאוד לא נוח ובעיות הפוקוס באור חלש הכריעו והחלטתי להחזיר אותה לחנות (popflash.com) ולשדרג ל-GX8 היקרה יותר (מצלמה שהכרתי מנסיון קודם, ולכן לא הייתי early adopter כמו עם ה-R5). לפני כחודש קיבלתי את ה-GX8, ביחד עם קיט שכולל מגן שמן ועדשת 22 מ"מ. הסיכום הזמני שלי: מצלמה נהדרת שמתאימה בדיוק למה שאני מחפש במצלמת כיס. היתרונות הבולטים שלה על ה-R5 הם תושבת לפלאש חיצוני, מצבי חשיפה A ו-M, עדשת מתאם 22 מ"מ, גלגל שליטה מהיר, עינית אופטית (לא מהותי עבורי, אבל לא מזיק), אוטופוקוס אמין יותר, תמיכה בזוג סוללות AA בנוסף לפאק ליתיום (שמגיע עם המצלמה), עדשה מהירה יותר (צמצם 2.5 בצד הרחב), כפתורי זום נוחים. ראוי …

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  3. Started by galav1,

אני צריך המלצה למצלמה דיגטלית עד 800 שקל שתהיה הכי טובה לתקציב אם אפשר גם שתהיה קומפקטית

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. הדרישות הם מצלמה איכותית כמובן... ועדיף מצלמה תומכת כרטיס זיכרון MMC(מכיוון שאני רוצה שישמש גם לפלאפון וגם למצלמה) מצלמה לא כולל הכרטיס עד 1700שקל ועם זום אופטי גדול(10X או אפילו מעל) אני חשבתי בינתיים על הMinolta Z6 אם תוכלו לאשר את בחירתי...

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני צריך אחת של קנון, כי יש לי הנחה משמעותית. חשבתי על הדגמים PowerShot A560 ו PowerShot A630 מה עדיף? שמתי לב שלכל אחד יש משהו שלשני אין... או אולי יש לכם מצלמה אחרת של קנון שאתם ממליצים עליה... בתקציב של מה שהבאתי, עדיף פחות תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. ^ לדגם A550 של קנון בדקתי באתר של קנון ולא מצוין הנפח תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  7. Started by J0n1,

שלום. לפני כמה שנים אבי מצא בדרך הביתה מזוודה עם המצלמה canon 518 super 8 המזוודה מאובזרת והמצלמה עובדת מצוין. רציתי לדעת האם היא שווה משהו, כלומר למכירה אני לא מתענין בקטע הזה ורציתי לדעת האם יש לי סיכוי למכור את המצלמה לספנים. כמו שאמרתי הדגם הוא canon 518 super 8 היא מסרטה, כמה תמונות שצילמתי: היא מגיעה עם 3 סרטי צילום, 2 סגורים. ופילטר מסוים... צילמתי איתה פעם כמה דקות אבל אני לא יודע אם יש מקום שמפתחים את זה. קיצור למישהו יש מושג אם היא שווה משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  8. אשמח לשמוע פרטים נוספים מעבר למה שתציעו בסקר. באופן אישי, אני מעבד את התמונות לעיתים קרובות, והרבה יותר מאשר בעבר. השינויים העקריים שאני עושה הם קרופ, שינוי קונטרסט/בהירות וחידוד. לעיתים רחוקות יותר אני משנה את ריוויון הצבע, מתקן פרפקטיבה ועיוותים או דברים אחרים.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  9. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 900 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לרוב באור אבל יש מצב שגם בתנאי תאורה חלשים יותר מכיוון שהמצלמה מיעודת לטיול ולא יודע מתי אני אצטרך לצלם בדיוק. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. בלי חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר …

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by ozba77,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון למצלמה. ראיתי שיש כל מיני מהירויות לכרטיסים, המסומנים בכפולות X133, X66 וכדומה או בשמות של הכרטיס Ultra וכדומה. האם הדבר באמת משפיע על ביצועי המצלמה (לדוגמא קיצור זמני המתנה בין תמונות) ושווה את ההשקעה? לדוגמא כרטיס SD של 4GB : רגיל עולה 40 שקלים Ultra - עולה 60 שקלים Extreme - עולה 110 שלים. תודה.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by Check_Point,

האם יש דרך לעהביר תמונות מהמחשב למצלמה? ניסיתי "ידנית" וזה לא הלך. תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  12. המוכר בדיוטי פרי אמר שלא... זה נכון? אם זה נכון אז עד איזה נפח כרטיס המצלמה תומכת?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by ben060,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. Started by moses_23,

הכיצד ניתן לעבור יום עצמאות ללא מטר של זיקוקים? כמה שצולמו היום ברמלה: והכל כמובן לתיפארת מדינת ישראל

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  15. חברים אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה ששאלתי פה לא מזמן ואף אחד לא ענה לי: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת איך אני יכול לכוון את התריס ולשלוט במהירות הצמצם. והנה שלושה תמונות שצילמתי מהרפסת בבית שלי וערכתי קצת בפוטושופ: אני הכי אהבתי את האחרונה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  16. היי... ברשותי Fuji S6500fd האם אפשרי לחבר לה גריפ?... ולכל התוהים...לא המצלמה ממש לא כבדה, אני רוצה גריפ כדי להפוך את העניין של זמינות סוללות לפשוט ונוח... וזה יהיה נחמד יותר אם יהיה לי גריפ =) עד היום ראיתי גריפ רק למצלמות רפלקס ...אבל אולי אני טועה ויש גם גריפים למצלמות כמו שלי מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by RDS,

טוב תראו, אני צריך מצלמה קומפקטית במיוחד (דקה), שתהיה בתקציב שלמעלה, רצוי לכיוון ה-1000, אך אם יש צורך רציני שהמצלמה תעלה קרוב ל1500, בסדר. בכל מקרה, שתהיה מצלמה טובה... תודה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by shshmul,

פיסול אומנתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by DRIF,

קראתי שבהרבה דגמי קנון אין תאריכון, מישהו יודע לגבי הS1 ולגבי הA610 ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  20. האם ניתן במצלמת Sony DSC T500 לשנות חשיפה ? המטרה היא ליצור תמונת HDR בפוטושופ , ככה שאני צריך רמות חשיפה שונות למשל לשמים לעצים ולאובייקט (לצורך הדוגמא) . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  21. לפני חודש וחצי התיעצתי פה בנוגע למצלמת זום דיגיטלית, וההתלבטות העיקרית שלי הייתה בין הZ10 לZ1. ואחרי שבסוף כמעט הלכתי על הפוגי 5500 (וירדתי בגלל התמונות המגורענות שלו), בסוף הזמנתי את הZ10 לאחר המלצות רבות פה בפורום, וגם כי המחיר ירד ביותר מ200 שקל בחודש האחרון (עכשיו היא עולה בסביבות ה1200). אז הזמנתי את הZ10+כרטיס זיכרון של 256 מגה+ סוללות GP 2300 ותיק למצלמה. יש איזשהו מצלמה שתהיה בחירה יותר מוצלחת בתווך מחיר של 1500 בלי האיבזורים?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לצילום ביתי, אחרי שהסתובבתי קצת בזאפ המצלמה של קסיו הזו נראתה לי מתאימה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592786 Casio Exilim EX-Z8 הרצתי חיפוש בגוגל , ולא מצאתי יותר מידי ביקורות ונתונים. מבחינת נתונים היא נראת לי מתאימה בול כי היא לא כבדה ולא יקרה במיוחד. אבל עדיין אני חושש לקנות מבלי לקבל אישור כדי של אפול... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by amisha,

שלום!! אני מעוניין במצלמה שיהיו לה את התכונות הבאות : 1. חיישן בגודל סביר 2. כמות MP נאה 3. זום נורמלי ( אין לי מושג כמה זה נורמלי .. פעם ראשונה שלי בפורום הזה :-X ) 4. עדיף למצלמות שתומכות ב CF כי יש לי כבר כרטיסי CF ..... אחד 256 אחד 65 ועוד אחד של 8 ...... עכשיו עדיף למצלמה עם זמן מחזור נמוך ( כלומר בין צילום לצילום ) וגם לזמן אתחול נמוך .... אני ממש לא מכיר את התחום ואני מתחיל להתעניין בו אז תעזור לי קצת ....( אפשר אפילו לשלוח אותי למאמרים אם יש לכם ....) עריכה : אם יש מנגנון לייצוב תמונה זה מעולה .......

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  24. שלום לכולם. אני מתלבט בקניית מצלמה דיגיטאלית בסכום של 1200 ש"ח +-. חשוב לי שתיהיה קומפקטית, ואני רק מעוניין ב point and shot. אני לא מתכוון לשחק בפרמטרים וכדומה רק שיצאו תמונות טובות באופן אוטומטי. שמעתי על canon casio שהן טובות . יש למישהו המלצה על דגמים ספציפים?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by ben007,

תקציב - 200-300 דולר, כמה שפחות יותר טוב אני יודע שהתקציב מוגבל, אבל המצלמה היא לשימוש ביתי חובבני. המצלמה חייבת להיות מהדיוטי פרי ( קישור למטה ) http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=80 ( מצלמה שמקליטה על קלטות, אם אנחנו עדיין בעידן הזה ( סליחה על הבורות בנושא ) ) BTW אם משהו יכול להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין מצלמה דיגיטלית לאנלוגית אני אודה לו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.