עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by aeea,

אפשרות העיניים האדומות מסומנת על on ועדיין יוצאות תמונות עם עיניים אדומות. עוד דבר קטן-בתוכנה של קנון יש אפשרות לבטל את העיניים האדומות אבל אני לא יודע איך להשתמש בפונקצייה הזאת,בבקשה שמישהו יעזור לי בשני הנושאים,תודה.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by Sprut,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה קומפקטית, אני כנראה יקח את הPANASONIC TZ7 מה דעתכם היא מצלמה טובה? אני גם מעוניין לרכוש סוללה נוספת והבנתי שבגרסא החדשה אפשר להשתמש רק בסוללת פנסוניק מקורית..... מה חד בגרסא הזאת? והאם ניתן להוריד לגרסא ישנה יותר על מנת שהמצלמה תקרא סוללות מזוייפות ( שעולות כ10$ באיביי) מה היתרונות והחסרונות ואיך הפלאש במצלמה! בתודה!!!!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by ido-nava,

שלום, יש לי בעייה במצלמה מדגם SONY DSC-W70, כאשר אני מפעיל אותה המצלמה רושמת: 'access' במסך שחור ואין אפשרות לעשות כלום חוץ מלראות את התמונות שעל הכרטיס זיכרון ... החלפתי בטריה, החלפתי כרטיס זיכרון ופירמטתי אותו, דרך הצפייה בתמונות במצלמה הצלחתי להכנס ל SETUP ועשיתי ריסט למצלמה .. עדיין לא עובד .. ניסיתי להכנס לכל המצבים של המצלמה מחדש ולא הצלחתי ... יש לציין שהאת המצלמה קניתי בתאילנד ... אם מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור אני אשמח ... נ.ב ישפאר יעזור לי בבזה עם אני יתקשר?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. יופי !!! אז אחרי שקנו לי מצלמה חדשה מדגם SONY T500 עם כרטיס זכרון 4 GB ובטריה ספייר לכבוד הולדת בתי הבכורה, הצלחתי לאבד את המצלמה עם הבטריה הספייר בהמלך ההליכה מהבית לאוטו בדרך ל..............איך לא ? לבריתה. לאחר חיפוש נרחב ותליית שלטים במקום מגוריי הגעתי להשלמה שאת המצלמה הזו אף אחד לא יחזיר לי וביום שישי אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. השאלה היא האם לקנות מצלמה זהה 1:1 כפי שהיתה לי או לקנות מצלמה אחרת . האמת היא שנורא אהבתי את המצלמה הזו (במיוחד את מסך המגע שלה), את איכות הצילום והאפשרות לצלם ב 16:9 אך יחד עם זאת היו לה שני חסרונות בולטים לטעמי 1. מצלמה זללנית מאוד - דבר שלא כל כך מפריע לי כאשר יש לי בטריה ספייר אך נראה לי שככל שהבטרייה נטענת היא , כמו כל סוג של בטריה,…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by benor,

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by ben007,

תקציב - 200-300 דולר, כמה שפחות יותר טוב אני יודע שהתקציב מוגבל, אבל המצלמה היא לשימוש ביתי חובבני. המצלמה חייבת להיות מהדיוטי פרי ( קישור למטה ) http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=80 ( מצלמה שמקליטה על קלטות, אם אנחנו עדיין בעידן הזה ( סליחה על הבורות בנושא ) ) BTW אם משהו יכול להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין מצלמה דיגיטלית לאנלוגית אני אודה לו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by toko35,

מחפש לקנות מצלמה חדשה בתקציב של סביבות ה- 800 שקל מצלמה רגילה.. לצילום בעיקר בטיולים שימוש בייתי מתלבט בין קנון sx130 לבין ניקון L110 איזו עדיפה והאם יש לכם המלצות נוספות בתקציב?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by ozba77,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון למצלמה. ראיתי שיש כל מיני מהירויות לכרטיסים, המסומנים בכפולות X133, X66 וכדומה או בשמות של הכרטיס Ultra וכדומה. האם הדבר באמת משפיע על ביצועי המצלמה (לדוגמא קיצור זמני המתנה בין תמונות) ושווה את ההשקעה? לדוגמא כרטיס SD של 4GB : רגיל עולה 40 שקלים Ultra - עולה 60 שקלים Extreme - עולה 110 שלים. תודה.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by approx,

http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00556.jpg מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמת רשת איכותית אשר מסוגלת להפיק תמונות סטילס איכותיות ככל האפשר לצילום פנים. בחיפושים שלי מצאתי את ה logitech pro 4000 אבל לא ניסיתי אותה בפועל. האם מישהו מכיר אותה ויכול לחוות את דעתו? האם יש מצלמות מומלצות אחרות? מהם הפרמטרים החשובים אשר משפיעים על איכות התמונות שהמצלמה מפיקה? ממש זקוקה לעזרתכם, קרן

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. Started by kip,

אהלן, צריך את עזרתכם, קניתי Panasonic FZ7 ואני צריך כרטיס, כנראה 1ג'יגה. איזה כרטיס ובאיזו מהירות? ג'יגה מספיק? האם שווה להשקיע בסוללה נוספת כבר עכשיו? איפה אפשר למצוא תיק? איזה לקנות? מקור טוב ממנו אפשר ללמוד צילום דיגיטלי לבד? תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by הנווט,

שלום ערכתי והעברתי סרטים מהמסרטה הדיגיטאלית שלי למחשב באמצעות תוכנת MOVIE MAKER. שמרתי את הסרטים בפורמט DV-AVI. כאשר אני מנסה לצרוב אותם (באמצעות NERO 7 ) לפורמט DVD , אני אומנם מקבל את הסרט אבל עם קול משובש ומעוות . אודה למי שיכול לייעץ לי איך לפתור את הבעייה או להמליץ על הדרך להעברת סרטים ממסרטה דיגיטאלית לפורמט DVD. תודה הנווט

14. Started by musari,

[attachment deleted by admin]

15. Started by galav1,

אני צריך המלצה למצלמה דיגטלית עד 800 שקל שתהיה הכי טובה לתקציב אם אפשר גם שתהיה קומפקטית

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  16. הדרישות הם מצלמה איכותית כמובן... ועדיף מצלמה תומכת כרטיס זיכרון MMC(מכיוון שאני רוצה שישמש גם לפלאפון וגם למצלמה) מצלמה לא כולל הכרטיס עד 1700שקל ועם זום אופטי גדול(10X או אפילו מעל) אני חשבתי בינתיים על הMinolta Z6 אם תוכלו לאשר את בחירתי...

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  17. האם ניתן במצלמת Sony DSC T500 לשנות חשיפה ? המטרה היא ליצור תמונת HDR בפוטושופ , ככה שאני צריך רמות חשיפה שונות למשל לשמים לעצים ולאובייקט (לצורך הדוגמא) . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. חברים אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה ששאלתי פה לא מזמן ואף אחד לא ענה לי: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת איך אני יכול לכוון את התריס ולשלוט במהירות הצמצם. והנה שלושה תמונות שצילמתי מהרפסת בבית שלי וערכתי קצת בפוטושופ: אני הכי אהבתי את האחרונה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  19. Started by IceMan_22,

שלום, אני מעוניין לקנות חצובה למצלמה מסוג Fuji Finepix S5500. רציתי לדעת האם לכל החצובות יש סטנדרט חיבור למצלמה, הברגה, הרכבה וכדומה.. ודבר נוסף שרציתי לדעת, מה הם טווחי המחירים בין החצובות? אני מעוניין בחצובה בגובה של 70 ס"מ לפחות. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  20. מבקש המלצה לבטריות נטענות ל CANON A620. מצאתי סט של 4 סוללות AA של energizer + מטען ב119 ש"ח. הן מדורגות כ1700 MAH. האם הן נחשבות חזקות? לכמה זמן בערך הן יספיקו? האם לחפש משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  21. המוכר בדיוטי פרי אמר שלא... זה נכון? אם זה נכון אז עד איזה נפח כרטיס המצלמה תומכת?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by shshmul,

פיסול אומנתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by shon,

אהלן! רציתי לשאול האם במצלמות slr כשאני משנה ידנית את טמפרטורת האור (דרך סולם קלווין), רואים את שינויי הטמפרטורה גם בעינית(viewfinder) עצמה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by moses_23,

הכיצד ניתן לעבור יום עצמאות ללא מטר של זיקוקים? כמה שצולמו היום ברמלה: והכל כמובן לתיפארת מדינת ישראל

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by sgt_flippy,

אבא שלי עוד כשבועיים נוסע לארה"ב ויש לי מצלמת קאנון 400 די האם יש דברים שכדאי לקנות בחו"ל כמו חצובות או משהו דומה?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים