צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 דגמים Fuji s-5500/5100 או Canon a95 תודה לעוזרים התקציב שלי זה בערך 1700
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות חצובה למצלמה מסוג Fuji Finepix S5500. רציתי לדעת האם לכל החצובות יש סטנדרט חיבור למצלמה, הברגה, הרכבה וכדומה.. ודבר נוסף שרציתי לדעת, מה הם טווחי המחירים בין החצובות? אני מעוניין בחצובה בגובה של 70 ס"מ לפחות. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית עם דגש על איכות תמונה עד 700 ש"ח. לפי שאלון: אני מתכוון לצלם בכל מצב תאורה, בתאורה חלשה אני אשתמש בפלאש. חשוב שיהיה מייצב תמונה כי אני לא הולך להשתמש בחצובה או משהו ואני לא רוצה תמונות מטושטשות. עדשה רחבה יכולה להיות נחמדה, אולי גם צילום פנורמה. מצב M מלא זה חשוב מאוד, צילום AUTO טוב ולא מטושטש גם מאוד חשוב (בCANON A510 הקודמת שהייתה לי,היה מצב תנועה שאיתו היה אפשר לצלם במהירות והתמונות היו יוצאות טוב). ** עוד שאלה קטנה - KODAK Z712 תתאים לצרכים שלי? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=587098&
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לכל המעונין שיהיה בהצלחה.אני בעצמי שוקל לקנות למרות שאני לא זקוק לעד מצלמה כרגע. http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1312&aff=zap
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view¤t=DSC00556.jpg מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2006/04/25/kodaks-easyshare-v610-with-10x-optical-zoom/ איך היא פועלת עם עדשה כפולה לא הבנתי
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הלן. A520 בת יומיים. צילמתי בה כרגע בערך 100 תמונות, רובן המוחלט בלי פלאש והיא קצת התחממה ??!?! זה תקין או שלפנות לאחריות ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, צריך את עזרתכם, קניתי Panasonic FZ7 ואני צריך כרטיס, כנראה 1ג'יגה. איזה כרטיס ובאיזו מהירות? ג'יגה מספיק? האם שווה להשקיע בסוללה נוספת כבר עכשיו? איפה אפשר למצוא תיק? איזה לקנות? מקור טוב ממנו אפשר ללמוד צילום דיגיטלי לבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.kenrockwell.com/nikon/d80.htm
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במצלמה מדגם SONY DSC-W70, כאשר אני מפעיל אותה המצלמה רושמת: 'access' במסך שחור ואין אפשרות לעשות כלום חוץ מלראות את התמונות שעל הכרטיס זיכרון ... החלפתי בטריה, החלפתי כרטיס זיכרון ופירמטתי אותו, דרך הצפייה בתמונות במצלמה הצלחתי להכנס ל SETUP ועשיתי ריסט למצלמה .. עדיין לא עובד .. ניסיתי להכנס לכל המצבים של המצלמה מחדש ולא הצלחתי ... יש לציין שהאת המצלמה קניתי בתאילנד ... אם מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור אני אשמח ... נ.ב ישפאר יעזור לי בבזה עם אני יתקשר?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
חשבתי על ה FUJI 5600 , השאלה אם זה הבחירה הכי נכונה או לא ? מישהו מכיר חנות זולה באילת ?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמת דמוי SLR (צלם חובב) בתקציב של 1,500 ש"ח, במהלך בדיקות שערכתי, מצאתי את המצלמה Canon S5 IS שעומדת בתקציב שלי. איך הביצועים שלה? איזו עוד מצלמות נכנסות בתקציב (ובקריטריונים) שלי? אני מצלם בעיקר נופים, לא אכפת לי שהמצלמה תיהיה גדולה או כבדה. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אשמח לשמוע פרטים נוספים מעבר למה שתציעו בסקר. באופן אישי, אני מעבד את התמונות לעיתים קרובות, והרבה יותר מאשר בעבר. השינויים העקריים שאני עושה הם קרופ, שינוי קונטרסט/בהירות וחידוד. לעיתים רחוקות יותר אני משנה את ריוויון הצבע, מתקן פרפקטיבה ועיוותים או דברים אחרים.
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש להורי מצלמה דיג' קטנה. יש לי התלבטות בין שתי מצלמות: sony cybershot w35 olympus mju-670 בזמנו יצא לי להתעסק קצת עם מכירה של מצלמות אך אני לא מכיר את שני הדגמים הנ"ל שחדשים יחסית. אני מודע ליתרונות ולחסרונות של כל אחת. לסוני למשל,יש עינית בנוסף למסך,מסך קטן יותר (חסכון בסוללה) שלוש שנים אחריות ועוד. האולימפוס ניראת ובנויה בצורה טובה יותר. לא מעניין אותי מגה פיקסל שזה בעצם לא יותר מאמצעי לרווח כספי של החברות השונות מה שמעניין אותי זה איכות הצילום בבית-חוץ ומהירות צילום. בדגמים ישנים יותר של אולימפוס שמכרתי היה ידוע לי על איכות צילום בינונית בכל מיני דגמים לעומת זאת בדגמים ישנים יותר של סוני,לא נתקלתי ולא בתלונה אחת של לקוחות האם זה עדיין כך ? אשמח…
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לפני איזה חודש-חודשיים מצלמה של אולימפוס MJU 700. 7 מגה פיקסל, 3 X זום 1 ג'יגה זיכרון וכו' וכו'.. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה ההבדל בין אם אני מצלם את התמונות על 1024X768 או על 2048X1536 או על 3072X2304 או יש לי עוד אפשרות במצלמה שהיא אותו דבר כמו 3072X2304 אבל תופסת יותר מקום. מה ההבדל בהן? אני בד"כ מצלם על 2048X1536, איכות מעולה לדעתי, במחשב רואים טוב(בלי קשר לאיכות התמונות במצלמה). 2. בלילה יוצאות לי תמונות גרועות!! אם אני מתקרב לתמונה שצילמתי קצת אני רואה נקודות אדומות ואפורות כאלה שגורעות מהאיכות של התמונה, אם האובייקט לא קרוב מספיק לפלאש, אז לא רואים אותו בכלל אם הוא לא מואר וכו'... יש לי מצב צילום לילה במצלמה אבל הוא ממש דפוק, כל תמונה לוקח לו לצלם איזה…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי (מתנה מחו"ל) מצלמה דיגיטלית 5 מגה פיקסל... רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם הזה ויודע אם היא מצלמה טובה או לא... הנה הדגם: TEKXON TX5000 5MP בעיקרון אני סתם רוצה לדעת על המצלמה כי לתמונות יש איכות טובה מאוד ואני לא יודע איך היא בהשוואה למצלמות אחרות... תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אחותי מחפשת מצלמה לשימושים יום יומיים (צילום ילדים, טיולים וכו') יש לה מספר דרישות : זום אופטי X10 לפחות שלא תהייה ענקית פלאש נגד עניים אדומות (מוצלח) שתהיה בעלת סוללת ליטיום נטענת (ולא AA) בעלת ממשק נוח ופשוט ככל האפשר דגמים ששמתי עליהם עיין: SP 565UZ OLYMPUS PANASONIC DMC-TZ5 Panasonic DMCFZ8 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא נחשב הפרה של מדיניות האתר (כי האתר בחו"ל). אם כן אז אני כבר אסתדר. יש למישהו נסיון עם קניית מצלמה ב newegg? כלומר מבחינת המחירים הם 10. האם האספקה והאמינות בסדר לדעתכם/מנסיונכם? מה עושים אם זקוקים למימוש אחריות? שולחים לחברה ישירות? והאם ניתן לרכוש שם עם כרטיס אשראי ישראלי או שחייב להיות מונפק ע"י בנק אמריקאי - לא הצלחתי להבין מהאתר.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
^ לדגם A550 של קנון בדקתי באתר של קנון ולא מצוין הנפח תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
ברצוני לצלם תמונות HDR, ולפי מה שהבנתי צריך לצלם מספר תמונות בחשיפות שונות... מה הכוונה חשיפות שונות? כמה זמן חשיפה זה תת חשיפה? כמה זה הרבה? איך אני יודע? על פי מה זה נקבע? ובלה בלה בלה תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-