עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. איזה חברה למצלמות טובה יותר? ואיזה מצלמה 3MP יותר טובה משני חברות אלו כמו כן 4 MP

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yanivgold,

יש לי מצלמה קומפקטית שאין בה אופציה לצילום raw האם בכל זאת יש דרך לצלם בjpeg ולערוך HDR?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  3. יש לי כמות די גדולה לפיתוח(בערך 250)-ועיינתי קצת באתר pic.co.il ויש שם מחירים זולים כמו 0.37 לתמונה לעומת חנויות בעיר שרוצות 0.90-אבל העליתי כמה תמונות לpic והם ממש הורסים את האיכות,אני יודע שהלוגו לא יופיע אבל מה עם האיכות?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by J0n1,

גיליתי בK200 את הפונקציה המופלאה הזאת, שיכולה לעזור לי הרבה, אבל היא לא עובדת לי. הפעלתי את הפונקציה מהתפריט, בחרתי בAF, פיקסתי על משהו, והוא מציג את הריבועים האדומים של הפוקוס, אבל הוא לא מצלם. מדוע?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by d30DK,

לפני שנה רכשתי את המצלמה CANON SX280 HS מאחר ולא היתה לי מצלמה בכלל (רק הטלפון). היא נחמדה והכל, אבל ראיתי בלא מעט פעמים תמונות עם מצלמות NIKON בדגמים שונים והתמונות הרבה יותר איכותיות, חיות, כמעט ללא רעשים. כמובן שככל שהמרחק הגדול כך היה יתרון למצלמות DSLR ובזכות העדשות כמובן. אין לי ידע מבחינת מצלמות DSLR או מצלמות בכללי יותר מדי, כן קראתי לאחרונה לגבי התכונות החשובות, אבל אני לא מנוסה בתחום. אני מתכנן טיול לחו"ל בחודש הבא, וכבר שבועיים שהתלבטתי אם לקנות מצלמה או לא. בסוף החלטתי ללכת על רכישת מצלמת DSLR מיד2 שאוכל לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר. עם זאת, אינני יודע מה ההבדלים בין הדגמים, אם זה D7000 או D300 למשל. כן קראתי את זה: http://www.megapixel.co.il/artic…

• 38 תגובות
    • 9.5k צפיות
  6. Started by axon,

טיפים לפוקוס בלילה שהאוטופוקוס מסרב לציית ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  7. שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית PIXXEL Z905 ,כשאני מכניס למצלמה כרטיס זכרון של 2GB תוצרת קינגסטון ,אני מקבל על מסך המצלמה הודעה "פרוטקטד קארד" ,הזזתי את הכפתור בצידו של הכרטיס, וב-2 מצביו אין שינוי. כשאני מחבר את הכרטיס בעזרת קורא כרטיסים למחשב, אני מצליח למחוק או להוסיף קבצים. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. חברים כמו בכותרת, בנוסף, המצלמה מיועדת לאוכולוסיה "מתקשה" (הורים שלי) אז שלא תהיה מסובכת מדי בתודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. Started by roei88,

איזו מצלמה יותר טובה? ולמה? עוד 0.8mp זה משמעותי? תודה 8)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ALÞHA,

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, ההורים של אישתי רוצים לרכוש מצלמת ווידאו, חיפשתי ברשת מדריכים ולא מצאתי משהו עדכני (המלצות מ2008 או מ2007). אני מניח שאני יכול עוד קצת לחפור, אבל אולי יש פה מישהו שיכול להכיין אותי למקום הנכון? באופן כללי, מה צריך לבדוק? (יציאות, כניסות, פורמט צילום, מדיה שעליה שומרים את הצילום וכו')? יש דגמים מומלצים במיוחד? אני מדבר על צילום חובבני ולא משהו מורכב מידי. אשמח לכל עזרה, תודה, רם

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  12. Started by ^GunX^,

התמונות צולמו ביער מגידו ובפארק בחדרה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מתלבט בין שתי המצלמות ה- 720 היא בעלת זום גדול יותר ( לא ממש חשוב לי) אבל נאמר לי שה 590 מהירה יותר בין תמונה לתמונה האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  14. היי מהו הפיתרון הזול ביותר לצילום וידאו איכותי ליוטיוב ? אין צורך בניידות בזמן צילום וגם לא בסאונד איכותי. חשבתי על מצלמת רשת אבל נראה שה fps שלהם חלש למדיי וכל תנועה מול המצלמה לא נראית טוב... אמח להצעות תודה נתי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ik_86,

אז מה ..עוד מעט נגמר הקיץ..

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by asilic,

היי, קיבלתי מצלמה דיגיטלית OLYMPUS C310 והשתמשתי בבטריות A4 הרגילות... תוך רבע שעה נגמרה הבטריה. עכשיו שמעתי שצריך בטריות יותר חזקות כמו GP2200 רציתי לדעת על מה אתם ממליצים? אני צריך בטריות נטענות היות ואני טס לחול. וגם בטריות שיחזיקו מעמד. מה אתם אומרים על הGP2100\2200? עוד שאלה מישהו יודע אם ניתן לקבוע את החשפיה לאור במצלמה הנ"ל? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by overload,

היום בבוקר לפני בית ספר.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by IAF.ofek,

מאקרו חביב שעשיתי היום יש EXIF למעוניינים

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  20. איזה מצלמה מבין אלה הכי טובה לפי הבנתכם ? אלה הם דמוי SLR שלפי מה שהבנתי עדיפות . אשמחח להמלצות אחרות אם יש -מצלמה דיגיטלית 4.23 מגה פיקסל FinePix S3100וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל FinePix S3500וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל Z700 Kodak

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  22. שלום חבר'ה .. לפני כמה זמן התקלקלה לי מצלמה של חברת casio אני גר ברמת גן .. ורציתי לשאול את דעתכם אם אתם מכירים מעבדה טובה או חנות לתיקון מצלמות של casio שאתם יכולים להמליץ לי עליה .. אשמח אם תענו בהקדם .. בתודה מראש שמעון !

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  23. טוב אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח המחירים 1400-1700 ש"ח. אחרי בדיקה קטנה 3 מצלמות מעניינות אותי: (1700 ש"ח) ניקון קולפיקס 4300 , (1350 ש"ח) קנון פאורשוט A75 , (1700 ש"ח) פוג'י S3000 . בנוסף האם עדיף לקנות את ה A80 על A75? אמרו לי ש A80 יותר איכותי אבל האופציה של הוידאו פחות טובה. האם בכלל האופציה של הוידאו משתלמת או להתעלם ממנה? והאם עדיף להקיע עוד 200 ש"ח וקנות את הפוג'י פיינפיקס S5000 ? שמתי פה את המפרטים של שלושת המצלמות. תודה מראש. 1) Nikon COOLPIX 4300 CCD 4 מגה פיקסל / עדשת זום X3 / מדידת אור עם 256 אזורים / 4 אזורי מיקוד / 12 מצבי צילום / מצב צילום אוטומטי כללי / אפשרות להסרטת סרטי וידאו קצרים (ללא קול עד 15 שניות) / כפתור העברת תמונו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by R0ck,

;D [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. עדיין לא קניתי מצלמה חדשה והנוכחית מתה, לכן אינכם רואים תמונות שאני מצלם בחודשים האחרונים. בכל אופן, יצא לי קצת לצלם עם הסלולרי (נוקיה 6230) תמונות נחמדות ששוות פירסום לדעתי. לזו אני קורא - Follow The Brick Path : ומצאתי תמונות של מטוס שצילמתי בזמנו עם הדיגיטלית (תמונות התקריב צולמו דרך משקפת, לכן האיכות הירודה יחסית) :

• 50 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.