צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מהקיי 200 החדשה סוף סוף סגרתי את התואר והיה לי זמן לצאת לסיבוב צילום נראה לי יש פה הרבה שיזהו איפה זה צולם [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אני רואה שהפורום התייבש קצת מתמונות, נראה לי שאני אחזור להעלות לפה מידי פעם תמונות שלי.. תגובות יתקבלו בברכה, יוסי
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם לפתוח את הנושא פה או בפורום של החומרה והציוד ההקפי. כנראה ביום שישי הבא, אחרי שאני אקבל את המשכורת, אני אלך לקנות עם אבא שלי את ה F30. עכשיו ראיתי שיש זכרונות של 3 חברות (1GB), חשבתי עד עכשיו שזה לא משנה מה אני לוקח אבל אחרי שראיתי תגובה של מיזהו ב ZAP חשבתי שכדאי לשאול פה. יש 4 חברות שראיתי שיש להם את הזכרון מדובר OLYMPUS SANDISK, FUJI ו LEXAR שיצאה מהתמונה עקב המחיר הגבוהה. הזכרונות של אולימפוס ושל סאנדיסק עולים אותו הדבר, ושל פוגי קצת יותר. מאחר שזו מצלמה של פוג'י חשבתי שאולי הזכרון יעבוד איתה הכי טוב, האם זה כך? איש אחד בתגובות של זאפ טעון שיש בעיות עם הדחיסה בכרטיס של אולימפוס והמצלמה שלו לא מזהה בצילום וידאו את כל הנפח של הכרטיס.. אני קצת מ…
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
איך אפשר להעביר נופש ספורטיבי בלי משחק כדורסל קטן...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
במחיר של כ2000 ש"ח האם במחיר כזה האיכות עולה בהרבה על מצלמות וידאו "סטנדרטיות"?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתור מי שמתארח מדי פעם בפורום זה, מצאתי שיחסית לפורומים אחרים בתחום (אהם) הצילום האווירה פה נינוחה יותר (לרוב), ביקורתית פחות (לרוב) ומזמינה יותר לסקטורים רחבים יותר של האוכלוסיה. יחד עם הזאת הדיונים פה ברובם סבים סביב הטכנולוגיה של הצילום ופחות סביב הטכניקה, שלא לדבר האומנות והאסטטיקה שבתחום. הצעתי היא להתחיל מנהג של סדנא פתוחה בנושאים וטכניקות שונות בצילום. הרעיון הוא שבכל פעם יפתח דיון שיעלה נושא ו/או טכניקה מסוימים, המשתתפים יעלו במשך התקופה שהדיון יהיה פעיל (מס' שבועות) את האינטרפטציה שלהם לעניין זה בתוספת דיון מילולי קטן. החברים האחרים יוכלו לתת את הפידבק (מחזק או מתקן) שלהם לכל תמונה וכמובן ללמוד ממנה. נושאי הדיון צריכים להיות נגישים לקהל רחב ביותר ולהתאים הן לבעלי…
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איזה דברים הכי חשוב שיהיה במצלמת וידאו מקצועית, האם קלטת מיני DV זה מספיק איכותי? זום אופטי X10 מספיק? למי שיש תשובות ו/או טיפים שיוכלו לעזור לי בבחירת המצלמה, אני ישמח לשמוע!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המקצוען שלכם חזר עם עוד כמה תמונות לא משהו , ריספקט!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלכתי עם חבר לראות מצלמות לשנינו לקראת הטיול בדרום אמריקה הוא דווקא רוצה מצלמה דמוי SLR ראינו איזה 2 דגמים בא.ל.מ שהוא מאוד "התלהב" מהם FinePix S8000FD Fuji SP560 Olympus הוא רוצה מצלמה עם זום גדול ולא איכפת לו להיסחב עם מצלמה גדולה
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוכל במגוון צבעים. בתאבון: עריכה: הראשונה היא קרופ של השנייה שאני מעלה עכשיו. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שיטוט קל בפורום שמתי עין על כמה דגמים ספציפיים: 1. ה CANON A710 ( פרטים) 2. ה FUJI F30( פרטים) 3. ה FUJI S5600 ( פרטים) 4. ה CANON A700 ( פרטים) האם ישנן מצלמות טובות יותר בטווח המחירים הזה? בנוסף, מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רצ"ב סתם תמונה שיצא לי לצלם בסאן פרנסיסקו עם ה S5 IS [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מצלמה לשימושים של בעיקר צילומיים באירועים משפחתיים, טיולים וכו'. התקציב או 1000-1500 שקל ואם החריגה ממש שווה את זה אז 2000 שקל. הייתי רוצה לקבל המלצה גם למצלמה קומפקטית וגם למצלמת SLR או דמוי מה שזה לא יהיה. תודה מראש עריכה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סוללות יש 2200 (אני מניח שזה יספיק) והתקציב הוא נניח עד 1500 אם ממש משמעותי אפשר לחרוג עד לכיוון ה200 שקל # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בתנאי תאורה טובים יחסית אבל לפעמים גם בתנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על כל אחת מהן הפרש המחירים אינו רלוונטי מבחינתי http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Ckonicaminolta_dimagez3%2Cpanasonic_dmcfz4%2Coly_c770uz&show=all
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בדיון קודם פרסמתי תוצאות מבחן מהירות שערכתי לשני כרטיסי SD - אחד של פנסוניק והשני של סאנדיסק. תזכורת: ובכן, מסתבר שהבדל המהירות בולט מאוד גם בצילום סטילס. עם אותם שני כרטיסים, כיוונתי את המצלמה (Ricoh G3) לצילום של רצפי תמונות ובדקתי את כמות התמונות שניתן לצלם ב-60 שניות. הנה התוצאות החדשות: Panasonic 128MB - ?21 תמונות Sandisk 64MB -? 6 תמונות בשני המקרים צילמתי רצפים של 3 תמונות כל אחד, אבל בעוד הכרטיס של פנסוניק איפשר צילום 7 רצפים עם הפרש של מספר שניות בין רצף אחד לאחר, הסאנדיסק התעכב כמעט חצי דקה בכל פעם. העיכוב הזה בולט מאוד גם אם לא מצלמים רצף של שלוש תמונות - צילום מספר תמונות בפרק זמן יחסית קצר עשוי גם כן למלא את הבאפר. לסיכום, הסיבה היחידה לקנות כרטיס איטי היא …
-
- 78 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום וצהרים טובים השמש: הציוד: אל תתיחסו אל התאריך, המצלמה לא מכוונת
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש מגוון רחב של זכרונוות cf עם מהירויות עבודה שונות ופער המחירים ביניהם גדול מאד .באתרים המקצועיים ואתרי היצרנים יש פירוט מדויק. הספקים והמפיצים בארץ, בדר"כ לא מציינים את מהירות העבודה. לא ברורה לי חשיבות המהירות ואם יש לכך השלכות על איכות הצילומים, או שזה משפיע רק על משך זמן העברת החומר. אשמח לקבל חוות דעתם של מבינים בתחום.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מחפש לקנות מצלמה חדשה. הוא לא כ"כ מתייחס למחיר (בכותרת המחיר לפי הערכה שלי למה שהוא מחפש), רק מחפש מצלמה שתתאים לצרכיו. חייבת להיות עינית, זום טוב, והתכווננות אוטומטית ככל הניתן (הוא צלם חובב(ן) מאוד...) ושלא תשקול יותר מדי. יצא לו להשתמש ב-Canon PowerShot S2 של אחיו, והוא אהב אותה. ראיתי שהדגם הנוכחי בסדרה הוא ה-SX10 IS שהחליף את ה-S5, ורציתי לדעת האם הכי טוב ללכת עליו, או שיש מצלמה אחרת עדיפה עליה לדרישותיו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0909/09091703pentaxkx.asp מקור: http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=208295
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-