צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אשמח ל2-3 המלצות על מקמות להדפסת תמונה על קנבס. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכם, כפורום שיודע להבדיל בין איכותי ללא איכותי, רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לסירטון שנמצא בקישור הנ"ל (תגלגלו טיפה למטה): http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=46444 איפה לדעתכם יש צורך בשיפור? איך "מטמיעים" איכות HD? (היידע שלי בעריכת סירטונים שואף לאפס). תודה לעונים!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי פנטקס K200D וגם פלאש של SOLIGOR PZ-400AFN לפלאש יש אפשרות TTL אבל המצלמה לא עובדת ביחד עם הפלאש הכל ידני.. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית שתשרת אותי במהלך טיול להודו/תאילנד/נפאל: אצלם בעיקר בשעות היום לא צריך הרבה המגה-פיקסל, איני מתכוון להדפיס פוסטרים וכד'... הכי הרבה שאעשה עם התמונות זה לפתח אותן / לצפות במחשב. חשוב שיהיה כרטיס זכרון של 1GB תודה רבה, אורן.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית בתקציב של כבערך 1500 ש"ח וכמובן שכמה שפחות כך יותר טוב. אני לא ממש מבין בעניין הזה ולכן יכנסתי לכאן,כרגע יש לי מצלמה שהיא יחסית טובה אבל מה שמפריע לי בה שהיא על פילים(בלי דגש על פ') ואני לא יכול לבחור איזה תמונות לפתח ואיזה לא. לא מזמן ראיתי את המצלמה conon powershot s2 שנראית מצלמה דיי טובה ונחוה במחיר דיי טוב (מצאתי אותה ב- 1500) אבל מכיוון שכפי שאמרתי לא לא כזה מתמצא בעיניין אני רוצה לישאול אם יש מצלמה שהיא יותר משתמלת ואוליי במחיר יותר זול. יכול ליהיות שיש לי אפשרת לקנות מאילת אבל זה לא בטוח.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי כמה קלטות וידאו (קלטות רגילות לגמרי) עם חומר חשוב מאוד עבורי. ברצוני לדעת מה הדרך הפשוטה ביותר (רצוי גם הזולה ביותר), להמיר אותם לקובץ (AVI/MPEG למשל) . מישהו אמר לי שיש דרך לעשות זאת עם קבל כלשהו, זה נכון ? כמו כן, חשוב לי לעשות זאת בכוחות עצמי (אין לי אפשרות ללכת עם קלטות אלו לסטודיו...) אשמח לקבל רעיונות ותגובות תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
פרטים טכניים -- מצלמה - פנטקס K20D (מצלמת DSLR בפורמט APS-C) עדשה - פנטקס סדרה M (צמצם ופוקוס ידניים), אורך מוקד 35 מ"מ, מפתח צמצם מרבי 2.0
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
*לא באמת לצורך צילום סרט פורנו. אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית להורים. התקציב הוא 1500 עד מקסימום 2000 שקל. הדרישות: - 720P ומעלה. - כמה שיותר קלה לתפעול, אין צורך באפקטים ופיצרים מיותרים, אפילו עדיף אחת בלי. עדיפות למצלמות עם תפריט בעברית. - מייצב תמונה איכותי. - זמן סוללה סביר. - פורמט הקלטה נפוץ, שלא יהיה בעיה לנגן על סטרימר\PS3. - זום אופטי כלשהו. המצלמה מיועדת לטיולים, כך שעיקר הצילומים יהיו נוף \ איזורים אורבנים. לא משנה לי אם היא מבוססת HDD או פלאש. תודה.
-
- 30 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
הייי שלום כולם שבוע מעולה כמו רוב השבתות שאין גשם יצאו היום אח שלי ואני להטיס את המסוק, החלטנו גם לשם שינוי לקחת מצלמה ולדעתי יצאו כמה ממש נחמדות אבל: * ה"צעצוע" מגיע בחלקים היותר שווים של ההטסה למהירות של אזור ה50 קמ"ש אז ממש קשה לעקוב אחריו * המצלמה לא מתמחית בהתפקסות של גוף ~לבן על רקע אפור (העננים) * צולם עם canon powershot s2 is תהנו : (התמונות יערכו מחר פשוט אני כבר ממש רוצה לישון, לילה טוב)
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, אחי מעוניין לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית ואין לנו ממש מושג מאיפה להתחיל... יש לכם הצעות? המחיר נע בין 2000 ל2500 שח. תודה,
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הלכתי אתמול לצלם בשלולית החורף בנתניה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אני יכול להשיג את המצלמה ב - 850 ש"ח האם היא שווה ,יתרונות וחסרונות שלה?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, דווקא הפעם החלטתי לעשות את החיים מאוד מסובכים, ולא חקרתי לעומק מה אני אמור לחפש במצלמה חוץ מזום דיגיטלי ומגה פיקסל...כל השאר, לגבי מידות חשיפה, עדשות וכו, זר לי לגמרי ויחד עם זאת שלוש הדרישות שיש לי מהמצלמה הן המחיר (1500 ש"ח) והצורה (דקה, או אולי קוראים לזה אולטרה דקה..?) עיינתי קצת בפורום וראיתי שרוב המצלמות המומלצות בטווח הזה הן לא דקות, ויחד עם זה אני אשמח להמלצה על מצלמה קומפקטית.. הדרישה השלישית היא יותר שאלה לגבי מצלמה שלא דורשת סוללות,אלא שאפשר להטעין אותה בעריסה או משהו תודה מראש שחר
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? ב 350 שקל אפשר לקנות 512 ULTRA II של SANDISK? שווה או עדיף לרדת ל SD הרגיל באזור ה 230-290 ש"ח (תלוי ביצרן).
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב חבר'ה אשמח לעזרה אני מתלבט בין קנון A3200 במחיר של 530 כולל תיק לקנון A3300 במחיר של 600 כולל תיק האם כדאי להוסיף בשביל ההבדלים ביניהם? ובכלל אם יש למישהו מצלמה במחיר זהה שהיה ממליץ עליה יותר מהם, אשמח לשמוע.. בגדול לידע הכללי השימושים הם סטנדרטים התמונות אמורות להיות מפותחות רובם לא לשבת על מחשב או משו. וחשוב שיהיה צילום באיכות HD עם קול זמן בלתי מוגבל.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם התמונות שנמצאות באתרי ביקורות המוכרים כגון : Dpreview, Steve וכו'... עברו עריכה כלשהי? (תיקון צבעים, חידוד וכו' )
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד המקורי, לא מדובר בתחליף למצלמת וידאו אלא לצילום מזדמן בלבד - אני פשוט מעוניין במצלמה קטנה וקלה ככל האפשר - משהו שנכנס לנרתיק צד קטן/כיס בקלות. עריכה: כל הת'רד הזה נעשה רלוונטי ודחוף בהרבה כיוון שאתמול איבדתי את ה-K800i הנאמן שלי ואני תקוע אפילו בלי יכולת לצילום סטילס ראויה לשמה. לאור המחירים המאוד-גבוהים של מצלמפונים טובים, אני שוקל ברצינות לקנות מצלמת סטילס אולטרא-קומפקטית עם יכולות וידאו טובות ולקנות פלאפון זול ופשוט במקום. גם אחסוך את חבילת הגלישה שאין לי כל שימוש בה, גם פחות קרינה, פחות תשלום לחברות הסלולר ואיכות סטילס/וידאו עדיפות בהרבה. לאור הנ"ל - עדכון פרטים: 1. שימושים - צילום מזדמן ודינמי (ילדים ביום-יום). וידאו + סטילס, 60% בתנאי אור יום, השאר ל…
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
Olympus Mju DiIGITAL/Stylus 600 1200 שקל +512 זיכרון _נרתיק 6 מגה פיקסל דעות?
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני לא מחפש משהו מפציץ, אלא משהו פשוט לצילום חובבני.. אתם יודעים, מצלמה פשוטה.. יש לכם המלצות לאיזה משהו זול ופשוט? משהו 4-5 מגה פיקסל יספיק, לא צריך יותר...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מצלמה קומפקטית לבתי בכיתה ד'. כמובן שהשימוש הראשוני יהיה בעיקר P&S. תכונות רצויות: - יכולת וידיאו סבירה. עדיפות רבה ביותר לתפריטים בעברית (רק אולימפוס?). עדיפות ליכולת צילום INDOOR סבירה. עדיפות לעינית אופטית . תקציב 500 עד 1,200ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אין - איך אתם מחדדים תמונות? (אני פשוט בתוכנה היעודית של קנון)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מצלמה לטיול שלו בתקציב 1800 ש"ח, עם המאפיינים הבאים: זום אופטי X8-X10 אפשרויות צילום טובות ומהירות טובה כרטיס זיכרון 512 3.2MP ומעלה תיק וסוללות נטענות חזקות גם צריכים להיכנס בתקציב. חשבנו בעקרון ללכת על ה- CANON S1 שיש אותה ב- 1400 בחלק חנויות ברשת אך היא מחודשת/תצוגה/עודפים ההסתייגויות שלנו כרגע זה מעניין המחודשת וכו וגם בגלל שאולי כדאי יותר מ- 3.2 מגה (למרות שאם לא מגדילים תמונות יותר מ- A4 אז 3.2 אמור להספיק לא?) ועוד דבר שרציתי לדעת בקשר ל- S1, זה לא מפריע שאין שם את ה- AF illuminator? זה פוגע הרבה בפוקוס של הצילומי לילה שאין את זה ממה שאני מכיר, לא? אשמח לשמוע את המלצותיכם.
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-