עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Alex89,

כשאני מצלם איתה לוקח לה כמה שניות לצלם. יש אפשרות לעשות שהיא תצלם יותר מהר? שזמן התגובה בין הכפתור למצלמה יהיה יותר מהיר... + לוקח לה גם הרבה זמן לחזור למצב צילום לאחר שאני מצלם תמונה, יש פתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by composite,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה (מסרטה). דרישות: שתוכל לצלם ב- HD, שתהיה מבוססת הארדיסק בעל נפח רב. תקציב: אין כרגע, אני קודם צריך לראות מה המחירים הסטנדרטיים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by orlupo,

נראה כמו טכנולוגיה מעניינת ומתוחכמת: http://www.dpreview.com/news/0511/05112206refocuscamera.asp

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  4. התקציב הוא עד 1000 שח כולל סוללות מטען כרטיס זיכרון ונרתיק. **חריגה של 100-200 שח היא לא קריטית. המצלמה צריכה לצלם טבע ונופים,המליצו לי חברים על מינימום הגדלת זום של 6, לא יודע מה הולך אבל עדשה רחבה חובה-לא מבין במספרים תגידו לי אתם.. אני לא מעוניין בפלאשים מיוחדים ולא בחצובות, אני מצלם ידנית. התמונות הולכות להיות מאוחסנות במחשב ולא יודפסו,למעט חריגות. חשוב שתהיה קלה יחסית וקטנה. אני הולך לטייל איתה. הערות נוספות: חשוב שתהיה עמידה. חובה שיהיה לה עינית לצילום נגד סינוור מהשמש. חובה סוללות AA. תודה רבה.

5. Started by timac,

מישהו התנסה איתה ?? האם כדאי לקנות אותה אני צריך מצלמה שתיכנס לכיס בלי בעיות קטנה קומפקטית וקלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  6. Started by Green,

היי כמו שחלק פה יודעים קניתי לאחרונה S9000 לפי בדיקה באתרים הבנתי שעל סוללות 2500 המצלמה יכולה לצלם בערך 200+ תמונות קניתי בנק סוללות של GP עם 4 סוללות 2500 חדש כמובן אחרי טעינה מלאה המצלמה לא מצלמת יותר מבערך 30-40 תמונות והסוללות נגמרות וזה אפילו בלי שימוש בפלאש (לפי מה שזכור לי) וחוץ מזה המצלמה לא מראה שלב בניים של עוצמת הסוללה זתומרת שהיא עובדת וברגע אחד מהבהב לי סוללה אדומה על המסך והמצלמה נכבת ולא עוזר להדליק אותה שוב כי זה באותו המצב נראה לכם הגיוני? ואם לחברה שיש את המצלמה הזו קרה את המקרה הזה? תודה

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by sharo,

צילמתי כשהייתי בניו יורק שנה שעברה. חשבתי לשתף [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by vsync,

http://reviews.cnet.com/digital-cameras/canon-powershot-sd870-is/4507-6501_7-32471274.html?tag=specs חבר שלי קנה אותה בתאילנד ושיחקתי איתה היא מדהימה ממש, והסתכלתי על הספסיפיקציה שלה והרשים אותי. גם העדשת 28 ממ שלה בונוס רציני. הזמנתי בעקרון f31fd מחול אבל התקשרו והוידיעו שאין להם....מבאסים. התייאשתי מה 31fd בקיצור, ושקלתי לקנות את זו. מישהו גם התנסה איתה? היא דיי חדשה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  9. Started by _BooM_,

אני מחבר את המצלמה למחשב, מתקין הכל כמו שצריך, הכל עובר חלק וההתקנה מתבצעת בהצלחה, אך משום מה אני לא רואה את המצלמה ב-"מחשב שלי" בעודה מחוברת (במצב צפיה כמובן) וכמו כן ה-"ZoomBrowser EX" לא מזהה את המצלמה מחוברת. מה שכן, המצלמה כן מופיה ב'מנהל ההתקנים'. יש לציין שהמצלמה עבדה מצויין עם כל המחשבים שעבדתי איתם (עד שהיא הגיעה לשלי :-\). פתרונות שלא צלחו: הסרה והתקנה מחדש (של הדרייברים ושל כל התוכנות). חיבורי USB אחרים. כבל USB אחר.

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by ערן ורד,

האם למישהו יש מושג/שמועה אם אמורה לצאתPanasonic DVX100C לשוק מתישהוא?...

11. Started by dsane,

חשוב מאוד שתעבוד על סוללות AA ויהיה לה זום של לפחות כפול 8. כמה שיותר אפשרויות ידניות יותר טוב

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by PyroGhost,

צולם היום, עוד תמונות יבואו בהמשך... אשמח לתגובות, בתודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  13. אני לא ממש יודע באיזה פורום להכיל את הנושא אבל אני לא מוצא דרייברים לXP בשביל- http://www.planetminidisc.com/w-10.html ישנם רק של ל2000. בבקשה עם מישהו יועיל בטובו למצוא לי לXP בבקשה ואני יודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by dimarpt,

אחרי עזרה מפורום זה, התמקדתי במצלמה שאני רוצה - ריקו 6. משום מה אני לא מוצא מקום לא בארץ ולא בארה"ב שמוכר מצלמות אלה בצבע אדום, למרות שבאתר היצרן כן מופיע מוצר כזה. מישהוא יודע איפה קונים ריקו 6 בצבע אדום? (אשתי מתעקשת)

15. Started by idg83,

אחותי נוסעת להונג קונג ואני רוצה שהיא תקנה לי מצלמה אבל אין לי מושג איזו מצלמה .... אני אני צריך לחפש ? אילו פרמטרים? יש לי בסביבות ה 2000 ש"ח אני ישמח מאוד לשמות שתיתנו לי חבקות ספציפיות עם דגמים אם יש עליהם אחריות עולמית אני גם ישמח לדעת תודה לכל עזרה

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by noodle,

מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של 1000 +/- קומפקטית, איכות צילום טובה איכותית מבחינת אורך חיים. בעיקר לטיולים אני יודע שאני לא אקבל הכי קומפקטי ועם איכות צילום הכי טובה בתקציב שלי אבל מחפש את המצלמה כי טובה בהתחשב בקריטריונים הנ"ל עיינתי בזאפ אבל יש כל-כך הרבה מצלמות שכולן נראות לי אותו דבר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by michak,

קיבלתי במתנה מצלמה נהדרת, פנסוניק dmc g1 אך לצערי חסר לי הדיסק עם התוכנות הנלוות למצלמה כגון: silkypix development שבעזרתה אוכל לטפל בקבצי raw. האם יש למישהו רעיון מאין אפשר להשיג את הדיסק הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  18. ברור שלצורך הדפסה אין שום תחליף למצלמת stills יעודית ,השאלה היא האם לצורך צילום וצפייה על מסך המחשב ניתן להסתפק במצלמת mini-dv עם 800,000 pixel 0.8 MP ? השאלה באה על רקע הירידה הדרסטית שחלה במצלמות mini-dv סטנדרטיות שעד לא מזמן ניחשבו איכותיות מאוד ועכשיו ניראות מיושנות מאוד מול מצלמות 3ccd ובעיקר מול מצלמות hd defnition high יתרון נוסף משמעותי שיש במצלמות mini-dv לעומת מצלמות stills הוא הזום האופטי הגדול של 33 שאי אפשר למצוא בשום מצלמה דיגיטלית (ואני לא מדבר על slr עם עדשות שצריך משכנתא על מנת לקנות אותם ). יתרון נוסף הוא הכמות האינסופית כמעט , של תמונות stills שניתן לצלם על גביי קלטת ה-mini-dv (הקיבולת של קלטת mini-dv היא ( 13 GB לעומת קיבולת …

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by orlupo,

ניגודים: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח פחות או יותר. חשבתי על FE-340 של אולימפוס. מישהו שמע עליה משהו?? (לא מצאתי ביקורות באתרים בפרסמתם בנעוץ)

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by bluemail,

אני צריך עדשה נגד השתקפות השמש ועדשה של 28 למצלמה S5600 איפה אני יכול להשיג

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  22. בעקבות טיול שאני יוצא אליו בחודשין הקרובים החלטתי לקנות מצלמה איכותית. התקציב שלי נע עם כרטיס לבערך 1800 שקל. לאחר קריאה מרובה הבנתי שה a610 של קנון תתן לי את התמורה הטובה ביותר, תקנו אותי אם אני טועה אגב. רציתי לדעת האם אני יכול לשים עליה כרטיס של 1GB והיא אכן תקלוט את זה כי הבנתי שיש למצלמות גבול כלשהו ( אני חדש לנושא ). והאם kingston high speed x50 הוא כרטיס מספיק מהיר בשביל זה. תודה. עריכה הבנתי שהמצלמה יכולה לשאת כרטיס של 1GB לפי האתר של קינגסטון. השאלה היא הדגם, תודה. http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo_dm.asp?SysID=25177&mfr=Canon&model=PowerShot+A610&Sys=25177-Canon-PowerShot+A610&distributor=0&submit1=Search

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  23. Started by ranyr,

אפשר לחבר את Canon A710 IS או את Panasonic LZ7 ל Iaudio X5 ב USB Host ??

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  24. לכל מי שעוד לא יודע או לא שמע, קאנון השיקה בתאריך 17/02/2005 מצלמה חדשה, המבוססת על הדגם המצליח ה D300. הדגם החדש קטן וקל יותר, עיצובו נוח יותר לאחיזה בעיקר בגלל עיצוב סימטרי. המצלמה בהשוואה ל 20D. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_eos350d%2Ccanon_eos20d&show=all תמונות חלקות ללא רעשים. D350 משמאל לצד אחותה הבוגרת ה D300 היום הולדת שלי ב24 לספט' אגב ...

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני צריך אחת של קנון, כי יש לי הנחה משמעותית. חשבתי על הדגמים PowerShot A560 ו PowerShot A630 מה עדיף? שמתי לב שלכל אחד יש משהו שלשני אין... או אולי יש לכם מצלמה אחרת של קנון שאתם ממליצים עליה... בתקציב של מה שהבאתי, עדיף פחות תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים