צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צריך מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח ליציאה לטיול בחו"ל כולל זיכרון מעל 256 mb
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. ההבאתי את המצלמה הנ"ל http://zap.co.il/model.asp?model_id=12013 לפני כשנתיים מחוו"ל ואני מרגי שאני לא מספיק מנצל אותה הבעייה היא שאני דבע באנגלית מישהו יודע אם יש ספר הוראות למצלמה בקובץ PDF או וורד ואם יש כל מיני טריקים למצלמה אז תלמדו אותי כי אני מרגיש שאפשר לעשות איתה דברים טובים
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי חבר שמתעניין בזה.. איפה אפשר למצוא עוד מידע על הנושא? איזה מצלמות צריך? האם מספיק מצלמת IP שמתחברת לאינטרנט? או שצריך מחשב/מכשיר ששולט בהן (אם יש צורך במספר מצלמות) ? ואיזה נתונים יש לחפש כדי לקבל צילום יחסית איכותי.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המצלמה תומכת בזכרונות SD/MMC card, אני לא יודע מה עדיף מבין השניים, חברות מוכרות זה ברור אבל איזו מהירות? אני מחפש זכרון בנפח 256 או 512 עם עלות ממוצעת ביחס לתועלת. לדוגמא, האם שווה לי להשקיע ב SanDisk SD 512MB Ultra II 325 שקל או לקחת ב 194 שקל את ה Lexar Media SD512MB ???
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני קצת מתלבט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה וטובה, כזאת שגם אחותי ואמא שלי שאין להם שום ניסיון בצילום יוכלו להתמש בה. ראיתי שהקנון power shot ממש נפוצות אבל אשמח לקבל המלצות. תקציב:1000-1400 דרישות:יכולת לצילום וידאו עם קול, תמיכה בסוללות סטנדרטיות (עדיף AA) תודה
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המצלמה צריכה להיות דיגטלית בעת חברה מוכרת ... בטחח המחירים של 500 עד 1000 שח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אחלה של פורום יש כאן תמשיכו ככה! ועכשיו לשאלתי: יש לי מצלמה קנון 510 אחלה אני מרוצה . כאשר אני מקליט סרט ומעביר אותו למחשב המדיה פלייר לא מזהה את סוג הקובץ ואין וידיאו רק שומעים ... המצלמה יוצרת 2 קבצים אחד AVI ושני THM איך אני יכול לראות את הסרט במחשב?? אולי יש תוכנה?. תעזרו לי חברה!!! ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חברה חזרתי אחרי שבוע אני מוצב בבאר שבע אני מתאמן לקראת ההנתקות אז אין לי זמן להיות פה הררבה וצילמתי כמה תמונות משם והנה תמונה אחת "חושבים" נ.ב= אני יודע שזה קצת מטושטש אבל אהבתי תתמונה ורציתי לשתף אותכם !! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחיר טוב אבל השאלה היא האם זה שווה לקחת את הסיכון. אה,ואיך המצלמה הזאת???
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
טוב אז קניתי את הa95 לפני כשבוע , הנה כמה תמונות ממנה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ומה המצלמה המומלצת ב-1000 ש"ח , לחובב , שום דבר מקצועי
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז תכירו, ביחד עם הFZ30 שיוצאת בספטמבר, גם FUJI הכריזו על מצלמה חדשה שנשמעת על הנייר אפילו טובה יותר מהFZ30.. תכירו את הFinepix S9000: [glow=red,2,300]point where compact digital cameras and digital SLRs meet[/glow] 9.0 effective Megapixel SuperCCD HR sensor; there is no interpolated resolution available like on previous cameras uses the HR sensor -- 3488 x 2616 is the max F2.8-4.9, 10.7X zoom lens, equivalent to 28 - 300 mm (nice!) Real Photo Technology allows for full resolution shots at sensitivities as high as ISO 1600 with lower noise than other cameras Startup time of just 0.8 seconds 1.8" articulated LCD display flips away from the body and …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בגבול ה 2000 שקל ה A95 נשמעת סבבה אבל חשבתי יותר לכיוון של ה Canon IXUS S500 שהגודל שלה ממש עושה לי טוב... אני לא רוצה זום מטורף הקומפקטיות הרבה יותר חשובה לי וכמובן איכות התמונה. מעל 3 מגה ורצוי שיהיה סאונד בוידאו. בכלל כל IXUS נראות לי נחמדות, אני ישמח אם מישהו ימליץ על אחת מועדפת. כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב...
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ניצן יוגב ואני חדש בפורום [בכלל, בפורום של האתר הזה] משום מה אני רשום כבר פול זמן אבל אני לא זוכר שנרשמתי חפיף הקיצר חזרתי לפני שבוע ומשהו מגרמניה ויש לי כמה תמונות יפות מאוד שיצאו לי עם המצלמה החדשה שלי CANON A520 [לא הכי מקצועית, אני יודע] במקום לשים אותם פה אז אני מביא לכם את ה"אתר" של התמונות http://img306.imageshack.us/gal.php?g=germany10143yu.jpg תגידו מה אתם חושבים יש שם כמה תמונות מאוד יפות
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית בערך בקציב של 2000 ומשהו שקל בנתיים ראיתי את ניקון 7900 והיא נראית לי מעולה משיהו יכול לתת לי פידבאק עליה? ולמישהו אולי יש מצלמה אחרת להמליץ שהיא משתלמת יותר במחיר ובאיכות? דבר נוסף אם אפשר גם טיפים קטנים בזיכרון למצלמה בכלליות מי המומלצים לכל מצלמה ומה ההדלים בינהם כי ממש אין לי מושג.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי \ שמעתי באיזשהו מקום שבארץ מפתחים תמונות דיגיטליות עד 6 מגה. אם אני אשלח לפיתוח תמונה של 8 מגה, האם בחנות "יקטינו" אותה לפני הפיתוח או שלא יוכלו לפתח בכלל ? שאלות נוספת לגבי גודל תמונה: במצלמות הדיגיטליות יש אפשרות צילום של 3:2 (כמו במצלמת פילם) ו-4:3 (כמו במסכי מחשב). אם אני מצלם את אותה תמונה ב-2 האפשרויות, האם אחת התמונות "תחתך" ע"מ להתאים את עצמה לפורמט השני או שפשוט התמונה תצולם במלואה כאשר ב"אופציית הפילם" התמונה תהיה יותר פנורמית וב"אופציית מסך המחשב" היא תהיה יותר גבוהה ? שאלה אחרונה : האם חנות הצילום יכולה לפתח את 2 סוגי התמונות או שהיא מוגבלת לאופציית 3:2 ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שבשבוע האחרון חרשתי את הפורום בחיפוש אחרי מצלמה ולבסוף החלטתי מה לקחת (Mnolta Z5) עכשיו אני צריך עזרה בבחירת הזיכרון. קודם כל אני רוצה לדעת באיזה סוג זיכרון משתמשות המינולטות (או רק הדגם הספציפי שאני הולך להזמין). הגודל שאותו אני הולך לקנות הוא 512MB עכשיו הבנתי שהמצלמה הנ"ל יכולה לצלם במהירות גדולה (או שלא?) ועדיף זיכרון מהיר בכדי לנצל אותה אז הייתי רוצה הסבר על סוגי הזיכרון (ראיתי פה מושגים כמו ULTRA ו-ULTRA 2 ואין לי מושג מה זה אומר) וגם על חברות ממולצות כי הבנתי שזיכרון מהיר מחברה מסויימת שנחשבת ללא איכותית לא מהיר במיוחד ועל כן כדאי לדעת מה לקחת. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-