עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by harry,

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by K0sTa,

http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1685 מעניין כמה לוקחת כל תמונה והיא לא קצת יקרה ?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אמא שלי מצאה עשרות שקופיות צבעוניות מאז שהייתי קטן. היא רוצה לפתח אותם אז היא בקשה שאני אלך לבדוק בחנות ליד (אין לי כ"כ כוח ללכת עד לשם) אז אני רוצה לדעת אם עושים את זה, וכמה זה עולה ? (בחנות פיתוח רגילה). אני יודע שיש סורקים ביתיים לשקופיות, אבל אני מעדיף משהו קטן וקצר. לשלם -> ולקבל את אותן השקופיות או על CD שאוכל לתקן את ההרס שנגרם לחלקן, ואת איזון הצבעים וכו'. או אם אפשר פשוט להדפיס אותן כמו שהן זה גם יהיה בסדר. העיקר לגבות. אני יודע שזה לא קשור כ"כ לצילום דיגיטאלי אבל זה קרוב יחסית .

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  4. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית בסיסית ללא צורך באפשרויות מקצועיות צריכה לכלול: מסך גדול עדיף 2.5 זכרון CD או SD לא זוללת בטריות יחסית איכות תמונות סבירה קטעי וידאו ואודיו של לפחות 5 דקות פלאש סביר זום אופטי X3 לפחות 3MP לפחות עדיף חברות ידועות CANON וכו' התקציב עד 2000 אבל עדיף כמה שפחות

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by jeyjey,

אני קצת מוגבל בתקציב, 900 ש"ח למצלמה+כ. זכרון מצאתי את זה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=70300&saleNo=1058869&comp=1 זה שווה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לה בעיית רעש ברורה בכל ISO שגבוה מ-100. את הביקורת אפשר לקרוא כאן. צילום ב-ISO400 בגודל מלא (4MB) אפשר להוריד מכאן: http://www.dcresource.com/reviews/panasonic/dmc_fz30-review/P1010042.JPG סתם להשוואה נכנסתי לביקורת שלהם על ה-F10 של פוג'י והורדתי צילום דומה של הפוג'י, גם כן ב-ISO400, (גודל הקובץ 3MB) מכאן: http://www.dcresource.com/reviews/fuji/finepix_f10-review/room-f10-400.jpg הנה שני קטעים דומים מהצילומים האלה (שניהם ב-ISO400), זה לצד זה: אפשר לראות שלמרות שה-FZ30 עולה בערך פי שניים מהפוג'י, איכות התמונה שלה ב-ISO400 הרבה פחות טובה. ואם הפוג'י ידועה כטובה במיוחד ב-ISO גבוה, גם בהשוואה מול מצלמות דומות יותר לפנסוניק כמו האולימפוס C-765 אפשר לראות שהפנסוניק במ…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. שלום יש לי canon a520 ואני לא הדקנתי אומנם את הדרייברים שלה אבל אני נהגתי לחבר אותה והדליק והמחשב תמיד זיהה אותה אוטומטית ונתן לי למשוך את התמונות מהכרטיס, אבל עכשיו המפגר הזה לא מזהה אותה יותר! הוא כותב לי "התקן יואסבי לא מזוהה", למה זה קורה?! רק אתמול הוא זיהה אותו.. חברים אני כבר מיואש מה אני עושה עם זה?! לפרמט את המחשב עוד פעם..?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by neogod,

מה אתם אומרים על המצלמות הדיגיטליות של קודאק שהתחלילו למכור (או לפרסם) עכשיו בישראל? ובמיוחד על בדגמים C330 Z700 וZ730 ומה זה עדשה של שניידר ??? אני צריך תשובה דחוף כי דוד שלי טס מחר לחול ואני רוצה לבקש ממנו להביא לי את אחת המצלמות ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים קניתי לאח שלי הקטן את המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2560210 קניתי אותה במכירה פומבית לא מהאתר הזה קניתי אותה ב400 שקל ורציתי לדעת אם היא שווה את זה היא 2 מגה פיקסל הנה תמונה צילמתי את זה ברזולוציה נמוכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by malcolmx9,

מישהו מוכר אותה ב-480 ש"ח, בלי כרטיס זיכרון, לא מודשת ועם אחריות לעוד שנתיים. מצלמה ראשונה שלי, מעוניין בצילום רגיל של משפחה, חברים, שכונה וכו'. אולי מדי פעם צילום מיקרו וכאלה בשביל הכיף. אתם ממליצים לי לקנות אותה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. שלום רציתי המלצה על מצלמה טובה בתקציב של 1000-1200 משהו עם 4 מגה פיקסל לפחות ושיהיה טוב אנישם סומך על ההמלצות שלכם כי אתם מבינים אני ד"א חובב לא צלם מקצועי סתם בשביל לצלם תחדר נוף חברים וכד' בתודה מראש אליה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by orlupo,

האם B+W נרכשה ע"י schneider? קניתי פילטר של B+W מסוג UV RCM 58 MM למצלמה שלי להגנה על העדשה (ד"א מומלץ בחום לא נראה שינוי בתמונה) ומאחורי הקופסה כתוב את האתר של schneider וכתובות דוא"ל של schneider ולא מצאתי את האתר של B+W רק את האתר של schneider. גם הפילטר כתוב עליו made in germany ולא כמו המקור של B+W בארה"ב. בתודה מראש

13. אני חדש פה, נרשמתי דיי מזמן ת'אמת אבל זאת הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב פה הודעה ולא רק לקרוא, אני מקווה שמעכשיו ייצא לי לבקר פה יותר. בכל מקרה אני צלם חובב, בינתיים יש לי ניקון דיי חלשה יחסית ( coolpix 2000, הביאו לי מקוריאה לפני כמה שנים ), אני רוצה לעבור למשהו יותר מתקדם ואחרי שקראתי דיי הרבה שמתי עין על ה canon s2, רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליה. תודה מראש יוסי.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Holography,

צולם במהלך ביקור ברומניה עם ה-Canon A510 לחץ להגדלה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by IRIVERMAN,

אוקיי המשפחה החליטה שהגיעה הזמן לקנות מצלמה דיגיטלית.. המצלמה מיועדת לשימוש רגיל של משפחה..טיולים וסתם שטויות שצריך... עכשיו התקציב הוא בסביבות 1200-1300 ש"ח.. (לא משהו מפואר ומקצועני) רציתי לדעת על איזו מצלמה אתם ממליצים בתחום המחירים הנ"ל.. ראיתי את המצלמה הזו של אולימפוס D630 במחיר מפתה של 1200 ש"ח ורציתי לדעת איך היא? עקרונית אני לא חושב שיש צורך במצלמה סופר משוכללת..רק כדאי שהיא תהיה 5 MP ותכלול זום אופטי של לפחות 3X (יש פחות בכלל?).. תצלום וידאו בכלל לא חשוב...העיקר שהתמונות יצאו טובות וחדות ככל האפשר.. אני לא מבין כמעט בתחום של המצלמות ולכן אני שואל כאן ככה שנסו לא לקטול אותי יום טוב ותודה מראש לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by adamginz,

המצלמה החדשה שלי OLYMPUS C765 + חצובה . מהירות התריס השתנתה מתמונה לתמונה וגם האיזון הלבן . תגידו מה אתם חושבים. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מקווה שבעוד כמה שנים זה כבר לא יהיה במקרו :lol: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by KoM,

במציאות : בסלון :

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טוב ככה רציתי לשאול יש מצלמה נורמלית בתקציב של 1500-2000? בנתיים מצאתי את Canon S1 Fuji S5000 Olympus C765[אחד מהפורום המליץ לי] בנתיים על האולימפוס אני חשוב ללכת http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=711&aff=zap ואם זה עוזר אני רוצה משו דיי קטן לא ענק... טוב שאלה שנייה לדוגמא אני מצלם תמונה רגילה הולך לחנות...או איך שלא קוראים לזה לפתח את התמונה בגודל יעני אני רוצה שיפתחו לי אותה גדולה...כמה זה יעלה לי בערך לתמונה? ותגידו איזה גודל תודה מראש :]

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  20. שלום , אני קונה מצלמת ווידאו ( ואני מקווה שזה הפורום המתאים ) כמה דברים על המצלמה שאני צריך - מצלמה לצילום סרטים של 3-20 דקות ועריכתם במאקינטוש או בPC - חשוב שיהיה אפשר להעביר את הנתונים למחשב באמצעות USB 2 - שיהיה צילום ווידאו באיכות טובה - סאונד באיכות טובה מאוד - איכות טובה בצילום בחדר לא מואר ( שעות אחה"צ ) - צילום לילה - צילום סטילס ( שיהיה בינוני + ) - זום אופטי של X12 ומעלה העדפה לסוני ופנסוניק . תקציב - 3,000 עד 4,500 ש"ח ( קונה בארץ )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. סתם מעניין אותי

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by topgun,

יואו, פרסום ראשון שלי בפורום הזה... אני מתרגש... אניווי, לפני שבוע וחצי בערך חזרתי מספארי צלילה בסיני ב-מ-ק-ר-ה הייתה איתי ה-fuji s5100 החמודה שלי, מה שהביא ליצירות הבאות: שקיעה, ברקע רכס כלשהו במצרים: אותה שקיעה, אותו רכס, רק עם חרטום היאכטה עליה הייתי: אותה שקיעה, בפוזיציה מעניינת - זה רק אני, או שזה באמת נראה כמו שיגור של מעבורת חלל? זריחה... התמונה צולמה בערך דקה וחצי לפני יציאה לצלילת בוקר בראס מוחמד, כשכל הציוד עלי... :-\ (אם זה מעניין מישהו, ראינו 2 כרישים, צב שאוכל אלמוגים וספינה טבועה מלאה אסלות שמפוזרות על הקרקעית ויוצרות מחזה משעשע...) חרטום הספינה מופנה לאופק. הספינה עוגנת במין ריף אלמוגים סגור כזה, שיוצר חומה בין מים רדוד…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by orlupo,

מאיים לאכול: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  24. כנסו לאתר: http://www.consumersearch.com/www/photo_and_video/ באתר אספו המלצות מכל האתרים החשובים באינטרנט וריכזו אותם לפי קטגוריות ותאריך ההמלצה. הלינק הוא לבחירה של מצלמות דיגיטליות. לחצו על סוג המצלמה ואז על הלינק מתחת הכותרת "Best Digital Cameras Reviews" ותגיעו לרשימת ההמלצות מאתרים שונים. מומלץ נ.ב חבל שאי אפשר להוסיף הודעות לנעוץ של אתרים להשוואה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  25. ככה, כבר כמה ימים אני משווה מחירים ומצלמות והגעתי לחמשת האחרונות : 1. Nikon Coolpix 5600 2. Konica Minolta Z20 3. Canon A520 4. Sony P93 5. Opympus IR-500 אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על אחת מכולם . אני מחפש איכות צילום גבוה, צילום טוב בחושך וגם מצלמה עמידה וטובה. תודה מראש לעוזרים.

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים