צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום, זוהי ההודעה הראשונה שלי במערכת, הינה צילום שצולם לאחרונה: http://img131.imageshack.us/img131/7436/p4214774li2.jpg
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם קיימת שיטה כלשהי במצלמה דיגטלית סבירה יחסית (כזאת של 5 מגה פיקסל לדוגמה) לצלם בצורה כזאת שיהיה אפשר לראות מתחת לבגדים של אנשים? שמעתי שיש אפשרות לשחק עם ההגדרות צבע של המצלמה ולחזק תצבע הירוק או משהו כזה כי ..כי אל זוכר למה חח.. וביקצור במצלמה שלי אנלא מוצא דרך לשלוט בהגדרות צבע כמו שהראו איפה שנאי ראיתי מישהו מכיר איזה דרך לעשות את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית שלוש מצלמות של סוני אחת פשוטה (P150) ו2 יותר מתקדמות (F-828 וF-717) ואינלי מושג מה לעשות איתם אני יודע צילום רגיל אבל את השאר אני לא יודע חוצמזה נראלי גם שיש שם קצת אפשרויות יחסית למצלמה בטווח המחירים הזה מישהו יכול לתת לי כמה טיפים למצלמה הזאת ספציפית וד"א יוצאות לי תמונות נורא אפורות ומלוכלכות ולא כ"כ נקיות עם הF-828
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אין הרבה מצלמות שמסוגלות לצלם ברזולוצייה של 4k . אין גם הרבה מסכים במחיר שפוי שמסוגלים להציג רזולוצייה כזו . הגו פרו שתומך בזה עולה 1500 שקל ומה שמוזר, זה שהוא מגיע עם חיבור usb2 בלבד , חיבור שאינו רלבנטי בהתחשב בכך שקבצי וידיאו שנעשים ברזולוצייה גבוהה שכזו ,תופסים נפחים גדולים במיוחד . הקיצר מה דעתכם , האם מדובר בעוד גימיק שיווקי דועך כמו 3D , או שמדובר בערך מוסף אמיתי וכיוון שאליו הולכת כל התעשייה בכלל ושל הצילום והגיימינג בפרט , כך שכדאי כבר עכשיו לחשוב על רכישה של מסך ומצלמה שתומכים ברזולוצייה זו ?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג נורת אינפרה אדם חזקה על מנת לצלם בחושך מוחלט? תודה לעוזרים, רן.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי לכולם, תרגמתי היום (עוד) פוסט שכתבתי שמסביר איך להתקין על כל מצלמת canon powershot רגילה תוספת לקשוחה שמאפשרת כתיבה של תסריטים, קבלת קבצי raw ואפילו משחקים. אני ספיציפית כתבתי תסריט שאפשר לי לבצע צילום אוטומטי בניסיון חיפוש אחר מטאורים במטר הפרסאידים בקיץ האחרון. http://www.guysoft.co.il/chdk/ אני אשמח לתגובות, קריאה מהנה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
צילמתי את בובת האסיר מאלקטרז שלי באור חלש של החדר וזוהי התוצאה -
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! יש דרך מקצועית להגן על המצלמה בצילומי חורף? אני יודע שיש מארזים לדגמים מסוימים שמגנים על המצלמה, אבל נראה לי שיש דרך אחרת שאני לא יודע (אגב, איך באמת מצלמים מתחת למים?) והאם יש דגמי DSLR אטומים למים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים יוצא לי להיות בהופעות של מגמת תאטרון או כל מיני הופעות אחרות כאן במתנ"ס של המושבה שלנו ורציתי להתייעץ איתכם כאן כיצד אוכל להוציא את התמונות הכי טובות מהS6000 שלי בצילום במצב כזה. בישיבה באולם ההופעות שם, יוצא שאני נמצא במקום חשוך לגמרי וממנו מצלם במה שלעיתים מוארת מאוד ולעיתים קצת חשוכה, רציתי שתעזרו לי לבחור מצב במצלמה או להתאים פרמטרים מתאימים בערך במצב ידני כדי שלא אצתרך כל המופע רק לשחק עם הפונקציות של המצלמה ולחפש מה הכי מתאים במקום לשבת, לראות את המופע וגם לצלם בנחת בלי יותר מידיי משחקים. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני ענינים: 1. טוב, יצאתי לפני כמה דקות לבחוץ, חושך מוחלט (22:00 בלילה בכל זאת..) שמתי במצלמה מצב M , ידני.. הגדרות ISO 1600 פתיחת צמצם ל 30 שניות - ומכוון על הבית של השכן: מה אומרים? שתבינו, אני עומד שם ולא רואה כלום לפני, חושך מוחלט - אור כוכבים... אני יודע שעם פוטושופ אפשר לסנן את הרעש הלבן הזה... 2. ניסיתי לצלם את הכוכבים - עם דגש על חץ הצפון, ומשום מה שום הגדרה לא נותנת לי פוקס טוב, יש רעיונות איך לצלם כוכבים בלילה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לצלם בלילה לרחוק(*4) אבל אני מקבל תמונות שחורות . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את הבעיה זאת. אני מסתכל במסך של המצלמה וקיים מנגנון שמבהיר את התמונה ביחס לרמת החושך שקיים באזור שאני רוצה לצלם האם יש דרך להפעיל משהו כזה גם על התמונות. יש לי A630 בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם ההודעה הזאת שיייכת לפורום הזה אם לא דני תעביר... היום ביקרתי בבית התפוצות ולקחתי איתי את המצלמה. לפתע בכניסה ראיתי שלט שאסר לצלם ויש להפקיד את המצלמה בקופה. כמובן ש-C8080 וכרטיס זיכרון 1 גיגה להפקיד בקופה זה רעיון רע. הברחתי אותה לתוך המוזיאון אבל השארתי אותה בתיק. דעתי? חבל שכך. יש שם פסלים כ"כ יפים שפשוט קרצו לי תעשה עליי מאקרו. האם ישנו חוק שמתיר זאת? האם זה מותר? מה בדבר הכנסת מצלמות לבתי קולנוע? זה יהיה הגום כנראה להחלטה שלי אם מחר להביא למפגש תמצלמה או לא.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מספר הופעות של חברים שאני מעונין לצלם. הבעיה היא שההופעות מתקיימות במן מועדונים, וקשה לצלם עם עדשת הקיט ופלאש מובנה. הבעיה עם העדשה היא שהצמצם הפתוח ביותר שלי הוא 3.5, וגם זה רק באורך מוקד מינימלי. בעיה שניה היא שהתמונות פשוט לא יצאו חדות, גם עם פלאש, וגם בלי, אני לא מדבר על רעשים, כי הרי צילמתי עם 1600ISO, אבל לפחות שיראו טיפה חדות... (ניסיתי להשתמש בנקודות פיקוס באופן אוטומטי, והיו גם תמונות שבחרתי לבד כדי לוודא על מה אני מפקס, זה לא עזר) הבעיה עם הפלאש היא, שהיא מסנוורת את העולם כמובן, ושבמקרה הטוב (אם זה לא שורף את האנשים) זה מאיר רק את מי שנמצא מלפנים, ומאחור הכל שחור. ניסיתי את הטכניקה של פלאש עם מהירות תריס נמוכה, כדי להקפיא את התמונה ולתת לאור להכנס. לא …
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כשאני מצלם מסיבה לדוגמא במקום פתוח לגמרי וחשוך, בלי קירות לבנים מסביב או תקרה כלשהי... פלאש ישיר זו האופציה הפרקטית היחידה ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי Canon A610 ורציתי לדעת איך מצלמים ברצף..! למי שיש עוד טיפים טובים בקשר למצלמה זה יעזור! תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
לפי מה שהבנתי יש הלילה גשם מטאורים.. האם יש למישהו טיפים או עצות איך לצלם אותו בצורה טובה ?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הצילומים נעשו כולם באמצעות fuji s5600 וללא שום עריכה דיגיטלית. הקובץ הראשון: 1/25 sec f/3.2 iso 400 התמונה השניה: 1/800 sec f/8 iso 200 והתמונה האחרונה שצולמה בהפרש של עשר שניות מקודמתה: 1/250 sec f/3.2 iso 100 אם יש לכם הצעות למבחנים נוספים אשמח לנסות [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצלמת הווידאו הדיגיטלית מקליטה ב HD בקצב של 24 מגה לשניה, הקובץ שנוצר הוא m2ts שנפח של כ 10 ג'יגה לשעת הקלטה. (אני מעוניין לצלם באיכות הגבוהה ביותר) 1. במידה ואני מעוניין לשמור את הסרטים ללא פגיעה באיכות, אלו הנפחים שאני צריך להתחשב בהם, בבואי לרכוש דיסק קשיח לגיבויים ? לקחת בחשבון 10 ג'יגה לשעה, או שניתן להמיר לפורמט אחר, אך ללא איבוד איכות ? 2. המצלמה היא NTSC, האם ב HD לחלוטין אין חשיבות בבחינת הטלויזיה ? (קראתי שיש גם פלזמות / LCD מעטות שתומכות רק ב PAL ואינן מולטיסיסטם) 3. יש בכלל על מה לדבר, במידה ואני מעוניין להמיר לפורמט שיכנס ב DVD, להצגה ב DVD בסלון (כאשר אין מדיה סנטר / סטרימר / את המצלמה איתי) מבלי לאבד יותר מידי איכות ? עקרוני ב DVD אני יכול להכניס חצי שעה של…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת ודיאו לסרט דוקמנטרי שאני רוצה לצלם והיתי רוצה המלצות של מצלמות שמתאימות אני מחפש מצלמה סבירה לסרט שיכול בעתיד להיות מוקרן אחרי עריכה זה אומר שהפורמט צריך להיות דיגטלי ומצלמה שאפשר לשלוט על רמת הסאונד בצילום. למצבים שיש סאונד רועש באזור הצילום אני יוכל להמניך כדי שלא יפגע בצילום בנוסף יכולת סבירה לצילום באזורים חשוכים ולילה ובמסיבות הדווח מחיר עד 3500 ש"ח תודה רבה לכל העוזר ואני ישמח לקבל לינקים מתאימים יותר לפורומים שעוסקים בצילום
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכם אני חבר באיגוד הביליארד הישראלי ISPA ואנחנו רוצים להתחיל מתחילת השנה בטורנירים חודשיים ולצלם אותם העניין הוא כזה - 1. אנחנו רוצים לצלם בוידאו כל טורניר, ואם אפשר אז לשדרו אותו בלייב סטרימינג, מה זה דורש? (יש לנו אתר וערוץ יוטיוב) 2. אנו רוצים ששני פרשנים ישבו במהלך הטורניר בעמדה מעט מרוחקת מהשולחן המצולם עם מסך מחשב/לפטופ/אייפד ויפרשנו את המשחק, יהיו מחוברים למיקרופונים ויראו את הוידאו בזמן אמת על המסך ויוקלטו. (הם חייבים להיות מעט מרוחקים משולחן המשחק כדי לא להפריע לשחקנים) 3. יש לנו אייפד ולפטופ ואין בעיה להשיג מסך מחשב, מה יהיה עדיף מהבחינה הזו? אודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ על מצלמת וידאו HD טובה באיזור 2000שח וכן המלצה על מיקרופונים ואם תוכלו להסביר מה בד…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם זה אפשרי לצלם במצלמה דיגיטלית ושהוידאו ישמר ישירות לתוך הארד דיסק של המחשב? אני רוצה לצלם משהו לאורך לילה שלם ואולי אפילו יותר (10 שעות) אין לי בעיה לחבר את המצלמה עם כבל למחשב והסוללה לא תגמר אז זה בסדר מהצד הזה האם הדבר אפשרי וכיצד? יש לי מצלה של קנון SD750 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-