צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית טובה במחיר של עד 1500 שקל הבעיה: אני לא מבין בצילום או במצלמות (זה מתנה) יש קושי בלקבל מידע מהאדם שעבורו מיועדת המתנה (זה אמור להיות הפתעה) הדבר היחיד שאני יודע זה שיש עדיפות לקאנון אז אם לסכם אני מחפש המלצה למצלמה של תמורה הכי טובה בעד הכסף באופן הכי בנאלי פשוט כי אין לי יותר במה למקד אני יודע כמה מתסכל לנסות להתאים מפרט בלי נתוני שימוש והעדפות ומצטער על מיעוט הפרטים תודה מיוחדת למי שיוכל לעזור לי למרות זאת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איפה ניתן לעשות פיתוח תמנות דיגיטלי על נייר KODAK לא AGFA? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
-
שלום, עקב נסיעה לארה"ב אני חושב על קניית מצלמת ווידאו חשוב: גודל (שתהיה קטנה כמה שיותר) ואיכות צילום. סטילס ממש לא חשוב. ראיתי שאוהבים פה סוני ופנסוניק מבחינת האיכות לפחות, השאלה יש דגמים מומלצים בטווח מחירים הזה? בעיקרון אני משווה באתרים של bestbuy amazon ו newegg אם יש עוד אחד מומלץ אני אשמח :-) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה S6500, ותיק שמספיק בשביל להכיל אותה ואולי חביסת מסטיקים :-X. אני מחפש תיק יותר נורמלי, משהו שיספיק למצלמה, לארנק ואולי לנגן MP3 גם (X5). תקציב לא משנה לי, רק לא להתפרע יותר מדי, סך הכל תיק . יש למישהו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
Canon PowerShot SD980 IS הנה המפרט שלה: http://www.cameta.com/Canon-PowerShot-SD980-IS-Digital-Elph-Camera-Silver-43481.cfm קודם כל, הייעוד של המצלמה הוא לצלם אירועים חברתיים\משפחתיים, טיול ארוך הכולל נופים, טראקים ותיעוד של המון תמונות וגם קצת וידאו. האם המצלמה הזו שווה את המחיר? היא נחשבת למצלמה איכותית לצרכים שלי? מזה אומר שיש לה זום דיגיטלי X5? ע"פ הנתונים באיזה איכות של HD היא מצלמת? האם אפשר לעשות זום במהלך צילום וידאו? האם זה שאין לה עינית, צריך להשפיע? האם ניתן להשתמש בנוסף בסוללות לא מקוריות? כרטיס זכרון, איזה כדאי מבין השתיים מבלי שיעשה בעיות ויגרום למצלמה להתקע? 8GB http://www.cameta.com/Transcend-8GB-HC-SecureDigital-Class-6-SDHC-Card-28756.cfm 16GB http://ww…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Photoshop CS איך אני יכול להקטין את הרזולוציה לגודל שאפשר לשלוח לפורום? צילמתי ביום העצמאות כמה תמונות של זיקוקים ועוד כמה תמונות של מכוניות בחשיפה ארוכה ואני רוצה לשלוח לפורום תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום פורום צילום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש של 4GB (אומנם זה ל-PSP אבל אין הבדל) אני רוצה לדעת את החוות דעת שלכם מהשנים האלה: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo 4GB http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4755&cID=658 והשני: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB X66 http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4761&cID=658 הראשון עולה:476ש"ח השני 589ש"ח מה יותר עדיף? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אחי נוסע לחו"ל - אני רוצה לשדרג את המצלמה שלי הנוכחית פנסוניק FX-07 המיטולוגית ששירתה אותי נאמנה...(דיי...) מה שהכי אהבתי במצלמה הזו זו המהירות תגובה והמימדים מה שהכי שנאתי = התאכזבתי!!! זו רמת הרעש בתמונות וגם ממשק USB1...איטי להחריד! .....אבל בכל זאת נישארתי איתה 3 שנים כרגע יש לי הזדמנות להביא מצלמה מחנות B&H בניו יורק. חשבתי ללכת בגדול על מותג פוג'י...כי שמעתי שאיכות התמונה הרבה יותר טובה מפנסוניק....כנ"ל רמת רעש הרבה יותר נמוכה ? מעבר לזה נושא המימדים = והמישקל די חשוב לי לנושא השימוש העיקרי = טיולים מיימדי המצלמה הנוכחית שלי הם 94 x 51 x 24 mm והיא שוקלת 170 גר' ==== חשבתי ללכת על המצלמה הזו של פוג'י שעולה 230$ http://www.bhphotovideo.com/c/product/…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה של panasonic- gs-320 בינתיים נראית מעולה. אבל קיבלתי חיבור usb למחשב, ואני לא יודע אם צריכים חיבור usb רגיל או את הכרטיס firewire שקונים בנפרד. לפי מה שהבנתי מסוכן להתעסק עם חיבורים לא נכונים למצלמה ולכן אני שואל פה קודם- זאת מצלמת minidv כמובן. אז אפשר לחבר אותה לusb רגיל בלי לחשוש? כי צפיתי לקבל כבל firewire שיתחבר למחשב לא דרך usb רגיל.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול בדרום אמריקה (באוקטובר). קראתי את המאמר Compact Travel Zoom by DPreview ומאוד התלהבתי מהמצלמה הזאת: Samsung HZ35W\WB650 עם זום אופטי של X15 ועדשה רחבה (24מ"מ). כמה שאלות: 1) מה דעתכם על המצלמה? 2) להמתין לדגם חדש יותר? הבנתי שהיא יצאה בערך בינואר השנה, איך אני יכול לדעת אם אמור לצאת דגם יותר טוב בקרוב? האם תחום המצלמות גם מתפתח בקצב מהיר, כמו המחשבים למשל, כך שמומלץ להמתין או ש-8 חודשים זה זמן סביר בהחלט, וכדאי לקנות אותה עכשיו... ? 3) איפה לקנות? יש לי אפשרות לקנות בימים הקרובים מארה"ב מאמזון (319$ עם זיכרון 8gb) או מ- 338$ BHPhotoVideo (כולל מע"מ, ללא זיכרון) ? בארץ ראיתי אותה בסביבות ה-2,000₪ 4) אחריות: האם כדאי להוסיף את החבילות אחר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו התנסה איתה ?? האם כדאי לקנות אותה אני צריך מצלמה שתיכנס לכיס בלי בעיות קטנה קומפקטית וקלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על המצלמה הזאת האם היא מתאימים למתחילים? מה אתם חושבים עליה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה לכרטיס SD של 4GB למצלמה דיגיטלית? תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה 700-1200 שח עדיף כמה שפחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם תנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. - ללא חצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה …
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
טוב אני מחפש מצלמה דיגיטלית עכשיו המליצו לי בכללי על החברה CANON עכשיו על איזה דגם אתם ממליצים אני מחפש משהו טוב איכותי אבל לא באיזה 5 6 אלף אלה משהו טוב ב1500 18000 או שאם יש לכם איזה המלצה למצלמה אחרת אני מוכן לשמוע שאלה שניה שלי היא האם יש הבדל בין 6 מיליון פיסקול במצלמה לבין 3 מיליון פיסקול אבל כיאילו הבדל ממש מוחשי משהו רציני כזה שנראה לעין תודה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים שלהם ולא ראיתי הבדל משמעותי חוץ מהרזולוציה של מסך LCD שלהם של W1 זה 123.00 ו - W5 זה 115.000 למרות ש W5 יותר חדשה יצא גם W7 שהיא 7.1pixels האם שווה לקנות את אחד הדגמים האלו והזה מהם ואם יש מצלמות שוות יותר בתקציב שלהם
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
-
קיבלתי את המצלמה הזו: https://www.newpan.co.il/product/?product=332 אני מחפש כרטיס זיכרון בגודל של 64GB. אני יודע שבשביל 1080P אני יכול להשתמש בכל כרטיס class-10 אבל כשמדובר ב4K אני לא ממש יודע מה לחפש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לחבר את המצלמה למחשב דרך ה-wifi ולא מצליחה מי יכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מכירים דבר כזה? אני מחפש תוכנה שתחפש לי תמונות שלי על המחשב על פי צבע ששולט בתמונה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
hey guys, I'm now in London and thinking of buying the Canon 400D. A local retailer is offering me the Camera Kit + 2GB Sandisk Extreme 133 + a Bag for 3600 Shekels. Two things are bothering me now: 1. is the price attractive enough in comparison to what Israel has to offer? 2. Is the warranty in case i need to use it, valid in Israel? I'd like to know if any of you had ever bought abroad and could answer these questions.. Thanks.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-