צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
איפה אתם ממליצים לקנות איפה לקנות Canon a80 אני רוצה אותה בסביבות ה 1600... אין לי בעייה לקנות מהאינטנרט רק רוצה חנות אמינה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקורות על מצלמות והשוואת דגמים: Digital Photography Review Imaging Resource Digital Camera Resource Page Photography BLOG megapixel.net DCVIEWS The Luminous Landscape photo.net Steve's Digicams FAQ - AA and AAA Batteries אתרים ישראלים בנושא: קליקי, הויקי הישראלי הראשון לצילום D-spot השוואות מחירים ב-Zap לגבי מצלמות דיגיטליות משתמשים המעוניינים להוסיף אתרים נוספים, מוזמנים לשלוח הודעה פרטית ל-Chevy.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי ביום ראשון האחרון מתאילנד היה מדהים יש לי מלא אבל מלא תמונות משם ואני חייב לפתח בזול ואמין עם אפשר ?? מישהו מכיר מקומות כאלה התנסה בזה פעם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלב העיר בין כל המכוניות והבניינים האפורים, החנויות והשלטים, מסתתרת לה שדרה קטנה שכל כך בולטת כניגוד לסביבה העירונית המתועשת. הרבה פעמים רציתי לקחת תמונה של השדרה בערב/לילה. תמיד היתה שם מכונית חונה שהרסה את התמונה אז המתנתי להזדמנות טובה יותר. והנה התוצאה (SGS I9000 עם עדשה מלוכלכת).
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בדרך עצרנו בים המלח ובעין גדי. בדרך חזרה עברנו בחיי בר ומצפה רמון. לא משהו מיוחד, סתם משתף כל התמונות צולמו עם 450D ועדשת טמרון 17-50. רוב תמונות היום צולמו עם פולרייזר הרעש שאתם רואים בחלק מהתמונות נובע בעיקר מההקטנה ומדחיסה ולא מופיע בתמונות בגודל מלא אשמח לביקורות
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתחיל מזה שעברתי מצילום סטילס לוידאו ורציתי לשפר את איכות הסאונד שלי. כחלק מהשדרוג תיקנתי את הCannon 600d שלי וקניתי מיקרופון Rode Rycote. מה שלא ידעתי זה שהאמליפייר של המצלמה עצמה ממש מחורבן ולא משנה איזה מיקרופון (כמעט) אשים יהיו מלא רעשים לבנים. האם יש דרך לעקוף את זה? או שהפתרון היחידי הוא רק מצלמה אחרת? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום !!!!! אני צריך המלצה למצלמה שהכי כדאי לקנות בסכום הזה 1800 שקל (בישביל חבר)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
היי שנה לא הייתי פה , הרבה פיקסלים זרמו מאז במצלמות הפנטקס K100 והFUJI F 11 עבדו הרבה .. את הפנטקס אני לא מתכוון להחליף בקרוב , אולם את הFUJI F11 אני חושב להחליף למצלמה קטנה וקטלנית השאלה, האם יש משהו דומה ל F11 היום ? מבחינת חיישן ורגישות ISO טובה ? האם קיימת מצלמה קטנה עם עינית? כמו כן כיוונים ידניים. מייצב הוא חובה (למרות שנראה לי שאין דבר כזה היום מצלמה ללא מייצב... כמו שאמרתי אני הרבה זמן לא בחיפושי מצלמות) יש איזה המלצה ? (BOREN ? )
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. ההורים שלי, קנו מצלמה חדשה, אך הם לא מבינים מה תפקידם של כמה לחצנים ודברים בה ואיך משתמשים בהם, וגם אני לא מבין גדול בצילום ככה שאיני יכול לעזור להם. מדובר על מצלמה של פנסוניק מדגם DMC-FZ100. 1) על העדשה בצד שמאל יש לחצן שניתן להזיז ויש לו 3 מצבים - AF, AF (עם תמונה של פרח ליד) ו-MF. אני יודע שמדובר בעצם על סוג הפוקוס - אוטומט, חצי אוטומט וידני. אבל איך משתמשים בזה? למה כל אחד משמש? איזה מהם עדיף למצבים שונים? 2)בחזית המצלמה ישנו לחצן AF/AE Lock. ממה שנראה לי מדובר גם במשהו שקשור לפוקוס. ברגע שלחצתי עליו הוא הציג כאילו הוא עושה פוקוס על כמה איזורים שונים בפריים, אבל עדיין לא ברור לי מה הפעולה המדוייקת שלו ולמה זה בכלל שימושי.. אשמח לדעת. 3) בחזית המצלמה בצד ימ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אחי הקטן משחק כדורגל בקבוצת נוער של איזה מועדון ואבא שלי רוצה לצלם את המשחקים שלו[אתם יודעים.. למכור בהרבה שהוא יהיה מפורסם ]. התקציב הוא בערך 3000 שקל... יש מצלמת וידאו שמתאימה לצרכים האלה? כמובן שהיא צריכה גם להתאים לכל דבר אחר כי קשה לי להאמין שנצלם בה רק משחקי כדורגל. חשוב לציין שהמשחקים מתקיימים בשעות הבוקר והצהריים שהשמש חזקה האם הסרט יצא ברור בתנאים כאלה? תודה מראש, אבי.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
המקום מדהים ביופיו אני עצלן אני לא עורך תמונות למרות המצלמה המעפנה שלי[br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 13:11:11 עוד כמה תפיסות תגובות אנשים[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני כבר מזמן רוצה להיכנס, אבל לא היית לי יכולת כלכלית. עכשיו המצב מעולה, ואני רוצה לרכוש מצלמה. כעיקרון אני חושב על יד שנייה NIKON D80, או CANON D40. בנוגע לעדשה, אני לא ממש יודע במה לבחור, לא מבין בזה בכלל אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי להחליט מה לקנות. כעיקרון אני רוצה לצלם הכל אבל כיוון שלכל דבר יש עדשה יעודית אז אני ינסה להיות כמה שיותר ספציפי. אני רוצה לצלם פורטרטים(זום) ומקארו. בגלל שאני לא מבין במצלמות, אני מפחד להיות קורבן למצלמה תקולה או משהו כזה. הבנתי שבית הצילום בודק מצלמה תמורת 250 שקל. בנוגע לניקון יש לכם מושג למי אני יכול לפנות לבדיקה? אם יש כאן משהו שיכול לעזור לי בעת הרכישה אני ישמח נ.ב ה-4 זה כולל עדשה וציוד נלווה. אין לי בעיה לחרוג קצת.
-
- 108 תגובות
- 11k צפיות
-
-
יש לי מצלמת פנטקס מדגם optio 50l בקיצור שזה מצלם אז הקובץ של התמונה הוא על BMP וזה בערך 2.5 מגה לקובץ ... למישהו יש מושג איך אני שם שזה יצלם על JPG כמו כל מצלמה אחרת נורמלית ? ואז אני יוכל לצלם הרבה תמונות ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן מצלמת רשת microsoft vx 6000 בעלת 5 מגה פיקסל לתמונה. צילמתי איתה תמונה של 5 מגה פיקסל, אבל למרות זאת איכות התמונה הייתה סבירה ולא מאוד טובה כמו שציפיתי. השאלה שלי היא איזה פרמטר מציין את איכות התמונה במצלמות השונות? הבנתי שמגה פיקסל זה סכום כל הפיקסלים בתמונה. מגה פיקסל אחד שווה למליון פיקסלים בקירוב. בחמש מגה פיקסל כמו במצלמת רשת שלי יש חמישה מליון פקסלים לתמונה. אז למה התמונה לא הייתה באיכות גבוהה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? לשימוש משפחתי, כלומר לצלם בטיולים, טקסים בבית הספר, מסיבות יומהולדת, שטויות כאלה... הייתה לנו עד לא מזמן a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד אבל אחותי איבדה אותה יש מצלמות מומלצות בטווח המחירים הזה? עדיף עם צילום וידאו שמוגבל רק בנפח הכרטיס, ולא בזמן (בa510 וידאו היה מוגבל לשלוש דקות). זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לאחר שעברתי פה על כמה הודעות, חשבתי על זה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=502514 זה מתאים לדרישות הנ"ל? יש המלצות אחרות? עריכה: הכוונה למצלמה P&S בעיקר
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד נושא שכיף לחזור אליו, ועם יכולות המאקרו של הקנון זה פשוט תענוג. החלטתי הפעם להשתולל עם העקומות בפיתוח (רק זה, בלי פילטרים) - תחליטו אתם אם זה מעניין או סתם מחריד... תוספת התמונה הראשונה של האוטובוס לא הסתדרה לי - כנראה בגלל שהפוקוס הוא על קדמת האוטובוס ולא להפך. הוספתי תמונה נוספת שמצאתי של אותו הצעצוע. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לאמא שלי מצלמה איכותית , ושתיהיה כמה שיותר קטנה ודקה בלי להתפשר יותר מידי על איכות.. כמובן אני לא מחפש פה מצלמה מקצועית , אבל שאיכות התמונה שלה תיהיה טובה + שתיהיה קלה לשימוש ובטריה שמספיקה לשימוש ארוך.. זה פחות או יותר מה שאני חושב שצריך , תרשו לעצמכם להוסיף עוד קרטריונים שנראים לכם חשובים..
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן. העלתי שתי תמונות, קומפוזיציה זהה, אותם נתונים, רק שהצמצם שונה. 5.6 ו- 4. הפלאש ישיר, וישנם הבדלים בין התמונות. צולם ב-AV, עם פלאש EF-530 Super במצב PTTL. הינה השתי תמונות המלאות - http://www.yousendit.com/download/WnBRY05xU1AzS3BMWEE9PQ אשמח לחוות דעתכם אם זה מציב תקין או לא. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היום קניתי את המצלמה החדשה ב980 ש"ח,מחיר סביר לפי מה שראיתי,למרות שאפשר גם למצוא אותו ב750 אבל לא נורא. רציתי לשאול את מי שיש לו את המצלמה הזאת,עד כמה היא באמת טובה?אם אפשר דוגמאות לתמונות טובות שהצליחו להוציא ממנה,איך היא בכלליות? לי היא נראית ממש בסדר...
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בקניית מצלמה דיגיטלית חדשה. הבעיה היא שאין לי מושג במצלמות דיגיטליות והחלטתי לפנות אליכם לעזרה. אני מחפש מצלמה לא יקרה יותר מידיי בעלת איכות טובה שלא יותר מידיי מסובכת להפעלה. בנוסף שלמצלמה יהיה זכרון בנפח מספק, או שתהיה לה אפשרות להוספת זכרון. תודה,דוד.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לאופטימליות, ניסיתי כל מיני ניסיונות. כביש החוף [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי אתמול בחנות שממנה חשבתי לרכוש את ה-s3 , אולם רגע לפני הקנייה התחרטתי , מפני שאפילו לפאוץ הגדול מאוד שאני מיסתובב איתו ביום יום ,היא ניכנסה בקושי רב , וגם זאת ,רק אחרי ריקון מסיבי של הפאוץ , כמעט כל מכול הדברים שאני רגיל להיסחב איתם + הפעלת לחץ פיזי מתון (שכמעט גרם לבעל החנות שבץ במקום ). פשוט "ירד לי האסימון " ,שאומנם נכון הוא , שבמצלמה הזאת יש שילוב תכונות יחודי שלא מצאתי ,נכון לעכשיו , בשום מצלמה אחרת ,כפי שאפשר לראות בדיון הקודם בנושא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194948.msg1704886#msg1704886 אולם ההקרבה שהיא דורשת ,פשוט ,עוברת כל גבול , וכאמור הצורך העיקרי שלי הוא במצלמה שניתן להיסתובב איתה ביום יום, ועל כן אני מוכן להתפשר על תכונות מסוימות ,…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-