עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני שוק להביא מצלמת וידיאו HD מחו"ל וראיתי שעדיין קיימת אבחנה בין PAL ל-SECAM. יש לזה איזו שהיא משמעות ב-HD? עוד שאלה - האם ניתן להציג סרטי HD במסכי CRT רגילים או שצריך להמיר אותם ל-SD?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. שלום אנשים לפני מספר חודשים קניתי את המצלמה שייחלתי לה הרבה זמן CANON A95 שרכשתי ב CAMERA 4LESS חודשיים המלצה שירתה אותי נאמנה עד שחבר טוב שלי איבד לי אותה , כמובן כמו כל חבר טוב הוא קנה לי מצלמה חדשה במקומה אבל הוא רכש אותה בארה"ב הבעיה שלי עם המצלמה היא שאני לא יכול לשמור את ההגדרות שאני מגדיר את המצבים השוני כגון P AV TV M וכדומה , במצלמה הישנה הגדרתי את המצבים השונים ל צורות צילום ששימשו אותי כגון שחור לבן VIVID צמצם מהיר צמצם איטי , אבל במצלמה החדשה ברגע שאני מגדיר מצב מסוים למשל אם אני מגדיר את P לצלם בשחור לבן , אוטומטית כל שאר המצבים הופכים לשחור לבן למרות שלפני זה AV היה מוגדר VIVID . נא עזרתכם

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by מגדל,

אני מחפש מצלמה קומפקטית / דמוי SLR עם מייצב תמונה וזום אופטי לפחות X6... ושיהיה בסביבות ה6 מגה פיקסל ומעלה... מה אתם אומרים על הA710? ועוד שאלה - מה ז"א IS?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  4. Started by idofr,

אמ....אין יותר מידי מה להוסיף אני יודע שצריך לערות אותה אבל ממש אין לי כח אולי בפעם אחרת בנתיים גם ככה אני חושב שהיא מאוד מוצלחת אז תגובות יתקבלו בכיף והערכה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by ob,

שלום לכולם , אני מחפש מצלמה קומפקטית ואיכותית עד 2000 ש"ח . חשוב שיהיה זום אופטי גדול , המצלמה האחרונה שלי הייתה Ricoh Caplio R6 (zoom x7.1) חוץ מצילומים בלילה היא הייתה מעולה לנופים ותמונות מרחוק.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. Started by ZenMaster,

אני רוצה לרכוש Z3\Z5 אבל ראיתי את המצלמה בחנות והיא נראתה לי קצת עדינה ** תיקון, ממש עדינה ! היום יש לי CASIO EX-Z3 והיא פצצה אבל היא קטנה , 3.2MP אז אני מתעניין במצלמות הנ"ל או בכל הצעה אחרת שיש לכם באותו סדר גודל של מחיר. תודה מראש ** בנוסף הייתי במועדון והיה שם מישהו עם מצלמה, הוא צילם בחושך והוא כיוון בעזרת קרן ירוקה כל שהי במצלמה, מישהו יודע לאיזו מצלמה יש את הפונקציה הזו ?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by avidan28,

בוקר טוב לאחרונה אני מחפש מצלמה וחשוב לציין שאני מתחיל מאד בתחום והנה מה שמצאתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410361 ה S3 שעולה מינימום בזאפ 1360 ה S2 שעולה מינימום בזאפ 1799 מישהו מוכן להסביר לי למה הטובה יותר זולה ???? קראתי את ההשוואה בינהם ול S2 יש אפשרות להקליט וידאו ארוך בהתאם לכרטיס בעוד ה S3 מוגבלת ל3 דקות (3600 שניות) אשמח לקבל יעוץ גם על עניין המשקל וכמה זה משפיע. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מבקש עזרה בנושא בו אני לא מבין כלל, מצלמות דיגיטליות. אבא שלי מתלבט בין שתי מצלמות: Panasonic DMC-LS75 בכ-750 ש"ח Pentax Optio E30 בכ-550 ש"ח הצרכים שלו בסיסיים ביותר והוא לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. מישהו יכול להמליץ על אחת מהן ? או על אחרת בטווח המחירים הזה ? תודה רבה נ.ב. לי יש coolpix 4300 שאני מרוצה ממנה מאוד, רק שתבינו כמה אני לא מבין במצלמות...

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה בזמן הקרוב, ואשמח לייעוץ וקצת הכוונה. השימושים הם די כלליים - בעיקר צילום של אנשים באירועים שונים ובטיולים. יהיה נחמד אם המצלמה תוכל להתמודד בצורה טובה עם תנאי תאורה גרועים (בחוץ בלילה, וגם בתוך הבית). הגודל והמשקל צריכים להיות קטנים (אז דמוי slr לא בא בחשבון, אבל כמובן שאיכות התמונה חשובה יותר). אני מניח שרוב הזמן המצלמה תהיה על מצב אוטומטי, וחשוב שהיא תוכל להוציא תמונות טובות במצב הזה, אבל יהיה נחמד אם תהיה גם אפשרות לשליטה ידנית. חשבתי בעיקר על המצלמה Canon A720 IS. המחיר שלה עכשיו הוא קצת פחות מ-1,200 ש"ח, וזה נשמע לי סביר. מישהו יודע איך היא? (הבנתי שהדגם הקודם, A710, היה נחשב למוצלח מאוד, אך לא הצלחתי למצוא ביקורת לגבי ה-A720 אשר בעלת …

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. זה אוטומטית בחר איפה לשמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה הבעיה היא שלא נשאר מקום ואני לאדע איך לשנות את המיקום של איפה הוא ישמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה בדקתי דרך הproperties ואין שם מאיפה לשנות את זה ואני ממש לאדע איך לשנות את זה.. עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by DarkShnizel,

Kodak EasyShare C643

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  12. Started by PyroGhost,

לפני שקניתי את המצלמה קראתי בביקורות שמשום מה הסלוט של הCF עובד לאט יחסית במצלמה, אתמול הגעתי למצב שמילאתי את הכרטיס עד הסוף ולא היה מזיק לי גיבוי קטן, מכיוון שכרטיסי CF יכולים להגיע לנפחים גדולים יותר מה ( עד 2 גי'גה? ) חשבתי להשקיע בכרטיס כזה שעובד במהירות גבוהה יותר מהנורמלי. השאלות שלי הן : 1. אם אני אקח כרטיס יותר מהיר אם זה יפצה /ישפיע על המהירות? 2. עד כמה באמת איטי הסלוט של הCF? 3. לא עדיף לי לקנות עוד כרטיס של גי'גה במקום? תודה לכל המגיבים (:

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by Henz16,

ברצוני לכרוש בשבוע הקרוב מצלמת דמוי SLR, אשר נכרת באיכות תמונות טובות וכמובן, מחיר סביר. אלו שני המצלמות, שניהם של פיוג'י (Fuji) ובמחיר דומה, רציתי לשאול איזה מהם מומלצת יותר, מכל הבחינות כמובן, עם איזו מהם מגיע כרטיס זכרון? והאם יש לכם עוד מלצלמות בטווח של עד 1,000 ש"ח דמוי SLR להמצליץ. (לא כולל אולימפוס סדרה Z, לא מחבב אותם) תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות מצלמת מחשב פשוטה ,בואו נגיד עד 100 ש"ח. שתהיה טובה וכן רציתי לדעת ממה להתרחק שלא יהיו לי תקלות.... איזה פירמה אתם ממליצים ? תודה !

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  15. Started by averaraz,

שלום רב, יש לי זיכוי בסכום של כ600 ש"ח כאן :http://www.celectric.co.il/ProductsList.asp?CatId=8 וברצוני להשתמש בזיכוי זה על מנת לקנות מצלמה. ראיתי שבזיכוי שלי נכנסת הFE3000 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם? אני יודע שבתקציב הזה הcanon 590 היא מומלצת, אך הcanon אינה נמכרת בחנות זו. האם ההFE3000 מצלמה טובה לקנייה יחסית למחיר שלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. מה אתם אומרים, האם אני יכול להסיג משהוא טוב? אני חשבתי לקנות FUJI 5600 באילת (1399)+כרטיס ב(250)

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  17. מדובר בפוג'י FinePix F480 זה מעצבן כי היא קיימת בשביל שאוכל להנות ממנה ומסתבר שאני לא יכול. יש פתרונות?

18. צריך המלצה למצלמה אכותית- תקציב כ2000 ש"ח שלום רב, אני צריך את המלצתכם לגבי קניית מצלמה אכותית בתקציב של 2000 ש"ח בערך הדרישות שלי מהמצלמה והשימוש העיקרי: אני צריך את המצלמה בעיקר לצילום פנים הבית, אני מצלם תמונות כמו ציורי שמן וכו' ואז אני רוצה להפיק הדפסים מהם, לכן חשוב לי: 1)מגה פיקסל גבוהה להדפסות גדולות. 2)חשוב מאוד שהמצלמה לא תעוות את קצוות התמונה 3)איכות התמונה חשובה ביותר - ראיתי שיש מצלמות שהתמונות נוטות לצאת עם רעש ברוב המצבים(לדוגמא במצלמות קנון ראיתי שהתמונות עם פקסלים נקיים יותר) 4)שהמצלמה תצליח ליטפוס פוקוס טוב על התמונה ממרחק של כ2 מטר בערך- שיצליחו ליראות את הטקסטורה של הקנבס למשל. כל השאר לא משנה לי, לא צריך לא נופים ולא כלום , רק בישביל…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. Started by sshhaayy11,

מוזר שייש הפרש של 20 שקל בין שני המצלמות אולי הדגם z6 לא הכי טוב אם מישהוא מכיר את העניין וממליץ על משהוא ? תודה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  20. זאת המצלמה של אמא שלי, השאלתי אותה לשימוש כ Hard Drive כי אני צריך להעביר קבצים באופן דחוף מהמחשב שלי למחשב שלה, למרבה ההפתעה התיקייה שנפתחת ב My Computer היא של קבצי תמונות בלבד (למרות שהיא ריקה) ואני לא יכול להעביר קבצים לשם! יש דרך לעקוף את זה ולהעלות קבצים ישירות לכרטיס זיכרון דרך חיבור USB למצלמה? או באיזה דרך אחרת? זה דחוף, תודה!

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  21. Started by D-M-X,

ולא, לא מצאתי תשובה בדביק

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  22. אוקיי, אז לאחרונה זנחתי את מצב האוטמטי והתחלתי להתעניין קצת יותר באופציות המגוונות של המצלמה שלי. 1. יש אופציה שנקראת Exp. והיא נותנת לבחור ערך בין 2- ל- 2+. מזה זאת האופציה הזאת? וכיצד היא משפיעה? 2. הבנתי שככל שה ISO יותר גבוהה, רמת האור בתמונה עולה אך משפיע ביחס ישיר על איכות התמונה. נכון? תודה.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by eliil1,

בינתיים חשבתי על אלו : Canon Powershot A590 Canon Powershot A720 Panasonic DMC LZ8/LZ10 Panasonic DMC FS3/FS5/FS6/FS7 Panasonic TZ4 / TZ5 Panasaonic FX35/FX37 רצוי שהמצלמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. צריך שיהיה לפחות 8 MP כי אני רוצה לעשות תמונות ברזולוציות גבוהות. *ולגבי ה DSLR וכל הדברים האלה, אני לא מבין בזה, לכן אני לא יכול לציין מה אני רוצה..NON DSLR או SLR או..... תודה, יום טוב

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  24. אז ככה, זאת מצלמה ישנה של שארפ 1.3 מגה פיקסל, אין לי כבל חיבור למחשב, אין לי כרטיס זיכרון. כמה יעלה לי כרטיס מתאים וכבל מתאים? ועוד משהו, המצלמה הזאת שווה אפילו את המחיר של הדברים? תודה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  25. שלוםף מכיוון שאני רוצה לתעד את המשפחה ההולכת והמתרחבת אני מעוניין במצלמת וידאו - איכותית אך קלה חשבתי על פנסוניק SDR-H280 אשמח לדעת את דעתכם מה שמצא חן בעיני במצלמה זו זה שיש לה מייצב טוב ו-3CCD (ואני לא מתקרב לסוני עם מקל למרות שהעדשות שלהם מדהימות) כל טוב, גבריאל

• 0 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים