צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
זה אוטומטית בחר איפה לשמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה הבעיה היא שלא נשאר מקום ואני לאדע איך לשנות את המיקום של איפה הוא ישמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה בדקתי דרך הproperties ואין שם מאיפה לשנות את זה ואני ממש לאדע איך לשנות את זה.. עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
;D אהלן חבר'ה. קרוב משפחה קנה לי באמריקה : http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=Search&A=details&Q=&sku=440785&is=REG&addedTroughType=search מהחנות הזו במחיר המקורי (327) + 28 דולר מס עירוני או משהו.. בע. יצא באיזור ה-1550 ש"ח. עדיין שווה לא? בכל מקרה חבר'ה, אני רוצה להתחיל לצלם קצת יותר רציני, לשחק עם ההגדרות ולא רק POINT N SHOOT. אם למישהו יש מדריך לכל ההגדרות האלה (ואם אפשר ספציפית מדריך לצילום ב-F30 זה יהיה מצוין)... ולא כמו מילון שמסביר לי מה זה EXPOSURE או WHITE BALANCE... ??? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מדובר בפוג'י FinePix F480 זה מעצבן כי היא קיימת בשביל שאוכל להנות ממנה ומסתבר שאני לא יכול. יש פתרונות?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מחפש לקנות מצלמה חדשה. הוא לא כ"כ מתייחס למחיר (בכותרת המחיר לפי הערכה שלי למה שהוא מחפש), רק מחפש מצלמה שתתאים לצרכיו. חייבת להיות עינית, זום טוב, והתכווננות אוטומטית ככל הניתן (הוא צלם חובב(ן) מאוד...) ושלא תשקול יותר מדי. יצא לו להשתמש ב-Canon PowerShot S2 של אחיו, והוא אהב אותה. ראיתי שהדגם הנוכחי בסדרה הוא ה-SX10 IS שהחליף את ה-S5, ורציתי לדעת האם הכי טוב ללכת עליו, או שיש מצלמה אחרת עדיפה עליה לדרישותיו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לפני שקניתי את המצלמה קראתי בביקורות שמשום מה הסלוט של הCF עובד לאט יחסית במצלמה, אתמול הגעתי למצב שמילאתי את הכרטיס עד הסוף ולא היה מזיק לי גיבוי קטן, מכיוון שכרטיסי CF יכולים להגיע לנפחים גדולים יותר מה ( עד 2 גי'גה? ) חשבתי להשקיע בכרטיס כזה שעובד במהירות גבוהה יותר מהנורמלי. השאלות שלי הן : 1. אם אני אקח כרטיס יותר מהיר אם זה יפצה /ישפיע על המהירות? 2. עד כמה באמת איטי הסלוט של הCF? 3. לא עדיף לי לקנות עוד כרטיס של גי'גה במקום? תודה לכל המגיבים (:
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה Z2 של מינולטה לחבר שלי יש איזה מצלמה של קאנון לא זוכר דגם מדוייק... שאני מצלם אצלי אז בהתחלה יש ריבוע אדום אחד שמסמל על מה המצלמה מפוקסת ואצלו יש איזה 5 ריבועים מזה אומר? מה יותר טוב? מה ההבדלים בכלל?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
"5200\5600" זה הדגם של המצלמה? או שיש 5200, ויש 5600, וזה שתי דגמים נפרדים עם הבדלים בנהם? הכוונה כמובן למצלמת פוגי.. קצת מבלבל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אמ....אין יותר מידי מה להוסיף אני יודע שצריך לערות אותה אבל ממש אין לי כח אולי בפעם אחרת בנתיים גם ככה אני חושב שהיא מאוד מוצלחת אז תגובות יתקבלו בכיף והערכה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מצלמה קומפקטית ואיכותית עד 2000 ש"ח . חשוב שיהיה זום אופטי גדול , המצלמה האחרונה שלי הייתה Ricoh Caplio R6 (zoom x7.1) חוץ מצילומים בלילה היא הייתה מעולה לנופים ותמונות מרחוק.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה בזמן הקרוב, ואשמח לייעוץ וקצת הכוונה. השימושים הם די כלליים - בעיקר צילום של אנשים באירועים שונים ובטיולים. יהיה נחמד אם המצלמה תוכל להתמודד בצורה טובה עם תנאי תאורה גרועים (בחוץ בלילה, וגם בתוך הבית). הגודל והמשקל צריכים להיות קטנים (אז דמוי slr לא בא בחשבון, אבל כמובן שאיכות התמונה חשובה יותר). אני מניח שרוב הזמן המצלמה תהיה על מצב אוטומטי, וחשוב שהיא תוכל להוציא תמונות טובות במצב הזה, אבל יהיה נחמד אם תהיה גם אפשרות לשליטה ידנית. חשבתי בעיקר על המצלמה Canon A720 IS. המחיר שלה עכשיו הוא קצת פחות מ-1,200 ש"ח, וזה נשמע לי סביר. מישהו יודע איך היא? (הבנתי שהדגם הקודם, A710, היה נחשב למוצלח מאוד, אך לא הצלחתי למצוא ביקורת לגבי ה-A720 אשר בעלת …
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו קנון HF10 זוהיא מצלמת FULL HD 16G שמצלמת בפורמט החדש AVCHD הבעיה שלי היא כזאת: אני מצליח להעביר מהמצלמה למחשב את הסרטונים אך כל נסיון להנסות להעביר אותם לתוכנת צריבה נתקלת בתקיעת המחשב ניסיתי עם NERO 9 יחד עם התוכנה המקורית של קנון ולא עוזר העניין הוא שנשאר לי אייקון למטה אחרי התקיעה של קודק בשם HAALI ניסיתי להתקין את KLITE האחרון מחדש אך הבעיה חוזרת על עצמה לא כתבבתי בכוונה בפורום תוכנות כי נראה לי שפה יותר מבינים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על אלו : Canon Powershot A590 Canon Powershot A720 Panasonic DMC LZ8/LZ10 Panasonic DMC FS3/FS5/FS6/FS7 Panasonic TZ4 / TZ5 Panasaonic FX35/FX37 רצוי שהמצלמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. צריך שיהיה לפחות 8 MP כי אני רוצה לעשות תמונות ברזולוציות גבוהות. *ולגבי ה DSLR וכל הדברים האלה, אני לא מבין בזה, לכן אני לא יכול לציין מה אני רוצה..NON DSLR או SLR או..... תודה, יום טוב
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איך המצלמה הזאת? ביחס למצלמה שנועדה למשפחה [לוקח אותה גם בגגל שבעיברית] ביחס למחירה שווה?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אין לי מושג בפוטושופ ויש לי תמונה שדורשת טיפה הרבה ליטוש. היא טיפה שרופה בחלקים מסוימיים, באיזור המנורות למעלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לשפץ לי אותה קצת. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמת מחשב פשוטה ,בואו נגיד עד 100 ש"ח. שתהיה טובה וכן רציתי לדעת ממה להתרחק שלא יהיו לי תקלות.... איזה פירמה אתם ממליצים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
איזה חברה לדעתכם עושה את המצלמות הקומפקטיות הטובות ביותר? (אני מתכוון לפשוטות, לא סופר קומקטיות דקיקות האלה, אלא מצלמות כמו פאוורשוט של קנון..) ואיזה חברה יותר טובה במצלמות קופקטיות? ניקון או קנון? אלא שתי שאלות נפרדות, אני רוצה לדעת מה בכללי לדעתכם הכי טוב, ואת ההשוואה בין קנון לניקון, תודה. ד"א, הייתי שמח אם הייתם מזכירים פה סתם ככה שמות של יצרני מצלמות שאתם מכירים, פשוט אני מכיר רק מה שמוכר בארץ: קנון, סוני, אולימפוס, פוג'י, ניקון, JVC (שזה בעיקר מצלמות וידאו אם אנלא טועה, ואני בעיקר רוצה דלבר על מצלמות דיגטליות רגילות), פנסוניק ואולי עוד כמה ששכחתי. אני רוצה תשזכירו שמלות של חברות מצליחות אחרות שלא הזכרתי או לא מוכרות בארץ כי אני רוצה להכיר קצת יותר, ראיתי כמה ת'רדים …
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית / דמוי SLR עם מייצב תמונה וזום אופטי לפחות X6... ושיהיה בסביבות ה6 מגה פיקסל ומעלה... מה אתם אומרים על הA710? ועוד שאלה - מה ז"א IS?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
זאת המצלמה של אמא שלי, השאלתי אותה לשימוש כ Hard Drive כי אני צריך להעביר קבצים באופן דחוף מהמחשב שלי למחשב שלה, למרבה ההפתעה התיקייה שנפתחת ב My Computer היא של קבצי תמונות בלבד (למרות שהיא ריקה) ואני לא יכול להעביר קבצים לשם! יש דרך לעקוף את זה ולהעלות קבצים ישירות לכרטיס זיכרון דרך חיבור USB למצלמה? או באיזה דרך אחרת? זה דחוף, תודה!
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש Z3\Z5 אבל ראיתי את המצלמה בחנות והיא נראתה לי קצת עדינה ** תיקון, ממש עדינה ! היום יש לי CASIO EX-Z3 והיא פצצה אבל היא קטנה , 3.2MP אז אני מתעניין במצלמות הנ"ל או בכל הצעה אחרת שיש לכם באותו סדר גודל של מחיר. תודה מראש ** בנוסף הייתי במועדון והיה שם מישהו עם מצלמה, הוא צילם בחושך והוא כיוון בעזרת קרן ירוקה כל שהי במצלמה, מישהו יודע לאיזו מצלמה יש את הפונקציה הזו ?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בוקר טוב לאחרונה אני מחפש מצלמה וחשוב לציין שאני מתחיל מאד בתחום והנה מה שמצאתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410361 ה S3 שעולה מינימום בזאפ 1360 ה S2 שעולה מינימום בזאפ 1799 מישהו מוכן להסביר לי למה הטובה יותר זולה ???? קראתי את ההשוואה בינהם ול S2 יש אפשרות להקליט וידאו ארוך בהתאם לכרטיס בעוד ה S3 מוגבלת ל3 דקות (3600 שניות) אשמח לקבל יעוץ גם על עניין המשקל וכמה זה משפיע. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אוקיי, אז לאחרונה זנחתי את מצב האוטמטי והתחלתי להתעניין קצת יותר באופציות המגוונות של המצלמה שלי. 1. יש אופציה שנקראת Exp. והיא נותנת לבחור ערך בין 2- ל- 2+. מזה זאת האופציה הזאת? וכיצד היא משפיעה? 2. הבנתי שככל שה ISO יותר גבוהה, רמת האור בתמונה עולה אך משפיע ביחס ישיר על איכות התמונה. נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ברצוני לכרוש בשבוע הקרוב מצלמת דמוי SLR, אשר נכרת באיכות תמונות טובות וכמובן, מחיר סביר. אלו שני המצלמות, שניהם של פיוג'י (Fuji) ובמחיר דומה, רציתי לשאול איזה מהם מומלצת יותר, מכל הבחינות כמובן, עם איזו מהם מגיע כרטיס זכרון? והאם יש לכם עוד מלצלמות בטווח של עד 1,000 ש"ח דמוי SLR להמצליץ. (לא כולל אולימפוס סדרה Z, לא מחבב אותם) תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שחקתי היום עם הa85 של חבר, וממש אהבתי. אני רוצה לקנות משהו דומה, והכי נראה הלי הa510. היא אמורה להיות שיפור של ה a75 שהיא דרגה מתחת לa85. יהיו הבדלים משמעותיים או שזה רק המגה פיקסל? מאד התלהבתי ממהירות התגובה ונוחות התפעול... הן זהות בנושא הזה? בתיאור כתוב שהיא פועלת על 2 סוללות אבל במפרט כתוב 4. לפי מה שאני יודע זה 2... נכון? איך הקיט הזה? (גם מבחינת מחיר, גם מבחינת שילוב המוצרים, גם מבחינת החנות עצמה - מומלצת, מקצועית, איכותית...) http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=476&p=0 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=267&p=26 יש לי כבר 4 בטריות 2300 של gp ומטען.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-