צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אמ....אין יותר מידי מה להוסיף אני יודע שצריך לערות אותה אבל ממש אין לי כח אולי בפעם אחרת בנתיים גם ככה אני חושב שהיא מאוד מוצלחת אז תגובות יתקבלו בכיף והערכה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי זיכוי בסכום של כ600 ש"ח כאן :http://www.celectric.co.il/ProductsList.asp?CatId=8 וברצוני להשתמש בזיכוי זה על מנת לקנות מצלמה. ראיתי שבזיכוי שלי נכנסת הFE3000 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם? אני יודע שבתקציב הזה הcanon 590 היא מומלצת, אך הcanon אינה נמכרת בחנות זו. האם ההFE3000 מצלמה טובה לקנייה יחסית למחיר שלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, האם אני יכול להסיג משהוא טוב? אני חשבתי לקנות FUJI 5600 באילת (1399)+כרטיס ב(250)
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מחפש לקנות מצלמה חדשה. הוא לא כ"כ מתייחס למחיר (בכותרת המחיר לפי הערכה שלי למה שהוא מחפש), רק מחפש מצלמה שתתאים לצרכיו. חייבת להיות עינית, זום טוב, והתכווננות אוטומטית ככל הניתן (הוא צלם חובב(ן) מאוד...) ושלא תשקול יותר מדי. יצא לו להשתמש ב-Canon PowerShot S2 של אחיו, והוא אהב אותה. ראיתי שהדגם הנוכחי בסדרה הוא ה-SX10 IS שהחליף את ה-S5, ורציתי לדעת האם הכי טוב ללכת עליו, או שיש מצלמה אחרת עדיפה עליה לדרישותיו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אמא מיואשת- נמאס לי מהמצלמה שלי-למיטב זכרוני זו CANON A8: אני מצלמת בעיקר את הילדים וארועים שונים (לעיתים מצלמת נופים כמו תיירת סטנדרטית) , אבל המצלמה לא מספיקה לעמוד בקצב -זמן התגובה של המצלמה איטי במיוחד והילדים כל הזמן זזים...ויוצאים מהפריים (כן, כן, אני חובבנית )גם כאשר אני מעבירה לתוכניות הייעודיות הקיימות במצלמה- המצב לא משתפר. בנוסף- איכות צילום הסרטונים במצלמה שלי ירודה במיוחד- כמעט כמו סרט שנשאר משנות ה-60 |(-:, אגב, ניסיתי כרטיס זכרון מהיר- לא הרגשתי שיפור במהירות התגובה. אני מחפשת מצלמה שתהיה קלה לתפעול מהיר (בלחיצת כפתור) ושתגיב במהירות, אה, וגם עם פונקציית ביטול עיניים אדומות התקציב- עד 1500 ש"ח האם תבואו לעזרי?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את המצלמה הנ"ל (שוקלת 113 גרם ובעובי 15 מ"מ). לפני שאני קונה, רציתי לדעת האם מישהו מכיר מצלמה באותה רמה פחות או יותר, אך בעלת נתונים פיזיים (משקל ו/או גודל) טובים יותר? מחיפוש שעשיתי באתר http://www.dpreview.com עולה כי יש 3 מצלמות ששוקלות פחות מזאת אך לא מציעות מפרט באותה רמה (מסך LCD גדול, איכות צילום טובה יחסית). אם מישהו מכיר מצלמה דקה יותר או שוקלת פחות אשמח לדעת. תודה רבה, יובל
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מוזר שייש הפרש של 20 שקל בין שני המצלמות אולי הדגם z6 לא הכי טוב אם מישהוא מכיר את העניין וממליץ על משהוא ? תודה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהחלטה לגבי רכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית. האפשרויות העיקריות: 1. Fuji FinepixA340 2. Olympus D535 / C370 עלות שתי המצלמות בסביבות ה-700 ש"ח. אשמח לשמוע על מצלמות נוספות בתחום מחירים קרוב (אבל מצלמות חדשות, לא מחודשות...). תודה!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
"5200\5600" זה הדגם של המצלמה? או שיש 5200, ויש 5600, וזה שתי דגמים נפרדים עם הבדלים בנהם? הכוונה כמובן למצלמת פוגי.. קצת מבלבל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי מצלמה מדגם canon a590 is אין לי את דיסק ההתקנה וצילמתי מספר תמונות במצלמה ורציתי לדעת איך אוכל להעביר אותם למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אז ככה אין לי שמץ של מושג בצמצם, בזמני חשיפה ב ISO או בפונקציה הזאת מאקרו.... יש איזה שהם מדריכים לצלם המתחיל ללמוד להשתמש במצלמה שלו בצורה קצת יותר מקצועית מ POINT AND SHOOT???
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קונה מתנה לאחי לחתונה מצלמה דיגיטאלית, אני צריך המלצה בבקשה שתיכנס לתקציב שלי ואם יש איזה שהיא מצלמה שיש לה אפשרות להחליף עדשות . אשמח לקבל כמה דגמים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם תודה.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשמוע מה דעתכם על רכישה של מצלמה מחודשת/מתצוגה. כמובן שהמחיר נמוך משמעותית מחדשה, אך הייתי מעוניין לשמוע מה נסיונכם עם מצלמות אלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בוקר טוב לאחרונה אני מחפש מצלמה וחשוב לציין שאני מתחיל מאד בתחום והנה מה שמצאתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410361 ה S3 שעולה מינימום בזאפ 1360 ה S2 שעולה מינימום בזאפ 1799 מישהו מוכן להסביר לי למה הטובה יותר זולה ???? קראתי את ההשוואה בינהם ול S2 יש אפשרות להקליט וידאו ארוך בהתאם לכרטיס בעוד ה S3 מוגבלת ל3 דקות (3600 שניות) אשמח לקבל יעוץ גם על עניין המשקל וכמה זה משפיע. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
אוקיי, אז לאחרונה זנחתי את מצב האוטמטי והתחלתי להתעניין קצת יותר באופציות המגוונות של המצלמה שלי. 1. יש אופציה שנקראת Exp. והיא נותנת לבחור ערך בין 2- ל- 2+. מזה זאת האופציה הזאת? וכיצד היא משפיעה? 2. הבנתי שככל שה ISO יותר גבוהה, רמת האור בתמונה עולה אך משפיע ביחס ישיר על איכות התמונה. נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על אלו : Canon Powershot A590 Canon Powershot A720 Panasonic DMC LZ8/LZ10 Panasonic DMC FS3/FS5/FS6/FS7 Panasonic TZ4 / TZ5 Panasaonic FX35/FX37 רצוי שהמצלמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. צריך שיהיה לפחות 8 MP כי אני רוצה לעשות תמונות ברזולוציות גבוהות. *ולגבי ה DSLR וכל הדברים האלה, אני לא מבין בזה, לכן אני לא יכול לציין מה אני רוצה..NON DSLR או SLR או..... תודה, יום טוב
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמה אכותית- תקציב כ2000 ש"ח שלום רב, אני צריך את המלצתכם לגבי קניית מצלמה אכותית בתקציב של 2000 ש"ח בערך הדרישות שלי מהמצלמה והשימוש העיקרי: אני צריך את המצלמה בעיקר לצילום פנים הבית, אני מצלם תמונות כמו ציורי שמן וכו' ואז אני רוצה להפיק הדפסים מהם, לכן חשוב לי: 1)מגה פיקסל גבוהה להדפסות גדולות. 2)חשוב מאוד שהמצלמה לא תעוות את קצוות התמונה 3)איכות התמונה חשובה ביותר - ראיתי שיש מצלמות שהתמונות נוטות לצאת עם רעש ברוב המצבים(לדוגמא במצלמות קנון ראיתי שהתמונות עם פקסלים נקיים יותר) 4)שהמצלמה תצליח ליטפוס פוקוס טוב על התמונה ממרחק של כ2 מטר בערך- שיצליחו ליראות את הטקסטורה של הקנבס למשל. כל השאר לא משנה לי, לא צריך לא נופים ולא כלום , רק בישביל…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
לפני שקניתי את המצלמה קראתי בביקורות שמשום מה הסלוט של הCF עובד לאט יחסית במצלמה, אתמול הגעתי למצב שמילאתי את הכרטיס עד הסוף ולא היה מזיק לי גיבוי קטן, מכיוון שכרטיסי CF יכולים להגיע לנפחים גדולים יותר מה ( עד 2 גי'גה? ) חשבתי להשקיע בכרטיס כזה שעובד במהירות גבוהה יותר מהנורמלי. השאלות שלי הן : 1. אם אני אקח כרטיס יותר מהיר אם זה יפצה /ישפיע על המהירות? 2. עד כמה באמת איטי הסלוט של הCF? 3. לא עדיף לי לקנות עוד כרטיס של גי'גה במקום? תודה לכל המגיבים (:
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
המצלמה פשוט לא נפתחת וגם שהיא נפתחת זה לשתי שניות והיא אומרת low battrey power החלפתי איזה עשרים בטריות (גם לבטריות המקוריות של GP) הטענתי כבר שתי סטים של בטריות GP ואני מתחיל לחשוב שעשיתי איזה טעות עם המכשיר ושגרמתי לו להתקלקל (אולי בגלל שהוצאתי אותו מהכבל USB ושחכתי לנתק אותו קודם דרך safely remove hardware? בקיצור אין לי מושג למה זה עושה את זה אבל אני מתחיל לחשוב שזה מהמצלמה,אם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה באמת נחמד כי אני נוסע עוד כמה ימים לאיטליה ואין לי איך לצלם תמונות חוץ מהמצלמה הזאת :s05:
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
טוב ככה רציתי לשאול יש מצלמה נורמלית בתקציב של 1500-2000? בנתיים מצאתי את Canon S1 Fuji S5000 Olympus C765[אחד מהפורום המליץ לי] בנתיים על האולימפוס אני חשוב ללכת http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=711&aff=zap ואם זה עוזר אני רוצה משו דיי קטן לא ענק... טוב שאלה שנייה לדוגמא אני מצלם תמונה רגילה הולך לחנות...או איך שלא קוראים לזה לפתח את התמונה בגודל יעני אני רוצה שיפתחו לי אותה גדולה...כמה זה יעלה לי בערך לתמונה? ותגידו איזה גודל תודה מראש :]
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין 430EX II ל 580EX II. אם לשים לרגע את המחיר בצד. אין לי ממש צורך ביתרון של 580 בתחום העוצמה. ל 580 יש מחיצת BOUNCE שאפשר לשלוף, מה שאין ב 430. הדרישות שלי מפלאש הן בעיקר מילוי וצילומי מאקרו, גם כשאני יצלם אנשים, אני לא ישתמש בטווח שלו. לא חשוב לי ש 430 לא יכול לשמש בתור מאסטר ו 580 כן. השאלה היא אם לצרכים שלי 430 עם דיפיוזר יעשה את העבודה מה גם ש ה 430 יותר קטן וקל, שזה דיי חשוב לי. השאלה היא האם היתרונות של 580 מצדיקים תוספת של 500ש"ח או כמה שזה לא יהיה, כשמדובר בתוכנית הצטיידות לטווח ארוך?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-