צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהחלטה לגבי רכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית. האפשרויות העיקריות: 1. Fuji FinepixA340 2. Olympus D535 / C370 עלות שתי המצלמות בסביבות ה-700 ש"ח. אשמח לשמוע על מצלמות נוספות בתחום מחירים קרוב (אבל מצלמות חדשות, לא מחודשות...). תודה!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשמוע מה דעתכם על רכישה של מצלמה מחודשת/מתצוגה. כמובן שהמחיר נמוך משמעותית מחדשה, אך הייתי מעוניין לשמוע מה נסיונכם עם מצלמות אלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שאלה- תמונות שצילמתי במצלמה הדיגיטאלית שעברו עריכה כבדה מאוד במחשב כדי להפוך אותם ל"אומנותיות יותר" (לא סתם כדי לתקן\לשפר). איפה הם צריכות להיות מוצגות, פורום צילום או עיצוב? אגב חזרתי היום מפולין עם 256 מגה של תמונות....סבלנות 8) יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
זאת המצלמה של אמא שלי, השאלתי אותה לשימוש כ Hard Drive כי אני צריך להעביר קבצים באופן דחוף מהמחשב שלי למחשב שלה, למרבה ההפתעה התיקייה שנפתחת ב My Computer היא של קבצי תמונות בלבד (למרות שהיא ריקה) ואני לא יכול להעביר קבצים לשם! יש דרך לעקוף את זה ולהעלות קבצים ישירות לכרטיס זיכרון דרך חיבור USB למצלמה? או באיזה דרך אחרת? זה דחוף, תודה!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותה האם זאת המצלמה הטובה ביותר בתקציב הזה?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסנן UV אם אני לא טועה ומגן מסך LCD אשר קיים במצלמה אני לא כל כך מבין במסננים אז אני מכווה שתעזרו לי. תקציב אני לא נותן כי אני לא יודע איזה מחירים קיימים ואיזה מסננים טובים ואיזה לא. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אז קניתי את הA610 מPriceless, אבל משום מה לא קיבלתי תפריט מתקדם באנגלית, רק BASIC... אז יש לי כמה שאלות: קודם כל, אפשר לעשות אם זה משהו בכלל? כאילו לקבל את התפריט איכשהו? דבר שני, האם רק אצלי במצלמה החורים של הUSB והVIDEO מכוסים בעזרת מכסה שונה מזה שמגן על הכרטיס זיכרון? כאילו עשוי מחומר קצת שונה, ולא נפתח ונסגר בעזרת צירים כמו הזה של הUSB?.. דבר שלישי, איך אני מחליט כמה זמן הצמצם יהיה פתוח? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז ככה הכנסתי תכרטיס זיכרון שלי לא טוב וזה עשה לי בעיה במצלמה ושם כרטיס זיכרון לא עובד לי אה דרך אגב קוראים למצלמה שלי CANON A80 ואני לא יכול בלעדיה אז קיצור יש לי אחריות של שנה למזלי ורציתי לשאול אותכם כמה זמן יקח בערך לסדר לי את המצלצמה שלי כול ממשלוח הלוך חזור האם לעוד מישהו זה קרה ששלח לתיקון וכמה זמן זה היה ?? דרך אגב החברה זה חברת ניאו שעכשיו שינו את השם לקליק
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 20 מצלמות אינטרנט ביחד לשרת אחד ? יש מפצל USB שיכול לחבר את כולם ביחד? אם כן משהו יכול לתת לי לינק למקום שממנו אפשר ליקנות את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
המצלמה פשוט לא נפתחת וגם שהיא נפתחת זה לשתי שניות והיא אומרת low battrey power החלפתי איזה עשרים בטריות (גם לבטריות המקוריות של GP) הטענתי כבר שתי סטים של בטריות GP ואני מתחיל לחשוב שעשיתי איזה טעות עם המכשיר ושגרמתי לו להתקלקל (אולי בגלל שהוצאתי אותו מהכבל USB ושחכתי לנתק אותו קודם דרך safely remove hardware? בקיצור אין לי מושג למה זה עושה את זה אבל אני מתחיל לחשוב שזה מהמצלמה,אם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה באמת נחמד כי אני נוסע עוד כמה ימים לאיטליה ואין לי איך לצלם תמונות חוץ מהמצלמה הזאת :s05:
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
בינתיים חשבתי על אלו : Canon Powershot A590 Canon Powershot A720 Panasonic DMC LZ8/LZ10 Panasonic DMC FS3/FS5/FS6/FS7 Panasonic TZ4 / TZ5 Panasaonic FX35/FX37 רצוי שהמצלמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. צריך שיהיה לפחות 8 MP כי אני רוצה לעשות תמונות ברזולוציות גבוהות. *ולגבי ה DSLR וכל הדברים האלה, אני לא מבין בזה, לכן אני לא יכול לציין מה אני רוצה..NON DSLR או SLR או..... תודה, יום טוב
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי מס' קלטות וידאו רגילות וכן מס' רב של קלטות וידאו 8 מ"מ של מצלמה אנלוגית ואני מעוניין להעביר אותם ל- DVD . לבי הקלטות ווידאו הרגילות אני חייב אולפן/צלם או שירותי מקצוען בתחום כי אצלי בבית אין אפילו מכשיר וידאו. אבל מה לגבי קלטות 8 מ"מ מדובר בכ- 20-30 קלטות , להעביר אותם ל- DVD נראה לי יהיה יקר מאוד. מהם הדרכים היעילות וטובות להמיר אותם ? האם ישנו מכשיר ששווה לקנות לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום אני מקבל את התמונה בכל מני צבעים מוזרים אולי חסר לי איזה קידוד אשמח לדעת מה אפשר לעשות מצלמה לדוגמא : http://www.intersurf.co.il/main.asp?cat=general&scat=cams3&sel_nav1=24 הבעיה הופיע לאחר פירמוט
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
עומד לירכוש כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ופתאום נודע לי שישנם כאלו זיכרונות במהירויות שונות למשל דוקא קינגסטון ( אחריות לכל החיים) - לא עובדים על מהירות גבוהה (מוגדרים כסטנדרטי) האם החשיבות היא רק בהטענה למחשב....הוא גם בצילום עצמו ( הזמן ביין צילום לצילום) או בצילומי וידאו - במצלמת סטילס אני רוצה ליקנות את כרטיס SD 2GB מבית Transcend - במהירות 150 X מקבלים עליו אחריות רק ל 5 שנים מה דעתכם על החברה הזו - שווה? תודה מראש - לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נגיד יש לי תמונה בגודל 600 או 700 kb איך אני יכול להוריד איכות של תמונה נגיד לצורך להכניס אוהת לפאלפון והיא צריכה להיות קטנה יותר מ300 kb באיזה תוכנה מישמשים אם צריך ביכלל
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אמא מיואשת- נמאס לי מהמצלמה שלי-למיטב זכרוני זו CANON A8: אני מצלמת בעיקר את הילדים וארועים שונים (לעיתים מצלמת נופים כמו תיירת סטנדרטית) , אבל המצלמה לא מספיקה לעמוד בקצב -זמן התגובה של המצלמה איטי במיוחד והילדים כל הזמן זזים...ויוצאים מהפריים (כן, כן, אני חובבנית )גם כאשר אני מעבירה לתוכניות הייעודיות הקיימות במצלמה- המצב לא משתפר. בנוסף- איכות צילום הסרטונים במצלמה שלי ירודה במיוחד- כמעט כמו סרט שנשאר משנות ה-60 |(-:, אגב, ניסיתי כרטיס זכרון מהיר- לא הרגשתי שיפור במהירות התגובה. אני מחפשת מצלמה שתהיה קלה לתפעול מהיר (בלחיצת כפתור) ושתגיב במהירות, אה, וגם עם פונקציית ביטול עיניים אדומות התקציב- עד 1500 ש"ח האם תבואו לעזרי?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שימו לב! לקחתי תצלום של אחד מכבישי מחלף-איילון (על ידי המצלמות בשידור חי שבאתר היישר מהכבישים), ושמתי אותם בהילוך מהיר תוך כדי זריחה. בטוח הרבה אנשים (עם יותר מידי זמן פנוי ) מנסים לקלוט איך זה שאתה לא שם לב שמחשיך.. (או מה שזה לא יהיה). צולם בעזרת התוכנה FRAPS ממצלמות מחלף-איילון, והוכנס להילוך מהיר במובי מייקר. הקובץ: http://84.94.225.120/~rayland/Morning.wmv וד"א - זה כולל את הערפל המטורף שיש פה ביומיים האחרונים תהנו זה האומנם לא זריחה מלאה, בגלל בעיות זיכרון (256MB זיכרון כבר לא רלוונטי) היום בערב אני אצלם (צילום מלא) את השקיעה בהילוך מהיר ד"א - פרוייקט צילום ראשון שלי : עריכה: מה קרה? כואב לכם להגיב קצת?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככה, זאת מצלמה ישנה של שארפ 1.3 מגה פיקסל, אין לי כבל חיבור למחשב, אין לי כרטיס זיכרון. כמה יעלה לי כרטיס מתאים וכבל מתאים? ועוד משהו, המצלמה הזאת שווה אפילו את המחיר של הדברים? תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לפני שקניתי את המצלמה קראתי בביקורות שמשום מה הסלוט של הCF עובד לאט יחסית במצלמה, אתמול הגעתי למצב שמילאתי את הכרטיס עד הסוף ולא היה מזיק לי גיבוי קטן, מכיוון שכרטיסי CF יכולים להגיע לנפחים גדולים יותר מה ( עד 2 גי'גה? ) חשבתי להשקיע בכרטיס כזה שעובד במהירות גבוהה יותר מהנורמלי. השאלות שלי הן : 1. אם אני אקח כרטיס יותר מהיר אם זה יפצה /ישפיע על המהירות? 2. עד כמה באמת איטי הסלוט של הCF? 3. לא עדיף לי לקנות עוד כרטיס של גי'גה במקום? תודה לכל המגיבים (:
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
"5200\5600" זה הדגם של המצלמה? או שיש 5200, ויש 5600, וזה שתי דגמים נפרדים עם הבדלים בנהם? הכוונה כמובן למצלמת פוגי.. קצת מבלבל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
במפתיע או לא כל כך במפתיע אני הולך לעבוד בשכר של פועל במלאזיה בזמן הקרוב והחלטתי לפנק את עצמי(וחברה שלי) עם קצת פרסים רגע לפני השתמשתי בתמונה הזו והגשתי אותה לאיזה תחרות מקומית אם מישהו שאהב או לא אהב ירצה להצביע בשבילה בלינק הבא , עזרתו תוערך עד מאוד כמובן http://www.telavivcity.com/schuna-work.asp?workcode=1888 גם אפשר להגיב פה על התמונה אם בא לכם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-