צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו עד 2200 שקל.. אילו מצלמות אתם יכולים להציע לי לקנות? ומה אתם אומרים על המצלמה הזאת: NVGS25 Panasonic ? תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שחקתי היום עם הa85 של חבר, וממש אהבתי. אני רוצה לקנות משהו דומה, והכי נראה הלי הa510. היא אמורה להיות שיפור של ה a75 שהיא דרגה מתחת לa85. יהיו הבדלים משמעותיים או שזה רק המגה פיקסל? מאד התלהבתי ממהירות התגובה ונוחות התפעול... הן זהות בנושא הזה? בתיאור כתוב שהיא פועלת על 2 סוללות אבל במפרט כתוב 4. לפי מה שאני יודע זה 2... נכון? איך הקיט הזה? (גם מבחינת מחיר, גם מבחינת שילוב המוצרים, גם מבחינת החנות עצמה - מומלצת, מקצועית, איכותית...) http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=476&p=0 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=267&p=26 יש לי כבר 4 בטריות 2300 של gp ומטען.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איזה חברה לדעתכם עושה את המצלמות הקומפקטיות הטובות ביותר? (אני מתכוון לפשוטות, לא סופר קומקטיות דקיקות האלה, אלא מצלמות כמו פאוורשוט של קנון..) ואיזה חברה יותר טובה במצלמות קופקטיות? ניקון או קנון? אלא שתי שאלות נפרדות, אני רוצה לדעת מה בכללי לדעתכם הכי טוב, ואת ההשוואה בין קנון לניקון, תודה. ד"א, הייתי שמח אם הייתם מזכירים פה סתם ככה שמות של יצרני מצלמות שאתם מכירים, פשוט אני מכיר רק מה שמוכר בארץ: קנון, סוני, אולימפוס, פוג'י, ניקון, JVC (שזה בעיקר מצלמות וידאו אם אנלא טועה, ואני בעיקר רוצה דלבר על מצלמות דיגטליות רגילות), פנסוניק ואולי עוד כמה ששכחתי. אני רוצה תשזכירו שמלות של חברות מצליחות אחרות שלא הזכרתי או לא מוכרות בארץ כי אני רוצה להכיר קצת יותר, ראיתי כמה ת'רדים …
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ואיזה כדאי לקנות? חיפשתי ולא הצלחתי למצוא ראיתי שיש תמיכה ב sdhc לא אומרים באילו נפחים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שווה במחיר הזה?? http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=64327&saleNo=450919
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קטנה איכותית מסך גדול בטריה חזקה ויפה לאללה...1700 שקל כרטיס זיכרון עוד 400 שקל (1G) יוצא 2100 שקל יש לה חיבור לטלוויזיה?או מהעריסה שלה? זה הדבר היחד של מצאתי... וה אתם אמרים עליה לי היא נראת קטלנית?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ראו תמונה: עריכה: יש לי פוטושופ אבל אני לא יודע להשתמש. ויש לי את התוכנה Noise Ninja 2 ואני לא יודע להשתמש בה. השאלה אם אפשר לעשות דבר כזה בכלל? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
תמונה שזקוקה לעריכה דחוף (יש פה רעיון מטורף לדעתי) A710 IS תגובות..
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
-
אמא מיואשת- נמאס לי מהמצלמה שלי-למיטב זכרוני זו CANON A8: אני מצלמת בעיקר את הילדים וארועים שונים (לעיתים מצלמת נופים כמו תיירת סטנדרטית) , אבל המצלמה לא מספיקה לעמוד בקצב -זמן התגובה של המצלמה איטי במיוחד והילדים כל הזמן זזים...ויוצאים מהפריים (כן, כן, אני חובבנית )גם כאשר אני מעבירה לתוכניות הייעודיות הקיימות במצלמה- המצב לא משתפר. בנוסף- איכות צילום הסרטונים במצלמה שלי ירודה במיוחד- כמעט כמו סרט שנשאר משנות ה-60 |(-:, אגב, ניסיתי כרטיס זכרון מהיר- לא הרגשתי שיפור במהירות התגובה. אני מחפשת מצלמה שתהיה קלה לתפעול מהיר (בלחיצת כפתור) ושתגיב במהירות, אה, וגם עם פונקציית ביטול עיניים אדומות התקציב- עד 1500 ש"ח האם תבואו לעזרי?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה Z2 של מינולטה לחבר שלי יש איזה מצלמה של קאנון לא זוכר דגם מדוייק... שאני מצלם אצלי אז בהתחלה יש ריבוע אדום אחד שמסמל על מה המצלמה מפוקסת ואצלו יש איזה 5 ריבועים מזה אומר? מה יותר טוב? מה ההבדלים בכלל?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
תמונה שצילמתי היום של קשת בענן מעל הבניין של עיריית י-ם לא יצאה טוב וניסיתי לשפר אותה קצת: התמונה המקורית: אחרי עריכה: עריכה: הנה גרסאות של 800X600 למי שהגרסאות למעלה גדולות מדיי בשבילו.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כמה תמונות מטיול בים המלח : הערות בונות יתקבלו בברכה !!!
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין את F20 של פוג'י וחשבתי לקחת יחד איתה כרטיס זכרון של 1GB מסוג H (הבנתי שהם מהירים יותר), אלא שאז אני מגלה שממש קשה למצוא אותם ראיתי כרטיס של אולימפוס בוואלהשופס ב199 ש"ח!!! זה ממש יקר מישהו מכיר אולי חנויות אחרות? מחירים קצת יותר סבירים?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בנוגע לצמצם של מצלמה דיגיטלית (aperture) לפי מה שהבנתי, הוא שולט בכמות עומק המגרש (depth of field) המצלמה שלי אפשר לשנות את הצמצם מ 2 עד ל 8. ניסיתי לצלם אובייקט בצמצם רחב ובצמצם צר (והתאמתי את מהירות הסגר בהתאם ליותר או פחות תאורה), ובשתי התמונות הרקע נראה אותו הדבר, די בפוקוס. בתמונה של הפרח שבלינק הזה, יש הבדל מאוד משמעותי: http://en.wikipedia.org/wiki/Aperture בתמונה של הפרח עם הרקע המטושטש, השתמשו בצמצם של f/5, ואני השתמשתי ביותר נמוך, אמנם הרקע ממש לא היה מטושטש כמו בתמונה ההיא. מה אני מפסיד פה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על אלו : Canon Powershot A590 Canon Powershot A720 Panasonic DMC LZ8/LZ10 Panasonic DMC FS3/FS5/FS6/FS7 Panasonic TZ4 / TZ5 Panasaonic FX35/FX37 רצוי שהמצלמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. צריך שיהיה לפחות 8 MP כי אני רוצה לעשות תמונות ברזולוציות גבוהות. *ולגבי ה DSLR וכל הדברים האלה, אני לא מבין בזה, לכן אני לא יכול לציין מה אני רוצה..NON DSLR או SLR או..... תודה, יום טוב
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מבקש המלצה למצלמה דיגיטאלית 250$ לקניה בארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
המצלמה פשוט לא נפתחת וגם שהיא נפתחת זה לשתי שניות והיא אומרת low battrey power החלפתי איזה עשרים בטריות (גם לבטריות המקוריות של GP) הטענתי כבר שתי סטים של בטריות GP ואני מתחיל לחשוב שעשיתי איזה טעות עם המכשיר ושגרמתי לו להתקלקל (אולי בגלל שהוצאתי אותו מהכבל USB ושחכתי לנתק אותו קודם דרך safely remove hardware? בקיצור אין לי מושג למה זה עושה את זה אבל אני מתחיל לחשוב שזה מהמצלמה,אם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה באמת נחמד כי אני נוסע עוד כמה ימים לאיטליה ואין לי איך לצלם תמונות חוץ מהמצלמה הזאת :s05:
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מוזר שייש הפרש של 20 שקל בין שני המצלמות אולי הדגם z6 לא הכי טוב אם מישהוא מכיר את העניין וממליץ על משהוא ? תודה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
"5200\5600" זה הדגם של המצלמה? או שיש 5200, ויש 5600, וזה שתי דגמים נפרדים עם הבדלים בנהם? הכוונה כמובן למצלמת פוגי.. קצת מבלבל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אמ....אין יותר מידי מה להוסיף אני יודע שצריך לערות אותה אבל ממש אין לי כח אולי בפעם אחרת בנתיים גם ככה אני חושב שהיא מאוד מוצלחת אז תגובות יתקבלו בכיף והערכה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-