צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
השמתמשתי ב OLYMPUS SP-550 (חדשה) וראיתי שבזמן שאני משנה את הזום או לוחץ חצי לחיצה בשביל לפקס את התמונה יש קווים מוזרים כאלה על המסך, זה אומר שהמצלמה פגומה או שזה בעיה בדגם הספציפי הזה (לא ראיתי שזה הוזכר בביקורות או משהו כזה)?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
ברצוני לשים על קבוצה גדולה של תמונות כיתוב קבוע על כולם, מעין חתימה יש למישהו מושג אין ניתן לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה אני מתלבט בין מצלומות דיגיטיליות מסוג canon 720is המוצעת למכירה בסכום של 900 שח או FujiFilm FinePix S700 המוצעת בסכום של 800 שח השאלה שלי היא מה עדיפה מבין השתיים והאם המחיר של הcanon באמת שווה או שאין משהו שמצדיק את המחיר הזה והאם יש מצלמותיותר טובות לצורכי צילום חובבני וחשוב שהמצלמה תהיה עמידה לתנאים קשים (למרות שבכל מקרה יהיה לה תיק מגן..) והאם ענין הבטריות אמור להשפיע היות והקנון צורכת רק 2 בטריות והפוג'י צורכת 4 האם זה משנה..... בכל אופן אשמח לעזרה מכל אחד שיכול לעזור....
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
צולמו באולימפוס fe -120 ותיקה ללא חצובה וללא שימוש בטיימר ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היום החליק לי התיק ובו המצלמה מהיד מגובה די נמוך, המצלמה הייתה בתוך שתי שכבות של חומר מרופד בכל זאת הזכוכית שמגינה על העינית נסדקה. משום מה בכלל לא שמים לב לזה כשמצלמים כנראה בגלל שהעין מתמקדת מעבר אבל אני בכל זאת רוצה להחליף אותה. קיימת סכנה בלשלוח אותה לתיקון? אם לא אז מה המקום הטוב ביותר?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום ח'ברה בעזרת עצתכם החלטתי לקנות את ה מצלמה הזאת עם 18-55 אשמח עם תמליצו לי על חנות טובה שנותנת שנתיים לפחות של אחריות של "קרט" עדיף חניות שיש לכם איתה נסיון תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה של CASIO דגם ex740 , מאוד מרוצה ממנה אבל אני לא יודע למה בזמן האחרון התמונות יוצאות נורא חשוכות אחרי שאני מעביר אותם למחשב ואני מדגיש שבמצלמה הם נראות מעולה והם מצולמות באור שמש חזקה אבל אחרי שאני מעביר למחשב כאילו הם צולמו ביום חורפי חשוך . כדי לבדוק שהבעיה לא במחשב העברתי את אותם תמונות למחשב אחר וגם דרך הטלויזיה ועדיין התמונות חשוכות. הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי בבעיה.. כשאני מחבר את המצלמה למחשב (SONY T20) חלק מהתמונות מוצגות וחלקן לא.. יש תמונות שמופיע רק חלק קטן מהחלק העליון ושאר התמונה באפור.. כשאני נכנס למציג התמונות של וינדוס הוא רושם שלא ניתן ליצור תצוגה מקדימה של התמונה וכשניסיתי להפעיל את התמונות האלה בפוטושופ הוא הודיע שהתמונות פגומות.. ולא ניתן להעתיק את התמונות למחשב הוא רושם משהו על פרמטר שגוי... עריכה: יכול להיות שזו בעיה בכרטיס זכרון ? אני משתמש בכרטיס זכרון memory stick pro duo של סוני - HIGH SPEED , MAGICGATE כשאני מכניס כרטיס זכרון אחר אין שום בעיות.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה שתהיה איכותית אבל לא הכי מקצועית. או בקיצור מה הכי טוב שאפשר לקנות ב500 שקל? נכנסתי לזאפ והנה כמה דגמים שלפי הביקורות נראים לי מתאימים: Kodak C330 Canon A450 Pentak Optio M20 Coolpix 4600 Nikon אולי יש לכם הצעות אחרות שלא רשמתי כאן.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום, אינני צלם מקצועי ואני לא ממש מתעניין במצלמה מקצועית. אני מחפש מצלמה ביתית(שמעתי שקוראים לזה דיגיטלית קומפקטית זה נכון?) בתקציב של עד 1000 שקלים. אינני יודע אילו מצלמות יש במחיר הזה, אם קיימת מצלמה טובה שמשתמשת בכרטיס זה יהיה טוב מאוד עבורי,מכיון שיש לי כרטיס כזה מהמצלמה הקודמת שלי. אם קיימת מצלמה טובה יותר שמשתמשת בכרטיס אחר והיא טובה יותר מהשנייה בצורה שניתי יהיה להבחין בה אני אשמח לשמוע עלייה גם כן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
האם אכן הצליחו פוגי לייצר מצלמה בעלת איכויות ייחודיות של צבע וטווח דינמי? בתמונות נראה שיש להם אכן יתרון משמעותי בתחום הצבע והטווח הדינמי. מצד שני נראה כי יש חוסר חדות וחוסר פרטים בתמונות. האם זה בגלל מגבלת זכרון (רק 6.1 מ"פ)? מעניין לראות חברה שמנסה ליצור מצלמה "מחוץ לעדר" עם דגשים אחרים. האם הצליחו להתגבר על בעיית החדות בדגמים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
בוקר טוב... אני מתלבט בין 4 סוגי מצלמות וידאו: 1. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={8FF8AEE7-8A45-4EA5-A5A2-AF6DA9302676} 2. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={E72B60A9-1082-46F6-9269-6D4A8E30904B} 3. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={0B4D2BAB-5BD9-4FBF-8B64-2FC0B3DD9EDA} 4. http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={8E1E31F5-64A1-41A2-A8CC-738D8988A8BD}&details_type=1&itemid={C22E8D69-88A7-4172-ACA4-725CF30A49C1} אשמח לקבל עזרה. 10x.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
צריך מצלמה לכבוד הטיול לדרום אמריקה. אני לא מבין בצילום ככה שאני הולך לצלם רק על אוטומטי , עדיף שתיהיה קטנה יחסית (אבל מסך 2אינץ' ככה) ונראה לי שכדאי שתיהיה גם על בטריות ולא סוללה נטענת (הסיבות ברורות לא ידוע איפה יהיה לי שם חשמל להטעין) , שתיתן לי את הצילום הכי איכותי שיש על אוטומט ... תקציב עד 600 ש"ח ככה. תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. חברה שלי חובבת צילום(כתחביב, לא כמקצוע), וכבר זמן רב שהיא מתעניינת ומתלבטת בנוגע לשני מוצרים - האחד מצלמה דיגיטלית מקצועית, גדולה, כוללת עדשות רציניות וכו', והשני מסרטת וידאו. היא טסה כעת לארה"ב ותהיה בין היתר ב-B&H. הייתי רוצה לקבל המלצות לפי התקציב הנ"ל(ניתן גם מהארץ, אך אני מניח שבארה"ב זול בהרבה) לשני סוגי המוצרים, היות והיא עדיין לא החליטה אם להתמקד במצלמה או במסרטה. שימו לב שהתקציב הוא התקרה וכדאי במידת הניתן לרדת ממנו, אם יש מוצר שמשתלם בפחות. ברור לי שלא ניתן יהיה לקנות מוצרים ממש מקצועיים, אך הכוונה היא משהו חצי-מקצועי\מקצועי לחובבנית שרוצה להתחיל להתעניין בצילום ברצינות(צילום נופים, מאקרו וכו'). תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אחריות של מאק, אבל אף חברה לא מתקנת את המצלמות של ריקו. יש לי ריקו R6. נתתי אותה לתיקון לטלרם שהודיעו שהם לא יכולים לתקן אותה (לא בגלל שאי אפשר לתקן אותה, אלא בגלל שאין להם חלקים או ידע איך לתקן מצלמות כאלו). פניתי לעוד ספק שירות של מאק (ארליך) וגם הם אמרו שהם לא יכולים לתקן אותה בגלל שאין להם מאיפה להביא חלקים או משהו. בכל אופן , מאק אישרו לי לשלוח את המצלמה לכל מעבדה בארץ (גם מי שלא עובד איתם) ולקבל מהם הערכה לתיקון. עכשיו השאלה שלי היא למי כבר אפשר לשלוח ??? מי מתעסק עם המצלמות האלו ? היבואן של ריקו בארץ (פוג'י) אומרים שהם לא מיבאים את המצלמה הזו ולכן לא מתקנים. למישהו יש הצעות? (האפשרות הבאה שלי היא לשלוח את המצלמה לחו"ל אבל אני ממש לא רוצה לעשות את זה). …
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם יש עדכון FRIMWARE למצלמת CANON PowerShot A80 ? מאיפה אני יכול להוריד ,לא מצאתי באתר שלהם. אולי אי לא מחפש במקום המתאים. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפנק את עצמי במצלמה דיגיטלית חדשה. הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 300$ גג. כרגע יש לי NIKON COOLPIX 5600 שאני מאוד מרוצה האיכות התמונות שהיא מוציאה אבל אני רוצה לשפר ולהתקדם.. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות ה- 720 היא בעלת זום גדול יותר ( לא ממש חשוב לי) אבל נאמר לי שה 590 מהירה יותר בין תמונה לתמונה האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view¤t=DSC00556.jpg מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אהלן אני טס לדרום אמריקה בקרוב ואני עומד לקנות מצלמה בימים הקרובים. קראתי את ההודעות הרבות פה בפורום על ה TZ3 וכדומה ואני מבין את הכל היתרונות שלה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין הפנסוניק TZ3 לבין Canon IXUS 75 או Canon SD860 TZ3 עדשה רחבה, זום 10, מייצב תמונה, עבה יחסית. Ixus 75 עדשה רגילה, זום 3, אין מייצב, דקה מאוד. (יחסית) SD860 עדשה רחבה, זום 3.8, מייצב תמונה, יותר עבה קצת מהIXUS. שיחקתי עם שניהם כבר המון (עם ה 75 וה TZ3). מאוד אהבתי את הביצועים של ה 75, מבחינת הרגשה, איכות תמונה, מהירות צילום וטעינת פלש (בעיה שיש לרוב הCANON). עכשיו ברור לי שהפנסוניק עדיפה בהרבה על שני ה CANON מבחינת הזום והעדשה הרחבה (על ה-75). ושהיא מצלמה מעולה שנותנת הרבה מאוד יתרונות בגוף קטן יחסית. …
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
רוצה ליקנות את המצלמה של פוג'י...חיפשתי יסודי בזאפ כדי למצוא את הכי זול: תסבירו לאחד שלא מבין...איך ישנם כאלו פערי מחיר ? ביין החנות הזו = 1330 ש"ח http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2304&aff=zap לביין החנות הזו(שהיא הקנייה המומלצת בזאפ) = 1980 ש"ח http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=44&CategoryID=50&ProductID=1473 אני יודע שחנות קמרה4לס - נחשבת לחנות ותיקה שמוכרת הרבה מצלמות האם אלו מצלמות סוג ב' או דפוקות ? איך זה כזה זול ? ורוצה לנצל את ההיזדמנות (סליחה)כדי לישאול שאלה נוספת האם הפוג'י טובה יותר מהקנון הזאת ? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1935&aff=zap כי הם עולות בערך אות…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-