עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ido-nava,

יש ברשותי צלמה מדגם pentex optio l10 ויש בה אפשרות רק לצלם על קובץ BMP בקיצור הקובץ יוצא ממש ממש גדול כ1.5-2 מגה... והשאלה שלי האם יש תוכנה שתעביר את התמונות לקובץ JPG או משו ויקבץ את גודל התמונה ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

רכשתי מצלמה לפני שלוש חודשים, ויצאתי מאז כמה וכמה פעמים לצלם באזור תל אביב, חולון, וגם בחוף בבת ים. הייתי רוצה לצאת לצלם עם משהו\י שיהיה לי פחות משעמם..יש כאן משהו שמעונין? התחלתי גם קורס לפני שבועים אצל רועי גליץ, ואני מאד מרוצה ממנו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום! אבא שלי קיבל הצעה לקנות את המצלמה casio qvr51 ב-1450 ש"ח כולל 128 MB ונרתיק איכותי למלמה, בגלל שהוא קונה מהיבואן הראשי, וכאילו דרך החברה שלו או משהו כזה אז לפי מה שהבנתצי זה יוצא זילזול... רציתי לדעת עם זה שווה? בזאם היה רק את QVR61 ו QVR40 שזה דגם יותר מתקםד ודגם אחד פחות מתקדם אז חישפתי באתר השוואות אחר קצת פחות מוכר והכי זול שמצאתי היה ב-1595ש"ח ורק עם 32 MB זכרון (http://www.bazman.co.il/fourth_level.jsp?parentCatId=134&orderBy=3&catId=134&prodId=52_qvr51) הנה פרטים על המצלמה http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/41425/p/Price--Casio--QVR51.html# אז מה אתם אומרים?<

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by axon,

תמונה עתיקה שלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. שתהיה לפחות 4-5 מגה פיקסל, שיהיה לה זום אופטי גבוה, שיהיה לה פלש איכותי, כמובן איכות תמונה מעולה שתהיה קומפקטית ושיהיה לה אורך חיי סוללה גבוה. אין לי תקציב ספציפי, ההורים שלי קונים אותה בארה"ב (אם זה משנה בכלל). אני לא מבין יותר מדי בתחום ולכן כנראה שיש קריטריונים חשובים שלא ציינתי אז פשוט תמליצו על מה שהייתם קונים בעצמכם מכל הבחינות, כתבתי לכם את הדברים שהכי חשובים לי. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לצערי, בטיול האחרון בחו"ל גנבו לי את התיק שבתוכו הייתה מצלמת הוידאו שלי, ולא מייצרים כבר את אותו הדגם. מה שאני צריך- -1080P -רצוי מאוד מייצב תמונה אופטי -יציאת HDMI -כרטיס SD כמדיה להקלטה -הקלטת סאונד בסטריאו, אם AAC או DTS בכלל מצוין. -סוללה סבירה פלוס -איכות סטילס סבירה אם למישהו יש רעיונות, אשמח לקבל כל המלצה. שבת שלום לכולם.

8. Started by adam_godin,

תמונה מהגלבוע [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sgt_flippy,

הייתי אתמול באירוע ועישנו שם , חזרתי מהאירוע והמצלמה שלי מריחה איום ונורא מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by psychuil,

בניתי לעצמי softbox לצילומי מקרו/מוצרים, ואני ממש מרוצה מהתוצאה D: (במיוחד ובמיוחד בהתחשב בעובדה שזה עלה לי 5.5 ש"ח שלמים!) תמונת דוגמה: (רק הוקטנה וחודדה, אפס עריכה מעבר לזה) איך הsetup נראה: והEXIF של התמונה: Make - PENTAX Model - PENTAX K200D Orientation - Top left XResolution - 240.00 YResolution - 240.00 ResolutionUnit - Inch Software - Adobe Photoshop CS4 Windows DateTime - 2009:06:11 13:00:07 ExifOffset - 208 ExposureTime - 4 seconds FNumber - 16 ExposureProgram - Manual control ISOSpeedRatings - 100 ExifVersion - 0221 DateTimeOriginal - 2009:05:10 22:35:39 DateTimeDigitized - 2009:05:10 22:35:39 ShutterSpeedValue - 4 seconds ApertureValue…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by orlupo,

מסתובב: אם מישו מוכן לעשות לי אנימציית GIF יש לי עוד כמה תואמים שלו (צילמתי בצילום רציף)... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  12. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500, אבל התקציב לא באמת מוגבל. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? זו מתנה לזוג צעיר עם ילד בדרך, כך שהוא כנראה יהיה מושא רוב התמונות. ומכאן שגם צילומי "אין-דורס" והרבה וידאו. חוץ מזה זו אמורה להיות מצלמת all round למשפחה... * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? דעה אישית - פלש הוא השטן. אני מאמין בלהמנע מצילום עם פלש עד כמה שאפשר. במילים אחרות, כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא עניתי על זה כבר? כן * האם …

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by R0tem1,

גם שהפלאש פתוח ומאיר על הנושא בשביל שהמצלמה תצליח לפקס בחלק גדול מאד מהמיקרים היא פשוט לא מצליחה, לפעמים היא אפילו דרך הפוקוס (הכוונה שהיא מפקסת טוב וממשיכה לנסות לפקס בלי לעצור) ולא מזהה אותו, גם אני מנסה לכוון על נושא עם ניגודיות גבוהה. בעיה לחפש נושא מואר בטווח דומה כי אני גם עם צמצם פתוח בדרך כלל וגם לא תמיד יש... מה אפשר לעשות??

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by orlupo,

לדעתי שווה קריאה, נדמה לי שהולך להתפתח עידן החזרה לפריים המלא: http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1dsmkii/

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by The_overclocker,

רציתי לבדוק ואולי לקנות שם מצלמה, למה הם נסגרו דווקא עכשיו ??? שמעתי שהיו להם מחירים טובים. אוף.. מישהו יודע אם הם יחזרו מתישהו או אם יש חנות דומה ?

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by OutRaGe,

שלום. כפי שכולכם בטח יודעים, תמונות ממצלמה דיגיטלית שוקלות המון, כ-750-1400KB לתמונה. יש את הדרך של לפתוח בצייר לשמור בשם על אותה תמונה ואז היא מוקטנת בערך ב-60 אחוז מגודלה המקורי. אני מחפש תוכנה או שיטה כל שהיא לעשות את ההקטנה הזאת בצורה המונית(לכמויות גדולות של תמונות) אם למישהו יש את מה שאני מחפש אני אודה לו מאוד.

17. Started by dvido,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה. מילאתי את השאלון למטה אבל אני אנסה לסכם בקצרה: כיום יש לי מצלמת כיס פשוטה - Cannon A620. יוצאות לי איתה תמונות די יפות אבל אני רוצה לשדרג אותה למשהו יותר רציני. יש לציין שאני לא מבין גדול בצילום, אני רק עכשו נכנס לתחום הזה. עברתי קצת על ביקורות והמצלמה שתפסה לי את העין היא ה 550d של קנון. אני לא נעול עליה ככה שאני אשמח להמלצות על מצלמות אחרות. אני אוהב לצלם בעיקר נופים בטיולים, פחות תמונות של תנועה או אנשים בבית (למרות שתנועה זה משהו שמעניין אותי ויכול להיות שאני אכנס לזה). מה דעתכם על המצלמה הזו? האם היא שווה את הכסף? מה עוד כדאי לקנות איתה (עדשה, נרתיק, סוללות ספייר...)? לגבי סוללות - איך מטעינים אותן אם אני בטרק של שבועיים? כמה זמן …

• 23 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. קיבלתי אותה רק לפני יומיים, התמונות צולמו עם 2 עדשות שקניתי עם הגוף, TAMRON 17-50 ו CANON 100MM MACRO USM מעבר דיי חד לתחום ה SLR בשבילי, ככה שאני עדיין לא לגמרי מתמצא בכל האופציות שלה... ביקורת בונה ועצות יתקבלו בברכה...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by nas,

אז ככה , אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה והיא מחפשת מצלמה איכותית לקחת איתה .. מצלמה באיזור ה 4מגה פיקסל , אפשר לחרוג פחות או יותר לא עקרוני ביותר ... כמה דברים חשובים , בטריות AA , זום גדול ואיכותי , עדיפות למבנה מצלמה בסגנון של ה S5000 ואיכות תמונה מעולה ככל האפשר תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by benor,

כמה קירות שחרבו ונפלו מהמצודה שהייתה על המצוק. [attachment deleted by admin]

21. Started by IAF.ofek,

מה תגידו על הצ'יוואווה הזעיר הזה (900 גרם) שנרדם על הרגליים של בעליו,תמונה נחמדה שתפסתי במקרה http://img262.imageshack.us/img262/5875/img0907sm8ej.jpg

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Satlan,

אהלן, ליום הולדתי החלטתי לרכוש סט של מצלמה ועדשה, וקראתי פה בפורום והמליצו לי על K200D + שתי עדשות - http://www.getit.co.il/Group/48244/ התקציב שלי הוא 3000 שקל, והייתי רוצה לדעת אם זה מה שאני צריך לצלם המתחיל (עם המון אמביציות ללמוד )... אם יש המלצות הערות וכו' אשמח לשמוע בתודה מראש

• 142 תגובות
    • 12k צפיות
  23. Started by roadrunner,

אני מחבר אותה דרך ה USB ולא קורה שום דבר . מישהו מכיר את הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by roisg,

שלום, אשמח לשמוע אם למישהו מכיר או מחזיק בידיו את המצלמה החדשה של סוני TX7. אשמח לחוות דעת. עניין נוסף - למישהו יש ניסיו ןעם רכישת ביטוח למצלמות מחו"ל באמצעות MACK? תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.