עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הי אחד מהאתרים האהובים עלי ביותר לצילום הם פאבים, בהם יש רמת תאורה מאוד נמוכה אבל פלאשים לא רצויים, לעומת זאת מאוד קל לתפוס תמונות מעניינות "במצב טיבעי" של הסובבים. האם יש מצלמה קומפקטית שאפשר לקבל איתה תוצאות צילום סבירות בפאב ממוצע ללא פלאש? עד כה בדקתי קנון ixus 800 ו-a550 והן לא מתאימות עבורי בכל אופן. עם קנון a530 הסתדרתי בקושי אבל זה היה סביר, למרבה הצער היא נגנבה (מזמן). תודה. נ"ב למרות שזה עדיין לא בתקציב, האם זה סביר שקנון slr 350d עם עדשת קיט תסתדר בתנאי תאורה של פאב ללא פלאש?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by Shadowman,

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  3. שלום, אבקשכם להמליץ לי על מצלמת וידאו איכותית. התקציב למצלמה הוא עד 2300 שח יש לי אפשרות להזמין מ PAYPAL ויש לי אפשרות להזמין מחבר שמגיע מארצות הברית. מה שחשוב לי זה אחריות בארץ. איכות צילום. הבנתי שיש יתרון לDVD כי אפשר לקפוץ לכל חלק בסרט(מה שאי אפשר בקלטות). והבנתי ש HDD הוא כבד. ראיתי שיש גם מצלמות שמקליטות על כרטיסי זיכרון (קל ונוח לא?) ומה בעניין החיישנים? אני יודע ש 3CCD תצלם תמיד יותר טוב מ1CCD אבל האם זה שווה את המחיר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  4. המצלמה מיועדת לאנשים חובבנים - מתחילים. תקציב: 1300 שקלים בערך, כמובן שעדיף כמה שפחות. תכונות שחשובות לי במצלמה : מנגנון ייצוב תמונה \ בולם זעזועים\ מונע רעידות מכני , או כל דבר בסגנון. זיהוי פנים. אני מעדיף שלא לוותר על אף אחת מהתכונות הנ"ל, אלא אם כן זה ממש משמעותי . תכונות לא ממש חשובות : קופקטיות , עיצוב , מצבי צילום ( תמיד מצלם על AUTO ) ,יכולות שליטה. חשבתי לקנות את המצלמות הבאות : ( מה דעתכם עליהם ?) Fujifilm FinePix F50 fd ( עונה על הדרישות , פחות טובה מה F30 אך עדיין - מאותה משפחה ). Olympus MJU840 ( תפריטים בעברית - ייתרון , איכות צילום סבירה לפי ביקורות ). אשמח לקבל הצעות למצלמות נוספות והערות על המצלמות שהצעתי. תודה מראש לכל המומחים והעוזרים. [br]פורסם בתאריך…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by timac,

מה אתם אומרים על ה S5 וה S6 שווה קנייה הם טובות אני יכול להשיג אותם במחיר טוב האם הם שוות תכסף אני מחפש מצלמה קומפקטית כמה שיותר ושתוציא תמונות טובות ווידיאו שיהיה גם. אם לא אז על מה אתם ממליצים??

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by Tapeworm,

זו לא תפיסת המאה, פשוט התלהבתי מזה שאפשר מיד לקלוט שזו מונית.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by ofcourse,

היי קבלתי את המצלמה לפני 3 ימים, ומשום התמונות יוצאות מאד חדות אבל חסרות חיים. האם יש משהו שאני מפספס בהגדרות ? או שאני פשוט רגיל לקנון ? הייתי שמ חלקצת כיוון בעניין תודה רבה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. Started by exXxTreAm,

כמה שיותר תגובות. לזכרה של ה350D שנגנבה :-\ יהיו עוד תמונות בהמשך. הצעות לעריכה ושיפורים יתקבלו בשמחה. תמיד נראה לי שאפשר לערוך את זה בדרך הרבה יותר טובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by T-Flash,

שלום לכולם :D התמונות הבאות הם מהטובות שצילמתי... איך הם יחסית? http://img55.imageshack.us/img55/8632/pict00039hr.jpg http://img203.imageshack.us/img203/3746/pict00079uw.jpg http://img217.imageshack.us/img217/1659/pict00351lp.jpg http://img204.imageshack.us/img204/2299/pict002320zr.jpg איך התמונות יחסית? להזכירכם אלו הם התמונות בין הטובות שיש לי... אז זה המדד למדוד אותי כצלם... איך אני אה?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by waizman,

קניתי מצלמה Canon A510, והיא באה עם כרטיס זכרון 128 של החברה הנ"ל, רציתי לדעת אם הם מוכרים בכלל וכשאני יקבל את המצלמה, איזה קצב של העברת נתונים זה הממוצע בערך. הכרטיס SD כמובן. פרטים: http://www.sagatek.com.tw/fsd_e.htm ואם מישהו יודע כמה זמן יש לי אחריות על הכרטיס. תודה :-*

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. שלום חברים וחברות, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה + עדשות + ציוד נוסף בחודש - חודשיים הקרובים. חשבתי שמא יש עוד אנשים כמוני שמעוניינים לרכוש מצלמה/עדשה/חצובה/פילטרים/כרטיסי זיכרון או כל ציוד צילום אחר. הרעיון הוא לאסוף כמות אנשים מספיק גדולה שיהוו כח קנייה משמעותי. על ידי כך לנסות לקבל הנחה באחת מהחנויות שמתמחות בצילום וציוד צילום. אם גם אתם בעניין, אנא הרשמו לקבוצה או שלחו מייל שפתחתי לצורך העניין. כדאי שהקנייה שאתם מתכננים תהיה קנייה רצינית מבחינת ההשקעה הכספית ,2000 זוזים ומעלה יתקבלו בברכה. כמו כן רצוי שלא תהיו לחוצים בזמן על הקנייה. ריכוז האנשים, הציוד המבוקש לרכישה ובדיקת המחירים לוקחים זמן לא מועט. הכוונה לעשות את כל העבודה ולהיות מוכנים לקנייה בטווח של חו…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  12. Started by dsane,

1/2000sec f/7/1 iso 64 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by KoM,

מדובר בזמן בניית הדגם לפרויקט הגמר שלי מהתיכון, זה אמנם לפני דיי הרבה זמן אבל עדיין לדעתי יש משהו בתמונות האלה... צולם לפני כארבע שנים (!!!) עם האולימפוס הישנה...

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by Snufkin,

הניסיון, כפי שאתם רואים לא צלח..... יש לי Canon S1IS ורציתי לדעת אם אפשר לצלם איתה את מה שרציתי... ניסיתי לצלם במצב ידני, כי זה המצב היחידי שמאפשר לך להתפקס על דברים מהסיגנון הזה..... אני יודע שהמצלמה הזאת לא הכי טובה לצילומים בסיגנון מאקרו, אבל אני אשמח להצעות... כמו כן, אני יודע שמרחק הפיקוס המינימלי למצלמה, הוא 10 ס"מ. מאיפה אני מודד את 10 הס"מ האלה? מסוף העדשה? מגוף המצלמה? מהצד האחורי של המצלמה?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by r.b.y,

שלום אני אמור לקבל את המצלמה מתנה לחג רציתי לדעת איך האיכות איך המצלמה ואם יש חוות דעת תודה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. אם אני מקליט וידאו בקלטת וידאו דיגיטאלית, האם האיכות שלה יורדת עקב שחיקת הקלטת כמו במצלמות אנאלוגיות? ניסיתי לחפש את התשובה לזה בhowstuffworks ושם רשום שהאיכות לא יורדת מכיוון שזה מידע דיגיטאלי אבל העניין הוא שזה עדיין מוקלט על קלטת ועדיין יש שחיקה. ??? ???

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. היי, אחי מעוניין לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית ואין לנו ממש מושג מאיפה להתחיל... יש לכם הצעות? המחיר נע בין 2000 ל2500 שח. תודה,

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  18. שלום לכולם! קודם שתהיה לה אחריות גם בארץ.. אני מעוניין במצלמה קומפקטית, זום לפחות X6, 6 או 8 מגה פיקסל, מסך LCD גדול , עובדת על סוללות (לא סוללה מובנית). אפשרות לכיוונון חשיפת צמצם, ISO, צילום סרטוני וידאו עם קול, מהירות תגובה כמה שיותר מהירה. מטרות שימוש - בעיקר צילום במפגשים משפחתיים, טיולים וכדומה. לא שימוש מקצועי, אבל כמובן שהתמונות יהיו איכותיות.. אני נוטה לכיוון של CANON או אולימפוס או פנסוניק. אשמח להצעות..

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  19. ברשותנו כרגע מצלמה של Canon מדגם S3 שקנינו לפני פחות משנה. אבי טס בקרוב לארה"ב וחשב לקנות שם מצלמה טובה יותר, וללכת לכיוון קצת יותר מקצועי. אבי משתמש במצלמה מעט בעבודתו אך יותר בתור תחביב ויוצא לו לא פעם להגדיל את התמונות לגדלים גדולים. כמו כן הוא אוהב לצלם בים בעיקר ציפורים. חשבנו ללכת על מצלמת SLR, אך מכיוון שאנחנו לא ממש מחוברים לשוק, ולא ממש לשוק האמריקני אני מתייעץ איתכם. התקציב הוא 450$ למצלמה+עדשה(שהבנתי שהיא החלק החשוב בכול הסיפור), דגם שמישהו המליץ לי עליו הוא הD40 של ניקון שראיתי שניתן להשיג ב270$ בערך ללא עדשה. אני מחפש המלצה לגוף+עדשה(עדיף מצלמה עם סוללה נטענת), ואם אפשר לכלול בעניין גם תיק וכרטיס זיכרון מצויין. אם לדעתכם התקציב ממש לא מספק אשמח להסבר, זיכרו ש…

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  20. היי רציתי לדעת עם העדשה הזו חדה ואיכותית יותר מה 55 200 או שווה לה. רוני

21. Started by over,

כמו כן איזה שהיא דוגמא ואיך ניתן ליצר תמונה כזו. כלים ,תוכנות .

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by re5pect,

האם ניתן לרכוש עדשות לקומפקטיות? וספציפית לpowershot A75? אם כן, לינק בקשה ;D

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. Started by Dumbass,

כמה תמונות שצילמתי, אני עוד לא מתמצא מאוד בפוטושופ, כך שהעריכה לא מתקדמת יותר מידי..

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by Noam26,

מדריך כיצד להעלות תמונות באתר IMG-IL.COM ואיך להציגם פורום. שלב 1: נכנסים לאתר העלאת התמונות IMG-IL.CoM קישור: http://www.img-il.com/ שלב 2: כאשר אתם בעמוד הראשי אתם לוחצים על Browse.../עיון... תמונה 1: *בוחרים מהמחשב את הקובץ/תמונה שאתם מעונינים להעלות ---ניתן להעלות מספר תמונות בבת אחת על ידי לחיצה על הוסף תמונה או 5+ שיוסיף לכם 5 בבת אחת בלי ללחוץ על הכפתור תמונה 2: **תאשרו או תלחצו פתח. שלב 3: אחרי שסיימתם לבחור את התמונה שאתם רוצים אתם צריכים לפשוט להעלות אותה להאתר לוחצים על כפתור העלה קובץ וממתינים עד שהקובץ יעלה. תמונה 3: שלב 4: הצגת התמונה בפורמים או בכל מקום אחר. לאחר שהתמונה הועלתה אתם תקבלו מספר קישורים שתוכלו להשתמש בהם בכל מקום שתרצו. תוכ…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by Black_Citadel,

"A guy from Poland nicknamed desperadodrugi has made his own vertical grip at home. It looks a little creepy, weights around 400 grams and cant handle batteries but it has a second shutter release button. This handmade grip was sold for 12.50 Polish zloty or around US$4.5." ;D

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.