צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שתי תמונות שצילמתי עם הTZ5 שלי, בשעות אחר הצהריים(אחת היום אחת לפני שבועיים) בקשר לתמונה השניה: המטרה הייתה ליצור רקע כמה שיותר מטושטש.(אני יודע שהרקע לא משהו, אבל זה בחצר בבית שלי) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
3 אמנים - 3 תערוכות - 3 חללים אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי ג'ק צימבר "מיסוך" רעיה גרינברג "BLUES" אורי קאופמן Digital Dreams פתיחה ביום ראשון 15/03/09 ב 19:00 הגלריה פתוחה א'-ה' 19:00 10:00 (מומלץ לתאם הגעה מראש) מקום: וואהל סנטר כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב אנה ווב) מול אונ' בר-אילן (בכיכר הגדולה) טלפון: 037360662 שלוחה 2 http://www.wohl-center.co.il 30/04/09 15/03/09 http://www.guy-olami.co.il/index.php?module=staticcontent;task=view;id=514
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
היי, חברה שלי רוצה לקנות מצלמה מארה"ב שתיהיה איכותית , דקה, ובצבע וורוד (חחח כן, גירלי).. עדיפות ליצרנים הבאים: canon, fuji, olympus. תודה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
נתקלתי בפורומים של ריקו ב-flickr וב-dpreview בעדכון לגרסא 1.18 לתוכנה של המצלמה. http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1013&message=27066182 http://www.flickr.com/photos/hirosan/2313641195/ הורדתי גם את העדכון מריקו יפן אך טרם התקנתי במצלמה. http://www.ricoh.co.jp/dc/download/gx100/win.html או באנגלית http://www.ricoh.com/r_dc/download/firmware/gx100/ יש למישהו נסיון עם התקנה של עדכוני גרסאות כאמור? פשוט מתקינים על פי ההוראות וזהו? האם הפצת גרסאות עדכניות מקובלת בתחום המצלמות הדיגיטליות או שזה שוב החדשנות של ריקו? למצלמות יש תוכנה/מערכת הפעלה שפשוט אפשר לעדכן? ואם אני כבר שואל על "מערכת ההפעלה", איך אני יכול לדעת מה מספר מונה הצילומים של המצלמה?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני טס עוד כמה זמן לחו"ל ואני מעוניין לקנות שם מצלמת וידאו דיגיטלית לגבי תקציב אני לא יודע אבל זה לא נמוך אבל אני רוצה לדעת ליפני זה מה צריך שיהיה בה?מה אני צריך לברר?כעיקרון אני רוצה מצלמה שיהיה אפשר לחבר למחשב והיא תיהיה כזו קטנה...עם בטרייה שתיהיה הרבה זמן וכמובן הרבה זמן צילום..ואיכות טובה של צילום. וגם איזה חברות נותנות פה אחריות?ואיך האחריות? תדוה רבה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
אם אני מקליט וידאו בקלטת וידאו דיגיטאלית, האם האיכות שלה יורדת עקב שחיקת הקלטת כמו במצלמות אנאלוגיות? ניסיתי לחפש את התשובה לזה בhowstuffworks ושם רשום שהאיכות לא יורדת מכיוון שזה מידע דיגיטאלי אבל העניין הוא שזה עדיין מוקלט על קלטת ועדיין יש שחיקה. ??? ???
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה של FLASH BENCHMARK בסנדרה וראיתי דברים מוזרים במקום 512MB יש לי 494MB, בבדיקה של קובץ בגודל 2MB שיש שם כתוב שהמהירות כתיבה היא 5.7MB. המהירות נראת לי בסדר (בנתונים של החברה זה 7.7 משהו כזה..), אבל הגודל קצת מטריד אותי. הכל תקין פחות או יותר?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ראיתי שיש כול מיני חיבורים או כוננים כאלה למחשב אם חיבור של USB ורציתי לשאול למה צריך את זה למה זה משמש האם המשתמש הביתי צריך את זה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ערררב טוב, לא מזמן קניתי A75 (מתנת שחרור לעצמי[16יוםלמנאאאאיייייק+יומולדת) וקבלתי איתה GP POWER BANK I, עם סוללות 1800. טעינה ראשונה שענתי אותן היתה למשך... פחות מ-12 שעות, אני חושב, לא זוכרר בדיוק. לא התעסקתי יותר מידי זמן עם המצלמה, קצת תמונות+פלש, קצת וידאו, אבל לא יותר משעתיים, אני מעריך. ואז הסוללות נ ג מ ר ו ... לשאלתי: יש לי ת'מטען הנ"ל + מטען אנונימי TURBO POWER שכלל סוללות של 2000MAH (לצערי 2 סוללות נזרקו בטעות ע"י חבר [FUCKIN' S H I T ! !]) כך שמה שתהיתי: האם אכן ניתן להסתפק במטען הכנראה מעעעפן GP POW... ופשןט לקנות סוללות חזקות יותר ולהטעינן בו *ואולי אפילו כדאי במטען האנונימי??(שנתקבל עם סוללות חזקות יותר(לפי המספר,בכל אופן)) האם אוכל אולי לקנות רק שתי סוללות …
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מדובר בזמן בניית הדגם לפרויקט הגמר שלי מהתיכון, זה אמנם לפני דיי הרבה זמן אבל עדיין לדעתי יש משהו בתמונות האלה... צולם לפני כארבע שנים (!!!) עם האולימפוס הישנה...
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קטנה איכותית מסך גדול בטריה חזקה ויפה לאללה...1700 שקל כרטיס זיכרון עוד 400 שקל (1G) יוצא 2100 שקל יש לה חיבור לטלוויזיה?או מהעריסה שלה? זה הדבר היחד של מצאתי... וה אתם אמרים עליה לי היא נראת קטלנית?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אין שם בנתיים... אתם תעזרו לי עם השם... הכל ב EXIF... עריכות: קצת תיקון צבע. כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה קורה חברה ? מזמן לא היתי פה (וירוס ) אז ככה, טיילתי עם האופניים בצפון הארץ ומצאתי מצלמה מסוג olympus IS-5000 .... היא פילים ... זאת מצלמה טובה ? כמה כזה דבר עולה חדש וכמה זה שווה יד שניה ? אהה וכמה עולה בימנו פילים וכמה עולה לפתח? תודה , דור
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רציתי לשאול על איזו מצלמה אתם ממליצים לי בתקציב של 1000- 1400 הדברים שחשובים לי שהיא תהיה עם זום של לפחות 8X שתהיה לפחות 4 מגה פיקסל שלא תהיה עדינה (לא כזאת שתתחרבן מכל מכה) שתהיה נוחה לשימוש- חשוב!!! ושאוכל לצלם איתה גם בחושך. עוד אבקש שכל מצלמה שתמליצו לי עליה תגידו לי עם איזה כרטיס זכרון היא באה וכמה היא אוכלת סוללות. בקשר לשאר הפרמטרים פשוט שיהיו ברמה סבירה יחסית למצלמות. אם יש לכם משהו להגיד שלא שאלתי עליו תגידו! תודה yahavon028
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה S5 וה S6 שווה קנייה הם טובות אני יכול להשיג אותם במחיר טוב האם הם שוות תכסף אני מחפש מצלמה קומפקטית כמה שיותר ושתוציא תמונות טובות ווידיאו שיהיה גם. אם לא אז על מה אתם ממליצים??
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המצלמה מיועדת לאנשים חובבנים - מתחילים. תקציב: 1300 שקלים בערך, כמובן שעדיף כמה שפחות. תכונות שחשובות לי במצלמה : מנגנון ייצוב תמונה \ בולם זעזועים\ מונע רעידות מכני , או כל דבר בסגנון. זיהוי פנים. אני מעדיף שלא לוותר על אף אחת מהתכונות הנ"ל, אלא אם כן זה ממש משמעותי . תכונות לא ממש חשובות : קופקטיות , עיצוב , מצבי צילום ( תמיד מצלם על AUTO ) ,יכולות שליטה. חשבתי לקנות את המצלמות הבאות : ( מה דעתכם עליהם ?) Fujifilm FinePix F50 fd ( עונה על הדרישות , פחות טובה מה F30 אך עדיין - מאותה משפחה ). Olympus MJU840 ( תפריטים בעברית - ייתרון , איכות צילום סבירה לפי ביקורות ). אשמח לקבל הצעות למצלמות נוספות והערות על המצלמות שהצעתי. תודה מראש לכל המומחים והעוזרים. [br]פורסם בתאריך…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כמה שיותר תגובות. לזכרה של ה350D שנגנבה :-\ יהיו עוד תמונות בהמשך. הצעות לעריכה ושיפורים יתקבלו בשמחה. תמיד נראה לי שאפשר לערוך את זה בדרך הרבה יותר טובה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן גירסה למצלמה, בכדי שתתמוך בSDHC, ויש גם את בעית ה read error המעצבנת. אבל כתוב בהנחיות שצריך לעדכן עם כבל AC בלבד, אבל אין לי אחד כזה :\ כתוב גם שההתקנה על המצלמה לוקחת 10 שניות, אז כמה היא תצרוך ב10 שלא יספיקו 4 סוללות חדשות וחזקות? מישהו פעם עדכן עם סוללות?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
פוג'י הכריזו בפוטוקינה 2008 על חיישן חדש Super CCD EXR ומתכוונים להציג קומפקטית שתעלה על ה-F31. יהיה מעניין.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אין לי יותר מדי תקציב צריך מצלמה ב600 שקל עם צריך לחרוג טיפה בשביל שיפורים משמעותיים או מהותיים אז אקבל גם ואם אפשר גם סוגים של כרטיסי זיכרון , ומה עדיף מצלמה על בטריות או על בטריה נטענת אני צריך תמצלמה לצבא ככה שיהיה לי שם להטעין אותה כל יום השאלה האם לא עדיף מצלמה על בטריות נטענות?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שלום אני אמור לקבל את המצלמה מתנה לחג רציתי לדעת איך האיכות איך המצלמה ואם יש חוות דעת תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון אני יגיד שממש ממש אין לי מושג בתחום הזה של מצלמות ואני ממש לא יודע כלום על הנושא לאחותי יש מצלמה כזאת קטנה שגם לוקחת תמונות וגם מצלמת סרטים והיא לא מרשה לי להשתמש בשלה אז אני צריך לקנות אחד לעצמי אני יכול להציב תקציב של עד 1000 שח ואני צריך קצת הסבר על מה כדאי לי לקנות אחותי אמרה לי ששלה עלתה 800 שקל מה שהכי חשוב לי זה שאני יוכל לצלם סרטים ולהעביר עם כבל למחשב תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שאלה כללית מאוד, האם הSB28 שברשותי יכול לעבוד בעיקרון עם מצלמה כמו הD80? זה לא אומר שאני לא אקנה את הSB800 כשיגיע הזמן, אני פשוט מנסה לדעת אם אני אוכל להשתמש בו לגיבוי וכאלה.. וד"א, איפה אפשר להשיג בארץ דיפיוזר לSB28 וכמה זה אמור לעלות לפי דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-