צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מצלמה חדשה לבת דודה שלי, היא צריכה שהיא תיהיה מעל 5-6 MP ,קומפקטית, קלה לתפעול, עם סוללה נטענת (לא סוללות אצבע) ובעלת מהירות תגובה טובה, היא גם אמרה שהיא מעדיפה של קנון אבל אני לא יודע כמה זה רלוונתי לרצונות שלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם יש מצלמה יותר טובה מה S7000 של פוג'י במחיר הזה? והאם אפשר להחליף לה עדשות? או שזאת אופצייה רק אצל SLR אמיתיות?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם שתהיה לה אחריות גם בארץ.. אני מעוניין במצלמה קומפקטית, זום לפחות X6, 6 או 8 מגה פיקסל, מסך LCD גדול , עובדת על סוללות (לא סוללה מובנית). אפשרות לכיוונון חשיפת צמצם, ISO, צילום סרטוני וידאו עם קול, מהירות תגובה כמה שיותר מהירה. מטרות שימוש - בעיקר צילום במפגשים משפחתיים, טיולים וכדומה. לא שימוש מקצועי, אבל כמובן שהתמונות יהיו איכותיות.. אני נוטה לכיוון של CANON או אולימפוס או פנסוניק. אשמח להצעות..
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
-
אתם יכולים לעזור לי לבחור מצלמה הכי טובה שאפשר להשיג בטווח מחיר הזה? תעזרו לי לבחור בין שני הדגמים Fuji S6000 וcanon S3 אין צורך לפרוט רב רק לכתוב את שם הדגם ולציין אם אפשר-היתרונות וחסרונות... תודה :hi:
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תכונות נדרשות: תמונה איכותית, כרטיס זיכרון גדול, מסך גדול, שהסוללות יספיקו להרבה זמן ושתהיה קומפקטית. המצלמה בעיקר לטיולים. פחות חשוב גודל זום והרבה מגה פיקסל, היא תשמש למשפחה בעיקר לטיולים. אין צורך שיהיו לה אפקטים מיוחדים(צילום בשחור לבן וכו')
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל את המצלמה מתנה לחג רציתי לדעת איך האיכות איך המצלמה ואם יש חוות דעת תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי קבלתי את המצלמה לפני 3 ימים, ומשום התמונות יוצאות מאד חדות אבל חסרות חיים. האם יש משהו שאני מפספס בהגדרות ? או שאני פשוט רגיל לקנון ? הייתי שמ חלקצת כיוון בעניין תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
ראיתי את האפשרות הזאת במצלמה OLYMPUS C470 ואני מתלבט אם לעשות את זה או לא... זה בעצם אמור למחוק את כל התמונות נכון? זה לא יעשה איזשהו בלאי לכרטיס כמו שקורה עם דיסקים קשיחים בד"כ? והאם זה משנה שזה כרטיס ? עדיף למחוק אחת אחת ידני?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני עומד לפני קניית ה-A610 של Canon, וההתלבטות האחרונה של היא האחריות האם עליי להתעקש על אחריות של קרט שמייקרת את המלצמה או ללכת על אפשריות אחרות שמוצעות ברשת כגון 4H ? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. עד לפני שבועיים המצלמה עבדה מצוין, אבל יום בהיר אחד אני מדליק אותה ואחרי שלב Access ארוך מאוד, כתוב " C:13:01 FORMAT ERROR". הבעיה קשורה לכרטיס זיכרון כי האייקון שלו מהבהב, ובנוסף המצלמה והמחשב יחדיו לא מזהים אותו (אם אני מחבר את המצלמה למחשב לא קורה כלום). המצלמה עצמה בסדר אני מניח, אם אני מוצא את הכרטיס היא עולה רגיל (חוץ מהעובדה שאי אפשר לצלם או לעשות משהו בלי כ''ז). הכרטיס הוא מסוג Memory Stick PRO Duo MagicGate 256MB של SanDisk. שוב, עבד מצויין עד לפני שבועיים. חיפשתי באינרטנטא כל מיני דרכים לסדר דרך המחשב אבל שום דבר לא פעל (די הגיוני בהתחשב בעובדה שהמחשב לא מזהה את המצלמה...). האם הכרטיס נדפק וצריך להחליפו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
"A guy from Poland nicknamed desperadodrugi has made his own vertical grip at home. It looks a little creepy, weights around 400 grams and cant handle batteries but it has a second shutter release button. This handmade grip was sold for 12.50 Polish zloty or around US$4.5." ;D
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המצלמה מיועדת לאנשים חובבנים - מתחילים. תקציב: 1300 שקלים בערך, כמובן שעדיף כמה שפחות. תכונות שחשובות לי במצלמה : מנגנון ייצוב תמונה \ בולם זעזועים\ מונע רעידות מכני , או כל דבר בסגנון. זיהוי פנים. אני מעדיף שלא לוותר על אף אחת מהתכונות הנ"ל, אלא אם כן זה ממש משמעותי . תכונות לא ממש חשובות : קופקטיות , עיצוב , מצבי צילום ( תמיד מצלם על AUTO ) ,יכולות שליטה. חשבתי לקנות את המצלמות הבאות : ( מה דעתכם עליהם ?) Fujifilm FinePix F50 fd ( עונה על הדרישות , פחות טובה מה F30 אך עדיין - מאותה משפחה ). Olympus MJU840 ( תפריטים בעברית - ייתרון , איכות צילום סבירה לפי ביקורות ). אשמח לקבל הצעות למצלמות נוספות והערות על המצלמות שהצעתי. תודה מראש לכל המומחים והעוזרים. [br]פורסם בתאריך…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קניתי מצלמה Canon A510, והיא באה עם כרטיס זכרון 128 של החברה הנ"ל, רציתי לדעת אם הם מוכרים בכלל וכשאני יקבל את המצלמה, איזה קצב של העברת נתונים זה הממוצע בערך. הכרטיס SD כמובן. פרטים: http://www.sagatek.com.tw/fsd_e.htm ואם מישהו יודע כמה זמן יש לי אחריות על הכרטיס. תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
טוב הדגמים שאני מתלבט הם בין FUJIS5500 ל MINOLTAZ2 . המחיר פחות או יותר אותו מחיר. היה לי קצת ניסיון עם הפוג'י והרבה אומרים שהוא שווה את המחיר אבל האם הוא באמת שווה? והאם שווה לקנות מצלמה עם זום כפול 10 ואיזה מהם? אני חושב אולי לוותר עם זום ולקנות את הקנאון A520 או את ה A95 בדקתי את המפרטים ולפיהם אין כל כך הבדל אבל נראה שבכל זאת עדיף את ה520, מה דעתכם? או בכלל להשקיע יותר ולקנות את האולימפוס C770 או C695 הבעיה שהם יקרים וסוללות ליתיום. אשמח לקבל תשובות בהקדם אני קצת לחוץ בזמן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אח שלי קנה NIKON D50 וצילמתי איתה קצת תמונות. אני חדש בתחום, אני מבקש לא לצחוק אם התמונות ממש גרועות או משו... : החתולה שלי. תמונה בחצר שלי. רימון על השולחן מחשב שלי. זה מה שקורה שיש לי לייזר ומצלמה בקתות עץ.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לחקור את השוק למצוא לי מצלמת SLR שווה לקנייה. ואני אשמח לקבל כמה עיצות מכיוון שהידע שלי בתחום לא גדול (מחפש גם קורס כדי לשפר את הידע). בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות למצלמה, עד לסכום של 4000 שקל. אני מתלבט בכלל להזמין את המצלמה מחו"ל בגלל הפרש המחירים הענק. בצורה כזאת אני אוכל לקבל מצלמה הרבה יותר איכותית במחיר יותר זול. האם יש למישהו נסיון עם הזמנת מצלמה מחו"ל? ועכשיו למצלמה. אילו תכונות כדאי לחפש? אילו חברות נחשבות לטובות? קראתי דברים טובים לגבי המצלמה החדשה של סוני A100. מה דעתכם עליה? האם שווה לחכות לה שתצא לשוק עוד חודש ולהזמין אותה מארצות הברית? אני אשמח למצלמה שיש לה מייצב תמונה טוב כי אני משתמש הרבה בזום. אני לא יודע אם זה משהו שאפקטיבי גם למצלמות S…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
איזה כרטיס זיכרון כדאי לקנות למצלמה הנ"ל (אין מגבלת תקציב). תודה
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הדפסה על קנווס של צילום לגודל 150X75 ס"מ איזה איכות ממולץ להדפיס ? האם יש טעם לבקש ציפוי על התמונה ? מה עוד צריך לברר ? מדובר על סכום לא קטן ואין ברצוני לבצע ניסוי וטעייה תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
מדריך כיצד להעלות תמונות באתר IMG-IL.COM ואיך להציגם פורום. שלב 1: נכנסים לאתר העלאת התמונות IMG-IL.CoM קישור: http://www.img-il.com/ שלב 2: כאשר אתם בעמוד הראשי אתם לוחצים על Browse.../עיון... תמונה 1: *בוחרים מהמחשב את הקובץ/תמונה שאתם מעונינים להעלות ---ניתן להעלות מספר תמונות בבת אחת על ידי לחיצה על הוסף תמונה או 5+ שיוסיף לכם 5 בבת אחת בלי ללחוץ על הכפתור תמונה 2: **תאשרו או תלחצו פתח. שלב 3: אחרי שסיימתם לבחור את התמונה שאתם רוצים אתם צריכים לפשוט להעלות אותה להאתר לוחצים על כפתור העלה קובץ וממתינים עד שהקובץ יעלה. תמונה 3: שלב 4: הצגת התמונה בפורמים או בכל מקום אחר. לאחר שהתמונה הועלתה אתם תקבלו מספר קישורים שתוכלו להשתמש בהם בכל מקום שתרצו. תוכ…
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם :D התמונות הבאות הם מהטובות שצילמתי... איך הם יחסית? http://img55.imageshack.us/img55/8632/pict00039hr.jpg http://img203.imageshack.us/img203/3746/pict00079uw.jpg http://img217.imageshack.us/img217/1659/pict00351lp.jpg http://img204.imageshack.us/img204/2299/pict002320zr.jpg איך התמונות יחסית? להזכירכם אלו הם התמונות בין הטובות שיש לי... אז זה המדד למדוד אותי כצלם... איך אני אה?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני ממש לפני הזמנת המוצר הזה. דבר אחרון אני צריך לדעת - איך צריכת החשמל שלה? פשוט זו מצלמה שמגיעה עם בטרייה נטענת ייחודית, כך שאם אני נתקע פתאום , אני לא יכול להכניס לתוכה בטריות אצבע רגילות. אז לחבר'ה שמשתמשים במצלמה הרבה זמן (ובגלל זה לא שאלתי את זה בת'רד של aviko ), מה אתם אומרים? איך הצריכת חשמל שלה? חסכסנית ? והאם הבטריה מספיקה להרבה זמן. תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-