צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני טס בקרוב לפולין ויש לי את המצלמה הזאת: minolta z2 אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של חצי גיגה-גיגה ואני רואה הפרשי מחירים ממש גדולים בכרטיסים עם אותו גודל מקום איכסון אבל עם מהירויות שונות שווה להשקיע בכרטיס עם מהירות גבוהה?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
על איזה מצלמה אתם ממליצים בתקציב של 2200 ש"ח? רצוי שתהיה פשוטה לשימוש...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
-
שתי התמונות הראשונות צולמו כשמודר מסוים (u know who u r) הציק לי ללכת לצלם את המעבר של נוגה, כי המצלמה שלו מעבר לים... being the nice guy i am, לקחתי על עצמי את המשימה - אבל לא בהצלחה יתרה.. עד שהגעתי נוגה היתה רחוקה מהירח, ובהעדר טלסקופ או מכשיר דומה אחר, כל מה שראו מנוגה היה נקודה קטנה ובוהקת, כמו כוכב הצפון בערך... מכיוון שלא רציתי שהנסיון יהיה בזבוז זמן מוחלט, החלטתי לקחת כמה שוטים של הירח. אבל שוב, בהעדר עזרים מתאימים (חצובה), לא הצלחתי יותר מדי... אבל, 2 תמונות בכל זאת יצאו נחמד: הראשונה, אחרי עריכה כבדה, נראית קצת כמו חשיפת יתר, אבל לדעתי נוצר אפקט נחמד: השניה היא תוצאה של חשיפה ארוכה בלי אמצעי קיבוע נורמלי: - - - - - - - - - - - - - - - התמונות הבאות צול…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי איזשהו באג במצלמה שחוזר על עצמו כל הזמן, נורית ההדלקה מהבהבהת ושינו אזישהו סימן בצוך המצלמה ולאחר כמה שניות היא מתכבה, אם מישהו מכיר ויכול לעזור, אנא...............
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
טוב אז ככה חשובים לי הדברים הבאים. בטריות - שיהיו יחודיות ונטענות כמובן. זום אופטי - לא צריך להגזים. זאת מצלמה למשפחה. שיהיה אפשר לשלוט בפונקציות. לא רק POINT AND SHOT תמונה ברורה ואיכותית מן הסתם עדשה טוב ולא של חברה מעזה. הקיצור מצלמה טובה. עם תמונות טובות. עם קצת יותר אפשרויות מהבסיס. מקווה לקבל המלצות טובות פה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. כפי שכולכם בטח יודעים, תמונות ממצלמה דיגיטלית שוקלות המון, כ-750-1400KB לתמונה. יש את הדרך של לפתוח בצייר לשמור בשם על אותה תמונה ואז היא מוקטנת בערך ב-60 אחוז מגודלה המקורי. אני מחפש תוכנה או שיטה כל שהיא לעשות את ההקטנה הזאת בצורה המונית(לכמויות גדולות של תמונות) אם למישהו יש את מה שאני מחפש אני אודה לו מאוד.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית עד 2000 ש"ח ואני לא ממש מבין בהם אני רק רוצה המלצה על אחת טובה.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
-
1.צולם די בסוף השקיעה 2.צולם מחשיפה של 3 שניות חשיפה יותר מהקודם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
כמה תוצרים של יום כיפור משעמם במיוחד, בין סרט אחד לסרט אחר... ה-3 הראשונות צולמו מצד אחד של הבית, מהמרפסת (מבט לדרום-מערב), האחרונה צולמה בשקיעה מהגינה, שנמצאת בצד המזרחי, מבט דרומה. בתאבון נ.ב - מומלץ לפתוח את התמונות בחלון חדש, כרגע הן קרובות מדי לגבול העמוד של הפורום. נ.ב.ב. - כמו כל תמונת שמים - גם התמונות הבאות נראות יותר מרשימות ברזולוציה הגדולה המקורית.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בוקר טוב. מכיוון שההורים שלי טסים לחו"ל עוד שבוע והמצלמת סטילס שלנו נהרסה (הגיע הזמן!!!) הגיע הזמן להתעדכן ולעבור למצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמצלמה תהיה פשוטה ביותר כי ההורים שלי לא יודעים להסתבך עם תפריטים (בדיוק כמו שהם לא יודעים להתעסק עם סלולרי) והם לא מצליחים לקרוא כתב קטן. דרישות: שהמצלמה תעבוד על 1024X768, איכות גבוהה, לפחות 300 תמונות וחיבור USB 2 למחשב (לא FIREWIRE) תקציב: לא יעבור את ה-1500 שח. מישהו הציע לנו ב-1400 שח. NIKON COOL PIX 4800 4.2 מגה פיקסל כולל זיכרון 256 (ונרתיק מקורי). מה דעתכם? האם ללכת על ההצעה הזאת? על מה אתם ממליצים (שוב דגש על פשטות). נ.ב חשוב לנו אחריות מהמעלה הראשונה ולכן אנחנו לא מעוניינים ב-HP. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לפני שאני רוכש אותה בקרוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני יוצא אוטוטו לטיול גדול של חצי שנה בערך ומתלבט קצת איזה מהמצלמות עדיפה לטיול, אני יודע ששניהן לא עם זום גדול וכו שיכל להיות אופטימלי לטיול אבל אני לא מחפש חדשה אז אל תציעו גם המצלמות הם: 1. Canon PowerShot S400 2. Canon PowerShot A510 עכשיו הראשונה היא יותר קטנה, יש לי אותה הרבה זמן ואני יותר מכיר וסומך עליה והיא יותר מגה פיקסל, לשניה יש יותר זום אופטי והיא על בטריות רגילות (שזה יתרון בטיול) אבל היא יותר גדולה, ואני חושש מקצב הפעולה שלה בין תמונה לתמונה וזמן טעינת הפלאש וכו וגם מזה שהיא פחות במגה פיקסל. מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פרטו כמובן איזה סוג, כמה מגהפיקסלים (אם היא דיגיטלית) וזה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום הגעתי ל 3 חלופות אלו למצלמה דיגיטלית. אני מחפש מצלמה בעיקר לשימושים ביתיים אם אולי קצת שליטה ידנית. חשוב לי שהתמונות יהיו טובות, שהמצלמה לא תהיה איטית ולא זוללת סוללות (דרך אגב למישהי מהן יש אופציית וידאו טובה?) איזו מהן לדעתכם עלי לרכוש? (או מצלמה אחרת)
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/0510/05100602canon_ccdproblem.asp תכנון לקוי של חיישן ה CCD במס' מצלמות קומפקטיות/וידאו-דיגיטליות, עלול לגרום להופעת תמונות המלוות ברעש לא אופייני או במקרים קיצוניים, לתמונות לבנות (לא מופיעות כלל). התקלה נגרמת כתוצאה מחיווט רגיש, הנוטה לאבד את מגעיו עם החיישן בעבודה בתנאים של טמפ' גבוהות/אחוזי לחות גבוהים. אז אם אתם בעלים של מצלמות קנון הבאות ונתקלתם באחד מהסימפטומים הנ"ל, אתם רשאים לגשת לחנות (רצוי עם העמוד שהצגתי בתחילת הת'ראד מודפס) ממנה רכשתם את המצלמה (גם אם נגמרה האחריות) ולדרוש תיקון ללא תשלום! דיגיטליות קומפקטיות : PowerShot A60, PowerShot A70, PowerShot A75, PowerShot A300, PowerShot A310, Digital IXUS V3, Digital IXUS II, Digital IX…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מכיר צלם מסויים שטוען כי הוא שידרג את הכרטיס של המצלה שלו לטענתו יש במצלמה הספציפית שלו קנון די 300 כרטיס מסויים של ההפעלה שהוא שידרג אותו בעזרת עדכון מסויים מהאינטרנט האם זה נכון ואיך אפשר לעשות זאת \
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מחפשמצלמה דיגיטאלית טובה, עם וידאו סביר ובמחיר של 1000-1500 ש"ח. חשבתי על סוני DCSC60, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת דרייבר למצלמת Panasonic DMC-LC33 עבור Win98. תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מטריד אותי האובר על הקופסא, איך שלא ניסיתי לסדר בעריכת RAW בפוטושופ לא הצלחתי: