עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000+ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא צילום שדורש מאקרו או זום מטורף. למיטב הבנתי שאר השאלות מתמקדות במצלמות סטילס, כך שאעבור לפרטים הרלוונטים: מה שחשוב לי זה צילום ע"ג כ. זיכרון בפורמט MPG כך שאין צורך להמיר אחרי שפותחים את הקובץ במחשב (מצוין לתוכנות עריכת וידאו), ורזולוציה אני לא חושב שבתקציב הזה יש HD אז רזולוציה של 720X480 תספיק. אשמח לשמוע איזה דגם נראה לכם מתאים ומשווק בארץ. תודה.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by GRiM,

מה דעתכם? זאת הפעם הראשונה שאני עובד עם מסגרת מסוג זה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  3. ראיתי את האפשרות הזאת במצלמה OLYMPUS C470 ואני מתלבט אם לעשות את זה או לא... זה בעצם אמור למחוק את כל התמונות נכון? זה לא יעשה איזשהו בלאי לכרטיס כמו שקורה עם דיסקים קשיחים בד"כ? והאם זה משנה שזה כרטיס ? עדיף למחוק אחת אחת ידני?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by Cyron,

שלום אני עומד לפני קניית ה-A610 של Canon, וההתלבטות האחרונה של היא האחריות האם עליי להתעקש על אחריות של קרט שמייקרת את המלצמה או ללכת על אפשריות אחרות שמוצעות ברשת כגון 4H ? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  5. אני מתכוון להוריד לאתר אינטרנט תמונות שאני מצלם. יחד עם זאת אני רוצה את התמונות באיכות שאוכל להדפיס בבוא היום.ברשותי מצלמה CANON IXUS SD450 מהי הרזולוציה המומלצת ומה הדחיסה המומלצת מהניסיונות שעשיתי קיבלתי גם 40 KB וגם מעל ל400 KB שום דבר באמצע מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  6. שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by eegg,

אני כנראה לוקח את הpanasonic lumix fz28 החדש. לפי הביקורות הוא מעולה עם איכות צילום מעולה והוא לא גדול מדי. לא מצאתי בארץ או בארצות הברית חנויות שאפשר לקנות ישר בחנות, יכול להיות שעדיין לא מוכרים את הדגם? כי אני ממש מתקשה למצוא את המצלמה. מישהו יכול לעזור לי, אני צריך חנות במנהטן או בארץ

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  8. שלום, הינה השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום כללי, אור יום+תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הר…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by benor,

זאת הכלבה שלי , היא כל הזמן ישנה לה על הפוף והיא בת 13 כבר. למישהו יש הצעות, איך אפשר לשפר לערוך את זה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  10. CANON S1IS חדשה, אני לא כל כך מכיר אותה, רק ניסיתי לשחק עם האופציות וכו': טוב יש עוד כמה תמונות אבל משום מה התפגר האתר שמעלה תמונות, אני יעדכן.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by ampo,

שלום לכם. יש לי כיום CANON S3 והיא בסדר בצילומי חוץ. צילומי בית או תאורה בעייתי אחרת - היא בעייתית. על מה תוכלו להמליץ? חלק נכבד מהצילומים הם צילומי בית - טווח של 10 מטר (כמובן ישנם גם צילומי חוץ אבל פחות). מינימום התעסקות עם פונקציות פנימיות מעבר לבורר המצבים על המצלמה. תקציב של 3500 פחות או יותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  12. Started by IG,

מה דעתכם? התמונה זה קרופ מפריים מסרטון שצילמתי במצלמה שלי (קנון A530) עם קצת צבע ובהירות מתוקנים- אחרי 82348672 נסיונות לתפוס תמונה של הדינוזאור בטיסה בצילום רגיל... לפי דעתי דווקא יצא נחמד (אבל נורא קטן )

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by bio_stdnt,

התנסות ראשונה עם העצמית החדשה שלי (Canon EF 70-200\4L IS) צילמתי כמה אדניות פרחים שנתקלתי בהן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by pwntigo,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שום מושג איזה טובה איזה לא, איזה חברה יותר איכותית וכו... היא צריכה להיות טובה ושתיתן את התמורה הכי טובה לכסף שלי, כמו כן הייתי רוצה מצלמה שיכולה לצלם וידאו כמה שיותר.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by aleXtazi,

הצצתי מהחלון ראיתי חתולים לקחתי מצלמה וצילמתי התמונה עברה קצת PS

16. Started by dsane,

יש בין המצלמות האלו הבדל מחירים של 400 + ש"ח וההבדל באפיון שלהם לא נראה לי גדול במיוחד. מישהו מוכן להאיר את עיני ולהסביר לי ע"י כך למה כולכם ממליצים על ה 620 ולא על ה 530? http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a530%2Ccanon_a620&show=all http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB188192=188226

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

אהלן קצת נמאס לי מהZ2 ואני רוצה לעבור למשהו יותר טוב... רציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הנ"ל והאם אתם ממליצים על מצלמה אחרת באותו תקציב?(3500-4000 ש"ח) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by EagleX2,

היי, אני זקוק להמלצה למצלמה דיגטלית עד 2200 שקל (עם אפשרות לחריגה). הצילום יכלול אנשים, נופים, לא משהו מיוחד. יש לי העדפה לזום אופטי גבוה... (אני מודע לזה שפתחתי כזה דיון בעבר, אך כיוון שההורים שלי לא רצו לקנות בסוף, ועכשיו הם רוצים, אני פותח מחדש. מצטער אם זה מפריע למישהו). כמו כן, אשמח להמלצה על חנויות שאפשר לקנות בהם את המצלמה. תודה.

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית תקציב עד 700 ש"ח עריכה : התקציב הוא ללא סוללות וללא כרטיס זיכרון

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  20. בעבר פתחתי נושא דומה אך הוא נעלם ועבר מאז קצת זמן... אז כמו שהבנתם אני צריך מצלמה משפחתית פשוטה עד סכום של 700-800 לא איזה משהו מיוחד יותר מדיי הבנתי שהCANON 590 הכי חזה בקטגוריה והאמת שכבר ממש תכננתי לקנות אותה אבל אני רואה שהיא נעלמת מהשוק לאט לאט וכבר אין אותה בחנויות ליד הבית שלי,אני גר בקריות, יש ל590 איזו מתמודדת ראויה ששווה לקנות? ומוכרים אותה בחנויות כמו,CAMERA,KSP,באג,אופיס דיפו,ביג בוקס או שאר חנויות באזור חיפה והקריות,אין לי אפשרות עם אשראי... אני רוצה לקנות ממש בקרוב זה כבר דחוף אנחנו חייבים מצלמה בבית. עדיפות ממש גבוהה יש לי לFUJI F50 או F40,לא משנה למה,אבל זה מה שאני הכי רוצה עכשיו.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Dumbass,

1 2 3 4 5 6 7 8 9

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  22. שלום, אחרי 10 שנים עם מצלמת וידאו אנלוגית (ללא מסך נפתח- מסוג סוני) החלטתי לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. המטרה שהמצלמה תהיה איכותית ולכן חשבתי על SONY , חשוב שתהיה קטנה - מסך נשלף (מן הסתם) , חשוב שיהיה לה ZOOM טוב ומגה פיקסלים גבוהה - ושסוף סוף אוכל לחבר אותה למחשב ולערוך את הסרטים. הבנתי שהמצלמות MINI-DV טובות יותר באיכותן מאלו של ה- DVD . מבחינת תקציב - לא ממש משנה, אני אשקיע מעט יותר אם יש צורך , מחיר משוער , חשבתי שמחיר מצלמה אמור להיות סביב 3-3.5 אלף ש"ח. תודה מראש

23. הצלם המוכשר-כשד שצילם אותן נקרא Hugo Poon. הוא חי בהונג-קונג ומצלם בעיקר במצלמות קומפקטית של פוג'י (F10 ו-F11) וניתן לראות שכמעט תמיד הוא משתמש ב-ISO הכי נמוך, אלא אם יש נושאים בתנועה. לינק לגלריה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

25. נתקלתי בפורומים של ריקו ב-flickr וב-dpreview בעדכון לגרסא 1.18 לתוכנה של המצלמה. http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1013&message=27066182 http://www.flickr.com/photos/hirosan/2313641195/ הורדתי גם את העדכון מריקו יפן אך טרם התקנתי במצלמה. http://www.ricoh.co.jp/dc/download/gx100/win.html או באנגלית http://www.ricoh.com/r_dc/download/firmware/gx100/ יש למישהו נסיון עם התקנה של עדכוני גרסאות כאמור? פשוט מתקינים על פי ההוראות וזהו? האם הפצת גרסאות עדכניות מקובלת בתחום המצלמות הדיגיטליות או שזה שוב החדשנות של ריקו? למצלמות יש תוכנה/מערכת הפעלה שפשוט אפשר לעדכן? ואם אני כבר שואל על "מערכת ההפעלה", איך אני יכול לדעת מה מספר מונה הצילומים של המצלמה?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.