צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמת וידאוו הכי טובה שיש במכיר של עד 1000+- אם אפשר אז גם מZAP.CO.IL תודה .[br]פורסם בתאריך: 7.06.2008 בשעה 12:47:03 מישו?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 22:14:48זה כל כך מסובך ?כבר שבועה כאן ואף אחד לא מגניב
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אוקי, אז הגעתי למסקנה ש50% מהת'רדים בפורום הזה הם על המלצות של מצלמות כאלה ואחרות, אני יודע שחלק מהבקשות זה על מצלמות לא DSLR אבל עליהם אין כל כך טעם לדבר כי ההבדלים ביניהם גם במחיר וגם בתפוקה לא גדולים לדעתי. המצלמות שאני אעשה עליהם את הסקר שוק תהיינה מצלמות של Nikon, Canon, Pantex ואולי עוד כמה בודדות. אבל אצל החברות האלה אני אקח את המצלמות שהן מיועדות לחובבנים מתקדמים ולמקצוענים מתחילים, כלומר קצת מעל ה Entry level. אני מניח שטווח המחירים ינוע בין 3500 לבין 6500 (עם חריגות לפה ולשם), במחקר תהיינה גם מצלמות שלא נחשבות קצת מעל ה Entry level אלא אולי קצת מעבר לזה. אוקי אז אחרי שהצגתי לכם את מה שאני רוצה להשוות, אני צריך את הקריטריונים שהכי משפיעים אצלכם, אני אקח בערך 5-8 …
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש למישהו איזה רעיון באזור המרכז\שפלה ?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
התקציב אמור לכלול מצלמה+כרטיס 1 גיגה+סוללות. כלומר מצלמה+כרטיס 1 גיגה עד 750. ואם המצלמה כוללת סוללת ליטיום אז עד 800. חשובה האחריות וכמובן האיכות ועדשה רחבה ככל האפשר. אשמח להמלצות תודה מראש רום
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
התנסות ראשונה עם העצמית החדשה שלי (Canon EF 70-200\4L IS) צילמתי כמה אדניות פרחים שנתקלתי בהן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז קניתי את האולימפוס FE100, מצלמה די בסיסית וזולה האיכות מספקת אותי, קלה לתפעול יש עוד דברים שיכולים לשפר את המיומנות שלי, ואף את איכות התמונה?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן קצת נמאס לי מהZ2 ואני רוצה לעבור למשהו יותר טוב... רציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הנ"ל והאם אתם ממליצים על מצלמה אחרת באותו תקציב?(3500-4000 ש"ח) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי אז כמו שאתם שמים לב במקום WALLPAPER חדש של הכלבה , שוב קיבלתי דיוקן עצמי. כמעט בכל צילום של פנים ובהתמקדות על העיניים, אני מקבל את ההשתקפות של עצמי או השתקפות של סביבת צילום שמציקה לי נורא. איך פותרים את זה? זה שאלה של זוויות צילום? לא חסרים צילומי דיוקן שבהם לא נראית השתקפות בעיני המצולם. אשמח לפתרונות תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
-
*** העדכון הוא על אחריותכם בלבד *** (לבודדים כאן שיש את המצלמה הזאת ) http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=7717476
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית תקציב עד 700 ש"ח עריכה : התקציב הוא ללא סוללות וללא כרטיס זיכרון
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
CANON S1IS חדשה, אני לא כל כך מכיר אותה, רק ניסיתי לשחק עם האופציות וכו': טוב יש עוד כמה תמונות אבל משום מה התפגר האתר שמעלה תמונות, אני יעדכן.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה דעתכם? התמונה זה קרופ מפריים מסרטון שצילמתי במצלמה שלי (קנון A530) עם קצת צבע ובהירות מתוקנים- אחרי 82348672 נסיונות לתפוס תמונה של הדינוזאור בטיסה בצילום רגיל... לפי דעתי דווקא יצא נחמד (אבל נורא קטן )
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר לשמור תמונה שצולמה במצלמה דיגטלית ולאחר מכן נערכה. התמונות מצולומת בפורמט JPEG. אבל אני מניח שבכל שמירה לאחר של תמונה ,אני בטח מאבד איכות. אני רוצה לערוך תמונה,לעשות כמה שינויים ולשמור אותה מבלי לדחוס אותה מחדש ומבלי איבוד איכות. יש כדבר הזה ?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הצצתי מהחלון ראיתי חתולים לקחתי מצלמה וצילמתי התמונה עברה קצת PS
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני כנראה לוקח את הpanasonic lumix fz28 החדש. לפי הביקורות הוא מעולה עם איכות צילום מעולה והוא לא גדול מדי. לא מצאתי בארץ או בארצות הברית חנויות שאפשר לקנות ישר בחנות, יכול להיות שעדיין לא מוכרים את הדגם? כי אני ממש מתקשה למצוא את המצלמה. מישהו יכול לעזור לי, אני צריך חנות במנהטן או בארץ
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בעבר פתחתי נושא דומה אך הוא נעלם ועבר מאז קצת זמן... אז כמו שהבנתם אני צריך מצלמה משפחתית פשוטה עד סכום של 700-800 לא איזה משהו מיוחד יותר מדיי הבנתי שהCANON 590 הכי חזה בקטגוריה והאמת שכבר ממש תכננתי לקנות אותה אבל אני רואה שהיא נעלמת מהשוק לאט לאט וכבר אין אותה בחנויות ליד הבית שלי,אני גר בקריות, יש ל590 איזו מתמודדת ראויה ששווה לקנות? ומוכרים אותה בחנויות כמו,CAMERA,KSP,באג,אופיס דיפו,ביג בוקס או שאר חנויות באזור חיפה והקריות,אין לי אפשרות עם אשראי... אני רוצה לקנות ממש בקרוב זה כבר דחוף אנחנו חייבים מצלמה בבית. עדיפות ממש גבוהה יש לי לFUJI F50 או F40,לא משנה למה,אבל זה מה שאני הכי רוצה עכשיו.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000+ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא צילום שדורש מאקרו או זום מטורף. למיטב הבנתי שאר השאלות מתמקדות במצלמות סטילס, כך שאעבור לפרטים הרלוונטים: מה שחשוב לי זה צילום ע"ג כ. זיכרון בפורמט MPG כך שאין צורך להמיר אחרי שפותחים את הקובץ במחשב (מצוין לתוכנות עריכת וידאו), ורזולוציה אני לא חושב שבתקציב הזה יש HD אז רזולוציה של 720X480 תספיק. אשמח לשמוע איזה דגם נראה לכם מתאים ומשווק בארץ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שום מושג איזה טובה איזה לא, איזה חברה יותר איכותית וכו... היא צריכה להיות טובה ושתיתן את התמורה הכי טובה לכסף שלי, כמו כן הייתי רוצה מצלמה שיכולה לצלם וידאו כמה שיותר.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מחפשת מצלמת וידאו טובה, רצוי של סוני, למטרות של צילום בעיקר באור יום אבל גם חשוב שתהיה אפשרות סבירה לצילום לילה תודה טלי
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם העדשה הזו חדה ואיכותית יותר מה 55 200 או שווה לה. רוני
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-