עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by הסולידי,

מה דעת הפורום על המצלמה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  2. היי רציתי לדעת עם העדשה הזו חדה ואיכותית יותר מה 55 200 או שווה לה. רוני

3. שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by PhP dUdE,

אהלן קצת נמאס לי מהZ2 ואני רוצה לעבור למשהו יותר טוב... רציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הנ"ל והאם אתם ממליצים על מצלמה אחרת באותו תקציב?(3500-4000 ש"ח) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  5. אוקי, אז הגעתי למסקנה ש50% מהת'רדים בפורום הזה הם על המלצות של מצלמות כאלה ואחרות, אני יודע שחלק מהבקשות זה על מצלמות לא DSLR אבל עליהם אין כל כך טעם לדבר כי ההבדלים ביניהם גם במחיר וגם בתפוקה לא גדולים לדעתי. המצלמות שאני אעשה עליהם את הסקר שוק תהיינה מצלמות של Nikon, Canon, Pantex ואולי עוד כמה בודדות. אבל אצל החברות האלה אני אקח את המצלמות שהן מיועדות לחובבנים מתקדמים ולמקצוענים מתחילים, כלומר קצת מעל ה Entry level. אני מניח שטווח המחירים ינוע בין 3500 לבין 6500 (עם חריגות לפה ולשם), במחקר תהיינה גם מצלמות שלא נחשבות קצת מעל ה Entry level אלא אולי קצת מעבר לזה. אוקי אז אחרי שהצגתי לכם את מה שאני רוצה להשוות, אני צריך את הקריטריונים שהכי משפיעים אצלכם, אני אקח בערך 5-8 …

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  6. האמת שדי בדקתי את השוק...וממש התלהבתי מהקנון 510A . מישהו יכול לחזק ? ישנן מצלמות במחיר הנ"ל שיתנו תמורה טובה יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by no nick,

תקציב עד 1000 שקל, לא כולל תוספות, 4מגה פיקסל לפחות וזום שיהיה סביר..

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by Koss,

אחרי ביקור באוטומוטור החלטתי לקפוץ לים עם חברים וצילמתי שם את ה-2 האלה. הראשונה - קלטתי מטוס מתקדם לעבר הנוף המדהים הזה של העננים אז חיכיתי לזמן המתאים וצילמתי, יצא מעניין . השניה - סתם ילד ששיחק בחול, אין לי מושג מה עבר עלי בזמן העריכה, אבל לא יודע, אבל לפי דעתי זה יצא.... אמממ... מיוחד ...

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  10. שלום. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000+ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא צילום שדורש מאקרו או זום מטורף. למיטב הבנתי שאר השאלות מתמקדות במצלמות סטילס, כך שאעבור לפרטים הרלוונטים: מה שחשוב לי זה צילום ע"ג כ. זיכרון בפורמט MPG כך שאין צורך להמיר אחרי שפותחים את הקובץ במחשב (מצוין לתוכנות עריכת וידאו), ורזולוציה אני לא חושב שבתקציב הזה יש HD אז רזולוציה של 720X480 תספיק. אשמח לשמוע איזה דגם נראה לכם מתאים ומשווק בארץ. תודה.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by Devil Servant,

אממ אתם יכולים להסביר לי על כל מיני פונקציות שאני יכול לעשות עם הCANON EOS 888? נגיד מאקרו (זה זה שרואים תמונה בפוקוס והכל מסביב לא בפוקוס לא?) אני עושה עם הציור של הפרח וMF? מה עושה פה כל אחד? (כאילו אני יודע כמעט הכל אבל המספרים מה עושים?) תודה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  12. שלום, אני טס בקרוב ליפן לתקופה של כמה חודשים (חורף) ואני זקוק למצלמה חדשה... # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? ~2000 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני טס ליפן בתקופת החורף, ככה שאני מאמין שיהיו זמנים שתנאי התאורה גם במשך היום יהיו חלשים, בנוסף אני מתכנן לצלם הרבה בזמן הערב\לילה בפסטיבלים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בדרך כלל הפלאש אצלי במצב אוטומטי, הייתי מעדיף שאני אוכל לצלם באור חלש גם ללא הפלאש # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נ…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by udi_bram,

מה אתם ממליצים? החיישן של D5000 יותר גדול, אבל אין לי מושג מה באמת זה אומר. איזו מהן מצלמת יותר מהר (מרגע הלחיצה)? איזו מהן מצלמת תמונות איכותיות יותר בISO גבוה? יש עוד מצלמות באותו סדר גודל שכדאי לי לשקול? ועוד שאלה - אני קונה את המצלמה בארצות הברית. אפשר לעשות אחריות בינלאומית על מצלמה? איך עובד כל זה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  14. שלום אני רוצה לקנות מצלמת וידאוו הכי טובה שיש במכיר של עד 1000+- אם אפשר אז גם מZAP.CO.IL תודה .[br]פורסם בתאריך: 7.06.2008 בשעה 12:47:03 מישו?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 22:14:48זה כל כך מסובך ?כבר שבועה כאן ואף אחד לא מגניב

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by eegg,

אני כנראה לוקח את הpanasonic lumix fz28 החדש. לפי הביקורות הוא מעולה עם איכות צילום מעולה והוא לא גדול מדי. לא מצאתי בארץ או בארצות הברית חנויות שאפשר לקנות ישר בחנות, יכול להיות שעדיין לא מוכרים את הדגם? כי אני ממש מתקשה למצוא את המצלמה. מישהו יכול לעזור לי, אני צריך חנות במנהטן או בארץ

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by Kenny,

*** העדכון הוא על אחריותכם בלבד *** (לבודדים כאן שיש את המצלמה הזאת ) http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=7717476

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  17. CANON S1IS חדשה, אני לא כל כך מכיר אותה, רק ניסיתי לשחק עם האופציות וכו': טוב יש עוד כמה תמונות אבל משום מה התפגר האתר שמעלה תמונות, אני יעדכן.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  18. למי שבחר באופציה 5, הנה כמה לינקים להסברים/מדריכים בנושא: להבין את ההיסטוגרמה Tutorials: Image Histograms - Part 1 הסבר קצרצר על היסטוגרמות, מהודעת הסטיקי של הפורום

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  19. יש למישהו איזה רעיון באזור המרכז\שפלה ?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. קניתי את המינולטה Z5 בשעה טובה ואני מחפש לקנות כרטיס זיכרון מהיר אך אני לא יודע איזה הכי מהיר אני יודע שיש EXTREME ויש ULTRA וכו' אבל איך אני יכול להשוות? בקיצר האם יש אתר שמשווה כאלו נתונים?יש כזו חיה? בתודה מראש לכל העוזרים נועם

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  21. אז קניתי את האולימפוס FE100, מצלמה די בסיסית וזולה האיכות מספקת אותי, קלה לתפעול יש עוד דברים שיכולים לשפר את המיומנות שלי, ואף את איכות התמונה?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  22. שלום, אבקשכם להמליץ לי על מצלמת וידאו איכותית. התקציב למצלמה הוא עד 2300 שח יש לי אפשרות להזמין מ PAYPAL ויש לי אפשרות להזמין מחבר שמגיע מארצות הברית. מה שחשוב לי זה אחריות בארץ. איכות צילום. הבנתי שיש יתרון לDVD כי אפשר לקפוץ לכל חלק בסרט(מה שאי אפשר בקלטות). והבנתי ש HDD הוא כבד. ראיתי שיש גם מצלמות שמקליטות על כרטיסי זיכרון (קל ונוח לא?) ומה בעניין החיישנים? אני יודע ש 3CCD תצלם תמיד יותר טוב מ1CCD אבל האם זה שווה את המחיר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by PuLsE,

עקב נסיעה של מכר לארה"ב הוא מוכן לקנות לי מצלמה... התקציב עומד על 300$ עם חריגה מקסימלית של 30-50$ אני צלם חובב שמעוניין בעיקר להנציח רגעים.. המצלמה צריכה להיות של סוני וגודלה פחות או יותר בגודל של הT9 של סוני אפילו קצת יותר גדול אני מאמין ש6mp יספיקו לי וזום אופטי של X3-X5 אגב, אם מישהו מכיר אתר טוב בו אוכל לקבל מידע על המחיר הממוצע של מצלמות ציוד למצלמות בארה"ב אשמח לקבלו בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by motifi,

הרגיל לא (2 ) יש מדידה TTL

• 1 תגובה
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים