עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, הינה השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום כללי, אור יום+תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הר…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by Kenny,

*** העדכון הוא על אחריותכם בלבד *** (לבודדים כאן שיש את המצלמה הזאת ) http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=7717476

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by EagleX2,

היי, אני זקוק להמלצה למצלמה דיגטלית עד 2200 שקל (עם אפשרות לחריגה). הצילום יכלול אנשים, נופים, לא משהו מיוחד. יש לי העדפה לזום אופטי גבוה... (אני מודע לזה שפתחתי כזה דיון בעבר, אך כיוון שההורים שלי לא רצו לקנות בסוף, ועכשיו הם רוצים, אני פותח מחדש. מצטער אם זה מפריע למישהו). כמו כן, אשמח להמלצה על חנויות שאפשר לקנות בהם את המצלמה. תודה.

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by eegg,

אני כנראה לוקח את הpanasonic lumix fz28 החדש. לפי הביקורות הוא מעולה עם איכות צילום מעולה והוא לא גדול מדי. לא מצאתי בארץ או בארצות הברית חנויות שאפשר לקנות ישר בחנות, יכול להיות שעדיין לא מוכרים את הדגם? כי אני ממש מתקשה למצוא את המצלמה. מישהו יכול לעזור לי, אני צריך חנות במנהטן או בארץ

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by shlomom,

שלום, היום קניתי F30 חדשה, כן חדשה. מכירת חיסול של מלאי. והנה התוצאות: ISO200 ISO400 ISO800 ISO1600

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  6. שלום חברים וחברות, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה + עדשות + ציוד נוסף בחודש - חודשיים הקרובים. חשבתי שמא יש עוד אנשים כמוני שמעוניינים לרכוש מצלמה/עדשה/חצובה/פילטרים/כרטיסי זיכרון או כל ציוד צילום אחר. הרעיון הוא לאסוף כמות אנשים מספיק גדולה שיהוו כח קנייה משמעותי. על ידי כך לנסות לקבל הנחה באחת מהחנויות שמתמחות בצילום וציוד צילום. אם גם אתם בעניין, אנא הרשמו לקבוצה או שלחו מייל שפתחתי לצורך העניין. כדאי שהקנייה שאתם מתכננים תהיה קנייה רצינית מבחינת ההשקעה הכספית ,2000 זוזים ומעלה יתקבלו בברכה. כמו כן רצוי שלא תהיו לחוצים בזמן על הקנייה. ריכוז האנשים, הציוד המבוקש לרכישה ובדיקת המחירים לוקחים זמן לא מועט. הכוונה לעשות את כל העבודה ולהיות מוכנים לקנייה בטווח של חו…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  7. Started by adam_godin,

הייה קשה במיוחד להדביק בגלל העשן הגננים והשמש.... [attachment deleted by admin]

8. Started by ofcourse,

היי קבלתי את המצלמה לפני 3 ימים, ומשום התמונות יוצאות מאד חדות אבל חסרות חיים. האם יש משהו שאני מפספס בהגדרות ? או שאני פשוט רגיל לקנון ? הייתי שמ חלקצת כיוון בעניין תודה רבה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. Started by Tapeworm,

זו לא תפיסת המאה, פשוט התלהבתי מזה שאפשר מיד לקלוט שזו מונית.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by motifi,

הרגיל לא (2 ) יש מדידה TTL

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  11. Started by spotash,

תכונות נדרשות: תמונה איכותית, כרטיס זיכרון גדול, מסך גדול, שהסוללות יספיקו להרבה זמן ושתהיה קומפקטית. המצלמה בעיקר לטיולים. פחות חשוב גודל זום והרבה מגה פיקסל, היא תשמש למשפחה בעיקר לטיולים. אין צורך שיהיו לה אפקטים מיוחדים(צילום בשחור לבן וכו')

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by T-Flash,

שלום לכולם :D התמונות הבאות הם מהטובות שצילמתי... איך הם יחסית? http://img55.imageshack.us/img55/8632/pict00039hr.jpg http://img203.imageshack.us/img203/3746/pict00079uw.jpg http://img217.imageshack.us/img217/1659/pict00351lp.jpg http://img204.imageshack.us/img204/2299/pict002320zr.jpg איך התמונות יחסית? להזכירכם אלו הם התמונות בין הטובות שיש לי... אז זה המדד למדוד אותי כצלם... איך אני אה?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

צילמתי בלילה מהחלון מאיזה 3 מטר [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  14. היי אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. כמובן שאני מעדיף שהיא תהייה קטנה וקלה ככל האפשר - עדיף מאוד כף יד. איכות מצויינת, סוללה ארוכה, זום טוב - גם אופטי וגם דיגיטלי,עדיף מבית JVC, פנסוניק או סוני או מבית טוב אחר. צילום סטילס, פלש ועוד פונקציות נחמדות - שלט יתרון. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  15. אלה כמה תמונות שלא קשורות אחת לשניה ופשוט ראיתי כמעניינות מספיק כדי לשתף אתכם בהן. מקווה שתאהבו או תגיבו בכל מקרה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  16. שלום! בזמן האחרון התעניינתי בצילום ולאחר זמן מה שהייתי עם מצלמה אוטו' ולמדתי קצת על המצבים וכל השאר החלטתי להשתדרג.. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה בתקציב של עד 3,000 שקל אבל עדיף בפחות.. חשוב לי שלמצלמה יהיה זום גדול ויכולות מאקרו טובות יחסית...(אני משתמש במצלמה בעיקר לצילום ציפורים ומאקרו..אבל חשוב גם כל הדברים האחרים) חשבתי על 3 הדגמים הבאים: canon S2 IS dimage Z6 fuji s5600 רציתי לדעת מה דעתכם..איזה מצלמה עדיפה או שבכלל כדאי דגם אחר...איזה?

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by Green,

שלום יש לי את הA710 החדשה בגלל שאני לא מבין גדול בצילום ואני לא רוצה להתעסק יותר מדי עם צמצמים ותריסים שאני לא מבין בהם הרבה אני רוצה לתת למצלמה לבחור איך לצלם אבל אני יוכל לשלוט בISO ואולי גם על הWB תודה

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by nehmia,

למשהו יש המלצה טובה למצלמת אינטרנט ב 100-150 שח....אני צריך אותה לשיחות אינטרנט...

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by mastick,

[shadow=red,left]שלום לכם...[/shadow] לאחרונה חשבתי לקנות מצלמה דיגיטילת ואני מתלבטת בין קנון A95 לבין סוני T3 הסוני ניראת לי מאוד נוחה וקומפקטית וגם התכונות שלה ניראות לי מצוינות. לעומת זאת אני ראיתי תמונות של הקנון והן ניראות לי אחלה.. כיום יש להורים שלי קנון S400 שהיא גם טובה וקומפקטית. יש לכם אולי המלצות למצלמות טובות אחרות (עדיף סוני\קנון) בתקציב של עד 2500 ש"ח (את הסוני ראיתי ב- 2200) :s05:

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  20. אתם יכולים לעזור לי לבחור מצלמה הכי טובה שאפשר להשיג בטווח מחיר הזה? תעזרו לי לבחור בין שני הדגמים Fuji S6000 וcanon S3 אין צורך לפרוט רב רק לכתוב את שם הדגם ולציין אם אפשר-היתרונות וחסרונות... תודה :hi:

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by approx,

מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by PuLsE,

עקב נסיעה של מכר לארה"ב הוא מוכן לקנות לי מצלמה... התקציב עומד על 300$ עם חריגה מקסימלית של 30-50$ אני צלם חובב שמעוניין בעיקר להנציח רגעים.. המצלמה צריכה להיות של סוני וגודלה פחות או יותר בגודל של הT9 של סוני אפילו קצת יותר גדול אני מאמין ש6mp יספיקו לי וזום אופטי של X3-X5 אגב, אם מישהו מכיר אתר טוב בו אוכל לקבל מידע על המחיר הממוצע של מצלמות ציוד למצלמות בארה"ב אשמח לקבלו בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית במחיר של 150-170$, חשוב שהיא תהיה קומפקטית (תוכל להכנס לכיס) ושתהיה פשוטה מבחינת הגדרות, זאת אומרת השימוש הוא לבן אדם שרק רוצה ללחוץ ולצלם ולא מעוניין בתכונות למקצוענים. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים בארץ. תודה גדולה לכולם ! *שמתי לב לת'רד כאן שמתייחס גם כן לקניית מצלמה בארה"ב, פשוט המחירים שם הם כ250$ ולצערי אני לא יכול להרשות לעצמי.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  24. שלום לכולם! קודם שתהיה לה אחריות גם בארץ.. אני מעוניין במצלמה קומפקטית, זום לפחות X6, 6 או 8 מגה פיקסל, מסך LCD גדול , עובדת על סוללות (לא סוללה מובנית). אפשרות לכיוונון חשיפת צמצם, ISO, צילום סרטוני וידאו עם קול, מהירות תגובה כמה שיותר מהירה. מטרות שימוש - בעיקר צילום במפגשים משפחתיים, טיולים וכדומה. לא שימוש מקצועי, אבל כמובן שהתמונות יהיו איכותיות.. אני נוטה לכיוון של CANON או אולימפוס או פנסוניק. אשמח להצעות..

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  25. שלום, אבקשכם להמליץ לי על מצלמת וידאו איכותית. התקציב למצלמה הוא עד 2300 שח יש לי אפשרות להזמין מ PAYPAL ויש לי אפשרות להזמין מחבר שמגיע מארצות הברית. מה שחשוב לי זה אחריות בארץ. איכות צילום. הבנתי שיש יתרון לDVD כי אפשר לקפוץ לכל חלק בסרט(מה שאי אפשר בקלטות). והבנתי ש HDD הוא כבד. ראיתי שיש גם מצלמות שמקליטות על כרטיסי זיכרון (קל ונוח לא?) ומה בעניין החיישנים? אני יודע ש 3CCD תצלם תמיד יותר טוב מ1CCD אבל האם זה שווה את המחיר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים