עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dbx22,

1. יש אפשרות בקנון A80 נגיד אחרי שצילמתי סרטון במצלמה ללכוד איכשהו תמונה כלשהי מהסרטון ולעשות ממנה תמונה? 2. באיזה איכות תהיה התמונה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  2. Started by Gil28,

מבצע בוואלה מצלמה+2GB +מטען עם סוללות+תיק+4 שנים אחריות ב-999 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. Started by Gil28,

אני מתחיל בענייני הצילום ואוהב את זה... רוצה מצלמה איכותית עם עדשה. חבר שלי שלמד בצבא המליץ על ה-D80. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  4. אהלן! אחי נוסע לטיול של כ-חצי שנה באוסטרליה וניו-זילנד, אשמח להמלצה למצלמה קופקטית שמוציאה תמונות איכותית כמה שאפשר במסגרת התקציב. חשוב גם שיהיה ווידאו איכותי שלא תופס הרבה מקום בכרטיס הזכרון. חשוב שהכל יהיה במצב אוטומטי, בלי הרבה משחק. התקציב גמיש, באיזור ה1000-1500ש"ח מה דעתכם על הTZ-10 ולהזמין בטריות מאייביי? יש לציין שיש לי אישית את הTZ-5 ואני מאוד מרוצה ממנה. אריאל

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. היי רציתי לדעת עם העדשה הזו חדה ואיכותית יותר מה 55 200 או שווה לה. רוני

6. Started by pwntigo,

שלום, אני צריך מצלמה טובה נוחה וקלה לתפעול (ההורים צריכים לדעת גם להשתמש), שיהייה זום טוב, קומפקית לא כך כך חשוב לי אבל גם שלא תיהייה גדולה מידי. וגם שתיהייה לה אפשרות וידאו טובה לפחות 15 דקות צילום ברמה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. באיזור תא פת (פרייסלס אולי?) דיי דחוף לי תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. Started by erandob,

אני מחפש פלאש למצלמה PENTAX K7 להלן הצעות שקיבלתי מחנויות לפלאש יד שנייה במחיר של 600-800 שח pentax af280t osram af281-studio sigma ef-430 בנוסף לכך, ראיתי שבארה"ב המחירים של פלאשים חדשים במחירים של יד שניה בארץ... להלן דוגמאות לפלאשים שנראים לי מחו"ל. מישהו יכול להגיד לי מה עדיף לקנות (במקרה שיהיה מי שיביא לי מחו"ל... ללא תוספת משלוח)? http://www.bhphotovideo.com/c/product/605929-REG/Bower_SFD926P_SFD926P_Digital_Autofocus_TTL.html#specifications http://www.bhphotovideo.com/c/product/515365-REG/Sigma_179_109_EF_530_DG_ST_Flash.html#specifications http://www.bhphotovideo.com/c/product/222172-REG/Pentax_30333_AF_360_FGZ_P_TTL_Shoe.html#specifications האם מישהו מבין ויודע מ…

9. Started by fungiman,

אני אנסה להרים את הכפפה שזרק דניאל בעניין הטכנוקרטיות הרבה של פורום זה. מצלמות אכן נועדו בסופו של דבר לצלם, אצל החובבים מביננו מדובר בהנצחת זכרונות, יצירה לשם יצירה ולעיתים שילוב של השניים - הנצחת רגעים מיוחדים באופן מיוחד. המצלמה היא בסופו של דבר קופסא אטומה לאור, בקצה האחד עדשה ובקצה השני אלמנט הקולט את קרני האור המושלכים מהעדשה ומקליט אותם, בין אם בדרך של שינוי כימי במלחי כסף על פני סרט צילום או דרך חיישנים פוטואלקטרים (במצלמה דיגיטלית). איכותה הסופית של התמונה, לא במובן הטכני הטהור, אלא ברגשות אותה היא מעוררת אצל הצופה (גם אצל הצלם עצמו כצופה לאחר תהליך היצירה) נקבע על ידי איכות הסרט/חיישן, העדשה, הנושא המצולם ויכולות הצלם עצמו, בסדר חשיבות עולה. אחד הנושאים האהובי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. תהרגו אותי אינני מצליח להבין את הגודל המספר תמיד מתחיל בשבר מצד שמאל?!

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  11. Started by tom123,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון שיהיה ג'יגה והכי מהיר שאפשר.. (NIKON D70)

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמה לשימוש ביתי (אירועים, טיולים וכו') אני לא מבין במצלמות ככה שכל הפירוט שמפורט בכל מקום לא מדבר אליי, אשמח אם תעזרו לי. מחפש מצלמה אמינה ואיכותית של חברה מוכרת, שתהיה לה איכות תמונה טובה בשביל בית. לא מעוניין להשקיע יותר מידי. ראיתי כמה דגמים באתרים השונים, ממה שהבנתי לפחות מהפירוט נראה שהם עומדים בדרישות שלי. SONY - DSC-W320 14MP - ₪799 Panasonic - DMC-F2 10MP - ₪500 SONY - Cyber-Shot S930 10MP - ₪619 מה אתם אומרים? משהו מאלה? משהו אחר שאתם ממליצים אליו? אשמח לעזרה. *עשיתי סיבוב בפורום בכמה דפים האחרונים, לא ממש הגעתי למסקנה מה טוב לי תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Bagheera,

שלום ברשותי מצלמת ניקון D100 עם עדשת מקרו אשר משמשת לצורכי צילום במרפאת שיניים. במרפאה ישנה תוכנה שתומכת בלכידה מהתקני Twain. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבל תמונות ישר מהמצלמה לשמירה בתוך התוכנה בעזרת ה Twain. הייתי רוצה שהמערכת תעבוד כך: המצלמה תהיה מחוברת למחשב ב USB כאשר בתוכנה יש לחצן Twain Cature ברגע שלוחצים יפתח חלון שמחכה שתצולם תמונה, ברגע שהרופא יצלם התמונה תעבור ישר לתוכנה ותשימר במסד הנתונים שלה. יש לניקון דריבר כזה?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

שלום, רכשתי Canon PowerShot SD770 IS , אני מעוניין לדעת, מה הנפח המקסימלי של כרטיס זכרון שהיא יכולה להכיל? תודה (:

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. אני מחפש מצלמה שפועלת על סוללות AA (לא סוללה פנימית), שתומכת בכרטיסי SD, עם זום אופטי לפחות 4, תמיכה בצילום וידאו, רצוי - כיוון ידני של aperture/shutter speed. האם canon A1000 (שעונה על רוב התנאים) היא בחירה טובה? האם יש אפשרויות טובות יותר?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  16. Started by shshmul,

שלום לכולם אני צלם מתחיל כרגע יש לי קנון פאוורשוט פרו 1 בכל אופן אני מעוניין לרכוש DSLR+עדשות חדשה ומתלבט בין הדגמים השונים. בעיקרון ראיתי את ה-350 החדשה אך אני שוקל ללכת על מצלמה יותר טובה כגון ה-10 או ה-20 השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין ה-10 ל-20 מעבר לעובדה שה-20 חדשה יותר. האם לדעתכם לצלם חובבן יש טעם להשקיע ב-20? [לא מבחינה כספית] תודה מראש לעוזרים נ.ב האם יש מצלמה DSLR עם מסך LCD מתכוונן?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by adam_godin,

שימו לב לכיתוב למטה בכחול [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  18. Started by h_yoav,

יש לי מצלמה דיגיטלית של canon ושאני מפעיל אותה הכל טוב ורואים דרך המסך את התמונה שאני רוצה לצלם אבל ברגע שאני מצלם התמונה יוצאת עם מלא קווים לבנים שמסתירים את התמונה למרות שלפני זה במסך ראו טוב אז זה לא בעיה בעדשה.. עכשיו השאלה שלי היא מה יכולה להיות התקלה ואם בכלל כדי לתקן אותה או שכבר עדיף לקנות חדשה..? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  19. Started by Gil28,

המצלמה A570IS+נרתיק+2GB+מטען עולה 999+49משלוח סה"כ 1048 המצלמה A570IS+נרתיק+1GB עולה 799משלוח חינם------>שדרוג ל-2GB+מטען תוספת של 168 שח... סה"כ 967 מה אתם אומרים?

20. Started by Lirux,

תמיד נמשכתי לתחום הצילום והחלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד לצלם כמו שצריך... כרגע יש לי בבית קאנון a80 השאלה אם היא תספיק לי ותוציא לי תמונות טובות? אם לא, איזה מצלמה טובה אפשר לקנות עד 1500 שקל?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. שלום לכם. אני עשיתי לחברה שלי כרטיס ברכה דו צדדי במחשב שכולל בתוכו תמונות,הייתי רוצה להדפיס את זה על נייר שהוא בולט יותר ועבה יותר מנייר רגיל. יש לי מדפסת HP PSC 1315 שתומכת בהדפסת צילום. אני צריך עצה איזה נייר ליקנות ואינני מעוניין להשקיע יותר מ 50 ש"ח בדבר הזה(עדיף פחות כי אני מדפיס פעם אחת ולא כול כך יהיה לי צורך במה שישאר...) אז אם מישהוא מבין בזה אני מצפה לתשובה....

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by malcolmx9,

http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380 אני לא צריך המלצה על מצלמות אחרות, אני פשוט צריך את הדעה שלכם על המצלמה הזאת! מישהו מתווכח איתי וטוען שהיא מצלמה "10" בלה בלה בלה. המצלמה הזאת שווה את המחיר שלה? http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380

23. Started by matan_18,

שלום לכם , ברשותי מצלמה תוצרת אולימפוס דגם D490 אשר עשתה ועדיין עושה את עבודתה נאמנה . (2.1 מגה פיקסל) הזמנתי מחו"ל מצלמה חדשה :אולימפוס C8080 עם 8.1 מגה פיקסל מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  24. Started by constantine16,

shave liknot et amatslema azot? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400893

• 1 תגובה
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.