עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by D-M-X,

http://www.geekstuff4u.com/specialorders.php

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by benor,

אוקיי, יש לי מצלמה דיגיטלית Canon A80 ועדשה של מצלמת רפלקס ישנה Canon AE-1. יש משהו שאני יכול לעשות עם העדשה שלה? חשבתי על מאקרו, זה אפשרי? זה לא עלול לגרום לי לנזק למצלמה? תודה. זאת העדשה: http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/canon/fdresources/fdlenses/50mm.htm#f1.8

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  3. אנשים יש לכם אחלה אתר קראתי חלק מהמאמרים והביקורות הם עזרו לי להבין הרבה דברים..! כנראה אתר החומרה הכי טוב בעברית אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 2000~ ש"ח ואני מבין מעט מאד בנושא אז אני צריך שתעזרו לי... תודה! חשוב לי שיהייה לה: זום אופטי לפחות X4 כרטיס זיכרון 256MB ואם אין לה שישאר לי כסף לקנות אחד והכי חשוב שתיכנס לכיס בלי בעייה שאני לא אצתרך להסתובב עם תיק בשבילה בדקתי קצת בעצמי ולפי מה שראתי המצלמה שהכי מתאימה לי היא הקאנון A620 אבל כמו שאמרתי אין לי יותר מדיי ידע בנושא... בקיצור על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  4. יהS1IS שלי נורא נורא נמרחת בתמונות, כשאני מתלם תמונה מספיק תזוזה הכי קטנה של המצלמה והתמונה יוצאת מטושטשת.. יש איזה דרך להגדיר שהמצלמה תהיה פחות רגישה לזה?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by ampo,

שלום לכם. יש לי כיום CANON S3 והיא בסדר בצילומי חוץ. צילומי בית או תאורה בעייתי אחרת - היא בעייתית. על מה תוכלו להמליץ? חלק נכבד מהצילומים הם צילומי בית - טווח של 10 מטר (כמובן ישנם גם צילומי חוץ אבל פחות). מינימום התעסקות עם פונקציות פנימיות מעבר לבורר המצבים על המצלמה. תקציב של 3500 פחות או יותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי את המצלמה קנון A80 המדהימה הזאות ורציתי לשאול אם החצובה הזאות תתאים למצלמה שלי ולעוד מצלמה שאולי אני ירכוש בעתתיד http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1156808

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  8. ערררב טוב, לא מזמן קניתי A75 (מתנת שחרור לעצמי[16יוםלמנאאאאיייייק+יומולדת) וקבלתי איתה GP POWER BANK I, עם סוללות 1800. טעינה ראשונה שענתי אותן היתה למשך... פחות מ-12 שעות, אני חושב, לא זוכרר בדיוק. לא התעסקתי יותר מידי זמן עם המצלמה, קצת תמונות+פלש, קצת וידאו, אבל לא יותר משעתיים, אני מעריך. ואז הסוללות נ ג מ ר ו ... לשאלתי: יש לי ת'מטען הנ"ל + מטען אנונימי TURBO POWER שכלל סוללות של 2000MAH (לצערי 2 סוללות נזרקו בטעות ע"י חבר [FUCKIN' S H I T ! !]) כך שמה שתהיתי: האם אכן ניתן להסתפק במטען הכנראה מעעעפן GP POW... ופשןט לקנות סוללות חזקות יותר ולהטעינן בו *ואולי אפילו כדאי במטען האנונימי??(שנתקבל עם סוללות חזקות יותר(לפי המספר,בכל אופן)) האם אוכל אולי לקנות רק שתי סוללות …

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  9. איך בכלל השוק של המצלמות האולטרה קומפקטיות כיום? יש כאלה ששוות משהו? ושהן באמת דקות? על כל פנים, אני מחפש לי מצלמה שתיהיה כמה שיותר דקה ונוחה בכיס (כמובן שעם מסך), שתשמש אותי בעיקר לתמונות "עם החבר'ה" במסיבות/פאבים או סתם בבתים. כרגע יש לי מצלמה יותר "רצינית" של פוג'י (עלתה לי ולאחותי מעל 2500 ש"ח), שכרגע אני לא זוכר את הדגם. איתה אני משתמש לטיולים, וצילומים רציניים יותר (אני צלם חובב, ואחותי משתמשת בה ללימודים שלה, וגם צלמת חובבנית). אבל אי אפשר לקחת אותה למסיבות, ולערבים עם החברים, כי ת'כלס היא מסורבלת מאוד. אז חשבתי לעצמי שאולי שווה סופסוף להסתכל לכיוון שוק המצלמות האולטרה קומפקטיות, בתקווה שכבר יש שם דגמים שבאמת יתנו לי את מה שאני צריך. הדרישות שלי הן: מחיר באיזור האל…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  10. שלום, אני מעוניינת לקנות מצלמה דיגיטלית. המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים, חברים, אירועים ושימושים אחרים סטנדרטיים. אני לא מקצוענית ולא נמצאת בתחום הצילום. הייתי היום בעיר והתייעצתי עם כמה מוכרים, וכרגע אני נוטה לקנות משהו של Canon. המוכרים אומנם אמרו לי ש-Canon יקרים בלי סיבה, אבל לחברה שלי יש מצלמה של Canon והיא ממליצה. מילאתי את השאלון למטה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים מומלצים. האם התקציב שלי בסדר? אוכל להוסיף עוד 100-300 שקלים אם זה שווה. תודה רבה שולמית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, אבל לפעמים גם בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש …

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by nehmia,

למשהו יש המלצה טובה למצלמת אינטרנט ב 100-150 שח....אני צריך אותה לשיחות אינטרנט...

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by MacGyver,

בתמונה הבאה.....מכיון ימין של הגשר (אבנים...) ועד אמצע התמונה וגם העץ מעל הגשר נראים קצת מטושטש-כתוצאה ממה זה נוצר? זה קיים לי הרבה בתמונות מסויימות שחלקים לא מפורטים מספיק..... עריכה-תעשו כפתור ימין-view image-אז זה יהיה בגודל המתאים.... למי שמועניין התמונה צולמה בשאפהאוזן גבול שוויץ-גרמניה... איתן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  13. יש לי בבית 2 כרטיסי זכרון. אחד מהם 16 מגה שבא עם המצלמה. אחד 256 מגה שיש לי בפאלם. זה של הפאלם לא פעם אף פעם במצלמה כי היה הודעה "unable to use card" אז כדי לחסוך לכם בעבודה למה זה קורה גיליתי שכל פעם שאני מפרמט כרטיס בפאלם המצלמה לא יכולה לקרוא אותו. ניסיתי את זה גם בכרטיס של ה16 ועכשיו גם הוא מושבת. באינטרנט כתוב שעשיית פירמוט בתוך המצלמה מבטלת את זה, אבל זה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by Morfix,

אז ככה אני מחפש מצלמה קומפקטית או סופר קומפקטית במחיר של כ1500 שקל. (אפשר לחרוג קצת) מה שחשוב לי, זה שהאיכות תהיה טובה, כדי שאני אוכל להדפיס את התמונות, כמו כן מהירות צילום גבוהה (2-3 תמונות בשניה), וגם שהזמן שלוקח בין תמונה לתמונה עם פלאש לא יהיה ארוך. עכשיו חשוב לי שבן אדם שלא כל כך יודע להתעסק איתה יוכל גם להפעיל אותה ולצלם איתה (אימא שלי), ושהאיכות תצא טובה. כמו כן כן חשוב לי שאני אוכל לצלם וידאו. אני כבר מחפש די הרבה זמן ומשווה באינטרנט בין מצלמות ראיתי בפורום פה המלצה על fuji f31fd, ולפי ביקורות שחיפשתי באינטרנט המצלמה פשוט מצוינת, אני לא מצליח להבין אין היא כל כך זולה בהשוואה למצלמות ברמה שלה אבל האיכות שלהם לא מתקרבת לfuji. עכשיו אני נעול על המצלמה הזאת... אם מישה…

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by tzahi04,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1668&p=0 היתרונות שלה על מצלמות רבות אחרות שקיימות כיום: מימדים של מצלמה קטנה, עובי 2.9 סנטימטר - נכנסת לכיס. זום אופטי - כפול 10. תמונות סטילס רגילות +מאקרו ממרחק קצר מאוד - איכות טובה של CANON. סרטי וידיאו בHD ברזולוצית 720P -1280X760 - קידוד MJPEG מייצב תמונה שעובד גם בוידיאו, פוקוס אוטומטי. זום אופטי עובד גם במהלך הוידיאו. מנוע: DIGIC3. וכל השיפורים האחרונים של מצלמות CANON כולל זיהוי פנים. קישור לכתבות שמכילות תמונות + קטעי וידיאו שצולמו על ידי המצלמה: http://www.archive.org/download/CanonTX1CanonTX1Sample2/MVI_0018.AVI http://powershot-tx1.blogspot.com http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_tx1-review http://…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  16. ה PANASONIC LZ3 הישנה שלי עדין עובדת אבל התמונות שלה טובות רק באור יום אז חשנו לקנות מצלמה קטנה חדשה. אני צריך זום של לפחות X6 כי ברוב המקרים הצילום מתבצע מרחוק. חשבתי על PANASONIC TZ4/5 או CANON SX1000. יש עוד המלצות למצלמות במחיר הזה. אני מעדיף משהו זול יותר מ TZ5, ה SX1000 נכנסת טוב במחיר (1300 עם אחריות של היבאון הרישמי וכרטיס של 2G). אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה נ.ב. אני מעדיף עם סוללות AA.

17. יש לי תקציב של 1000 שקל ואני צריך לקנות מצלמה לדוד שלי, הוא לא מבין ממב בצילום אז צריך שהמצלמה תהיה קלה לתפעול (לחץ וצלם), הגודל של המצללמה לא ממש חשוב, שיהיה מסך גדול (2.5" בערך) זום אנלוגי גדול מ X3 (אם יש כזה בתקציב) ושתהיה הכי טובה בתקציב שיהיה אפשר לחבר לטלויזיה שיהיה צילום וידיאו באיכות טובה (שהקול והתמונה יהיו ביחד, 30FPS) והציעו לו בחנות את ה פוג'י A600, במחיר של 750 שקל, איך המצלמה הזאת? עריכה: ראיתי את המצלמות A550 A560 A570 של קנון ו L3 של ניקון, מה לדעתכם עדיף? מה שבאלכסון זה העריכה. תודה, גיל ;D

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by tzolerguy,

אני יודע שזה פורום דיגיטלי אבל בכל זאת... מישהו יודע איפה אפשר לפתח פילים שחור לבן באיזור חיפה??

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by yaarito79,

שלום..ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית לצרכים אישיים,לצילום ביתי,נופים ,טיולים וכו'..כלומר לא מקצועי אבל גם לא סתם..חשוב שתיהיה קומפקטית ולא גדולה.עם וידאו וסאונד,עד 1200 ש"ח,חשבתי שאולי מי שמבין בתחום יכול להמליץ לי,חשבתי ללכת על אולימפוס,האם יש דגם מומלץ,לפי הנתונים שביקשתי?האם יש גם של חברה אחרת שנראה לכם יותר טוב מאולימפוס??הבנתי שכדאי בערך 8 מגה פיקסל,מה לגבי הזום?כדאי להתפשר והאם מספיק 5 זום אופטי-דיגיטלי?האם קיים דגם בעברית והאם הוא פחות טוב מאחרים? לתשובתכם אודה!

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by eliranl,

המצלמה זה לשימוש ביתי בעיקרון אבל גם לשימוש באתר מכירות של זרים זאת אמרת צילום של הזרים שצריך להיות איכותי גם כן לאתר... הדרישות הם: 1)שתהיה קומקפטית 2)נוחה 3)איכותית עם יכולת זום טובה 4)זיכרון גג 512MB שזה יותר מדי גם ככה אפשר לגלוש מהתקציב בעוד איזה חמש מאות שקל אבל רק זה באמת מצדיק את זה חשבתי על: http://zap.co.il/model.asp?model_id=409892 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=375570 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  21. היי, ההורים שלי רוצים לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית.. אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל המלצה לאופציה הכי טובה עד 2500,עדיף לא לחרוג.. תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  22. נדמה כאילו שהיא בכלל לא מתייחסת להגדרה של הזמן חשיפה, כשאני משתמש בזמני חשיפה גבוהים. ניסיתי בכל מצבי מיפתח הצמצם האפשריים, המיפתח צמצם משפיע על התמונה אבל הזמן חשיפה אף פעם לא משפיע ??? הזמן חשיפה מתחיל להשפיע רק כשהוא יותר ארוך מ 1/40 בערך. (כשהפלאש מופעל) אני עוד חוקר את זה אבל נדמה כשהפלאש לא מופעל רואים הבדלים מסויימים. ניסיתי במצב M ובTV. בקיצור ניתן לתמונות לדבר: 1/100 F2.8 1/320 F2.8 1/500 F2.8 1/100 F8 1/500 F8 קיצר הבנתם את העניין... בעיות נוספות שהיו לי איתה זה AF גרוע כשהזום מופעל עד הסוף (לפעמים לא מתפקס משום מה) וגם הוא עושה את הרעשים הידועים בזמן הפיקוס להשתמש באחריות?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by dimarpt,

שתי המצלמות עולות כמעט אותו סכום. האם זה נכון ש- F40 מצלמת מהר יותר?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  24. אלף רציתי לדעת מה מהירות הכתיבה של המצלמה הזאת כי לא מצאתי באף מקום בית מהו הכרטיס שהכי "ינצל את מהירות הכתיבה של מצלמה זו" ומהם הפרשי הזמנים בין סוגי הזיכורנות השונים (מהירויות לא סוגים או חברות....)

• 5 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים