עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by orlupo,

לדעתי שווה קריאה, נדמה לי שהולך להתפתח עידן החזרה לפריים המלא: http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1dsmkii/

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  2. טוב ככה אין לי שמץ של מושג בצילום אז הם כולם על AUTO כנ"ל גם בפוטושופ ההקטנה ממש פגעה באיכות אז אם מישהו יכול להמליץ לי על איזשהי דרך טובה להקטין אני ישמח טוב קצת מידע על התמונות הראשונה זה מחזיק מפתחות שלי דווקא התמונה בגדול די חדה וממש אהבתי בה איך שהצבע של הבודהה משפיע על הבד השניה זה צילמתי די הרבה תמונות עד שיצא לי שהטבעת של פייס תיצא חדה השאר מטושטשות ( חברה ששכחה את הטבעות ) השלישית זה קקטוס אצלי אני תכף יפרסם עוד איזה תמונה שתיים שלו כל אלה מקרו האחרונה עם האקדח זה הצו ראשון שלי עם ביבי גאן ----> תחשבו על זה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by adam_godin,

שימו לב לכיתוב למטה בכחול [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. Started by benor,

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  5. היי, יש לי דיגיטלית OLYMPUS 750 ULTRA ZOOM אחלה של מצלמה , הבעיה היחידה שלי איתה זה שיש לה פלאש מצועצע כמו לכל מצלמה דיגטלית שמוכרים בימינו(לא להחשיב את המצלמות שעולות 8 אלף ומעלה) ובגלל זה יש יותר מדי עיניים אדומות בתמונות למרות שהגדרתי אותה ידנית ועשיתי כבר הכל מה שאפשר זה בכל זאת לא עוזר יש צילומים שיש עיניים אדומות. אז נשבר לי ואני רוצה לקנות פלאש חיצוני שיפטור לי את הבעיה, אז איזה פלאש אתם ממליצים ואיזה יתאים לי? אני לא רוצה אחד שעולה יקר כי אני לא מצלם כל הזמן בלילה ואחד שמספיק חזק ולא ממש מקצועי יתאים לצרכיי.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by benor,

אוקיי, יש לי מצלמה דיגיטלית Canon A80 ועדשה של מצלמת רפלקס ישנה Canon AE-1. יש משהו שאני יכול לעשות עם העדשה שלה? חשבתי על מאקרו, זה אפשרי? זה לא עלול לגרום לי לנזק למצלמה? תודה. זאת העדשה: http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/canon/fdresources/fdlenses/50mm.htm#f1.8

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  7. ה PANASONIC LZ3 הישנה שלי עדין עובדת אבל התמונות שלה טובות רק באור יום אז חשנו לקנות מצלמה קטנה חדשה. אני צריך זום של לפחות X6 כי ברוב המקרים הצילום מתבצע מרחוק. חשבתי על PANASONIC TZ4/5 או CANON SX1000. יש עוד המלצות למצלמות במחיר הזה. אני מעדיף משהו זול יותר מ TZ5, ה SX1000 נכנסת טוב במחיר (1300 עם אחריות של היבאון הרישמי וכרטיס של 2G). אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה נ.ב. אני מעדיף עם סוללות AA.

8. Started by dimarpt,

שתי המצלמות עולות כמעט אותו סכום. האם זה נכון ש- F40 מצלמת מהר יותר?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by sk8,

לא מצלמה יקרה ולא מקצועית, אך שיהיו בה פונקציות נחמדות. חשבתי על הניקון nikon 3700 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  10. Started by moonjib,

שלום לכולם. אני נמצא כרגע בארה"ב (אצל המשפחה), ולפני כמה שעות (כרגע השעה פה 4:55PM) הזמנתי את ה- Sony Cyber Shot DSC-H5 (+ כרטיס פלאש Memory Stick Pro Duo בגודל 1GB של SanDisk) מהאתר NewEgg.com. לינקים: ביקורת ב-dpreview.com: http://www.dpreview.com/reviews/sonyh5/ ביקורת ב- Digital Camera Resource Page.com: http://www.dcresource.com/reviews/sony/dsc_h5-review/index.shtml המצלמה ב-NewEgg.com: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16830179057 הכרטיס ב- NewEgg.com: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820191426 (כרטיסי הפלאש של סוני בשביל המצלמה מאוד מאוד יקרים, ולא יכולתי להרשות לעצמי אותם). אז מזל טוב לי. ;D עכשיו לבעיה: המצלמה+כרטיס יגיעו רק …

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by n.L,

שלום לכולם! אתמול נכנסתי לפורום הזה ופתאום זה נראה לי מעניין אז לקחתי את המצלמה שלי ויצאתי לנסות ולצלם כל מיני דברים במצב מאקרו. עכשיו קודם כל יש לי שאלה: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת אם מישהו מכם יודע איך אני יכול לכוון את התריס ומהירות הצמצם? והנה תמונת מאקרו שצילמתי וערכתי קצת: (פעם ראשונה שלי תנו חוות דעת) ועוד תמונה נחמדה שצילמתי מזמן:

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by stingeR-,

אני חושב שעם מצלמה יותר טובה היה יוצא יותר טוב.. אבל גם זה משהו. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, הסיפור הוא כזה יש לי מצלמה דיגיטלית של CANON ובטעות מחקתי את כל התמונות ולכן הלכתי לחנות צילום ושם שיחזרו לי את כל התמנות על דיסק. במחשב בחנות ראו את כל התמונות אבל בבית חלק מהתמונות לא נפתחות. ניסיתי עם התוכונת MICROSOFT OFFICE PICTURE MANAGER WUNDOWS PICTURE AND FAX VIEWER , צייר ופוטושופ אבל אף אחד מהם לא הצליח לפתוח אותם. מה עושים??? שאלה נספת האם ניתן לעשות את תהלכיך השיחזור בבית עם תוכנה כל שהיא ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקתיב של 500-550 שקל לצילומים רגילים בייתיים חברים וכדומה.. צריך המלצמה למצלמה בתקציב זה תודה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by moonjib,

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה באסה, כתבתי את ההודעה הזאת איזה 20 דקות עם פיסקת פתיחה יפה, והדגשים וכל החרא, עשיתי שלח והיה לי דף שגיאה, ואז כשעשיתי back כל ההודעה נמחקה. עשיתי Ctrl+c, אבל עשיתי שוב על כתובת של סיקור ונאבדה לי השמירה של התוכן, וקרה מה שקרה. ידעתי שאני צריך לשמור ב-word. אוףףףףףףףףףףףף איזה קקה :'( :-[ אני אביא בינתיים רק את הסיקורים בלי הפיסקת פתיחה כי אני ממש מבואס ולא בא לי לכתוב הכל שוב. כנראה שאני אכתוב את הפיסקה בהמשך. DPreview.com: http://www.dpreview.com/articles/photokina2006/ Digital Camera Resource Page: http://www.dcresource.com/ (אין להם איזה דף מיוחד לתערוכה, אבל כנראה שהם ישחררו חדשות, כתבות וסיקורים לדף הראשי) PhotographyBl…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. יש לי תקציב של 1000 שקל ואני צריך לקנות מצלמה לדוד שלי, הוא לא מבין ממב בצילום אז צריך שהמצלמה תהיה קלה לתפעול (לחץ וצלם), הגודל של המצללמה לא ממש חשוב, שיהיה מסך גדול (2.5" בערך) זום אנלוגי גדול מ X3 (אם יש כזה בתקציב) ושתהיה הכי טובה בתקציב שיהיה אפשר לחבר לטלויזיה שיהיה צילום וידיאו באיכות טובה (שהקול והתמונה יהיו ביחד, 30FPS) והציעו לו בחנות את ה פוג'י A600, במחיר של 750 שקל, איך המצלמה הזאת? עריכה: ראיתי את המצלמות A550 A560 A570 של קנון ו L3 של ניקון, מה לדעתכם עדיף? מה שבאלכסון זה העריכה. תודה, גיל ;D

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by bommer,

שלום לכולם אחותי בארהב ואני רוצה שתביא לי מצלמת וידאו . יש את הדגם של sony dcr-hc32 שפה הוא עולה בסביבות 3500 ש"ח ושם הוא עולה בסביבות ה2300 ש"ח מה אתם אומרים על המצלמה הזאת? שווה מחיר? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  18. יהS1IS שלי נורא נורא נמרחת בתמונות, כשאני מתלם תמונה מספיק תזוזה הכי קטנה של המצלמה והתמונה יוצאת מטושטשת.. יש איזה דרך להגדיר שהמצלמה תהיה פחות רגישה לזה?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי את המצלמה קנון A80 המדהימה הזאות ורציתי לשאול אם החצובה הזאות תתאים למצלמה שלי ולעוד מצלמה שאולי אני ירכוש בעתתיד http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1156808

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  20. אלף רציתי לדעת מה מהירות הכתיבה של המצלמה הזאת כי לא מצאתי באף מקום בית מהו הכרטיס שהכי "ינצל את מהירות הכתיבה של מצלמה זו" ומהם הפרשי הזמנים בין סוגי הזיכורנות השונים (מהירויות לא סוגים או חברות....)

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  21. היי, אני יודע ש-HS משתמש לצילום עם פלאש במהירויות תריס גבוהות, למשל כפלאש מילוי בצילום באור יום. העניין הוא שה-HS לא מגביל אותי (לפחות לא טכנית במצלמה) למהירויות תריס נמוכות יותר, אפילו לא חשיפות של שניות רבות.. זה לעומת המצב הרגיל, שמגביל אותי טכנית במצלמה למהירות תריס מקסימלית של 1/180. אז למה בעצם לא להשתמש תמיד ב-HS ? מה החסרונות של צילום ב-HS על מהירות תריס נמוכה? או בעצם - אם אני מצלם ב-1/40, יש הבדל בין פלאש במצב רגיל ובין HS ? תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  22. Started by DL,

שלום חברים, ה Canon A510 שלי הלכה לעולמה אז אני מחפש מצלמה קומפקטית חדשה שתחליף אותה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אפשרויות כי הידע שלי בתחום הוא מצומצם מאוד ואני חייב לקנות את המצלמה עוד השבוע בגלל טיסה לחו"ל. תודה! שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אלף מאתיים שקל כשאפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אולי אבל לא קריטי לי במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by shlomom,

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Review: Dust removal systems / sensor cleaning משהו נחמד שנתקלתי בו, שכדאי לקרוא.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.