צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אנשים יש לכם אחלה אתר קראתי חלק מהמאמרים והביקורות הם עזרו לי להבין הרבה דברים..! כנראה אתר החומרה הכי טוב בעברית אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 2000~ ש"ח ואני מבין מעט מאד בנושא אז אני צריך שתעזרו לי... תודה! חשוב לי שיהייה לה: זום אופטי לפחות X4 כרטיס זיכרון 256MB ואם אין לה שישאר לי כסף לקנות אחד והכי חשוב שתיכנס לכיס בלי בעייה שאני לא אצתרך להסתובב עם תיק בשבילה בדקתי קצת בעצמי ולפי מה שראתי המצלמה שהכי מתאימה לי היא הקאנון A620 אבל כמו שאמרתי אין לי יותר מדיי ידע בנושא... בקיצור על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, המצלמה האחרונה שקניתי הייתה ב2001... Olympus 2MP מאחר והיא איטית, והתמונות "לא משהו" (בלשון המעטה...) אני רוצה להחליף אותה למשהו חדש יותר. תקציב: 1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם זה באמת שווה את זה. צריכה להיות: - בעלת זמן תגובה מהיר - עדיף קטנה יחסית - מוציאה תמונות טובות גם על מצב אוטומטי(בשביל ההורים) - עדשה רחבה יחסית(הזום המקסימלי לא כל כך מטריד) - בעלת יכולת וידאו תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הצלם המוכשר-כשד שצילם אותן נקרא Hugo Poon. הוא חי בהונג-קונג ומצלם בעיקר במצלמות קומפקטית של פוג'י (F10 ו-F11) וניתן לראות שכמעט תמיד הוא משתמש ב-ISO הכי נמוך, אלא אם יש נושאים בתנועה. לינק לגלריה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הבנתי שהפוקוס בd80 פועל גם מתןך העדשה הבנתי נכון?. בגדול אני מחפש רפלקסית דיגיטית של ניקון עד 5000 שח. אם יש הצאות אני ישמח תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקתיב של 500-550 שקל לצילומים רגילים בייתיים חברים וכדומה.. צריך המלצמה למצלמה בתקציב זה תודה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי שלום כולם הייתה לי קצת סבלנות היום אז עשיתי ניסיון קטן מהחלון של הבית בצילום HDR רציתי רק לשבוע את דעתם של המבינים בעיניין על הערות שלא קשורות לאובייקטים המצולמים אלא רק לטכניקה והתוצאה הסופית התמונה צלמה עם canon a720 מה שאני מניח שפגע באיכות התמונה די הרבה אבל הייי, זה מה יש חח תודה רבה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום..ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית לצרכים אישיים,לצילום ביתי,נופים ,טיולים וכו'..כלומר לא מקצועי אבל גם לא סתם..חשוב שתיהיה קומפקטית ולא גדולה.עם וידאו וסאונד,עד 1200 ש"ח,חשבתי שאולי מי שמבין בתחום יכול להמליץ לי,חשבתי ללכת על אולימפוס,האם יש דגם מומלץ,לפי הנתונים שביקשתי?האם יש גם של חברה אחרת שנראה לכם יותר טוב מאולימפוס??הבנתי שכדאי בערך 8 מגה פיקסל,מה לגבי הזום?כדאי להתפשר והאם מספיק 5 זום אופטי-דיגיטלי?האם קיים דגם בעברית והאם הוא פחות טוב מאחרים? לתשובתכם אודה!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
This, was once green. trees up high, reaching to the sky. flowers in all the colors of the rainbow, adorn the fresh grass which stands out tall. And then all, Volcano fall. Green Red White now all black and brown. The smell of decay and burn all around. The sun no longer shines, it just burns. Yet from the ashes, trees and flowers still sruggle to be seen Popping out in beautiful scens, now even more uniqe. The flower is much more red, now that's all around it is completly dead. התמונות נלקחו בארה"ב, בחופש הגדול שהיה. שכחתי את שם האזור, אבל כפי שאפשר להבין מהשיר(שנכתב ע"י :פ) מדובר באזור רגיל לחלוטין אשר לפני כמה אלפי שנים התפרץ בו הר געש ופשוט החריב הכל, אבל ממש בכמה עש…
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אז עם 2 מצלמות דיגיטליות פעילות ובנוסף לזה גם הפלאפון שלי(K800) הצטברו לי תמונות שאנחנו (אני ומשפחתי ) צילמנו בכמות של 6962 ובגודל של כמעט 13 ג'יגה. התמונת מחולקות לפי שנים ונושאים רק הבעיה היא,שלגבות אותם זה טיפה סיפור כשהתיקייה של 2007 שקולת בערך 6 ג'יגה. רציתי לדעת האם למישהו יש תוכנה שיודעת לגבות תמונות או ישטה יעילה לצריבה שלהן?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
1.צולם די בסוף השקיעה 2.צולם מחשיפה של 3 שניות חשיפה יותר מהקודם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, אנא עזרו לי בהתלבטויות... חבר ביקש המלצה ואני לא ממש בטוח... לי יש FZ7 שאני מאוד מרוצה ממנה למרות שלמדתי לזהות את החסרונות... לענייננו... סביבות 1K, לא גדולה במיוחד, עדיף זום אופטי מעל X3 וחובה עיינית. עדיף עם IS מתלבט בעיקר בין קאנון 570, 710, 800 פנסוניק LZ7, TZ1? יש הצעות נוספות או כיוון אחר? דבר נוסף, שווה לקנות בארה"ב? שווה לקנות בחנות ללא האחריות של קאראט? תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מצלמה דיגיטלית. המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים, חברים, אירועים ושימושים אחרים סטנדרטיים. אני לא מקצוענית ולא נמצאת בתחום הצילום. הייתי היום בעיר והתייעצתי עם כמה מוכרים, וכרגע אני נוטה לקנות משהו של Canon. המוכרים אומנם אמרו לי ש-Canon יקרים בלי סיבה, אבל לחברה שלי יש מצלמה של Canon והיא ממליצה. מילאתי את השאלון למטה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים מומלצים. האם התקציב שלי בסדר? אוכל להוסיף עוד 100-300 שקלים אם זה שווה. תודה רבה שולמית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, אבל לפעמים גם בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש …
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הצצתי מהחלון ראיתי חתולים לקחתי מצלמה וצילמתי התמונה עברה קצת PS
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קיצקץ מצלמה קטנה ואיכותית הכי משתלמת במחיר הזה, עדיפות למסך גדול, תודה
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
2 שאלות : 1. האם שווה לקנות עדשות מחודשות\משופצות שעברו את השיפוץ\חידוש ע"י קנון ?שכולל גם אחריות ל 90 יום. 2.מה ההבדלים? האם המצלמה הזאת Canon EOS 450D Digital Rebel XSi / Kiss X2 Digital המילה KISS X2 נוספה לתיאור.. ו זאתי Canon EOS Digital REBEL XSi אותו הדבר, אם כן ,מה הההבדלים?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
-
שלום, היום קניתי F30 חדשה, כן חדשה. מכירת חיסול של מלאי. והנה התוצאות: ISO200 ISO400 ISO800 ISO1600
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חברה לא משנה יותר מידי, התקציב עד 1000 שקלים, רצוי כמה שפחות. חשוב שתיהי הקומפקטית וסוללה נטענת. אין בעיה לרכוש דרך אתר אינטרנט. היא לא מבינה כלום בצילום וצריכה מצלמה פשוטה ואיכותית!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מצלמה קומפקטית או סופר קומפקטית במחיר של כ1500 שקל. (אפשר לחרוג קצת) מה שחשוב לי, זה שהאיכות תהיה טובה, כדי שאני אוכל להדפיס את התמונות, כמו כן מהירות צילום גבוהה (2-3 תמונות בשניה), וגם שהזמן שלוקח בין תמונה לתמונה עם פלאש לא יהיה ארוך. עכשיו חשוב לי שבן אדם שלא כל כך יודע להתעסק איתה יוכל גם להפעיל אותה ולצלם איתה (אימא שלי), ושהאיכות תצא טובה. כמו כן כן חשוב לי שאני אוכל לצלם וידאו. אני כבר מחפש די הרבה זמן ומשווה באינטרנט בין מצלמות ראיתי בפורום פה המלצה על fuji f31fd, ולפי ביקורות שחיפשתי באינטרנט המצלמה פשוט מצוינת, אני לא מצליח להבין אין היא כל כך זולה בהשוואה למצלמות ברמה שלה אבל האיכות שלהם לא מתקרבת לfuji. עכשיו אני נעול על המצלמה הזאת... אם מישה…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן אני טס לדרום אמריקה בקרוב ואני עומד לקנות מצלמה בימים הקרובים. קראתי את ההודעות הרבות פה בפורום על ה TZ3 וכדומה ואני מבין את הכל היתרונות שלה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין הפנסוניק TZ3 לבין Canon IXUS 75 או Canon SD860 TZ3 עדשה רחבה, זום 10, מייצב תמונה, עבה יחסית. Ixus 75 עדשה רגילה, זום 3, אין מייצב, דקה מאוד. (יחסית) SD860 עדשה רחבה, זום 3.8, מייצב תמונה, יותר עבה קצת מהIXUS. שיחקתי עם שניהם כבר המון (עם ה 75 וה TZ3). מאוד אהבתי את הביצועים של ה 75, מבחינת הרגשה, איכות תמונה, מהירות צילום וטעינת פלש (בעיה שיש לרוב הCANON). עכשיו ברור לי שהפנסוניק עדיפה בהרבה על שני ה CANON מבחינת הזום והעדשה הרחבה (על ה-75). ושהיא מצלמה מעולה שנותנת הרבה מאוד יתרונות בגוף קטן יחסית. …
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
ה PANASONIC LZ3 הישנה שלי עדין עובדת אבל התמונות שלה טובות רק באור יום אז חשנו לקנות מצלמה קטנה חדשה. אני צריך זום של לפחות X6 כי ברוב המקרים הצילום מתבצע מרחוק. חשבתי על PANASONIC TZ4/5 או CANON SX1000. יש עוד המלצות למצלמות במחיר הזה. אני מעדיף משהו זול יותר מ TZ5, ה SX1000 נכנסת טוב במחיר (1300 עם אחריות של היבאון הרישמי וכרטיס של 2G). אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה נ.ב. אני מעדיף עם סוללות AA.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להציע פתרונות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-