צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אנשים יש לכם אחלה אתר קראתי חלק מהמאמרים והביקורות הם עזרו לי להבין הרבה דברים..! כנראה אתר החומרה הכי טוב בעברית אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 2000~ ש"ח ואני מבין מעט מאד בנושא אז אני צריך שתעזרו לי... תודה! חשוב לי שיהייה לה: זום אופטי לפחות X4 כרטיס זיכרון 256MB ואם אין לה שישאר לי כסף לקנות אחד והכי חשוב שתיכנס לכיס בלי בעייה שאני לא אצתרך להסתובב עם תיק בשבילה בדקתי קצת בעצמי ולפי מה שראתי המצלמה שהכי מתאימה לי היא הקאנון A620 אבל כמו שאמרתי אין לי יותר מדיי ידע בנושא... בקיצור על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שתי המצלמות עולות כמעט אותו סכום. האם זה נכון ש- F40 מצלמת מהר יותר?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים, ה Canon A510 שלי הלכה לעולמה אז אני מחפש מצלמה קומפקטית חדשה שתחליף אותה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אפשרויות כי הידע שלי בתחום הוא מצומצם מאוד ואני חייב לקנות את המצלמה עוד השבוע בגלל טיסה לחו"ל. תודה! שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אלף מאתיים שקל כשאפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אולי אבל לא קריטי לי במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Review: Dust removal systems / sensor cleaning משהו נחמד שנתקלתי בו, שכדאי לקרוא.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני חושב שעם מצלמה יותר טובה היה יוצא יותר טוב.. אבל גם זה משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
2 שאלות : 1. האם שווה לקנות עדשות מחודשות\משופצות שעברו את השיפוץ\חידוש ע"י קנון ?שכולל גם אחריות ל 90 יום. 2.מה ההבדלים? האם המצלמה הזאת Canon EOS 450D Digital Rebel XSi / Kiss X2 Digital המילה KISS X2 נוספה לתיאור.. ו זאתי Canon EOS Digital REBEL XSi אותו הדבר, אם כן ,מה הההבדלים?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אהלן אני טס לדרום אמריקה בקרוב ואני עומד לקנות מצלמה בימים הקרובים. קראתי את ההודעות הרבות פה בפורום על ה TZ3 וכדומה ואני מבין את הכל היתרונות שלה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין הפנסוניק TZ3 לבין Canon IXUS 75 או Canon SD860 TZ3 עדשה רחבה, זום 10, מייצב תמונה, עבה יחסית. Ixus 75 עדשה רגילה, זום 3, אין מייצב, דקה מאוד. (יחסית) SD860 עדשה רחבה, זום 3.8, מייצב תמונה, יותר עבה קצת מהIXUS. שיחקתי עם שניהם כבר המון (עם ה 75 וה TZ3). מאוד אהבתי את הביצועים של ה 75, מבחינת הרגשה, איכות תמונה, מהירות צילום וטעינת פלש (בעיה שיש לרוב הCANON). עכשיו ברור לי שהפנסוניק עדיפה בהרבה על שני ה CANON מבחינת הזום והעדשה הרחבה (על ה-75). ושהיא מצלמה מעולה שנותנת הרבה מאוד יתרונות בגוף קטן יחסית. …
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אחרי שסיימנו את הסט בנמל ת"א, נכנסו קצת לעיר ועצרנו באיזה רחוב לא ידוע (קובי? :s05: ) וראינו את הבניין הבא 8) -
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אשמח אם יענו לי בכל מקרה...תודה לפני מספר ימים דוד שלי (בעל מוסך) ביקש ממני שאבדוק לו על מצלמות מעקב למוסך... אני לא מבין כל כך בנושא ולכן אני מבקש את עזרתכם. אם ויש מישהו שמבין בזה קצת, אז זה מה שדוד שלי ביקש ממני: 2 מצלמות למשרד+מיקרופון(מובנה במצלמה או לא העיקר שיהיה איכותי ושיצלמו גם בלילה!) 6 מצלמות שיהיו למוסך עצמו אבל שיהיו חסינות למים (גם כולל ראיית לילה!) יש לציין שדוד שלי רוצה שהמצלמות יוכלו לצלם באיכות גבוהה מאודד! שלא יהיה כמו מצלמות שרואים מטושטש.. ממש שיראו ברור לגמרי!!(כן יש לו כסף לכל השואלים) ושיצלמו באיכות טובה גם בלילה. הוא ביקש גם שיהיה לו מוקלט ישירות לבית שלו ושהוא יוכל גם לצפות משם(אפשרי אני חושב..לא?) ת…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
לא מצלמה יקרה ולא מקצועית, אך שיהיו בה פונקציות נחמדות. חשבתי על הניקון nikon 3700 מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקתיב של 500-550 שקל לצילומים רגילים בייתיים חברים וכדומה.. צריך המלצמה למצלמה בתקציב זה תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה באסה, כתבתי את ההודעה הזאת איזה 20 דקות עם פיסקת פתיחה יפה, והדגשים וכל החרא, עשיתי שלח והיה לי דף שגיאה, ואז כשעשיתי back כל ההודעה נמחקה. עשיתי Ctrl+c, אבל עשיתי שוב על כתובת של סיקור ונאבדה לי השמירה של התוכן, וקרה מה שקרה. ידעתי שאני צריך לשמור ב-word. אוףףףףףףףףףףףף איזה קקה :'( :-[ אני אביא בינתיים רק את הסיקורים בלי הפיסקת פתיחה כי אני ממש מבואס ולא בא לי לכתוב הכל שוב. כנראה שאני אכתוב את הפיסקה בהמשך. DPreview.com: http://www.dpreview.com/articles/photokina2006/ Digital Camera Resource Page: http://www.dcresource.com/ (אין להם איזה דף מיוחד לתערוכה, אבל כנראה שהם ישחררו חדשות, כתבות וסיקורים לדף הראשי) PhotographyBl…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית.. אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל המלצה לאופציה הכי טובה עד 2500,עדיף לא לחרוג.. תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אתמול נודע לי שבחודשים האחרונים , הפירמות הרציניות כמו sony ,sanyo ,jvc הוציאו לשוק מצלמות וידיאו כף יד ,שמקליטות על דיסק קשיח מיניאטורי או על זיכרונות sd , ושיכולות צילום ה-stills שלהן משופרת בהרבה, מהדגמים הקודמים ,כך שעבור המשתמש הפרטי גם איכות ה-stills וגם איכות הוידיאו שלהן טובה ומספיקה לחלוטין לצרכים ביתיים , כך שלמעשה אין כבר צורך אמיתי לקנות 2 מכשירים ניפרדים ,אחד לוידיאו והשני ל-stills ,מפני שהיום , בניגוד למה שהיה בעבר , בתוספת מחיר לא גדולה ,ניתן לרכוש מכשיר אחד שעושה את 2 הפעולות בצורה טובהמבלי להיתפשר יותר מידיי על התוצאה הסופית . האם אתם סבורים שאכן , מצלמות ה- mpeg4 החדשות הללו , יכולות באמת להוות כבר היום , תחליף הולם למצלמות stills יעודיות ? (הער…
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היום הייתי באיזור השפלה אז חשבתי אם אני כבר שם אז למה שאני לא אביא כמה תמונות לפה? אז בקיצר חלק קטן מאוד ממה שצילמתי. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, אני יודע ש-HS משתמש לצילום עם פלאש במהירויות תריס גבוהות, למשל כפלאש מילוי בצילום באור יום. העניין הוא שה-HS לא מגביל אותי (לפחות לא טכנית במצלמה) למהירויות תריס נמוכות יותר, אפילו לא חשיפות של שניות רבות.. זה לעומת המצב הרגיל, שמגביל אותי טכנית במצלמה למהירות תריס מקסימלית של 1/180. אז למה בעצם לא להשתמש תמיד ב-HS ? מה החסרונות של צילום ב-HS על מהירות תריס נמוכה? או בעצם - אם אני מצלם ב-1/40, יש הבדל בין פלאש במצב רגיל ובין HS ? תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
הצלם אורי רוזנברג מציג את תערוכת ביכוריו המרשימה המגוונת, מלאת רבדים ואהבת האדמה, המציפה את קניון עזריאלי בצבעוניות רבה ומקצועית תרתי משמע. אורי מציג בתערוכה נגיעות של נוף של טבע, סביבה וחקלאות, כפי שהוא רואה אותה - בעיקר עם מבט על מה שהיה ואינו עוד. התערוכה תוצג במהלך כל חודש אפריל כולל במהלך חול המועד פסח בגלריית החלונות, בקומה ה - 3 בעזריאלי - מומלץ להגיע דווקא בשעות הערב ! הכניסה חינם בשעות הפעילות של הקניון הפתיחה הרישמית ב 07/04 ב 20:00 מצ"ב ההזמנה נ.ב. - קבלו ממני המלצה חמה ! http://www.guy-olami.com/Recomm.htm + מספר מילים של אורי על התערוכה http://www.guy-olami.com/Guest9/Text-DOF.jpg בכבוד רב גיא עולמי אוצר התערוכה ואוצר גלריית החלונות
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמת וידאוו הכי טובה שיש במכיר של עד 1000+- אם אפשר אז גם מZAP.CO.IL תודה .[br]פורסם בתאריך: 7.06.2008 בשעה 12:47:03 מישו?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 22:14:48זה כל כך מסובך ?כבר שבועה כאן ואף אחד לא מגניב
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הי כחלק ממחקר "הפנטקס" רציתי לדעת איזה עדשות ניתן לקנות בעלות טווח רציני. (כמו 18-200 או 18-135 ) במחיר סביר ..
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 כרטיסי זכרון. אחד מהם 16 מגה שבא עם המצלמה. אחד 256 מגה שיש לי בפאלם. זה של הפאלם לא פעם אף פעם במצלמה כי היה הודעה "unable to use card" אז כדי לחסוך לכם בעבודה למה זה קורה גיליתי שכל פעם שאני מפרמט כרטיס בפאלם המצלמה לא יכולה לקרוא אותו. ניסיתי את זה גם בכרטיס של ה16 ועכשיו גם הוא מושבת. באינטרנט כתוב שעשיית פירמוט בתוך המצלמה מבטלת את זה, אבל זה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית , התקציב עומד על כ2500 ש"ח שמעתי הרבה מאד המלצות על ה F30 אבל ראיתי תמונה שלה בחוץ והצבעים שלה לא היו משהו (הסגול האיימתני חדר לתמונה) אני נמצא כרגע בצבא מה שאומר שהמצלמה צריכה להיות עמידה וצריכה להתאים לכמה שיותר מצבי צילום (חלקם קיצוניים) כמוכן זמן סוללה ארוך יהיה מבורך (או סוללות נטענות AA) האופציות שאני רואה לעיני כרגע הן: Fuji F30 Nikon P4 יש גם את הה Canon S80 שהיא יותר יקרה אבל השאלה אם היא שווה את זה? מה היכולות הנוספות שהיא נותנת? שקלתי גם מתלמות בעלות זום גדול כמו ה S3 ודומותיה אבל הגעתי למסקנה שהן גדולות מדי (תופסות יותר מדי מקום ועלולות לחטוף יותר מכות) וגם שאני אסתדר עם זום ממומצע (במקרה הכי רע אני יכול לעשות הגדלה דיגיטל…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם אחותי בארהב ואני רוצה שתביא לי מצלמת וידאו . יש את הדגם של sony dcr-hc32 שפה הוא עולה בסביבות 3500 ש"ח ושם הוא עולה בסביבות ה2300 ש"ח מה אתם אומרים על המצלמה הזאת? שווה מחיר? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-