עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by תימנה,

האם ניתן להבחין בהבדל שבין תמונה שצולמה ב 2mp לבין תמונה שצולמה ב 6mp על גבי צג המחשב ברזולוציה של 1024x768 ? המצלמה שלי היא FUJI F-10 בעלת 6.3MP וואינני מדפיס את התמונות. באיזו רזולוציה מומלץ להשתמש? תודה,

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by bd,

אני רוצה לצלם וידאו...? איך אני עושה את זה יש מלא הגדרות..הגעתי רק לאגדרה לבחור PAL\NSTC וזהו לא הבנתי איך אני מפעיל תוידאו

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by The Ball,

כרגע יש לי את ה- olympus c-220 zoom ואני לא מרוצה ממני. ואני חושב שהגיע הזמן להחליף. אני מחפש מצלמה בעלת 5 mp, קטנה (גם גודל וגם משקל), קלה לתפעול, בעלת פלאש חזק יחסית ושהיא תוכל לצלם קליפים ברזולוציה 640x 480x עם סאונד. אני ראיתי 3 דגמים והם: Minolta Dimage G500 Nikon CoolPix 5200 Canon S500 משלושת הדגמים האלו העפתי את ה- Minolta, ונשארתי עם ה- Canon וה- Nikon. אני אישית נוטה יותר לכיוון ה- Nikon, אבל אני עדיין לא בטוח מפני שראיתי את ההשוואה הבאה: Canon S500 http://www.imaging-resource.com/PRODS/S500/S50PICS.HTM Nikon CoolPix 5200 http://www.imaging-resource.com/PRODS/CP5200/CP52PICS.HTM השוואה "Side By Side" ביניהם http://www.digitalreview.ca/cams/CP5200vsS500.shtml לפי…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

מה ההבדל בין fuji s9500 to S9600?

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by benor,

תהנו [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Green,

עבר רק הקטנה (אין ממש תוכנות פה במחשב באוסטרליה) מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by andrei21,

מחפש המלצה למצלמה להורים עד 1000 שח, אני לא מבין כלום במצלמות. הם נוסעים לאחרונה לטיולים מאורגנים ומצלמים בטלפון . אני רוצה לקנות להם מצלמה לא מסובכת , שעושה את הצילום כמה שיותר אוטומתי שיהיו צבעים יפים , כפתורים גדולים מסך גדול , אם יש תפריט בשפה הרוסית אז מעולה יכול להיות נחמד אפשרות לצילום וידיאו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מצלם ב CANON G16 הסרטים הם בפורמט MP4 איזה תוכנה ממולצת לעריכה כי בסיסית קיצור סרט והקטנת רזולוציה לא איכפת לי לשלם גם עד 19 דולר עבור משהו טוב

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אני חובב צילומים קטן וחשבתי לפנק את עצמי במצלמה חביבה כדי שאחותי לא תוכל להשתלט לי יותר על המצלמה המשפחתית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על מצלמה בתקציב של כ-1,500 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by aleXtazi,

סתם היה לי משעמם אתמול אז צילמתי את הירח פעם ראשונה שאני מנסה לצלם את זה [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן, אני סוף סוף מתקרב להגשמת החלום שלי לקנות מצלמה דיגיטלית טובה בלי להתקמצן ולהתחיל לצלם בלי סוף עד שאנשים יתעוורו מהפלאש (אישית אני לא אוהב תמונות פלאש אבל בסדר..חח) הייעוד שלי מבחינת מצלמה הוא לצלם תמונות באיכות גבוהה, מצלמה שמסוגלת להתמודד עם חושך, בעלת פוקוס טוב בקיצור צעד בינים בין צילום שכונתי של החבר'ה בים לבין צלמי הSLR שבנינו... בכל מקרה אני לשמוע מה דעתכם על המצלמה קראתי כל מיני ביקורות עליהם, ראיתי תמונות וסרטונים ובסהכ אנשים מרוצים ממנה עשיתי הכל חוץ מלגעת בה... מישהו מכיר אותה באופן אישי? ובכלליות מה אתם אומרים? http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=144&modelid=19208 זאת המצלמה בין הראשונות שצצו לי ככה בסקירה הקצ…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by lmlm,

רציתי לשתף אותכם בתמונה הראשונה שלי מהפאלפון W800I הפצץ שקיבלתי לפני כמה ימים. מדי פעם אני אעלה פה ושם תמונות יפות שצילמתי אשמח אם משהו יציע לכותרת. תגובות?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  13. השאלה שבכותרת: מדובר בעדשה של TAMRON 28-200 שמוחברת למצלמת SLR פילם של CANON REBEL 2000 ישנה. במידה וארכוש מצלמת DSLR של CANON - האם אוכל להשתמש בעדשות הישנות שלי? בתודה מראש נמרוד.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shshmul,

תצפו בהן ולאחר מכן תאמרו לי מה אני צריך לשפר בעתיד וגם הן הוקטנו מגודלן המקורי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש ברשותי מצלמה (מאוד ישנה) : Premier DC1500. רציתי לדעת אם אפשר לעבוד עם כרטיס זיכרון (CF) של 128 מגה. במנואל כתוב רק עד 48 מגה, אבל אולי הענין לא מעודכן אז ליתר ביטחון אני שואל פה. האם יכולה להיות בFIRMWARE מגבלה כלשהי לזה? הענין קריטי משום שאם פותחים את האריזה של הכרטיס - אי אפשר להחזיר אותו במסגרת האחריות. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  16. שלום לכולם!! אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה (לא מחודשת!!!!!). קריטריונים: מחיר בסביבות 2500 ש'ח +-. MP 5+ (מגה פיקסל 5+) זום אופטי 4+. ואם אפשר כמה דגמים, ועוד יותר אשמח אם תתנו לי פרטים נוספים בלינקים למוצר שאתם נותנים!!! תודה ושבת שלום!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. נדמה כאילו שהיא בכלל לא מתייחסת להגדרה של הזמן חשיפה, כשאני משתמש בזמני חשיפה גבוהים. ניסיתי בכל מצבי מיפתח הצמצם האפשריים, המיפתח צמצם משפיע על התמונה אבל הזמן חשיפה אף פעם לא משפיע ??? הזמן חשיפה מתחיל להשפיע רק כשהוא יותר ארוך מ 1/40 בערך. (כשהפלאש מופעל) אני עוד חוקר את זה אבל נדמה כשהפלאש לא מופעל רואים הבדלים מסויימים. ניסיתי במצב M ובTV. בקיצור ניתן לתמונות לדבר: 1/100 F2.8 1/320 F2.8 1/500 F2.8 1/100 F8 1/500 F8 קיצר הבנתם את העניין... בעיות נוספות שהיו לי איתה זה AF גרוע כשהזום מופעל עד הסוף (לפעמים לא מתפקס משום מה) וגם הוא עושה את הרעשים הידועים בזמן הפיקוס להשתמש באחריות?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by sgt_flippy,

האם אתם לוקחים איתכם עוד מצלמה מלבד למצלמה שלכם (נשק הבחירה שלכם)?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by R0tem1,

1) הגשר שמחבר בין רומא לוותיקן במבט ממבצר הוותיקן 2) שקיעה מאחורי כיכר שנמצאת ליד משכן נשיא איטליה התמונות צולמו עם קוניקה מינוטה דיימאז' X1 - חרא מצלמה. אני יודה לכם אם תעזרו לי לבחור מצלמה חדשה בנושא שפתחתי

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  21. בזמן האחרון יוצאות לי תמונות ממש אבל ממש זבל (!!!), אז רציתי שמי שמבין פה במצלמות שילמד אותי קצת על דרך הצילום הטובה ביותר ועל כל מיני הפונקציות שיש למצלמה שלי. תודה מראש slim_shady.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  22. עם כול האופציות. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by Peri228,

שלום ! אני מחפש פלאש חיצוני ל Canon G10 שלי. התקציב הוא כ 200$ בארצות הברית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  24. Started by sherlock1212,

1.צולם די בסוף השקיעה 2.צולם מחשיפה של 3 שניות חשיפה יותר מהקודם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by coron10,

מבקש חוות דעתכם על המצלמות הבאות. ומבין שניהם מה מומלצת יותר ומה ההבדלים ביניהם (כמובן חוץ מאלו שבולטים כגון גודל מסך וכו). http://www.adorama.com/ISODSCT70B.html http://www.adorama.com/ISODSCT200.html?searchinfo=T200&item_no=1

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.