עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Sma1,

שלום לכולם, אני שוקל לרכוש את ה - MINOLTA Z3. המחיר הזול ביותר שמצאתי בארץ הוא 2200ש"ח כולל שנתיים אחריות של היבואן הרשמי. לעומת זאת, לאחר שיטוט קצר באינטרנט הצלחתי למצוא את אותה מצלמה בחנות בארה"ב במחיר זול יותר בכ-150$. שאלתי היא, האם כדאי להזמין את המצלמה מחו"ל והאם האחריות על המוצר תכובד בארץ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ALÞHA,

בהמשך לסט הנוף הקודם

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Decktor,

תמונה של הגינה הציבורית מאחורי הבית של ההורים של אשתי. התמונה בחושך כמעט מוחלט, חשיפה של 15 שניות על חצובה, Canon A710 IS. גרסה של 800X600 גרסה של 1024X768

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אמא שלי נוסעת...והיא ביקשה ממני לכתוב לה מה צריך להביא... אז ככה...אני לא רוצה דגם...אני רוצה מה צריך להיות.... חשבתי על משהו כזה... לפחות : זום אופטי X3 3.1 מליון פיקסל וידאיו עם קול (128MB כרטיס...לא משנה איזה סוג) ומשהו כזה...יש עוד איזה משהו.... ואיזה מצלמה עונה על הדרישות האלה...(מעדיף עם כרטיס SD, CF, MSD..העיקר לא ולא MMC)...??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. העדשה היא למצלמה D50, לצילום פפאראצי. שווה קנייה, או שיש משהו טוב יותר? קונה מאיביי אגב.

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by tenana,

לפי מה שהבנתי יצאו דגמי TZ6 ו-TZ7, מישהו יודע היכן אפשר להשיג אותם (בארה"ב?). ובנוסף, האם אלו שמות הדגמים? או שמדובר בZS1 וב-ZS3 בהתאמה? ולTZ5 יש שמות נוספים?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by Nemesis,

2 תמונות מהטיול האחרון לאירופה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by ofcourse,

היי קבלתי את המצלמה לפני 3 ימים, ומשום התמונות יוצאות מאד חדות אבל חסרות חיים. האם יש משהו שאני מפספס בהגדרות ? או שאני פשוט רגיל לקנון ? הייתי שמ חלקצת כיוון בעניין תודה רבה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. Started by benor,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית למטרת צילום משפחתי ונופים מידי פעם. מחיר המצלמה יכול להגיע עד ל-1,200 ש"ח, כאשר ההעדפה היא כמה שפחות, בהתחשב ביחס העלות-תמורה. חשוב לי שהמצלמה תהיה לפחות 5MP ושאיכות הצילום בתנאי חושך תהיה נאותה, לכל הפחות. יש לציין שזו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה במשפחה, לאחר אין ספור שנים בהם השתמשנו במצלמת פילם בנוסף, הבנתי ש-Fuji F31FD היא הטובה בתחום המחירים הנ"ל, אולם קשה להשיג אותה בארץ. על כן, אשמח אם מישהו יכול לאמת/להזים עובדה זו ולהמליץ לי על דגמים נוספים. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dror_gh,

אני רוצה מצלמה דיגיטלית ,בערך 4 מגה פיקסל וחשוב שתהיה קומפקטית ונוחה אם אפשר שיהיה לה מסך שנפתח הצידה ומסתובב כמו ה power shot a95 של cannon כבר רציתי לקנות את ה a95 אבל קראתי עליה בהרבה מקומות שהזמן בין הלחיצה עד הצילום הוא די ארוך וזה קצת איכזב אותי תודה רבה לכם אגב הנה תמונות של ה a95 : http://www.canon.hu/dl/sajtofotok/foto/PowerShot_A95_2.jpg http://www.20vek.ru/img/Canon_PowerShotA95.jpg ושוב תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by wolf_silver,

אז ככ חבר שלי מחפש מצלמה דיגטלית מקצועית בטירוף כיאילו משהו שהוא יכול להיכנס איתה לתוך המים וכול זה.. יש לו תקציב של עד 3000 שקל בלחץ הוא מעדיף בפחות.. תודה רבה אנשיםם

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  13. תמליצו לי בבקשה על מצלמה פשוטה וטובה לצרכים בסיסיים,צילומים של המשפחה ודברים כאלה אחותי טסה לארה"ב ושם זה בטח יותר זול, תציעו כמה דברים שנראה לכם,עד ה1000 שקל לא יותר תודה

• 38 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by crazylakers,

הנה כמה תמונות שצילמתי אתמול :ם אשמח לחוות דעת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by carmel6,

אהלן יש לי מצלמת ווידאו של סוני ואין לי מושג איך אני מחבר אותה , חיברתי את הכבל הצהוב (svideo ? ? ) לכרטיס טלויזיה ואז הצלחתי לראות מה שאני רואה במצלמה דרך התוכנה שאני רואה טלויזיה אבל הבעיה שהמצלמה כביכול לא מותקנת ואני לא יכול להשתמש בה לשיחות במסנג'ר :[ איך אני מתקין אותה ? דגם המצלמה : ccd-trv26e עזרה תתקבל בברכה =] תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  16. אז לאחר שבוע די מאומץ של מחקר, קריאת ביקורות, הבנת מושגים וכו, הצלחתי להבין יותר מה אני מחפש (לראיה, זה האשכול שפתחתי לפני כשבוע, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498160.0), והצלחתי להגיע למספר, יחסית מצומצם, של מצלמות, שעד כמה שהצלחתי לשאוב ולהבין, מתאימות לדרישות שלי: - תקציב יחסית קטן (התחלתי מ700-800, וטיפסתי עד 1000, אבל זה באמת קריאה אחרונה) - מיועדת לטיול בדרום\מרכז אמריקה - כלומר, צילום נופים, חופים, אנשים, צמחיה. - צריכה להיות קומפקטית עד כמה שניתן (למרות שגם פה התפשרתי מעט, פה אצטרך את עזרת הותיקים...) - רצוי מאוד שתסריט HD. - בנוגע לבטריות, בהתחלה הנטייה הייתה לליתיום, אבל לא בטוח כמה חשמל יהיה לי במהלך הטראקים, אז גם בטריות מתקבלות בהחלט. המצלמות …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. תמונות מקוריות מההופעה של גורג מייקל באנגליה שבוע שעבר צולם ב A710 חבר שלח לי אותם ישר מאנגליה... דן

18. Started by MYST,

http:// http://

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by THE-MASTER,

אני רוצה לצלם בלילה לרחוק(*4) אבל אני מקבל תמונות שחורות . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את הבעיה זאת. אני מסתכל במסך של המצלמה וקיים מנגנון שמבהיר את התמונה ביחס לרמת החושך שקיים באזור שאני רוצה לצלם האם יש דרך להפעיל משהו כזה גם על התמונות. יש לי A630 בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  20. בניגוד לעיניות האופטיות המוצלחות של מצלמות רפלקס, לעיניות אופטיות של קומפקטיות (עיניות חלון) יש מספר חסרונות משמעותיים שהופכים אותן לפתרון מאוד לא מוצלח בעיני. אני מעדיף להשתמש במסך ה-LCD בגלל הסיבות הבאות: חוסר דיוק כתוצאה מאחוז כיסוי נמוך. עיניות חלון אופטיות מציגות כ-80% מהתמונה, בהשוואה ל-100% במסכי LCD (ו-95% ברוב מצלמות ה-DSLR). המגבלה הזו משמעותית במיוחד בצילום נושאים שדורשים זווית רחבה, בגלל שחלק מהתמונה שיוצרת העדשה פשוט לא מופיע בעינית ולכן לא ניתן להתייחס אליו בבניית הקומפוזיציה. באופן מעשי זה הופך עדשות 28 מ"מ לשוות ערך ל-35 מ"מ או צר יותר. העדר תצוגה של פרטים טכניים. כשמצלמים עם עינית אופטית לא ניתן לראות שום פרטים טכניים על הצילום. זה מאוד מגביל את היכולת ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, יש לי את המצלמה Pentax K100D עם עדשה בסיסית 18-55mm. כמה שאלות: 1) האם שווה לקנות חצובה ולעשות צילומי לילה? כלומר האם המצלמה הזאת מסוגלת להוציא צילומים מדהימים בלילה? (בקושי ניסיתי אותה בלילה). 2) אם כן, איזו חצובה כדאי לקנות (עד 200 ש"ח)?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by moskitos,

אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של עד 1400 שקל בערך. הסכום הוא למצלמה נטו כי כרטיס זיכרון ג'יגה,נרתיק וסוללות מביאים לי בשבוע הבא מחו"ל. אני מעוניין במצלמה קומפקטית (לא עם זום ארוך),שיהיו בה אפשרויות ידניות כי אני רוצה להתחיל וללמוד (אני חדש בנושא). חשוב לי שתמליצו לי על המצלמה הכי איכותית מבחינת חדות,איכות תמונה וכו' בסכום הנ"ל. תודה.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by .AloN,

לא משהו מיוחד, תמונה מהיום בבוקר - 06:30. תמונה ראשונה שלי פה אז לא להרוג אותי

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  24. היי, סבא שלי מעוניין במצלמת וידאו חדשה ומכיוון שדוד שלי בא לביקור מארה"ב יש לנו אפשרות לקנות שם. התקציב הוא 1200-1500 דולר בערך. אין לי שום מושג במצלמות וידאו לכן אם תוכלו לתת קצת הסברים לגבי דגמים- אשמח מאוד תודה רבה לעונים עריכה: מכיוון שאין תגובות החלטתי לחפש ב Newegg ובתקציב הזה מצאתי רק את זו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830114011 הייתה גם פנאסוניק בתקציב דומה אך היא נראית גדולה ומסורבלת למדי. מה דעתכם על המצלמה הזו של היטאצ'י?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  25. ברשותי מצלמת Canon PowerShot SX150IS, ויש איתה בעייה שכאשר אני מעביר תמונות וסירטונים שצילמתי למחשב (דרך כבל USB באמצעות סייר החלונות), תאריך היצירה והשינוי של הקבצים משתנה לזה של מערכת ההפעלה. הבעייה מפריעה לי בעיקר בסירטונים, בהם המצלמה לא מאחסנת את תאריך צילום בפרטי הקובץ, כמו בתמונות ואשר איננו משתנה בעת ההעברה למחשב, כך שאני מסתמך על תאריך יצירת הקובץ במקרה של סירטונים. מה הסיבה לבעייה? איך מתמודדים איתה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.