עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, אני רוצה להבין איך מחושבות המהירויות של כרטיסי SD ו CF. אני מתכוון לערכים כגון X66 X133 וכדומה מה זה X1 כיצד מחשבים כמה מידע מיצרת המצלמה בשניה כדי להתאים את מהירות הזכרון. אני מקווה שתתרמו ידע וקישורים לאתרים שמסבירים את הנושא.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by sshhaayy11,

מוזר שייש הפרש של 20 שקל בין שני המצלמות אולי הדגם z6 לא הכי טוב אם מישהוא מכיר את העניין וממליץ על משהוא ? תודה

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by אביחי,

אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של 2,000. אני צריך מצלמה עם צילום וידיאו ללא הגבלת זמן. אני בעיקר אצלם וידיאו,האם אולי כדאי לקנות מצלמה וידיאו דיגיטלית? האם המצלמה הזאת טובה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1751193

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by Snufkin,

הניסיון, כפי שאתם רואים לא צלח..... יש לי Canon S1IS ורציתי לדעת אם אפשר לצלם איתה את מה שרציתי... ניסיתי לצלם במצב ידני, כי זה המצב היחידי שמאפשר לך להתפקס על דברים מהסיגנון הזה..... אני יודע שהמצלמה הזאת לא הכי טובה לצילומים בסיגנון מאקרו, אבל אני אשמח להצעות... כמו כן, אני יודע שמרחק הפיקוס המינימלי למצלמה, הוא 10 ס"מ. מאיפה אני מודד את 10 הס"מ האלה? מסוף העדשה? מגוף המצלמה? מהצד האחורי של המצלמה?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  5. קניתי לאחרונה את ה-S9000 שזוהי המצלמה הראשונה שלי ואין לי שום אבל שום מושג בצילום. קראתי את החוברת שבאה עם המצלמה ואני רוצה להתחיל ולצלם במצב ידני ולהוציא תמונות איכותיות. איפה אני יכול להתחיל וללמוד איך אני מתעסק עם המהירות תריס,החשיפה לאור ה-ISO וכל מה שצריך להתעסק איתו כי אין לי שום מושג. יש איזה אתר טוב בנושא ? תודה.

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  6. עדיין לא קניתי מצלמה חדשה והנוכחית מתה, לכן אינכם רואים תמונות שאני מצלם בחודשים האחרונים. בכל אופן, יצא לי קצת לצלם עם הסלולרי (נוקיה 6230) תמונות נחמדות ששוות פירסום לדעתי. לזו אני קורא - Follow The Brick Path : ומצאתי תמונות של מטוס שצילמתי בזמנו עם הדיגיטלית (תמונות התקריב צולמו דרך משקפת, לכן האיכות הירודה יחסית) :

• 50 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by IAF.ofek,

בצילום בתנועה,לא מצאתי שם לתמונה, צולם ב-A520 1/40 F/8 50 ISO http://img520.imageshack.us/img520/2166/img0772edsm0wt.jpg אתם מוזמנים להגיב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by [NOS],

7 מגה פיקסל של ניקון ב 1400 ?!?! WTF http://zap.co.il/model.asp?model_id=130848 יש פה קטצ'?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  9. סתם משהו מעניין שניסיתי לעשות עם סביבון.. הביצוע ממש לא מושלם בגלל מגבלות האור והזמן שעמד לרשותי.. מחר אני אנסה שוב..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shtrodel,

התוכנה http://www.tawbaware.com/imgstack.htm

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by zolder,

לאחרונה פתחתי פה דיון שאני מתלבט בין ה-A510 לבין ה-R1 לאחרונה עלה לי התקציב ואני יכול להרשות לעצמי את ה-S80. איך המצלמה הנ"ל ? לא ראיתי שדיברו עלי הרבה וממה שראיתי היא קיבלה ציונים גבוהים בביקורות.

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by ben007,

בהמשך לת'רד החתולים שהיה פה, נא להכיר: מיצי הע/ארות יתקבלו בברכה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני קניתי מצלמה A610 ואני רוצה לקנות לה זכרון 512... אז רציתי לשאול איזה כדאי כי הפרשי המחירים הם ממש גדולים... יש את הפשוטים שעולים בערך 170 ויש כאלה שעולים עד 402 שבהם בדרך כלל יש מהירות לכרטיס... ואופציות נוספות אבל השאלה שלי זה איזה כדאי לקחת? את ההכי פשוט או משו באמצע? ומה קובעת המהירות של כרטיס הזכרון?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by shtrodel,

מי מכיר את המצלמה canon power shot a60... אפשר להוסיף תאריך? בדקתי באינטרנט.. וחרשתי את המצלמה... ו... נראה לי לא הגיוני שלא יהיה אפשרת כזאת. :s05:

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. אני יודע שה-GP הכי נפוצות אבל האם הם הכי טובות וחזקות ?

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  16. שלום. אני לא מבין כ"כ גדול בצילום אבל זה מעיניין אותי לאחרונה אני ממש אוהב לצלם נופים וכדומה אין לי כרגע תמונות מעניין אני אעלה עוד בעתיד.. בנתיים רציתי קצת עזרה עם מספר תמונות שצילמת והם יצאו קצת לא ברורות בגלל שהתחיל חושב באותו זמן שצילמתי מישהו יכול לעזור לי בעריכה כך שהם יצאו יותר ברורות או לתת לי עצות לגבי זה? עידכון: לא הצלחתי לעלות יותר מתמונה אחת כנראה בגלל ההגבולה של הגודל 2 תמונות תופסות יותר מ 300Kb [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by moskitos,

אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של עד 1400 שקל בערך. הסכום הוא למצלמה נטו כי כרטיס זיכרון ג'יגה,נרתיק וסוללות מביאים לי בשבוע הבא מחו"ל. אני מעוניין במצלמה קומפקטית (לא עם זום ארוך),שיהיו בה אפשרויות ידניות כי אני רוצה להתחיל וללמוד (אני חדש בנושא). חשוב לי שתמליצו לי על המצלמה הכי איכותית מבחינת חדות,איכות תמונה וכו' בסכום הנ"ל. תודה.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by big foot,

מי שראה את הסרט יש לי תמונה מהחיים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה זה הכרטיס הזה של firewire? מהו עושה ולמה הוא משמש? 2. מה זה כרטיס לכידת ווידאו? אילו חיבורים יש לו? 3. מה ההבדל בינהם? ומה יותר טוב אם אני רוצה להעביר וודיאו למחשב ולערוך אותו? 4. האם הם צריכים אחד את השני על מנת להעביר ווידאו למחשב? בבקשה תענו לי, כי זה ממש דחוף...

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by Dan1989,

לאחרונה רכשתי מטען בטריות נטענות של GP - Power Bank Travel. עם המטען באו 4 בטריות 2300 AA, ו 2 בטריות 750 AAA. לאור ניסיון קודם שלי עם בטריות נטענות, שמהתחלה לא עבדו טוב במצלמה הדיגיטלית שלי, ואחרי כמה תמונות ישר התרוקנה חצי בטריה, רציתי לשאול אותכם להדרכה להגיד לי בדיוק איך לטפל בבטריות בהטענה הראשונה ולכל ההטענות בעתיד. אם תוכלו להגיד לי מה לעשות ומה לא לעשות אני מאוד יודה לכם. משהו שאני יודע אבל לא בטוח אם הוא נכון במקרה הזה, זה שצריך לתת לבטריה להתרוקן לגמרי לפני הטענה בגלל אפקט הזיכרון. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by gal_il50,

גם שאני מצלם בחדר שצריך פלאש הפלאש לא קופץ. ואם אני מצלם בחוץ שיש אור והפלאש פתוח הוא מצלם עם פלאש. האם יש איזה פונקציה במצלמה שצריך להפעיל עלמנת שהפלאש יקפוץ אוטומטי מתי שיהיה צריך כי אם לא אז מתי אני אדע שצריך פלאש ? נראה לי מוזר כי במצלמות הרבה יותר ישנות הפלאש קופץ לבד.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מצלמת ווידאו לשימוש כללי, ילדים טיולים מסיבות. התקציב בערך 3000 או באיזור 500$ בארה"ב מה אתם ממליצים, האם יש כל מיני פרמטרים שיש להתחשב בהם שקונים מארה"ב (תאימות וכו')

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by Sheetrit,

אז ככה... חבר שלי צילם תמונה למשקה אבסולוט חשוב לציין שהתמונה בלי שום עריכה כלשהי והטכניקה מאד יצירתית לדעתי (אני לא יגיד מהי) אם תסתכלו טוב אולי תבינו איך הוא עשה זאת קישור לתמונה http://d-spot.co.il/forum/portfolio/1126990606/gallery_3151_19_201076.jpg אשמח לקבל תגובות

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by zolder,

המהירות צילום שטובה משמעותית בריקו לא כל כך מעניינת אותי אלא יותר איכות תמונה,עדשה,פונקציות כי זאת המצלמה הראשונה שלי ואני רוצה להתחיל וללמוד לכן אני לא רוצה רק לצלם במצב אוטומט. מי מהם עדיפה ואולי אם יש משהו אחר באותו טווח מחיר פחות או יותר .

• 10 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים