עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ofer_fas,

שלום, חזרתי שלשום מקורס של ארבע ימים בטבע ויצאו לי כמה תמונות נחמדות... התמונות צולמו במצלמת HP735 ככה שהאיכות לא בשמיים... דרך אגב, התמונות הן AS IS.. הן עברו רק חיתוך והקטנה.. תהנו

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by R0ck,

לשיפוטכם... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ערן ורד,

האם למישהו יש מושג/שמועה אם אמורה לצאתPanasonic DVX100C לשוק מתישהוא?...

4. Started by n_aviv1,

בטח עכשיו מבזה את עצמי כי מלא הולכים להגיד לי שאין שאלה ושאחד מהם הוא נחות ביותר אבל בכל זאת, אני מחפש מלצמה חדשה ואני רוצה לדעת מה ההבדל. דרך אגב, אני מחפש SLR

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by tal,

אנשים ! אני קונה דיגיטלית, ואני ממש מבולבל אני מתלבט בין 2 המצלמות הדיגיטליות שרשמתי בכותרת אני נוטה להעדיף את המינולטה כי יש לי כרטיס זכרון SD בבית של 256 מה אתם ממליצים ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by D-G-tal,

שלום אנשים! אני חדש פה בפורום. אני כרגע מעוניין במצלמה חדשה וחשבתי על ה Canon S1 IS... מה דעתכם? שמעתי עליה רק דברים טובים.. גם פה בפורום ראיתי קצת.. שאלתי היא יותר בקשר לחנויות.. מישהו יכול להמליץ על איזו חנות נורמלית (שירות סבבה, מחירים נוחים..)? מישהו שמע פעם על Camera4Less? שמעתי שהיא סבבה, רצתי חוות דעת שניה. אז אם מישהו יכול להגיד מה דעתו על החנות או לחילופין, להציע מקומות אחרים לקנייה (במיוחד של הS1) מוזמן להגיב פה. ומה בדבר camera.co.il? אותה מישהו מכיר? ובכלל- מה דעתכם על המצלמה? יש הצעות אחרות בתחום המחירים הזה (2500-2800~)? תודה לעוזרים! ;D

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. חשבתי לעצמי: למה כשמצלמים באותו מצב ובאותה איכות, עדיין יש הבדל בין כל תמונה לתמונה? לכאורה המחשב צריך לרשום לעצמו את הצבע של כל פיקסל ופיקסל, ואם כן, היה אמור להיות שמשקל כל תמונה יהיה שווה לחברתה! תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by re5pect,

מלפני שנה קניתי מצלמה דיגיטלית 4 מגהפיקסל אבל לא חשבתי על הפוקוס ויש ללה פוקוס חרא קניתי איתה SD CARD 64 מגה.. אין פוקוס אם מצלמים ממרחק של חצי מטר...! אתם יכולים להמליץ לי על מצלמלה דיגיטלית עד 1000 ש"ח עם פוקוס טוב ושתיהיה לפחות 3.1 פיקסל??

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by benor,

1) חשיפה ארוכה - 30 שניות 2) 3) 4) תמונת אווירה 5) אם אני זוכר נכון, מדובר על התצפית מהר הארבל. 6) כפר הדייגים, ליד ג'יסרעזרקא

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מצלמה שמתאימה בשבילי זה התוכנות העיקריות שאני מחפש: * מצלמה עם זום אופטי מ 6X - 10X . * מצלמה קומפקטית קטנה שתכנס לכיס (בלי עדשות גדולות שבולטות). * מ- 4 - 10 מגה פיקסל. * עד 2000 ש"ח עם אחריות ואבזירים. מצאתי כמה מצלמות שאולי תוכלו להמליץ לי: 1) Nikon Coolpix S10 - בא עם בטריה ליתיום מזה אני הכי מפחד בשטח. 2) Panasonic DMCLZ5 - בא עם בטריה ליתיום גם. 3) Nikon CoolPix S4 - עם 2 בטריות AA. מה דעתכם...????

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gameplan,

אשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  12. אבא שלי קיבל מהסתדרות המורים אפשרות לקנייה של כמה מצלמות לפי מה שבדקתי המחיר נמוך ב150 שקל בערך מהמחירון בשוק ורציתי לדעת מה דעתכם על שתי המצלמות. C-310-990 שקל C160-600 שקל מה דעתכם שווה? והחנות שמשווקת את המצלמות היא אלודה איך היא?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. אז ככה, זאת מצלמה ישנה של שארפ 1.3 מגה פיקסל, אין לי כבל חיבור למחשב, אין לי כרטיס זיכרון. כמה יעלה לי כרטיס מתאים וכבל מתאים? ועוד משהו, המצלמה הזאת שווה אפילו את המחיר של הדברים? תודה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by Melkor,

כל התמונות צילמו במצלמת Sony A300 עם עדשות קיט 18-70 ו-55-200[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 22:32:58 עוד תמונות[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 22:35:12ואחת אחרונה[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש למישהו איזה רעיון באזור המרכז\שפלה ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by Devil Servant,

אממ אתם יכולים להסביר לי על כל מיני פונקציות שאני יכול לעשות עם הCANON EOS 888? נגיד מאקרו (זה זה שרואים תמונה בפוקוס והכל מסביב לא בפוקוס לא?) אני עושה עם הציור של הפרח וMF? מה עושה פה כל אחד? (כאילו אני יודע כמעט הכל אבל המספרים מה עושים?) תודה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  17. שלום לכולם, אחרי המון עבודה, ודחיות מרובות (כמעט שנתיים), הנה זה סופסוף מתפרסם. המדריך לצלם המתחיל מתאר באופן פשוט וברור (לפחות כך אני מקווה) כל מה שצלם מתחיל צריך לדעת כדי להיכנס לתחום ולהפיק יותר מהמצלמה שלו. בין השאר הנושאים נעבור על כיצד לצלם נכון במצבים שונים, מה חשוב לשים לב בעת צילום, קצת על ציוד צילום ומה כדי להשתמש. ניגע קצת בעיבוד תמונה דיגיטלית, ובסוף מילון מונחי צילום מקיף. המדריך מכסה תחומים קלאסיים בצילום כמו חשיפה ותאורה, אך מותאם במיוחד לסגנון הצילום הדיגיטלי. כולכם מוזמנים להכנס, לקרוא, ולהפיץ לכל מי שאתם מכירים! אז הנה זה (תלחצו על התמונה): אשמח לשמוע מכם תגובות, הערות הארות וכו'.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by roi890,

שלום לכולם לאחיינית שלי יש שאלה? איזה מבזק מומלץ למצלמה D-90 של ניקון האם שווה לקנות מארצות הברית ? באיזה אתרים בעיברית אפשר לקרוא על זה? תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  19. תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. Started by benor,

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לקנות עדשת טלה של פנטקס K100D, כרגע יש לי עדשה בסיסית (רחבה 18-55mm). מה שאני בעצם מעוניין בה הוא שיפור באיכות התמונה ואפקט הטלה. אני רוצה להשתמש בה לצילומים סטטיים, ספורט ומרחק. תקציב: 1500 ש"ח. (+יכול לחרוג במעט למען עדשה שבאמת שווה את החריגה). תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by overload,

קניתי נעלים לפני כמה ימים, סתם בא לי להשוויץ ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by R0ck,

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by KoM,

האם בקרוב ככה יראו פיסות החוף האחרונות שישארו ? תפיסה משעשעת לדעתי...

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by AtR,

גרמניה: סלובניה: איטליה: אוסטריה: מגרש גולף מלא בכדורי גולף וכישראלי אמיתי "לקחתי" לעצמי שניים למזכרת ;D כעיקרון הפסדתי את המפגש של הפורום ואת תערוכת "אוטומוטור 2006" אבל עם כל המכוניות שם לא הפסדתי הרבה יש לי עוד תמונות חייתיות של מספר מכוניות אם תרצו אני אעלה, רק תבקשו אם תרצו שאני אעלה עוד אני אעלה, יש לי עוד הרבה מה לשלוף

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.