צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום. אתמול חזרתי מטיול שנתי, צילמתי כמה תמונות ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים, אני רק מתחיל אז תהיו עדינים בכול מקרה אם יש שיפורים הצעות למשל אם הייתי צריך לצלם בזווית אחרת או לת פוקוס על משהו אחד באחת מהתמונות או כולן אני אשמח לשמוע..
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כמו בפעם הקודמת, גם המפגש האחרון (15 במספר) סיפק הזדמנות מצוינת לפאנינג מהגג של עזריאלי... עוד תמונות יעלו מאוחר יותר (כשיהיה לי זמן לערוך אותן...), אבל בינתיים, קבלו את קטר 756 במלוא הדרו (צילום שלי, יישור וחידוד סגיע, פוסט-עריכה שלי):
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע בפלאש חיצוני לS9000, הגעתי למסקנה שאם אני רוצה ללכת על זה אז נלך על זה עד הסוף ונלמד להשתמש גם בפ'יצר הזה בשביל לקבל שליטה מלאה וטובה יותר על התוצאות שאני יכול להשיג ממנה. בכל אופן, רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם לגבי פלאשים חיצוניים כי אין לי שמץ של מושג לגבי זה... איזה דגמים מתאימים? כמה כדאי להשקיע בהתחלה?.... [ ד"א תהיתי לגבי משהו, יש לי מישהו מושג לאן רגרמן נעלם? לא ראיתי תגובה שלו כבר הרבה זמן פה ]
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה כדאי? המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות נוף (בטיולים בחו"ל ובארץ) ולתמונות תקריב. התקציב כ-1500 +-
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו מהדגם הנ"ל. נתקלתי בבעיה שכשמפעילים את המצלמה, רואים בצג שחור וגם בעינית שחור, אך על הצג רואים את הנתונים (תאריך,שעה וכו'). המסך עצמו לא נפגע כי כאשר אני מעביר למצב צפיה - Player אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי ואת התמונות. בעבר הבעיה לא הייתה לי והיא צצה תוך כדי. חשוב לציין שהמצלמה חדשה ולא נגרם לא נזק וגם שאי אפשר לצלם עם הבעיה הנ"ל , משום שכשאר מצלמים התמונה יוצאת שחורה. לא רואים כלום. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדעתי העינית נפגעה איכשהו אך אין לי ידע מעמיק בנושא, אז אשמח שתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים, נתכנסו כאן היום על מנת לדון במצבו של איש, שלהפתעתו הרבה מצב הבנק שלו גמיש, על מנת שלא כהרגלו יעשה מעשה מביש, פונה הוא לעזרתכם ביודעו כי לא תשאירהו אדיש, מצלמה רבותי - זאת מכם הוא יריש ותודה רבה לכולם הוא יקדיש. אאמ, כן, כפי שודאי כבר הצלחתם להבין - פתאום יש לי כסף, ועכשיו אני צריך את עזרתכם בשביל לבזבז אותו אבדה מצלמה : דיגיטלית, עם מינימום 5 MP, מתאימה גם לצילומי טבע וגם לקלואסאפ, רצוי כזו שניתן להסתובב איתה מבלי לשכור סבל וגם שתהיה יפה לעין (כי פוזה זאת המודה רבותי) פרס אין אבל מילות תודה למוצא הישר בהחלט יש! תודה מראש, מקס. וברצינות, כפי שמודגש במאמר הפופוליסטי הזה של נטוויז'יון אני מחפש מצלמה מ"ברנד", כזו שיש לה תמיכה…
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב אז קצת רקע, לרגל קנייתה של הS9000 יצאתי עם חבר לסיבוב צילומי לילה, סתם בשביל להכיר את התגובות של המצלמה, כמובן שאת רוב התמונות שצילמתי מחקתי מכיוון שהן נמרחו וצולמו ללא מטרה אבל בשלב מסוים קפצנו אליו הבייתה וחשבתי לנסות קצת את מצב המאקרו, הרי לכם שתי התמונות הכי יפות שיצאו לי. אני אשמח לקבל ביקורת בונה, אני יודע שיש לי עוד הרבה מה ללמוד ואני אשמח לדעת מה אפשר לשפר לפעם הבאה. תמונה מספר 1 : הגירסה השניה : עכשיו היה קטע שבו צילמתי משהו בחוץ, אני אשאיר לכם לנחש מה זה, אבל יש לתמונה הזאת שזכתה לשם " light in the dark " שתי גירסאות, לכל אחת מהן יש את הייחוד שלה לפי דעתי, הראושנה היא הגירסה המטושטשת מעט וחסרת הפוקוס : והשניה היא הגירסה היותר מפוקסת : הצעות לער…
-
- 34 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה בתקציב 3000-5000 שח משהו איכותי, עם פלש ואפשרות לצלם תמונות.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
מקבץ תמונות שצלמתי מהשבועות האחרונים. תהנו! [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התפלאתי שאף אחד עדיין לא צילם את הקשת שהופיעה אתמול למספר דקות בת"א, אומנם תפסתי את הקשת אבל זה היה צילום גרוע אוטומטי מתוך הבית והאיכות לא משהו. בכל זאת אני יראה לכם את התמונה ויזמין את מי שצילם להראות לנו את הקשת מכל מיני זוויות ואיכויות. הבהרתי טיפה את התמונה שתהיה פחות או יותר ברורה לעין...
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתעניין ברכישת מצלמה דיגיטלית "רב שימושית". הייתי מעוניין שבמקרה הצורך אוכל להקליט עם המצלמה גם קטעי וידאו (עם או בלי סאונד). האם קיים דבר כזה ? תודה, מקסים.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מצלמה דיגטילית טובה בסביבות ה2000 שקל. את כל שאר הדברים הנילווים אני כבר יוסיף לבד תודה לעוזרים אגב יש לי חבר בחול שגם הוא יכול לקנות לי משם. אז אם יש הצעות מחול אז בכייף
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה פשוטה, לחובבים. לא צריך אפשרויות מיוחדות מדי ולא צריך זום ענקי. מה שמעניין אותי זה איכות תמונה טובה- בעיקר בצילומים בתוך הבית, כאשר התאורה מוגבלת. התקציב גמיש אבל אני רוצה כמובן עד כמה שיותר זול, ראיתי שבחנות בשם camera4less מוכרים מצלמות במחירים מעוררי חיוך(וזה כמובן חשוד.. ) , למשל nikon coolpix4600 ב800 שקל!! אולי הם פשוט לא עובדים עם היבואן הרשמי?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
צולם במפגש האחרון, מעניין איך התוצאה של הצלמים האחרים ( Topgun?)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה שיש ביקורות טובות, החלטתי לעלות עוד סט. (לא ציפיתי לכזה יעמבה מבול של תמונות) הסט הזה נופל מהקודם, לפי דעתי. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
צולמה בירושליים. אין לי בכלל נסיון ויש לי עוד הרבה מה ללמוד אבל בנתיים.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
במפגש הפורום, אחרי שהשמש שקעה לה, יצא לצלמי הפורום (כל אחד והמצלמה שלו, רק אני נדחפתי ) ולי כמובן לצלם מספר תמונות נחמדות עם המצלמה של orlupo, הרי היא Olympus 8080WZ (תודה ). נתוני ה-EXIF נמצאים בכל תמונה. התמונות עברו יישור בפוטושופ ועוד מספר עריכות מינוריות שאפילו אם לא הייתי עושה אותן התמונות היו מצויינות אמנם התמונה עברה Crop, כך שהיחס לא ממש נשמר אבל לשם השוואה הנה 100% Crop מהתמונה המקורית (8MP להזכירכם) כוכב הלכת נגה והירח הנולד שימו לב לזמן החשיפה כאן, כן כן TopGun שלנו נחשף ( ) למשך 3.2 שניות שלמות זה לא ממש מבויים, כיוון שהוא באמת צילם ככה. פשוט אמרתי לו לא לזוז למשך מספר שניות שוב תודה לאור שנתן לי לשחק עם המצלמה שלו ולטל על ה…
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להראות לכם תמונה מעניינת מאוד (לדעתי...) שימו לב למטוס... (הוספתי 3 תמונות לעמוד השני... ) (ו 3 תמונות לעמוד השלישי ) [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המצלמה הכי טובה ועם הכי הרבה אפשרויות צילום ואיכות תמונה הכי טובה שאתם מכירים..פשוט הכי טובה.. תקציב : עד אינסוף.
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מצלמה monolta Z6 יש שמה כמה מצבים (s,a,p ) שאני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהו יודע מה הם עושים ומה ההבדל בינהם אז שיסביר תודה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה זה "חשיפה" בצילום?? כאילו יש לי אפשרות כזו,ואני לא יודע מה זה. זה מתחיל ב-2(מינוס 2) עד +2
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הלן. A520 בת יומיים. צילמתי בה כרגע בערך 100 תמונות, רובן המוחלט בלי פלאש והיא קצת התחממה ??!?! זה תקין או שלפנות לאחריות ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-